Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα πάω για λίγες μέρες να βοηθήσω σε ένα μαγαζί, να καλύψω κάποια κενά που έχουν. Μου είπε ο εργοδότης θα χρειαστεί να κάνω 2 7ημερα. Οι δυο επιπλέον ημέρες θεωρούνται υπερωριακες ή όχι; 

Δημοσ.

Απο ότι καταλαβαίνω, δεν θα σε δηλώσει πουθενά, μαύρη εργασία θα είναι. Συνεπώς οτι θέλει θα σε πληρώσει, σιγά μην σου αυξήσει το ημερομήσθιο για την 6η και 7η ημέρα...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που ξέρω για την περίπτωσή μου (είμαι σε 5νθήμερη εργασία και δεν χρειάστηκε ποτέ αλλά καλό είναι να ξέρει κανείς) είναι ότι για την 6η μέρα υπάρχει προσαύξηση κατά 40% και για την 7η (νοείται η Κυριακή) προσαύξηση κατά 75%.

Βέβαια επειδή τα εργασιακά έχουν μία τάση τα τελευταία χρόνια να χ..ζονται κανονικά, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έχει αλλάξει κάτι, επί το δυσμενέστερο για τον εργαζόμενο.

Επίσης υπάρχουν και δουλειές με πρόγραμμα 6ήμερης ή και 7ήμερης εργασίας όπου εκεί τα πράγματα ρυθμίζονται αλλιώς και δεν τα γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να σε δηλώσει 7/7 . Έστω μια μέρα θα πρέπει να "φαίνεται" ρεπό . Άρα 1/7 θα είναι μαύρη. 

Για τα χρήματα ισχύει το +40% , +75% ... Στα νόμιμα πάντα 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή καταλαβαίνω οτι δεν θα παίξει με τα νόμιμα - παράνομα καλύτερα ζήτα μια fixed τιμή για αυτές τις 14 μέρες.

Εκτός αν ειναι γνωστός/ φίλος και έχεις σωστή επικοινωνία.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Apokios είπε

Επειδή καταλαβαίνω οτι δεν θα παίξει με τα νόμιμα - παράνομα καλύτερα ζήτα μια fixed τιμή για αυτές τις 14 μέρες.

Εκτός αν ειναι γνωστός/ φίλος και έχεις σωστή επικοινωνία.

Ακόμα δεν μιλήσαμε για το οικονομικό. Για αυτό ρωτάω, θέλω να ζητήσω ότι προβλεπεται. Αν μου πει για μαυρα θα ζητήσω ότι προβλεπεται αλλά πάνω στα μικτά.

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...