pp6210 Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, northjohn είπε Το κάνουν κάποιοι με τον τρόπο που μπορείς να βρεις εύκολα στο διαδύκτιο. Εγώ το ανακάλυψα όταν πριν μερικά χρόνια πήγα να αγοράσω το εταιρικό opel astra που είχα παραδώσει 3 μήνες πριν και από 300.000 χλμ, ξανάνιωσε με 120.000χλμ. ισως σε καποιες εταιριες leasing που κανουν κ τα σερβις μονες τους (χωρις ελεγχο προφανως) να γινεται αυτο, στις σοβαρες που σε στελνουν σε αντιπροσωπεια παντως γινεται αναλυτικη καταγραφη κ παρακολουθηση χιλιομετρων, ακομα και στα παραστατικα που σου δινουν στο ετησιο service οι αντιπροσωπειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, pp6210 είπε στις σοβαρες που σε στελνουν σε αντιπροσωπεια παντως γινεται αναλυτικη καταγραφη κ παρακολουθηση χιλιομετρων, ακομα και στα παραστατικα που σου δινουν στο ετησιο service οι αντιπροσωπειες. Η περίπτωση μου είχε να κάνει με σοβαρή εταιρία, ίσως την μεγαλύτερη. Σε κανένα αυτοκίνητο ΔΕΝ υπάρχει το βιβλίο service... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, northjohn είπε Σε κανένα αυτοκίνητο ΔΕΝ υπάρχει το βιβλίο service... γενικευεις, και απο το γυρισμενα χιλιομετρα πηγες σε βιβλιο σερβις = τι δουλειες εγιναν πότε, που δεν ειναι το ίδιο με ιστορικο χιλιομετρων... η leaseplan παντως σε ενα πολο που επεστρεψα κ εστειλα γνωστο να το δει, ειχε εκτυπωμενο το ιστορικο σερβις κ χιλιομετρων στα διαθεσιμα εγγραφα ολα τα σερβις στην καρεντα Επεξ/σία 11 Αυγούστου από pp6210 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 1 ώρα πριν, pp6210 είπε γενικευεις, και απο το γυρισμενα χιλιομετρα πηγες σε βιβλιο σερβις = τι δουλειες εγιναν πότε, που δεν ειναι το ίδιο με ιστορικο χιλιομετρων... η leaseplan παντως σε ενα πολο που επεστρεψα κ εστειλα γνωστο να το δει, ειχε εκτυπωμενο το ιστορικο σερβις κ χιλιομετρων στα διαθεσιμα εγγραφα ολα τα σερβις στην καρεντα άλλο η leaseplan. επειδή και εγώ από εκεί έχω επιλέξει αυτοκίνητο ήταν όλα τα σερβις αντιπροσωπείας. το πρόβλημα είναι όταν τα σερβις γίνονται από την ίδια την εταιρία ενοικιάσεως/χρονομισθωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, pananton είπε άλλο η leaseplan. επειδή και εγώ από εκεί έχω επιλέξει αυτοκίνητο ήταν όλα τα σερβις αντιπροσωπείας. το πρόβλημα είναι όταν τα σερβις γίνονται από την ίδια την εταιρία ενοικιάσεως/χρονομισθωσης το ιδιο λεμε... αρα το "σε κανενα αυτοκινητο δεν υπαρχει βιβλιο σερβις" που αναφερθηκε πιο πανω ειναι μια γενικευση που δεν ισχυει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 10 ώρες πριν, pp6210 είπε γενικευεις, και απο το γυρισμενα χιλιομετρα πηγες σε βιβλιο σερβις = τι δουλειες εγιναν πότε, που δεν ειναι το ίδιο με ιστορικο χιλιομετρων... η leaseplan παντως σε ενα πολο που επεστρεψα κ εστειλα γνωστο να το δει, ειχε εκτυπωμενο το ιστορικο σερβις κ χιλιομετρων στα διαθεσιμα εγγραφα ολα τα σερβις στην καρεντα Το επίσημο βιβλίο service επειδή ακριβώς καταγράφει τι δουλειές έγιναν, πότε και σε ΠΟΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ είναι το βασικότερο εργαλείο για να βρεις τα πραγματικά χιλιόμετρα. Το εκτυπωμένο ιστορικό χωρίς να υπάρχει καταχώρηση στο επίσημο βιβλίο δεν λέει κάτι εκτός από την περίπτωση που ο κατασκευαστής τηρεί ΜΟΝΟ ηλεκτρονικό βιβλίο, κάτι σπάνιο που πάντως δεν ίσχυε στην vw μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον. 8 ώρες πριν, pananton είπε άλλο η leaseplan. επειδή και εγώ από εκεί έχω επιλέξει αυτοκίνητο ήταν όλα τα σερβις αντιπροσωπείας. το πρόβλημα είναι όταν τα σερβις γίνονται από την ίδια την εταιρία ενοικιάσεως/χρονομισθωσης 8 ώρες πριν, pp6210 είπε το ιδιο λεμε... αρα το "σε κανενα αυτοκινητο δεν υπαρχει βιβλιο σερβις" που αναφερθηκε πιο πανω ειναι μια γενικευση που δεν ισχυει.. Σε όλα τα εταιρικά που είχα, όλα καινούργια-πρώτος χρήστης εγώ, το βιβλίο service δεν υπήρχε σε κανένα αμάξι .Όλα τα service γινόταν ΠΑΝΤΑ σε επίσημη αντιπροσωπεία όπου υπέγραφα κάποιο έγγραφο (τιμολόγιο;) εργασιών το οποίο προωθούσαν οι ίδιοι στην εταιρία leasing. Αν αυτό που περιγράφω για πάνω από δέκα αυτοκίνητα στις δυο μεγαλύτερες εταιρίες leasing της χώρας αποτελεί γενίκευση και η μια περίπτωση που αναφέρει ο pp6210 είναι ο κανόνας ,που από ότι κατάλαβα ούτε εκεί υπήρχε βιβλίο service αλλά μια εκτύπωση ,ας το κρίνει ο κάθε αναγνώστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 39 λεπτά πριν, northjohn είπε Το επίσημο βιβλίο service επειδή ακριβώς καταγράφει τι δουλειές έγιναν, πότε και σε ΠΟΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ είναι το βασικότερο εργαλείο για να βρεις τα πραγματικά χιλιόμετρα. Το εκτυπωμένο ιστορικό χωρίς να υπάρχει καταχώρηση στο επίσημο βιβλίο δεν λέει κάτι εκτός από την περίπτωση που ο κατασκευαστής τηρεί ΜΟΝΟ ηλεκτρονικό βιβλίο, κάτι σπάνιο που πάντως δεν ίσχυε στην vw μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον. Σε όλα τα εταιρικά που είχα, όλα καινούργια-πρώτος χρήστης εγώ, το βιβλίο service δεν υπήρχε σε κανένα αμάξι .Όλα τα service γινόταν ΠΑΝΤΑ σε επίσημη αντιπροσωπεία όπου υπέγραφα κάποιο έγγραφο (τιμολόγιο;) εργασιών το οποίο προωθούσαν οι ίδιοι στην εταιρία leasing. Αν αυτό που περιγράφω για πάνω από δέκα αυτοκίνητα στις δυο μεγαλύτερες εταιρίες leasing της χώρας αποτελεί γενίκευση και η μια περίπτωση που αναφέρει ο pp6210 είναι ο κανόνας ,που από ότι κατάλαβα ούτε εκεί υπήρχε βιβλίο service αλλά μια εκτύπωση ,ας το κρίνει ο κάθε αναγνώστης. απαντάω στο δικό μου quote που εκανες, στην leaseplan μια χαρά υπάρχει και μου δώσανε βιβλίο σερβις. για τις άλλες όντως δεν υπάρχει αλλά δεν θέλω να πω εταιρίες. είναι αυτές που τα κάνουν μόνοι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmp Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλημέρα παιδιά, Μίλησα με την Dekra που έχει περάσει πιστοποίηση το αυτοκίνητο και μου είπε ότι το είχε η παλιά Leaseplan και τωρινή Ayvens! Τι γνώμη έχουμε; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 ώρες πριν, giorgosmp είπε Καλημέρα παιδιά, Μίλησα με την Dekra που έχει περάσει πιστοποίηση το αυτοκίνητο και μου είπε ότι το είχε η παλιά Leaseplan και τωρινή Ayvens! Τι γνώμη έχουμε; Ευχαριστώ! για την dekra ή για την ayvens? και οι δυο πάντως είναι εταιρίες που δεν παίζουν. ok δέχομαι να μου πει κάποιος πως το μτχ είναι λαχείο και όντως είναι. αλλά προσωπικά εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι την leaseplan (δεν έχει rent η συγκεκριμένη μόνο χρονομίσθωση) παρά κάποιον τυχαίο ιδιωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 6 ώρες πριν, northjohn είπε Το επίσημο βιβλίο service επειδή ακριβώς καταγράφει τι δουλειές έγιναν, πότε και σε ΠΟΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ είναι το βασικότερο εργαλείο για να βρεις τα πραγματικά χιλιόμετρα. Το εκτυπωμένο ιστορικό χωρίς να υπάρχει καταχώρηση στο επίσημο βιβλίο δεν λέει κάτι εκτός από την περίπτωση που ο κατασκευαστής τηρεί ΜΟΝΟ ηλεκτρονικό βιβλίο, κάτι σπάνιο που πάντως δεν ίσχυε στην vw μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον. επιμενεις ομως να αναφερεσαι σε βιβλιο σερβις ενω εγω αναφερομαι σε εκτυπωμενο ιστορικο σερβις, αφου η συζητηση αφορα τα γυρισμενα χιλιομετρα κ αν μπορει να το κανει μια σοβαρη εταιρια leasing που παει τα αυτοκινητα της για σερβις σε εξουσιοδοτημενα.... βιβλια σερβις και οδηγιων κατασκευαστη εχω βρει σε οπελ αστρα, οπελ βεκτρα και στο πολο, τα οποια παρελαβα καινουργια απο αντιπροσωπεια, αλλα δεν τα συμπληρωνε κανενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο - αρα δεν μπορεις να παρακολουθησεις ιστορικο χιλιομετρων απο αυτα. 3 ώρες πριν, giorgosmp είπε Καλημέρα παιδιά, Μίλησα με την Dekra που έχει περάσει πιστοποίηση το αυτοκίνητο και μου είπε ότι το είχε η παλιά Leaseplan και τωρινή Ayvens! Τι γνώμη έχουμε; Ευχαριστώ! φιλε μου φαινεται λιγο μπερδεμα το ιστορικο που εχεις βρει, η dekra τι σου πιστοποιει; τα χιλιομετρα κ το ατρακαριστο; κ ειναι για την τωρινη του κατασταση η παλιοτερα; συνοψιζω τι εχω καταλαβει ειναι του 2020, το ειχε η leaseplan σιγουρα μεχρι το 2022 ( που εμφανιστηκε σε αντιπροσωπεια με 42000 χλμ). στα 55000 χλμ μαλλον ηταν ηδη σε χερια ιδιωτη (απο το σφραγισμενο βιβλιο σερβις που βρηκες) -πρωτο ερωτημα, γιατι δεν εξαντλησε 4ετια στη leaseplan; κ τωρα, 2024, εχει 70000 χλμ κ εχει βαφτει προφυλακτηρας μπρος-πισω (δεν σημαινει απαραιτητα τρακο αυτο, θελει ελεγχο απο μηχανικο ομως για να δει βασεις και θολους), δευτερη ερωτηση μια καλη ειναι ποτε εγινε το σερβις των 55000 χλμ για να καταλαβουμε μεσα σε ποσο χρονο εκανε τα επιπλεον 15000 χλμ που εκανε μεχρι σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 35 λεπτά πριν, pp6210 είπε επιμενεις ομως να αναφερεσαι σε βιβλιο σερβις ενω εγω αναφερομαι σε εκτυπωμενο ιστορικο σερβις, αφου η συζητηση αφορα τα γυρισμενα χιλιομετρα κ αν μπορει να το κανει μια σοβαρη εταιρια leasing που παει τα αυτοκινητα της για σερβις σε εξουσιοδοτημενα.... Αναφέρομαι στο βιβλίο service γιατί έχει άμεση σχέση με τα δυνηθέντα-πραγματικά χιλιόμετρα. Είναι ξεκάθαρο ότι το κάνουν οι σοβαρές εταιρείες leasing ίσως με εξαίρεση μιας δυο μικρότερων. Το γύρισμα των χιλιομέτρων γίνεται εξακριβωμένα είτε από τις ίδιες είτε από μαντράδες που αγοράζουν από αυτές με την ανοχή πάντα των εταιρειών leasing που ή τους δίνουν τα κενά βιβλία service ή δηλώνουν απώλεια. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι τόσα αυτοκίνητα 5ετίας , 6ετίας με λίγα χιλιόμετρα ΔΕΝ διαθέτουν βιβλίο service και σε κάποια που υπάρχει έχουν σφραγίδες μόνο από εξωτερικά συνεργεία; 51 λεπτά πριν, pp6210 είπε βιβλια σερβις και οδηγιων κατασκευαστη εχω βρει σε οπελ αστρα, οπελ βεκτρα και στο πολο, τα οποια παρελαβα καινουργια απο αντιπροσωπεια, αλλα δεν τα συμπληρωνε κανενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο - αρα δεν μπορεις να παρακολουθησεις ιστορικο χιλιομετρων απο αυτα. Το βιβλίο service είναι το ΠΡΩΤΟ πράγμα που ζητάνε τα επίσημα συνεργεία των αντιπροσωπειών για καταγραφή κάθε εργασίας που κάνουν και ΠΑΝΤΑ τα σφραγίζουν για να έχεις την κάλυψη της εγγύησης και αυτή η πρακτική είναι πανευρωπαϊκή. Προσωπικά σε όσα αυτοκίνητα είχα στην κατοχή μου (εκτός εταιρικών) πάντα τα σφραγίζανε (opel - vw - ford - fiat - audi -renault κ.ά). Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που δεν σφράγιζε βιβλίο σε καινούργιο αμάξι και δεν μπορεί να κατανοήσει την σχέση βιβλίου service με ιστορικό χιλιομέτρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmp Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pp6210 είπε φιλε μου φαινεται λιγο μπερδεμα το ιστορικο που εχεις βρει, η dekra τι σου πιστοποιει; τα χιλιομετρα κ το ατρακαριστο; κ ειναι για την τωρινη του κατασταση η παλιοτερα; συνοψιζω τι εχω καταλαβει ειναι του 2020, το ειχε η leaseplan σιγουρα μεχρι το 2022 ( που εμφανιστηκε σε αντιπροσωπεια με 42000 χλμ). στα 55000 χλμ μαλλον ηταν ηδη σε χερια ιδιωτη (απο το σφραγισμενο βιβλιο σερβις που βρηκες) -πρωτο ερωτημα, γιατι δεν εξαντλησε 4ετια στη leaseplan; κ τωρα, 2024, εχει 70000 χλμ κ εχει βαφτει προφυλακτηρας μπρος-πισω (δεν σημαινει απαραιτητα τρακο αυτο, θελει ελεγχο απο μηχανικο ομως για να δει βασεις και θολους), δευτερη ερωτηση μια καλη ειναι ποτε εγινε το σερβις των 55000 χλμ για να καταλαβουμε μεσα σε ποσο χρονο εκανε τα επιπλεον 15000 χλμ που εκανε μεχρι σημερα Λοιπόν όσο μπορώ μαζεύω πληροφορίες για να είμαι σίγουρος έστω πάνω από 90%. Γιατι θα δώσω ενα καλό ποσό! Όταν είδα το αμάξι μου είπε ότι έχει περάσει από πιστοποίηση Dekra και όντως είχε αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ. Πρώτα απ όλα αυτό που τον ρώτησα είναι, αν είναι τρακαρισμένο μου είπε όχι και εννοούμε μου είπε ατρακαριστο σασί, το να έχει βαμμένο κανένα φτερό και προφυλακτήρα μου λέει μπορεί, και μετα το έβαλα μπροστά για να το ακούσω μηχανικά. Εξωτερικά δεν είδα κάποια ατέλεια να έχει πχ μεγαλύτερο κενό στις γραμμές του η ακόμα και μπροστά στα φτερά να έχει πειραγμένες βίδες. Μηχανικά το άκουγα άριστο μιας και έχω ήδη πετρέλαιο αμάξι (εννοείται θα το παω σε μηχανικό και αντιπροσωπεία). Στα υπόλοιπα όπως τα λες είναι και τα αναφέρεις έκανε μια εισαγωγή το 2022 στην αντιπροσωπεία με 42.000 και το επόμενο που έγραφε το έκανε το Φλεβάρη του 2023 στις 55.000! Θεωρώ ότι αναλογικά πάντα είναι κομπλέ ως προς τα χιλιόμετρα! Στο γιατί δεν έκατσε 4ετια στην leaseplan δεν το ξέρω γιαυτό προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ για το ιστορικό του! Απλά αν ισχύει ότι η LeasePlan τα κάνει όλα τα service αντιπροσωπεία γιατί έκανε μόνο μια εισαγωγή στα 42.000χλμ; Επίσης με προβληματίζει μην είναι από τις περιοχές που πλημμύρισαν. Αυτό μπορώ να το μάθω κάπως; Πχ σε ποια περιοχή ήρθε πρώτη φορά; Επίσης αν δώσω το πλαίσιο στον ασφαλιστή μου θα βρει τυχών τρακαρισματα που ίσως έχουν γινει; Τελος είμαι υπερβολικός; 2 ώρες πριν, pananton είπε για την dekra ή για την ayvens? και οι δυο πάντως είναι εταιρίες που δεν παίζουν. ok δέχομαι να μου πει κάποιος πως το μτχ είναι λαχείο και όντως είναι. αλλά προσωπικά εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι την leaseplan (δεν έχει rent η συγκεκριμένη μόνο χρονομίσθωση) παρά κάποιον τυχαίο ιδιωτη. Πήρα την Dekra αρχικά για να δω τους ελέγχους που πέρασε και σε τι βαθμό το βαθμολογισαν, αφού έφαγα πόρτα μου είπαν να μιλήσω με την LeasePlan (ή Ayvens) στην οποία είναι και το αμάξι! Παίρνω τηλέφωνο στο reseller αλλά δεν απαντά κανένας τους! Επεξ/σία 12 Αυγούστου από giorgosmp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 1 ώρα πριν, northjohn είπε Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που δεν σφράγιζε βιβλίο σε καινούργιο αμάξι και δεν μπορεί να κατανοήσει την σχέση βιβλίου service με ιστορικό χιλιομέτρων. εχει καταντησει αστειο φιλε, εσυ δεν μπορεις να κατανοησεις οτι αναφερομαι σε αυτοκινητα leasing, στα οποια τα μισα ειχαν βιβλιο σερβις (που ελεγες οτι δεν εχει κανενα leasing βιβλιο) το οποιο παρεδωσα ασφραγιστο... στα αλλα μισα (παλι leasing), δεν βρηκα τιποτα μεσα παρολο που παρελαβα καινουργια, οποτε κ δεν παρεδωσα τιποτα. δεν ειπα πουθενα για ιδιωτικο αυτοκινητο (που ειμαι λες ο μοναδικος που δεν σφραγισε βιβλιο σερβις - παλι βαζεις δικα σου λογια κ πρεπει να επαναλαμβανω οτι λεω πιο πριν... κανε μου τη χαρη λοιπον μην ξανασχοληθεις μαζι μου οπως δεν θα ξαναασχοληθω κ εγω με σενα... 48 λεπτά πριν, giorgosmp είπε Στα υπόλοιπα όπως τα λες είναι και τα αναφέρεις έκανε μια εισαγωγή το 2022 στην αντιπροσωπεία με 42.000 και το επόμενο που έγραφε το έκανε το Φλεβάρη του 2023 στις 55.000! Θεωρώ ότι αναλογικά πάντα είναι κομπλέ ως προς τα χιλιόμετρα! Στο γιατί δεν έκατσε 4ετια στην leaseplan δεν το ξέρω γιαυτό προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ για το ιστορικό του! Απλά αν ισχύει ότι η LeasePlan τα κάνει όλα τα service αντιπροσωπεία γιατί έκανε μόνο μια εισαγωγή στα 42.000χλμ; Επίσης με προβληματίζει μην είναι από τις περιοχές που πλημμύρισαν. Αυτό μπορώ να το μάθω κάπως; Πχ σε ποια περιοχή ήρθε πρώτη φορά; Επίσης αν δώσω το πλαίσιο στον ασφαλιστή μου θα βρει τυχών τρακαρισματα που ίσως έχουν γινει; Τελος είμαι υπερβολικός; Πήρα την Dekra αρχικά για να δω τους ελέγχους που πέρασε και σε τι βαθμό το βαθμολογισαν, αφού έφαγα πόρτα μου είπαν να μιλήσω με την LeasePlan (ή Ayvens) στην οποία είναι και το αμάξι! Παίρνω τηλέφωνο στο reseller αλλά δεν απαντά κανένας τους! δεν νομιζω να βγαλεις ακρη απο ayvens, δεν στο πουλαει αυτη για να σου δωσει ινφο... αν ειναι οντως του 2020, τοτε ειναι περιεργο που φεβρ 2023 κανει service ιδιωτης με 55000 (αν εχουμε δικιο στο συμπερασμα αυτο), τα καινουργια τα μισθωνει μονο για 4ετια, γιατι να το εδιωξε νωριτερα; 1,5 χρονο αργοτερα το βρισκεις με 70000 αλλα χωρις σερβις για το 2024; καθοταν στη μαντρα απο αρχες 2024 κ δεν χρειαστηκε σερβις; για την πιστοποιηση decra δεν ξερω, δεν σου δινουν λεπτομερειες; ποτε εγινε, τι αφορα; καλα κανεις κ ψαχνεις αλλα νομιζω φτασαμε στο οριο που μπορουμε να βρουμε ακρη, φροντισε να επιβεβαιωσεις οτι μπορεις να το πας σε μαστορα κ κανε ενα ελεγχο ετσι... σε αυτα που βλεπεις δεν εχει καπου τον παλιο αριθμο κυκλοφοριας; με αυτο μπορει ο ασφαλιστης σου (αν θελει) να δει ιστορικο ατυχηματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, pp6210 είπε εχει καταντησει αστειο φιλε, Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και γίνεσαι αγενής, εγώ δεν σε πρόσβαλα ούτε σε ειρωνεύτηκα, κάτι που θα ήταν εύκολο με αυτά που γράφεις. 7 λεπτά πριν, pp6210 είπε εσυ δεν μπορεις να κατανοησεις οτι αναφερομαι σε αυτοκινητα leasing Γράφεις ότι τα παρέλαβες από αντιπροσωπεία, εγώ δεν κατάλαβα ή εσύ δεν ξέρεις τι γράφεις. Η παραλαβή γίνεται πάντα από τα κεντρικά της εταιρείας leasing και για γραφειοκρατικούς λόγους. 10 λεπτά πριν, pp6210 είπε , στα οποια τα μισα ειχαν βιβλιο σερβις (που ελεγες οτι δεν εχει κανενα leasing βιβλιο) το οποιο παρεδωσα ασφραγιστο... στα αλλα μισα (παλι leasing), δεν βρηκα τιποτα μεσα παρολο που παρελαβα καινουργια, οποτε κ δεν παρεδωσα τιποτα. Για ένα vw μας έγραψες ότι είχες γνώμη - γνώση και τώρα αναφέρεις αόριστα πράγματα. Πιάς εταιρείας είχαν βιβλίο τελικά; 12 λεπτά πριν, pp6210 είπε κανε μου τη χαρη λοιπον μην ξανασχοληθεις μαζι μου οπως δεν θα ξαναασχοληθω κ εγω με σενα. Δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί σου, εσύ αν θυμάσαι αμφισβήτησες αυτά που έγραψα και σου απάντησα. Καλό είναι αν δεν γνωρίζεις κάτι να μην πορώνεσαι, άσε τους εγωισμούς και γίνε καλύτερος άνθρωπος. Υ.Γ.1 Δεν είχα σκοπό να το αποκαλύψω αλλά εκτός του ότι έχω συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες leasing ως πελάτης εδώ και 25 χρόνια, τυγχάνει πολύ κοντινό συγγενικό μου πρόσωπο να έχει εργαστεί και στις δυο μεγάλες στο τμήμα πωλήσεων και συνεχίζει να εργάζεται και σήμερα στην μια από τις δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 20 ώρες πριν, pp6210 είπε γενικευεις, και απο το γυρισμενα χιλιομετρα πηγες σε βιβλιο σερβις = τι δουλειες εγιναν πότε, που δεν ειναι το ίδιο με ιστορικο χιλιομετρων... η leaseplan παντως σε ενα πολο που επεστρεψα κ εστειλα γνωστο να το δει, ειχε εκτυπωμενο το ιστορικο σερβις κ χιλιομετρων στα διαθεσιμα εγγραφα ολα τα σερβις στην καρεντα ασε φιλε τις συμβουλες να γινω καλυτερος ανθρωπος κ μην φανταζεσαι οτι σε προσεβαλα, διαβασε τι εχω πει για το πολο αντι να τα αλλαζεις και να τα υποθετεις οπως σε βολευει - να στο εβαλα παραθεση να στο κανω πιο ευκολο... εγω παντως απο leaseplan το vw polo το παρελαβα σε καρεντα στο μαρουσι, το καμικ το παρελαβα σε σκοντα στο νεο ηρακλειο, και τα δυο με ναίλον και με ολα τα χαρτια τους, ποτε δεν πηγα στα κεντρικα που λες οτι παντα ετσι γινεται.. χαλαρωσε λιγο, ισως δεν τα ξερεις ολα... α, κ αμα εχεις κατι να συνεισφερεις στα ερωτηματα του TS να μην σε εμποδιζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα