Haldol Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 15 hours ago, Arkin said: Καλα πως το καταφερε αυτο? Πηγε τα επαιξε ολα μαζι να τα κανει 6εκ? Διαμερίσματα, αυτοκίνητα, κ.λπ. Δεν ήθελε και πολύ. Απ' όλα αυτά σε κάποια χρόνια δεν είχε μείνει απολύτως τίποτα, διότι μετά δεν είχε λεφτά και άρχισε και το ξεπούλημα. Πάντως συνεχίζει να παίζει, ακάθεκτος, αλλά μισθωτός πλέον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Μηπως εγινε χομπυ για πλουσιους το τζοκερ? Απο τοτε που εγινε ενα ευρω δεν παιζει πια καλεις απο αυτους που ηξερα οτι παιζανε. Ασε δλδ που ανεκαθεν οι πλουσιοι με τον ογκο των στηλων που παιζανε και λογω πιθανοτητων αρπαζουν σχεδον το συνολο των διανεμομενων κερδων. 16 ώρες πριν, Arkin είπε Καλα πως το καταφερε αυτο? Πηγε τα επαιξε ολα μαζι να τα κανει 6εκ? Cherchez La Femme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathimatikos196 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 5 ώρες πριν, djkostas84 είπε Κάπου το έχασες νομίζω. Αν εννοείς το τελευταίο ναι εκ παραδρομής . Το διόρθωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 19 ώρες πριν, Arkin είπε Καλα πως το καταφερε αυτο? Πηγε τα επαιξε ολα μαζι να τα κανει 6εκ? Εύκολο. Πήγε να στήσει μια ζωή με 3 χωρις να μπορεί να συνεχίσει να έχει αυτό το ποσό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Haldol είπε Διαμερίσματα, αυτοκίνητα, κ.λπ. Δεν ήθελε και πολύ. Απ' όλα αυτά σε κάποια χρόνια δεν είχε μείνει απολύτως τίποτα, διότι μετά δεν είχε λεφτά και άρχισε και το ξεπούλημα. Πάντως συνεχίζει να παίζει, ακάθεκτος, αλλά μισθωτός πλέον! Μόλις τώρα, Morosana είπε Εύκολο. Πήγε να στήσει μια ζωή με 3 χωρις να μπορεί να συνεχίσει να έχει αυτό το ποσό. Η αληθεια ειναι οτι εχει κοσμο που ανεκαθεν ζουσαν με λιγα και πηραν στα χερια τους εκατομμυρια απο τζοκερ κτλ και τα εξαφανισαν μεσα σε λιγα χρονια η γιατι δεν ηξεραν πως να τα διαχειριστουν η γιατι τα εφαγαν σε ναρκωτικα κτλ. Που για να φας πχ 1 εκατομμυριο ρευστο στην τραπεζα θες ουτε λιγο ουτε πολυ πανω απο 50 χρονια και παλι ζεις πλουσιοπαροχα στην Ελλαδα με 20k το χρονο για 50 χρονια. Βαζεις τα 500k κλειστα να περνεις το επιτοκιο και με τα αλλα 500k ζεις 20-25 χρονια επειτα τα αλλα 500k κλειστα θα εχουν γινει πολλα παραπανω οποτε μετα τρως απο εκει. Αλλα ειπαμε μολις κερδισεις 1 εκατομμυριο την αλλη μερα πας φτιαχνεις σπιτι 500 χιλιαρικα περνεις αμαξι 200 χιλιαρικα και δινεις και 200 χιλιαρικα σε φιλους. Μετα πως να μην μεινεις ταπι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Η αληθεια ειναι οτι εχει κοσμο που ανεκαθεν ζουσαν με λιγα και πηραν στα χερια τους εκατομμυρια απο τζοκερ κτλ και τα εξαφανισαν μεσα σε λιγα χρονια η γιατι δεν ηξεραν πως να τα διαχειριστουν η γιατι τα εφαγαν σε ναρκωτικα κτλ. Που για να φας πχ 1 εκατομμυριο ρευστο στην τραπεζα θες ουτε λιγο ουτε πολυ πανω απο 50 χρονια και παλι ζεις πλουσιοπαροχα στην Ελλαδα με 20k το χρονο για 50 χρονια. Βαζεις τα 500k κλειστα να περνεις το επιτοκιο και με τα αλλα 500k ζεις 20-25 χρονια επειτα τα αλλα 500k κλειστα θα εχουν γινει πολλα παραπανω οποτε μετα τρως απο εκει. Αλλα ειπαμε μολις κερδισεις 1 εκατομμυριο την αλλη μερα πας φτιαχνεις σπιτι 500 χιλιαρικα περνεις αμαξι 200 χιλιαρικα και δινεις και 200 χιλιαρικα σε φιλους. Μετα πως να μην μεινεις ταπι. Στη θεωρία ("κλειστά", ζεις με τόκους, κλπ) καλά τα λες. Στην πράξη όμως σίγουρα γίνεται αυτό που περιγράφεις στο τέλος. Είσαι εκατομμυριούχος και θέλεις να το αισθανθείς. Και για να μην κοροϊδευόμαστε, 2-3 εκατομμύρια σου βελτιώνουν τη ζωή αλλά δεν στην αλλάζουν. Εκτός πια αν είσαι στην πείνα και την ανέχεια. Ειδικά σήμερα, έτσι όπως είναι η αγορά, το σπίτι των 500κ δεν είναι ούτε στα ΒΠ ούτε στο "ellinikon" (κάποιο υπερτιμημένο οροφοδιάμερισμα σε Άλιμο και Ν. Σμύρνη είναι), με τα 40κ-50κ που "εύκολα" αναφέρονται για αμάξια στο "auto-moto" τμήμα του φόρουμ καταλαβαίνεις ότι με 100κ δεν παίρνει supercar και γενικά είναι αρκετά εύκολο να φαγωθούν αν μπεις έστω και ελάχιστα στο mood του "κέρδισα εκατομμύρια". Ακόμα και τη δουλειά να παρατήσεις, αυτομάτως θα σε βγάλει προς τη λάθος κατεύθυνση αφού θα έχεις περισσότερο χρόνο να σκεφτείς ταξίδια ή ότι άλλο έχεις απωθημένο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2024 στις 8:24 ΠΜ, adi32 είπε Μην πετάτε τα λεφτά σας στο τζόγο Ο μονος τροπος να κερδισ(ζ)εις... ειναι να μην παιξ(ζ)εις καθολου 🤣 Σαν παιδι και εγω (ασχετος με τη μπαλα, δεν μ'αρεσει, δεν παρακολουθω) εχω παιξει παρ'ολα αυτα τα στοιχηματα μου. Μεχρι σημερα τι καταφερα να κερδισω : 1) 1.000€ απο λαχειο. Δεν ξαναπηρα. 2) 60€ απο Παμε Στοιχημα. 3) 150€ Σε online ρουλετα με κανονικους dealer. Ξαναπαιξα αλλη μια, ξεκινησα με 1€, εφτασα τα 15€, τα εχασα ολα και δεν ξανασχοληθηκα ποτε γιατι ειδα ποσο εθιστικο μπορει να γινει. 4) Σχεδον 900€ στο Παμε Στοιχημα. Τελειωνει ο αγωνας, πιανω και τις 5 ομαδες που τις επαιξα ολες Χ. Παιρνει παραταση ο αγωνας και μπαινει γκολ 😡. Επαθα νευρικο κλονισμο και παραμιλουσα απο τη γκαντεμια, και απο τοτε δεν ξαναπαιξα στοιχημα. Αν ειναι δυνατον λεω τετοιο πραγμα, ηταν λες και η τυχη επαιζε μαζι μου και μου το φυλουσε για εκπληξη. 5) Τζοκερ εχω παιξει αρκετες φορες, ποτε δεν κερδισα τιποτα. Αναθεμα αν πετυχα ποτε 2 αριθμους, ουτε καν 1+1 δεν εχω καταφερει. Δεν με ηθελε ποτε, και σταματησα να παιζω. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από stefa_1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1) Το πιο ατυχές που ξέρω είναι ένας τύπος που είχε προποτζίδικο και έπαιζε για αρκετά χρόνια νομίζ Εθνικό λαχείο (αυτό που κρατάς σταθερό αριθμό *3/4 κερδίζουν). Αποφάσισε να το αφήσει και το πήραν συνεταιρικά δύο μαζί. Κέρδισαν περίπου 3.000.000 ευρώ. 2) Μία κοπέλα μου είχε κερδίσει στην φορολοταρία και η μάνα της με ένα μήνα διαφορά νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m3ltd0wn Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Κάποια στιγμή ξεκίνησα στο καζίνο του πάμε στοίχημα να παίζω 5 και 10 λεπτά. Κάποιες φορές κερδιζα 100 - 200 ακόμα και 450 ευρώ. Γράφτηκα και σε άλλα καζίνο με το ίδιο μοτίβο. Το πρόβλημα είναι πως και με 10 λεπτά να παίζεις, όταν χάνεις βάζεις οπότε φτανεις να βάζεις πολλά. Συνειδητοποιησα ότι σε περίοδο ενός έτους πρέπει να έβαλα κοντά στα 2κ. Δεν μου έλειψαν αλλά θα μπορούσα να τα κάνω κάτι καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου. Προχθές αποφάσισα να αυτοαποκλειστω από όλα αυτά και ήδη είμαι πιο ήρεμος άνθρωπος. Σταμάτησα να χανομαι και κάποιες ώρες στο κινητό. Αγοράζεις ελπίδα και πίστη στην τύχη σου αλλά όλα αυτά είναι στην πραγματικότητα ένα ψέμα. Όποιος θέλει να παίζει αε δοκιμάσει έναν μήνα να βάζει στην άκρη το ποσό που θα έπαιζε, στο τέλος του μήνα θα χαρεί με αυτά που θα μαζέψει και θα δει ότι εκεί είναι το κέρδος. Δεν είμαι τζογαδορος και θεωρώ κρίμα που κινηθηκα με αυτόν τον τρόπο αλλά χάρηκα που το σταμάτησα. Από την άλλη στο θέμα. Ένας γνωστός κέρδισε 1.4 εκ. στο joker κάποια στιγμή, ο πεθερος μου 1000 στην φορολοταρια όπως και ένας φίλος μου. Ο παππούς μου είχε κερδίσει 6αρι στο λοττο κάποτε και ο πατέρας μου 5 αρι Επεξ/σία 7 Αυγούστου από m3ltd0wn 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Στις 6/8/2024 στις 6:03 ΜΜ, lordvec είπε Φαντάζομαι έχετε ακούσει πως γίνεται ξέπλυμα με κερδισμένα δελτία... Το πιο σωστό σχολείο που απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Ο νόμιμος τζόγος είναι ο τρόπος για να ξεπλύνουν χρήμα όλοι οι λωποδύτες - λεφταδες. Συνήθως εμφανίζονται άχυρανθρωποι ως νικητές κ μετά το χρήμα κάνει τον κύκλο του. Θυμάμαι πρίν αρκετά χρόνια που είχα κερδίσει 450 ευρώ στο στοίχημα. Πάω στο πρακτορείο που είχα παίξει κ ο άνθρωπος δεν είχε τόσα μετρητά να μου δώσει. Φεύγω από εκεί κ πάω σε αλλο διπλανής περιοχης. Βγάζει με τη μία ο πράκτορας τα λεφτά από την τσέπη και μου λέει σε πειράζει να μην σου δώσω απόδειξη είσπραξης; Χωρίς να με ξέρει, χωρίς να με έχει ξαναδεί...Για να καταλάβετε τι γίνεται ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Σε δελτίο τζόκερ έχω παίξει 6 εντελως διαφορετικές στήλες και 6 διαφορετικά τζόκερ δηλαδη 30 από 45 διαφορετικά νούμερα και 6 από 20 διαφορετικά τζόκερ. Δεν έπιασα ούτε 1!!! Το έστελνα σε φίλους φωτό και γελούσαμε 12 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε 1/324.632 με 5 επιλεγμενους (κόστος 0,50 ευρώ) 1/54.105 με 6 επιλεγμενους (κόστος 6Χ0,50=3 ευρώ) 1/15.458 με 7 επιλεγμένους (κόστος 21Χ0,50=10,5 ευρώ) Για 7 επιλεγμένους αριθμούς σε 10 συνεχόμενες κληρώσεις ποια η πιθανότατα για 4αρι να ρεφάρουμε το ποντάρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Τριτη γυμνασιου θυμαμαι ειχαμε εναν τρελο μαθηματικο, και μια φορα που ηρθε η κουβεντα στο λοττο, τον ρωτησαμε ποσο θα κοστιζε να παιξει καποιος και τα 49 νουμερα ωστε να εχει 100% πιθανοτητα επιτυχιας. Αφου γεμισε ενα πινακα με υπολογισμους τους οποιους δεν καταλαβε προφανως κανεις μας, εβγαλε το συμπερασμα οτι θα κοστιζε γυρω στα 700.000.000 δραχμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clytoceyx Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Σχετικα με το αν ειναι φτιαχτες οι κληρωσεις (μπαλακια με διαφορετικο βαρος, μαγνητες κοκ), μπορειτε να μπειτε εδω: https://sorting.opap.gr/opap/ Διαλεξτε ενα τυχαιο παιχνιδι τυχης και μια τυχαια κληρωση και παιξτε οσες περισσοτερες φορες μπορειτε. Βαλτε σκριπτακι και παιξτε οσες στηλες παιχτηκαν στην πραγματικοτητα στην εκαστοτε κληρωση (εδω θελει και απλα δελτια και συνθετα και ακριβα δελτια). Οτι και να κανετε, στο τελος τα ετεροχρονισμενα ποσοστα επιτυχιας σας θα πλησιαζουν τα ποσοστα επιτυχιας που εδωσε ο ΟΠΑΠ. Βασικα, παιζοντας ολο και πιο ακριβα δελτια με συστηματα, καλυτερα πληρη, τα τυποποιημενα ετσι κι αλλιως τρωνε τα εσοδα εξ ορισμου, θα δειτε οτι απλα πλησιαζετε να παρετε ενα μερος των χρηματων σας πισω με καλες πιθανοτητες. Νομιζω οτι αυτο ειναι της ταξης 50%. Το 50% των χρηματων στο 50% των περιπτωσεων. Και μιλαμε για τρελα δελτια εκατομμυριων ευρω, 30 απο τους 45 με ολα τα τζοκερ. Γινεται να στησουν κληρωση; Προφανως θα γινεται και πιθανον σε καποιες χωρες του λεγομενου αναπτυσσομενου κοσμου να ειναι το standard. Αλλα δεν υπαρχει λογος, οι πιθανοτητες ειναι εξωφρενικα μικρες, οσοι το παραβλεπουν αυτο ελαφρα τη καρδια ειναι σιγουρο οτι δεν αντιλαμβανονται πληρως το μεγεθος. Και να κερδισεις, οι κατηγοριες κερδων και τα λεφτα που δινουν ειναι υπολογισμενα ωστε παλι χαμενος να βγαινεις. 17 minutes ago, dkstopo said: δηλαδη 30 από 45 διαφορετικά νούμερα και 6 από 20 διαφορετικά τζόκερ. Δεν ειναι ακριβως ετσι. Βασικα ειναι 5 απο 45 και 1 απο 20 εξι φορες, στην ουσια εξι φορες η μηδαμινη πιθανοτητα. Για πλακα, δοκιμασε απο το site που εβαλα πιο πανω ενα δελτιο τζοκερ πληρες με 30 απο τους 45 και 6 τζοκερ, κατι λιγοτερο απο 900.000€. Μετα δοκιμασε και 30 απο 45 με ολα τα τζοκερ (2.800.000€ δελτιο). Θα γελασεις ακομα περισσοτερο με το ποσα λιγα παιρνεις οσες φορες και να δοκιμασεις, οτι θα κερδιζεις παντα απο κατι ειναι δεδομενο ομως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 06/08/2024 at 16:01, theopan said: Θα μου επιτρέψεις να ξέρω καλύτερα. Υπάρχει τέχνασμα το οποίο προϋποθέτει να σταματήσεις εγκαίρως. Αυτό έκανα. Και δεν ήμουν κωλόφαρδος ή μάλλον ήμουν υπό την έννοια ότι προφανώς είχαν πειράξει το site τους ώστε να διανέμει περισσότερα λόγω της ημέρας για να προσελκύσουν κόσμο. Εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στην Ιστορια που βρηκε τροπο να κερδιζει στον τζογο και σταματησε μετα την πρωτη μερα Επεξ/σία 7 Αυγούστου από archer100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δυστυχώς ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Dante80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα