mikepaltri Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Στην εφαρμογή THE GREEN CITY έχει επιλογή για εξαργύρωση πόντων στην Εθνική τράπεζα που μετατρέπονται σε go for more πόντους, αλλά συνεχώς γράφει "ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ". Έχει καταφέρει κάποιος να πάρει το συγκεκριμένο κουπόνι και αν ναι πότε είναι ενεργό;
haokr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δεν έχω καταφέρει κι εγώ, δεν ξέρω αν ανανεώνεται κάποια στιγμή; Και αν πάρουμε τους πόντους go for more, στην εθνική πώς λειτουργεί αυτό; Είναι σαν έκπτωση σε αγορές; Ή πρέπει να είναι αγορά τουλάχιστον χ ευρώ; Γιατί οι άλλες προσφορές του greencity δεν πολύ αξίζουν Δεν έχω καταφέρει κι εγώ, δεν ξέρω αν ανανεώνεται κάποια στιγμή; Και αν πάρουμε τους πόντους go for more, στην εθνική πώς λειτουργεί αυτό; Είναι σαν έκπτωση σε αγορές; Ή πρέπει να είναι αγορά τουλάχιστον χ ευρώ; Γιατί οι άλλες προσφορές του greencity δεν πολύ αξίζουν Edit: κοίταξα από περιέργεια τις κριτικές της εφαρμογής στο play store και βρήκα αυτή την απάντηση σε μια κριτική
mikepaltri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Στις 17/11/2024 στις 7:59 ΜΜ, KOSTASMOUS είπε ποτε λογικα ,παπατζα ειναι Όχι, έχω πάρει παλιότερα!!! Αλλά πρέπει να δίνουν 10 κουπόνια την εβδομάδα, οπότε εξαντλούνται πολύ γρήγορα...
KOSTASMOUS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, mikepaltri είπε Όχι, έχω πάρει παλιότερα!!! Αλλά πρέπει να δίνουν 10 κουπόνια την εβδομάδα, οπότε εξαντλούνται πολύ γρήγορα... ποσο παλιοτερα?
mikepaltri Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Στις 10/12/2024 στις 9:02 ΜΜ, KOSTASMOUS είπε ποσο παλιοτερα? Πάνω από χρόνο.... αλλά παιδεύομαι πάνω από εξάμηνο μήπως βρω κάποιο😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα