northjohn Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, pp6210 είπε χαλαρωσε λιγο, ισως δεν τα ξερεις ολα... Το ίδιο ισχύει και για σένα και για όλους μας. 3 λεπτά πριν, pp6210 είπε εγω παντως απο leaseplan το vw polo το παρελαβα Με leaseplan δεν έχω συνεργαστεί και δεν γνωρίζω, να υποθέσω ότι αυτοί σου παραδίδουν και το βιβλίο service;Αναφέρθηκα στις πιο μεγάλες εταιρείες που έχουν διαθέσει χιλιάδες αυτοκίνητα στην αγορά μεταχειρισμένων, 4 λεπτά πριν, pp6210 είπε αμα εχεις κατι να συνεισφερεις στα ερωτηματα του TS να μην σε εμποδιζω.... Πιστεύω ότι συνεισέφερα αρκετά με αυτά που έγραψα. Πέρα του ότι γνωρίζω αρκετά καλά το θέμα τώρα πια, στα νιάτα μου υπήρξα και εγώ θύμα - παθών της αγοράς μεταχειρισμένου από χρονομίσθωση. Ενίοτε η εμπειρία κοστίζει ακριβά και σε οικονομικό επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldurian Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 6/8/2024 στις 8:17 ΠΜ, giorgosmp είπε Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου συγκεκριμένα το Renault Clio V (2020 και μετά) και έχω βρει σε κοντινή τιμή το diesel με τα 85 άλογα (13900 και 70000χλμ) και την βενζίνη με τα 100 άλογα (14400 και 40000χλμ) το οποίο έχει 500€ επιπλέον από το πετρέλαιο! Μια και έχω ήδη πετρέλαιο σκεφτομαι εξ αρχής το πετρέλαιο αλλά θέλω και τις γνώμες σας μιας και το ποσό στα μεταχειρισμένα έχει ανέβει θεό πόσο μάλλον στα καινούρια! Το ποσό δεν θα το δώσω όλο θα πάει σε δόσεις γιαυτό και δεν σκέπτομαι τόσο το καινούργιο. Αν και ρώτησα βρίσκω το ανανεωμένο στα 19300 τελική τιμή με τον 1.0tce 90hp. Μου φαίνονται πολλά για δόσεις! Αυτό που με ενημέρωσαν για το diesel είναι ότι απλά έχει βαφτεί μπροστά και πίσω προφυλακτήρας. Εννοείται πριν προβώ σε αγορά θα το πάω σε δικό μου φανοποιο και μηχανικό! Το βιβλίο σέρβις και στα δύο που πήγα και ρώτησα και τα είδα είναι ηλεκτρονικό με την διαφορά στο πετρέλαιο ότι από τις 55000 ήταν γραμμένο στο βιβλίο με σφραγίδα! Επειδή κλείνω προς το πετρέλαιο μπορείτε να μου πείτε τι να προσέξω στο συγκεκριμένο αμάξι ή τυχόν προβλήματα που είδατε εσείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Τελικά τί έγινε; Το αγοράσατε; Έχει χαθεί λίγο η μπάλα με τις διενέξεις των μελών για άσχετο θέμα με αυτό που ξεκινήσατε σε αυτή τη συζήτηση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmp Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πήγα χθες αντιπροσωπεία για έλεγχο και τελικά έχει φάει τρακάρισμα πίσω και έχει επισκευαστεί το πάτωμα! Όχι με κόψιμο ράψιμο, αλλά τράβηγμα γιατί φαίνεται και στην ρεζέρβα. Έχει "τσακισεις" από την δεξιά μεριά! Επίσης ο μαντρας είχε πει εξ αρχής ότι είχε μόνο από γρατζουνιές βαφτεί ο μπροστινος και ο πίσω προφυλακτηρας. Εν τέλη ήταν και το καπό του πορτ παγκαζ. Γενικός κακοφτιαγμενο διότι δεν έκλεινε και σωστά το πορτ παγκαζ! Μακριά από αυτό το αμάξι θέλω να ανεβάσω όλα τα έγραφα που πήρα και το κατάστημα το οποίο το πουλάει αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ πλέον άλλο! Έφαγε Χ από εμένα! Δεν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω το πλαίσιο του αυτοκινήτου καπου για να προφυλαξω κάποιον που ίσως να θελήσει να το πάρει! Επεξ/σία 31 Αυγούστου από giorgosmp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα