Προς το περιεχόμενο

Renault Clio V (Diesel)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου συγκεκριμένα το Renault Clio V (2020 και μετά) και έχω βρει σε κοντινή τιμή το diesel με τα 85 άλογα (13900 και 70000χλμ) και την βενζίνη με τα 100 άλογα (14400 και 40000χλμ) το οποίο έχει 500€ επιπλέον από το πετρέλαιο! 

Μια και έχω ήδη πετρέλαιο σκεφτομαι εξ αρχής το πετρέλαιο αλλά θέλω και τις γνώμες σας μιας και το ποσό στα μεταχειρισμένα έχει ανέβει θεό πόσο μάλλον στα καινούρια! 

Το ποσό δεν θα το δώσω όλο θα πάει σε δόσεις γιαυτό και δεν σκέπτομαι τόσο το καινούργιο. Αν και ρώτησα βρίσκω το ανανεωμένο στα 19300 τελική τιμή με τον 1.0tce 90hp. Μου φαίνονται πολλά για δόσεις!

Αυτό που με ενημέρωσαν για το diesel είναι ότι απλά έχει βαφτεί μπροστά και πίσω προφυλακτήρας. Εννοείται πριν προβώ σε αγορά θα το πάω σε δικό μου φανοποιο και μηχανικό! 

Το βιβλίο σέρβις και στα δύο που πήγα και ρώτησα και τα είδα είναι ηλεκτρονικό με την διαφορά στο πετρέλαιο ότι από τις 55000 ήταν γραμμένο στο βιβλίο με σφραγίδα! 

Επειδή κλείνω προς το πετρέλαιο μπορείτε να μου πείτε τι να προσέξω στο συγκεκριμένο αμάξι ή τυχόν προβλήματα που είδατε εσείς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κτεο ποτε πέρασε  κ με ποσα km απο τα τελευταια σερβις...εγώ ήξερα ότι της προκοπης ήταν το 1.5 diesel

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kage είπε

Κτεο ποτε πέρασε  κ με ποσα km απο τα τελευταια σερβις...εγώ ήξερα ότι της προκοπης ήταν το 1.5 diesel

Αν ειναι του 2020 μπορεί και να μην έχει περάσει ποτέ.Τα καινούργια περνάνε πρώτη φορά στα 4 χρόνια απο την κυκλοφορία τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, δεν έχει περάσει ακόμα ΚΤΕΟ. Για το πετρέλαιο σκέφτομαι περισσότερο και εκεί έχω κατασταλάξει. 

Αν θυμάμαι καλά ήταν στις 55.000 το τελευταίο!

Τι λέτε να το πάω αντιπροσωπεία η θα μου πούνε μπαρούφες;

Επεξ/σία από giorgosmp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φημες λενε οτι αυτα τα λίζινγκ 3ετιας4ετιας π κοιτάς τα τελευταία km πριν τα διώξουν τα γυρίζουν...οποτε πρέπει να υπολογίσεις ποσα έκαναν το χρόνο τις προηγ χρονιές κ πόσο τον τελευταίο  μετα το σερβις..αν αυτό το τελευταίο σερβις δεν έγινε αντ.πεια ενώ είναι σε εγγύηση (5ετια?) προφανώς θα έγινε με καποιο σκοπο... 

Δες αν τρέχει καμία προσφορά καλοκαιριού σε κάποια αντ.πεια κ παρτο καινούργιο .λογικα πιο χαμηλο τοκο απο το καταναλωτικο του μαντρά θα εχει..70κ km σε 4ετιας αυτοκ δεν το λες κ ευκαιρία..πόσο μάλλον αν είναι κ μια γενιά ήδη παλιο

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kage είπε

70κ km σε 4ετιας αυτοκ δεν το λες κ ευκαιρία

Έχεις καταλάβει ότι είναι diesel ε;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, 

Πήγα αντιπροσωπεία σήμερα με τον αριθμό πλαισίου και έφαγα πόρτα λόγω προσωπικών δεδομένων (το ηξερα). Το μόνο που μου ανέφερε είναι ότι το 2022 έγινε μια άφιξη στην αντιπροσωπεία και είχε 42.000 χλμ και ότι είναι ελληνικό δεν έδινε παραπάνω πληροφορίες. Αν έχει αλλάξει κάτι η τι σέρβις έγινε! 

Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι στην μάντρα ενώ μου είχε πει ότι όλα τα σέρβις είναι ηλεκτρονικά, στην αντιπροσωπεία φαίνεται μόνο αυτό με τις 42.000χλμ και ότι η Ranault και η Dacia δεν έχουν ηλεκτρονικό βιβλίο σερβις! Στο βιβλίο έγραφε το μοναδικό σέρβις Φλεβάρη του 23' με 55.000 χλμ!

Ξέρω είναι ρίσκο το μεταχειρισμένο αλλά και καινούριο αυτή την στιγμή με το μισό ΦΠΑ που έχει σαν προσφορά βγαίνει πάνω από 23.000€! 

Επεξ/σία από giorgosmp
Δημοσ.
8 hours ago, kage said:

Φημες λενε οτι αυτα τα λίζινγκ 3ετιας4ετιας π κοιτάς τα τελευταία km πριν τα διώξουν τα γυρίζουν...

έγκυρες φήμες. Το πλέον σύνηθες για leasing και rentals πριν περάσουν ΚΤΕΟ και καταγραφούν επίσημα τα χλμ είναι να τα γυρίσουν πολύ (κάτω από το μισό).

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα δεν τα γλιτώνω τα γυρισμένα χιλιόμετρα! Τουλάχιστον θα το πάω να το τσεκάρω σε δικό μου μηχανικό και φανοποιο και παίρνω την τελική απόφαση!

Εσείς τι λέτε να το αποφύγω και να μην δώσω σημασία; Ξέρω ότι στα leasing γίνονται όλα τα service στην ώρα τους και αλλαγή ελαστικών στα 2 χρόνια. Και υπάρχει πρόστιμο αν δεν γίνουν στην ώρα τους! Κάνω λάθος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, @11h είπε

έγκυρες φήμες. Το πλέον σύνηθες για leasing και rentals πριν περάσουν ΚΤΕΟ και καταγραφούν επίσημα τα χλμ είναι να τα γυρίσουν πολύ (κάτω από το μισό).

πείτε και σε εμάς να μάθουμε ποιοι και πως το κάνουν αυτό; 

επισης πως το ανακαλύψατε; 

Δημοσ.

10 ώρες πριν, @11h είπε

Στείλτε ένα προσωπικό μήνυμα με το ποιοι το κάνουν αυτό!!! 

Δημοσ.
Στις 6/8/2024 στις 8:17 ΠΜ, giorgosmp είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου συγκεκριμένα το Renault Clio V (2020 και μετά) και έχω βρει σε κοντινή τιμή το diesel με τα 85 άλογα (13900 και 70000χλμ) και την βενζίνη με τα 100 άλογα (14400 και 40000χλμ) το οποίο έχει 500€ επιπλέον από το πετρέλαιο! 

Μια και έχω ήδη πετρέλαιο σκεφτομαι εξ αρχής το πετρέλαιο αλλά θέλω και τις γνώμες σας μιας και το ποσό στα μεταχειρισμένα έχει ανέβει θεό πόσο μάλλον στα καινούρια! 

Το ποσό δεν θα το δώσω όλο θα πάει σε δόσεις γιαυτό και δεν σκέπτομαι τόσο το καινούργιο. Αν και ρώτησα βρίσκω το ανανεωμένο στα 19300 τελική τιμή με τον 1.0tce 90hp. Μου φαίνονται πολλά για δόσεις!

Αυτό που με ενημέρωσαν για το diesel είναι ότι απλά έχει βαφτεί μπροστά και πίσω προφυλακτήρας. Εννοείται πριν προβώ σε αγορά θα το πάω σε δικό μου φανοποιο και μηχανικό! 

Το βιβλίο σέρβις και στα δύο που πήγα και ρώτησα και τα είδα είναι ηλεκτρονικό με την διαφορά στο πετρέλαιο ότι από τις 55000 ήταν γραμμένο στο βιβλίο με σφραγίδα! 

Επειδή κλείνω προς το πετρέλαιο μπορείτε να μου πείτε τι να προσέξω στο συγκεκριμένο αμάξι ή τυχόν προβλήματα που είδατε εσείς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε το καινούριο clio με το εργοστασιακό υγραέριο;

Είναι φτηνότερο από το ντίζελ και θα έχετε πολύ σημαντική οικονομία στο καύσιμο κατά τη χρήση του, μπορεί και πάνω από 30%.

Και είδα προχθες διαφήμιση ότι δίνουν έκπτωση τον μισό φπα, οπότε μπορεί να κερδίσετε και εκεί κάτι

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, pananton said:

2 hours ago, giorgosmp said:

Στείλτε ένα προσωπικό μήνυμα με το ποιοι το κάνουν αυτό!!! 

Δημοσ.
Στις 8/8/2024 στις 12:36 ΠΜ, pananton είπε

Το κάνουν κάποιοι με τον τρόπο που μπορείς να βρεις εύκολα στο διαδύκτιο.

Εγώ το ανακάλυψα όταν πριν μερικά χρόνια πήγα να αγοράσω το εταιρικό opel astra που είχα  παραδώσει 3 μήνες πριν και από 300.000 χλμ, ξανάνιωσε με 120.000χλμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...