Προς το περιεχόμενο

Εκατομμυριούχος απο το τζόκερ

expert30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, archer100 είπε

Με 3 εκατομμυρια μπορεις να εξασφαλισεις 10Κ το μηνα παθητικο εισοδημα, χωρις καν να αγγιξεις το κεφαλαιο. Δε θα χρειαστει να ξαναδουλεψεις ποτε στη ζωη σου ουτε για ενα λεπτο. Για καποιον που τρωει πηδημα καθημερινα σε αθλιες δουλειες (η πλειοψηφια δηλαδη) και βγαζει το μηνα με 800 ευρω, λες να μην ειναι σημαντικη αλλαγη αυτη;

Δεν ξέρω που ακριβώς έχεις αυτή την (ασφαλή και μακροχρόνια) απόδοση αλλά χάριν συζήτησης θα το δεχτώ και δεν θα το ψάξω παραπάνω.

Η θεωρία σου είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή. Επειδή όμως ΠΟΤΕ κανείς δεν το έχει κάνει, δηλαδή να κερδίσει, να τα βάλει "κάπου" και να αράξει, παραμένει απλά μια θεωρία. Την οποία ίσως να εφάρμοζε ένας υπολογιστής ή μία AI οντότητα αλλά απλά δεν εφαρμόζει κανείς άνθρωπος. Τουλάχιστον όχι κάποιος που βρέθηκε με χρήματα ξαφνικά (αν γεννήθηκε/έζησε σε περιβάλλον €€€ τότε ίσως έχει άλλο σκεπτικό).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, archer100 είπε

Με 3 εκατομμυρια μπορεις να εξασφαλισεις 10Κ το μηνα παθητικο εισοδημα, χωρις καν να αγγιξεις το κεφαλαιο. Δε θα χρειαστει να ξαναδουλεψεις ποτε στη ζωη σου ουτε για ενα λεπτο. Για καποιον που τρωει πηδημα καθημερινα σε αθλιες δουλειες (η πλειοψηφια δηλαδη) και βγαζει το μηνα με 800 ευρω, λες να μην ειναι σημαντικη αλλαγη αυτη;

Αν βάλει κάποιος 3Μ σε 3μηνα έντοκα γραμμάτια ελληνικού δημοσίου που δίνουν χοντρικά 2,8% επιτόκιο (15.000 είναι το όριο να αγοράσει κάποιος μόνος του, τα υπόλοιπα τα αγοράζει από τράπεζα που κρατάει μια προμήθεια) και ο τόκος τους είναι αφορολόγητος βγαίνει περίπου 80.000-84.000 το χρόνο, άκοπα, αβίαστα, αβάδιστα, ραντιέρης φουλ, που είναι ένα πολύ καλό ετήσιο εισόδημα για πολύ κόσμο ακόμη και για οικογένειες με 2 ή 3 παιδιά με "δραστηριότητες" και μια σχετικώς άνετη ζωή.

Αν τώρα ο άλλος σκεφτεί "ουάου κέρδισα 3Μ, θα γ@μ@ω κάθε ημέρα και θα πάω σε όλον τον κόσμο", ε ναι θα του τελειώσουν σε ένα χρόνο....

Επεξ/σία από Baldurian
  • Like 4

12 λεπτά πριν, archer100 είπε

Ανέφερα και πιο πάνω ότι το να παρατήσεις τελείως τη δουλειά (δεν χρειάζεται να μείνεις στην σκατοδουλειά, μπορείς να δεις για κάτι άλλο) είναι συνταγή για καταστροφή αφού "αργία μήτηρ...."

Όντας αραχτός το μόνο που θα καταλήξεις να κάνεις είναι να ξοδεύεις και δεν ξέρω πόσο δυνατός χαρακτήρας είσαι εσύ (εγώ δεν είμαι) για να έχεις μύρια και να βάλεις όριο στον εαυτό σου το 10χίλιαρο. Ή να πείσεις στη γυναίκα/οικογένειά σου ότι θα μείνετε ακόμα καμιά 30ριά μήνες στο 3άρι των 70τμ μέχρι να μαζέψεις τα 10χίλιαρα και να πάρεις το οροφοδιαμέρισμα των 100τμ, για να μην πειράξεις το "κεφάλαιο"

• Like 3

Εντωμεταξυ, εγω αν κερδιζα 1-2 εκατομμυρια, με βλεπω να εφευγα μετα απο λιγο απο το αγχος.

Μια οτι θα με βαλουν στο ματι καποιοι γνωστοι/γειτονες που καταλαβαν κατι. Μια οτι θα πεσω θυμα συντονισμενης επιθεσης με ηλεκτρονικα μεσα κοκ. Θα καταντησω δυσπιστος με τους παντες, εννοειται δεν θα ξοδεψω τιποτα με κινδυνο μην κινησω υποψιες, θα κλειστω μεσα στο σπιτι να περιμενω την οποια επιθεση κτλ. Εκει στα 3-5 χρονακια απο το τοσο αγχος, θα ερχοταν και το πλαγιο.

Εδω κοντεψα να το παθω με πολυ μικροτερο ποσο που ηρθε ξαφνικα μονοκομματα κι αυτο μεχρι να φτασει η στιγμη, κανενα χρονο αργοτερα, να ξοδευτει εκει που επρεπε. Δυσκολη δουλεια να εισαι πελουσιος, δεν κανει για εμενα.

• Haha 13

Τελικά, για να μην το κουράζουμε πολύ, πραγματικά ξέρετε πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας, που όταν σκέφτεται και κάνει "πλάνα" για τον πρώτο αριθμό ή το τζόκερ (όλοι το έχουμε κάνει) έχει σαν κύρια σκέψη την επένδυση και όχι το καινούργιο σπίτι, το καινούργιο αυτοκίνητο και γενικότερα το "καινούργιο" σε όλες του τις υλοποιήσεις;

Και σταματώ εδώ ως προς αυτό το κομμάτι γιατί πραγματικά δε νομίζω ότι υπάρχουν στατιστικά να τεκμηριώσουν την μία ή την άλλη άποψη. Αν και ήδη παραπάνω αναφέρθηκαν μέλη που γνωρίζουν άτομα που το τζάκποτ και τα φράγκα εξανεμίστηκαν γρήγορα σε αντίθεση με τα άτομα που έκαναν επένδυση και άραξαν (που κανείς δεν ανέφερε ότι ξέρει κάποιον τέτοιο)

2 minutes ago, Clytoceyx said:

Εντωμεταξυ, εγω αν κερδιζα 1-2 εκατομμυρια, με βλεπω να εφευγα μετα απο λιγο απο το αγχος.

Μια οτι θα με βαλουν στο ματι καποιοι γνωστοι/γειτονες που καταλαβαν κατι. Μια οτι θα πεσω θυμα συντονισμενης επιθεσης με ηλεκτρονικα μεσα κοκ. Θα καταντησω δυσπιστος με τους παντες, εννοειται δεν θα ξοδεψω τιποτα με κινδυνο μην κινησω υποψιες, θα κλειστω μεσα στο σπιτι να περιμενω την οποια επιθεση κτλ. Εκει στα 3-5 χρονακια απο το τοσο αγχος, θα ερχοταν και το πλαγιο.

Εδω κοντεψα να το παθω με πολυ μικροτερο ποσο που ηρθε ξαφνικα μονοκομματα κι αυτο μεχρι να φτασει η στιγμη, κανενα χρονο αργοτερα, να ξοδευτει εκει που επρεπε. Δυσκολη δουλεια να εισαι πελουσιος, δεν κανει για εμενα.

Ειναι απλο

Με 1 εκατομυριο θα αγορασεις 3 σπιτια απο 330κ τα οποια θα νοικιαζεις 800 με 1000 ευρω.

Οποτε δεν θα παρει χαμπαρει κανενας απλα θα εχεις τον μηνα κανα 2500 παραπανω.

Πες οτι σου εδωσαν μια καλη θεση στη δουλεια

• Like 1

Πάντως αν καταθέσεις στη Revolut 3.000.000 δολάρια που έχει 4% επιτόκιο θα παίρνεις 10.000 τον μήνα. Βγάλε τα 1500$ που είναι οι φόροι θα σε μένουν 8.500 καθαρά σαν να είσαι υπουργός!

3 λεπτά πριν, giwfys είπε

Ειναι απλο

Με 1 εκατομυριο θα αγορασεις 3 σπιτια απο 330κ τα οποια θα νοικιαζεις 800 με 1000 ευρω.

Οποτε δεν θα παρει χαμπαρει κανενας απλα θα εχεις τον μηνα κανα 2500 παραπανω.

Πες οτι σου εδωσαν μια καλη θεση στη δουλεια

Αφού είναι τόσο αγχωτικός πάλι θα είχε πρόβλημα. Γιατί νοικιάζοντας το σπίτι των 330κ 800€ μπορεί να αισθάνεται βλάκας, με τις τιμές τις αγοράς, ενώ νοικιάζοντας το ίδιο σπίτι στα 1300€ μπορεί να αισθάνεται εκμεταλλευτής και αιμορουφήχτρα :P

Στις 7/8/2024 στις 10:09 ΠΜ, sphinxgr είπε

Είπα κ εγω να ξεκινήσω να παίζω το 2023 σε κάθε κλήρωση, μέσω APP μπας και βγάλω εκατομμύρια γιατί κρίμα να κλοτσάς την τύχη σου!!!

Έπαιξα στο σύνολο του έτους 150€ και κέρδισα 2€. Μόλις πήγαν τη στήλη 1€ αντί για 0,5€, σαφέστατα κ δεν έπαιξα ξανά και ούτε πρόκειται. Μεγαλύτερη ευχαρίστηση έχει να φάω τα ίδια λεφτά σε βρώμικα / μπύρες κλπ!!!!

Είσαι ένας από μας 🤣🤣🤣

16 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε

Όταν το πιάσεις με το καλό αδερφέ μου δωστά σε μένα να σε γλυτώσω από το κακο

• Haha 5

παιδια αφου ολοι πιανουμε εκατομμυρια στο τζογο....δε συμφερει η revolut 😄

freedom συμφερει 6% για ευρω δινει και 8% για δολλαρια.......

Μπήκα κι εγώ να διαβάσω για κάποιον που κέρδισε κι ήθελε να το μοιραστεί μαζί μας, με τους αληθινούς του φίλους δηλαδή (χεχε),

κι έπεσα σε κλασσικό μπατιρο-thread... 

• Like 2
  • Haha 10

33 minutes ago, haris_216 said:

Επειδή έκοψες αυτό που σε βόλευε από το ποστ μου να το παραθέσω εγώ. Είπα λοιπόν, among other things, ότι "Και για να μην κοροϊδευόμαστε, 2-3 εκατομμύρια σου βελτιώνουν τη ζωή αλλά δεν στην αλλάζουν. Εκτός πια αν είσαι στην πείνα και την ανέχεια"

Αν λοιπόν είσαι στην πείνα, προφανώς και στην αλλάζουν. Και πολύ λιγότερα μάλιστα. Αν όμως έχεις μία στοιχειώδη ζωή (σπίτι για να μείνεις, μέσο για να κυκλοφορείς και καταφέρνεις να στέλνεις και τα παιδιά σου στα φροντιστήριά τους) τότε αυτό το ποσό θα βελτιώσει τη ζωή σου (καλύτερο σπίτι, αυτοκίνητο, θα προσθέσει τη δυνατότητα για τα παιδιά να πάνε μία κατασκήνωση ή για κιθάρα). Προφανώς και κάποιος μπορεί αυτό να το θεωρήσει "αλλαγή ζωής". Προσωπικά όμως το βρίσκω πολύ μίζερο έχοντας κερδίσει "τον πρώτο αριθμό του λαχείου" ή κάποια "μύρια"

Αν τώρα πας να αλλάξεις τη ζωή σου όπως αναφέρθηκε σε παραπάνω ποστ από μένα και από άλλους, δηλαδή κυριολεκτικά να το αισθανθείς (ΧΩΡΙΣ απαραίτητα αυτό να σημαίνει 6 μήνες Μπαχάμες και άλλους 6 στο Μονακό), τότε μια χαρά τα φράγκα θα τελειώσουν σε χρόνο dt. Και στο λέει κάποιος που όντως ανήκει στην κατηγορία που περιγράφεις, δηλαδή δεν βγάζω αυτό το ποσό ΟΥΤΕ σε 80 χρόνια. Προφανώς και θα χαρώ να μου πέσουν αλλά όπως είπα. Βελτίωση της παρούσας ζωής θα είναι και τίποτα παραπάνω.

Σημ. Αν μάλιστα προσθέσεις στην εξίσωση και 1-2 παιδιά σε φάση εφηβείας ή στα 20s.......

Δεν έκοψα κάτι επειδή με βόλευε. 

Το έκοψα επειδή ήταν περιττό. 

Σου αλλάζουν τη ζωή χωρίς να είσαι στην πείνα. 

Το αν θα κάνει τις σώστες κινήσεις κάποιος ώστε όντως να αλλάξει τη ζωή του ή θα τα φάει χωρίς έλεγχο είναι διαφορετικό θέμα. 

6 λεπτά πριν, tasanton είπε

Μπήκα κι εγώ να διαβάσω για κάποιον που κέρδισε κι ήθελε να το μοιραστεί μαζί μας, με τους αληθινούς του φίλους δηλαδή (χεχε),

κι έπεσα σε κλασσικό μπατιρο-thread... 

Αυτοί είναι του Λόττο. Εδώ εμείς μιλάμε για Τζόκερ

• Like 1
  • Haha 7

6 minutes ago, NickTG said:

Δεν έκοψα κάτι επειδή με βόλευε. 

Το έκοψα επειδή ήταν περιττό. 

Σου αλλάζουν τη ζωή χωρίς να είσαι στην πείνα. 

Το αν θα κάνει τις σώστες κινήσεις κάποιος ώστε όντως να αλλάξει τη ζωή του ή θα τα φάει χωρίς έλεγχο είναι διαφορετικό θέμα. 

Εγω πιστευω οτι αλλαγη ερχεται.......το θεμα ειναι οτι ειναι στο χερι του καθενος τι αλλαγη θα ειναι ....μεγαλη ή μικρή ή μηδενική.

11 λεπτά πριν, gate6 είπε

παιδια αφου ολοι πιανουμε εκατομμυρια στο τζογο....δε συμφερει η revolut 😄

freedom συμφερει 6% για ευρω δινει και 8% για δολλαρια.......

Σε εταιρεία με έδρα το Καζακστάν δεν δίνω ούτε ένα ευρώ ακόμη και 60% επιτόκιο να μου έδινε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...