theopan Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 8/8/2024 στις 12:48 ΠΜ, m3ltd0wn είπε Συγνώμη αλλά άνθρωπος που έχει μεγάλη ανάγκη το όποιο Χ ποσό (μπορεί 2000 μπορεί λιγότερα) ΔΕΝ παίζει 150€ γιατί η πιθανότητα είναι μετά να έχει μεγάλη ανάγκη Χ + 150... Μήπως πρέπει να "απολογηθώ" μετά από 12 χρόνια για το τι έκανα κιόλας; Εμπειρίες παραθέτουμε σχετικές με το θέμα αν δεν κάνω λάθος. Αυτό συνέβη αυτό λέω. Είχα ανάγκη είπα, δεν είπα ότι ήμουν στο δρόμο να ζητιανεύω. Ξέρεις η "ανάγκη" (ειδικά για ελ. επαγγελματία) έχει κάποια ιδιαίτερη έννοια. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 ώρα πριν, armagedwnn είπε Δεν έχεις καταλάβει την ερώτηση. Δεν σε ρωτάει ποιεσ είναι οι πιθανότητες να πιάσει το 5άρι+τζόκερ σε ρωτάει ποιες είναι οι πιθανότητεσ να μην πιάσεις ούτε έναν. @dkstopo Είναι πάρα λίγες οι πιθανότητες να μην πιάσεις ούτε έναν από τους 30, διότι κληρώνει πέντε αριθμούς με μνήμη, δηλαδή όταν κληρώνει κάποιος φεύγει από την επόμενη επιλογή αριθμού. Δεν είμαι τόσο καλός στα μαθηματικά αλλά ήταν δύσκολο να μην πιάσεις κανέναν. μετά το 4+1 προ 20ατειας το έχω κάνει και αυτό!!! ψάχνω να βρω την φωτο αλλα δεν μπορώ γμτ.... 🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathimatikos196 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, theopan είπε Μήπως πρέπει να "απολογηθώ" μετά από 12 χρόνια για το ει έκανα κιόλας; Εμπειρίες παραθέτουμε σχετικές με το θέμα αν δεν κάνω λάθος. Αυτό συνέβη αυτό λέω. Είχα ανάγκη είπα, δεν είπα ότι ήμουν στο δρόμο να ζητιανεύω. Ξέρεις η "ανάγκη" (ειδικά για ελ. επαγγελματία) έχει κάποια ιδιαίτερη έννοια. Φίλε μου δεν σου είπε κάποιος να απολογηθείς .Προς θεού.Αν μου επιτρέπεις να διαφωνήσω μαζί σου ως προς την τεχνική που είπες ότι ακολούθησες. Και να το εξηγήσω. Αν χάσεις 4 φορές συνεχόμενα θα χάσεις 15 φορές το αρχικό σου ποντάρισμα δηλαδή αν ξεκινήσεις πχ με 10 ευρώ την τέταρτη φορά που θα χάσεις θα έχεις χάσει σύνολο 150. Αν χάσεις 5 φορές συνεχόμενες θα έχεις χάσει σύνολο 310, την 6 φορά 630 και πάει λέγοντας. Δεν είπε κανένας όμως ότι δεν μπορείς να κερδίσεις..Αυτό που καταλαβαίνω ότι σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά είναι ότι για να κερδίσεις αρκετά χρήματα έτσι πρέπει να είσαι και αρκετά τυχερός.Σκέψου ότι σε συνεχόμενες 10 αποτυχίες με 1 ευρώ αρχικό ποντάρισμα θα έχεις δώσει 1023 ευρώ και αν κερδίσεις την ενδέκατη το κέρδος θα είναι 1 ευρώ. Ναι η πιθανότητα να χάσεις 10 συνεχόμενες φορές είναι 1 στις 1024 αλλά είναι πιθανότητα. Σόρρυ για το μακροσκελές μήνυμα , αλλά έχει να κάνει με την μέθοδο του διπλασιασμού που δεν είναι και η πιο σωστή και όχι με το αν κέρδισες. Άλλωστε τύχη είναι και όχι ικανότητα πρόβλεψης ή μεθόδου.Και πάλι μην πάρεις προσωπικά το παραπάνω μήνυμα .......... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwfys Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Κ εγω ξερω ατομα που κερδισαν Ο ενας ειναι ο ραπτοπουλος🤣. Το εχει πει στις εκπομπες του οτι ο πατερας του κερδισε το λαχειο και πηρε 2 σπιτια κτλ.. Ο αλλος ειναι φιλος φιλου που ειναι εισοδηματιας πλεον Ο τριτος κερδισε 2 φορες!! Την μια 5+1 και την αλλη 5αρι. Τρομερο.. Κ αυτος σε σπιτια επενδυσε. Γενικα δεν ξερω γιατι θεωρειτε τα 2 μυρια τρομερο ποσο, πλεον με τις τιμες των ακινητων, ενα ωραιο σπιτι να παρεις βορεια προαστια (οχι βιλα) εχει κανα μυριο... Απο τα 2 μυρια αντε να σου μεινουν τα 600 χιλιαρικα δηλαδη μετα φορων.. Ισα ισα να παρεις κανα 2ο διαμερισμα για ενοικιο.. Σου φτιαχνει τη ζωη αλλα δε γινεσαι "πλουσιος". Σιγουρα εδω μεσα εχει ατομα που εχουν παραπανω απο 2 μυρια "περιουσια", δηλαδη αξια ακινητων οικογενειας κτλ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, giwfys είπε Γενικα δεν ξερω γιατι θεωρειτε τα 2 μυρια τρομερο ποσο, πλεον με τις τιμες των ακινητων, ενα ωραιο σπιτι να παρεις βορεια προαστια (οχι βιλα) εχει κανα μυριο... Απο τα 2 μυρια αντε να σου μεινουν τα 600 χιλιαρικα δηλαδη μετα φορων.. Ισα ισα να παρεις κανα 2ο διαμερισμα για ενοικιο.. Με αυτά που γράφεις εσύ θα είσαι από αυτούς που κερδίζουν και σε 1 χρόνο είναι ξανά μπατίρηδες. 3 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Σε αυτό το topic κάθε μέρα Παρασκευή είναι. 1 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 20 hours ago, haris_216 said: Και για να μην κοροϊδευόμαστε, 2-3 εκατομμύρια σου βελτιώνουν τη ζωή αλλά δεν στην αλλάζουν. Μιλάμε για πόσα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν βγάζει ούτε αν δούλευε 80 χρόνια. Ξεκάθαρα σου αλλάζουν τη ζωή. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clytoceyx Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 hour ago, Baldurian said: Γενικά συνέχιζα να παίζω, όχι 10 ευρώ σε κάθε κλήρωση αφού μου έφευγαν πολλά λεφτά (τότε ήταν 0,5/στήλη και έπαιζα 10 ευρώ/20 στήλες) και γενικά κέρδιζα πολύ συχνά 1+1 και λιγότερο συχνά 2+1. Νομίζω ότι 3 ή 3+1 πρέπει να έχω κερδίσει 1-2 φορές, 50 ευρώ. Τώρα πλέον που πήγε 1 ευρώ/στήλη παίζω μόνο όταν πάει τζακποτ 4 ή 5 μύρια. Επίσης παίζω και 10 ευρώ στο eurojackpot (όταν ξεπερνάει τα 100 μύρια τζακποτ) δηλαδή 4 στήλες (2,5 ευρώ/στήλη) όπου παραδόξως έχω κερδίσει 2,5 ευρώ σχεδόν τις μισές φορές που έχω παίξει, αν σκεφτεί κανείς ότι οι πιθανότητες του eurojackpot είναι τραγικά μικρότερες του τζοκερ (139,838,160 στήλες συνολικά)😵 Εννοειται και εγω παιζω παρολο που ξερω την αβυσσαλεα απιθανοτητα του κερδους. Ο πατερας μου απο παντα ουτε καπνιζε, ουτε σε καφενεια πηγαινε οποτε επαιζε καθε εβδομαδα λιγες στηλες. Ετσι εμαθα απο παιδι και τωρα, επειδη ουτε εγω δεν ξοδευω σε καφεδες, τσιγαρα, πλατφορμες κοκ, ακολουθω την παραδοση. Επισης, πηγαινω σε προπατζιδικα στις περιοχες που μεγαλωσα και συνανταω παλιους συναδελφους του πατερα μου και γνωστους, παιρνω και την δοση νοσταλγιας των παιδικων μου χρονων. Εχω πιασει και εγω το κλασσικο 4+1 στο τζοκερ με 2.800€ αλλα ειχα παιξει τυποποιημενο συστημα με 11 αριθμους και τοτε με πληρες εδινε 3.000€. Εκτος αυτου, πρεπει να εχω πιασει σε συνολο κανενα χιλιαρικο ολα αυτα τα χρονια γιατι ειναι το μονο παιχνιδι που παιζω απο τοτε που βγηκε. Απο προττο εχω βγαλει πανω απο 500€. Λοττο αρχισα τωρα τελευταια και ζητημα ειναι αν εχω βγαλει 10-20€, ομοιως και ΚΙΝΟ που το ξεκινησα τωρα αν και εχω βγαλει κοντα 50-60€. Δοκιμασα Eurojackpot αλλα επαθα σοκ με τα 2,5€/στηλη, αλλα ημουν τυχερος και στις 2 απο τις 4 φορες που επαιξα επιασα ενα 2+1 και 1+2. Ολα αυτα με 10-20€ τον μηνα αλλα συνηθως καποιοι μηνες μενουν off λογω φορτου εργασιας, καιρικων συνθηκων κοκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosEco Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πριν πολλά χρόνια αρχές του 2000 (δραχμές ακόμη) ένας συγχωριανός της μητέρας μου είχε κερδίσει αρκετά λεφτά στο λαχείο. Ποτέ κανένας δεν έμαθε πόσα ήταν, άλλα ήταν πολλά. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τον προσέγγισαν διάφορα "φιλαράκια" έδωσε αριστερά δεξιά, κάθε μέρα σε μπουζούκια και club επαρχίας, άλλαξε τρία αυτοκίνητα που τα κατέστρεψε από στουκες (κατά την επιστροφή από τα μπουζούκια 😂), τα έφαγε όλα σε γούστα και σε μερικούς μήνες δεν του έμεινε ούτε δραχμή. Η σύζυγός μου είχε κερδίσει στην φορολοταρία αρχές του 2024, 1000€ τα οποία εξανεμίστηκαν σε υποχρεώσεις πριν το καταλάβουμε 😥. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από ChristosEco 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Στο μεταξύ ένα περίεργο πράγμα. Όλοι λένε μόνο για τα κέρδη κέρδισα τόσα τότε κέρδισα τόσα την άλλη φορά. Κανείς δεν γράφει τις υπόλοιπες 99.9% φορές που έχασε. Το έχω παρατηρήσει σε όσους παίζουν τακτικά και έχουν να σου πουν για τις 2 φορές που κέρδισαν 500 ευρώ αλλά ποτέ δε θα ακούσεις για όλα τα χαμένα. Κάτι αντίστοιχο βλέπουμε και εδώ μέσα. 11 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwfys Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 24 minutes ago, Nabuko said: Με αυτά που γράφεις εσύ θα είσαι από αυτούς που κερδίζουν και σε 1 χρόνο είναι ξανά μπατίρηδες. Λες?😅 Δυσκολα, ας κερδισω πρωτα και βλεπουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldurian Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Στο μεταξύ ένα περίεργο πράγμα. Όλοι λένε μόνο για τα κέρδη κέρδισα τόσα τότε κέρδισα τόσα την άλλη φορά. Κανείς δεν γράφει τις υπόλοιπες 99.9% φορές που έχασε. Το έχω παρατηρήσει σε όσους παίζουν τακτικά και έχουν να σου πουν για τις 2 φορές που κέρδισαν 500 ευρώ αλλά ποτέ δε θα ακούσεις για όλα τα χαμένα. Κάτι αντίστοιχο βλέπουμε και εδώ μέσα. Λογική η παρατήρησή σας. Οφείλεται στην ψυχολογία που μας κάνει να σκεφτόμαστε τα "καλά" και να αποφεύγουμε να θυμόμαστε τα "άσχημα". Όταν κάποιος παίζει "συστηματικά" σημαίνει ότι παίζει στις 3 κληρώσεις της εβδομάδας, οπότε ας πούμε ότι δίνει 10Χ3=30 ευρώ/εβδομάδα Το "τακτικά" μπορεί να είναι 1 κλήρωση την εβδομάδα, άρα 10 ευρώ/εβδομάδα. Το "περιστασιακά"/"ανάλογα"/"κάθε φορά που έχει Χ ποσόν τζακποτ" σημαίνει 1-3 φορές το μήνα ή λιγότερο οπότε 10 ή 30 ευρώ/μήνα. Προσωπικά ανήκω στην 3η κατηγορία και δεν έχω δώσει παραπάνω από 30/μήνα με "κέρδος" 1,5 με 3 ευρώ/μήνα και "κόστος" γύρω στα 300 ευρώ το χρόνο με "κέρδος" γύρω στα 15-20 ευρώ το χρόνο. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από Baldurian 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clytoceyx Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, Arkin said: Το έχω παρατηρήσει σε όσους παίζουν τακτικά και έχουν να σου πουν για τις 2 φορές που κέρδισαν 500 ευρώ αλλά ποτέ δε θα ακούσεις για όλα τα χαμένα. Κάτι αντίστοιχο βλέπουμε και εδώ μέσα. Ευκολακι. 20 χρονια x 11 μηνες x 20€ ανα μηνα. Πολυ χοντρικα γιατι πολλες χρονιες ειναι σιγουρα λιγοτεροι απο 11 μηνες, τα τελευταια χρονια με τους καυσωνες ειναι standard 3 μηνες off και σιγουρα πολλες φορες ειναι μονο 10€/μηνα. Αν βαλουμε κοντα στα 4.000-5.000€ που εχω κερδισει, ειμαι ισα βαρκα-ισα νερα. Περιμενα να κερδισω τιποτα απο αυτα; Οχι, βεβαια, πηγα με το σκεπτικο οτι αυτα πανε υπερ πιστεως, αλλα οπως ξαναειπα δεν εχω κανενα αλλο περιττο εξοδο. Ουτε μου ελειψαν αυτα που επαιξα, ουτε με εσωσαν αυτα που πηρα. Για να πω την αληθεια, αν δεν ειχε κατσει στις αρχες αυτο το 4+1 ή θα ειχα σταματησει εντελως ή θα ειχα παει στο 20€/χρονο απλα για να συνεχισω την οικογενειακη "παραδοση". Παρεμπιμπτοντως, με το να πηγαινω στα προπατζιδικα των παλιων γειτονιων μου, ειχα και αλλα, σημαντικοτερα, κερδη. Εκτος οτι συνανταω παλιους γνωστους, καραταω επαφες και κανω τις δουλειες μου. Το 2018 εβαλα πλακακια στην κουζινα, τζαμπα, με την βοηθεια παλιου συναδελφου που πατερα μου που ηταν και μαστορι, εχω standard ηλεκτρολογο, φαναρτζη, συνεργειο οτι ωρα και να τους παρω τηλεφωνο. Ολοι αυτοι παλιοι γνωστοι που τους συνανταω στα πρακτορεια. 😉 Επεξ/σία 8 Αυγούστου από Clytoceyx 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NickTG είπε Μιλάμε για πόσα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν βγάζει ούτε αν δούλευε 80 χρόνια. Ξεκάθαρα σου αλλάζουν τη ζωή. Επειδή έκοψες αυτό που σε βόλευε από το ποστ μου να το παραθέσω εγώ. Είπα λοιπόν, among other things, ότι "Και για να μην κοροϊδευόμαστε, 2-3 εκατομμύρια σου βελτιώνουν τη ζωή αλλά δεν στην αλλάζουν. Εκτός πια αν είσαι στην πείνα και την ανέχεια" Αν λοιπόν είσαι στην πείνα, προφανώς και στην αλλάζουν. Και πολύ λιγότερα μάλιστα. Αν όμως έχεις μία στοιχειώδη ζωή (σπίτι για να μείνεις, μέσο για να κυκλοφορείς και καταφέρνεις να στέλνεις και τα παιδιά σου στα φροντιστήριά τους) τότε αυτό το ποσό θα βελτιώσει τη ζωή σου (καλύτερο σπίτι, αυτοκίνητο, θα προσθέσει τη δυνατότητα για τα παιδιά να πάνε μία κατασκήνωση ή για κιθάρα). Προφανώς και κάποιος μπορεί αυτό να το θεωρήσει "αλλαγή ζωής". Προσωπικά όμως το βρίσκω πολύ μίζερο έχοντας κερδίσει "τον πρώτο αριθμό του λαχείου" ή κάποια "μύρια" Αν τώρα πας να αλλάξεις τη ζωή σου όπως αναφέρθηκε σε παραπάνω ποστ από μένα και από άλλους, δηλαδή κυριολεκτικά να το αισθανθείς (ΧΩΡΙΣ απαραίτητα αυτό να σημαίνει 6 μήνες Μπαχάμες και άλλους 6 στο Μονακό), τότε μια χαρά τα φράγκα θα τελειώσουν σε χρόνο dt. Και στο λέει κάποιος που όντως ανήκει στην κατηγορία που περιγράφεις, δηλαδή δεν βγάζω αυτό το ποσό ΟΥΤΕ σε 80 χρόνια. Προφανώς και θα χαρώ να μου πέσουν αλλά όπως είπα. Βελτίωση της παρούσας ζωής θα είναι και τίποτα παραπάνω. Σημ. Αν μάλιστα προσθέσεις στην εξίσωση και 1-2 παιδιά σε φάση εφηβείας ή στα 20s....... Επεξ/σία 8 Αυγούστου από haris_216 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 21 hours ago, haris_216 said: Και για να μην κοροϊδευόμαστε, 2-3 εκατομμύρια σου βελτιώνουν τη ζωή αλλά δεν στην αλλάζουν Με 3 εκατομμυρια μπορεις να εξασφαλισεις 10Κ το μηνα παθητικο εισοδημα, χωρις καν να αγγιξεις το κεφαλαιο. Δε θα χρειαστει να ξαναδουλεψεις ποτε στη ζωη σου ουτε για ενα λεπτο. Για καποιον που τρωει πηδημα καθημερινα σε αθλιες δουλειες (η πλειοψηφια δηλαδη) και βγαζει το μηνα με 800 ευρω, λες να μην ειναι σημαντικη αλλαγη αυτη; 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα