Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τζόγος είναι απλά ένα μέσο διασκέδασης και δεν είναι μέσο για γρήγορο πλουτισμό τουλάχιστον για τους παίχτες.

Δεν είμαι κατά του τζόγου αλλά ο μόνος τρόπος να πάρεις ένα ποσό είναι να δώσεις ένα μεγαλύτερο ποσό, είναι παιχνίδια που πάιζεις για την πλάκα σου και την αδρεναλίνη και σου επιστρέφουν κάποια χρήματα από αυτά που έχεις δώσει.

Η αλήθεια είναι ποτέ δεν κατάλαβα τη λογική του καζίνο μέσω διαδικτύου, για betting ναι αλλά καζίνο αν δεν βλέπω το dealer ή πιάνω τη συζήτηση με κάποιον δεν λέει, άσε που συνήθως online τα χάνεις πιο γρήγορα.

Το skill σε παιχνίδια όπως blackjack είναι μόνο για να χάνεις λιγότερα αλλά σε καμία περίπτωση να κερδίζεις, και πάλι θα χάσεις αλλά πιο αργά.

Ο μόνος τρόπος να κερδίσεις σε blackjack (από κοντά πάντα) είναι το card counting αλλά και εκεί μέχρι να σε βγάλουν έξω και να σου πουν ή παίζεις με ένα συγκεκριμένο σταθερό bet ή δεν παίζεις bj.

Κοινώς αν βρεις τρόπο να τους τα παίρνεις εκμεταλέυοντας κάποια τρύπα είναι θέμα χρόνου το ban τόσο από φυσικά καζίνο όσο και από διαδικτυακά.

Gamble responsibly cowboys του insomnia 😉 -- και πάντα με χρήματα που έχετε στο budget σας για διασκέδαση, αντί για ένα ποτό σε ένα μπαρ πάρτε κάνενα φίλο και χαλάστε τα ίδια χρήματα σε ένα καζίνο να περάσετε καλά, μην περιμένετε χρήματα πίσω και διαλέξτε καζίνο που έχουν δωρεάν ποτά μην σας πιάσουν και εκεί τον ....

Επεξ/σία από user2163
  • Like 2
  • Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, user2163 είπε

Η αλήθεια είναι ποτέ δεν κατάλαβα τη λογική του καζίνο μέσω διαδικτύου, για betting ναι αλλά καζίνο αν δεν βλέπω το dealer ή πιάνω τη συζήτηση με κάποιον δεν λέει, άσε που συνήθως online τα χάνεις πιο γρήγορα.

Έχει παιχνίδια με ντήλερ και πιάνεις την κουβέντα αν θες. 'Αλλοι τους βρίζουν, άλλοι τους φλερτάρουν, άλλοι ζητάνε πατούσες

Επεξ/σία από G.TH.
  • Haha 14
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hik είπε

Στο καζίνο πάντως, "τυχαία" ο πρωτάρης κερδίζει κάποια λεφτά. Είναι να σε βάλουν να ξεκινήσεις με γλύκα και μετά να χάσεις τα πάντα.

...

Δηλαδή αν πάω αύριο εγώ στο καζίνο σαν πρωτάρης και πάω και βάλω μερικά στην ρουλέτα, ας πούμε απλά μαύρο-κόκκινο, θα το στήσουν για να κερδίσω εγώ και προφανώς όλοι οι υπόλοιποι μη-πρωτάρηδες;

ή το στήνουν μόνο στα φρουτάκια; Να ξέρω σε τι να παίξω να βγάλω ένα μεροκάματο και να φύγω.

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Το 2001 όλοι οι φίλοι μου έπαιζαν στοίχημα και εγώ μαζί τους ξυστό,το ξυστό των 10000 δραχμών (ήταν τοτε το πιο ακριβό). Τοτε έδινε 7 δελτία με 1000000 κέρδος 3 με 10000000 και ένα με 100000000.Μια ζωή όταν το ξυστό κέρδιζε, έξυπνα από το τέλος.. Όταν στο κερδισμένο δελτίο άρχισα να ξυνω από το τέλος, άρχισαν να εμφανίζονται τα μηδενικά... Όταν έφτασα στο 6ο μηδενικό,εκεί ανεβασα πίεση.. Είχα ήδη κερδίσει 1 εκατομμύριο δραχμές.. Αλλα δυστυχώς δεν υπήρχε άλλο.. Οπότε πήρα το εκατομμύριο και έφυγα.

Αγόρασα την αγαπημένη μου μηχανή τότε. Ένα ακόμα ρε γμτ μηδενικό ήθελα.. 

• Like 5
Δημοσ.

το προπο πιανεται ως αντιστοιχο τζοκερ; εχει κερδισει γνωστος μου πριν δεκαετιες ενα;δυο εκατομυρια δραχμες;δεν θυμαμαι αλλα αλλαξε την ζωη του

εγω παιζω συνηθως ενα 20 ευρο τον μηνα,εχω πιασει κατα καιρους μονο μικροποσα της ταξης των 3,5,60 ευρω δεν διατηρω ιδιαιτερες ελπιδες αλλα δεν βαριεσαι ενα 20 ευρο τον μηνα δεν ειναι κανα σοβαρο ποσο

Δημοσ.

Το ξέρατε ότι το 99% των τζογαδόρων τα παρατάνε πριν κερδίσουν? Οπότε μην τα παρατάτε συνεχίστε να παίζετε.

Όποιος λέει 'Ο τζόγος δεν αξίζει' το λέει γιατί δεν θέλει να σας δει πλουσιότερο και να περνάτε καλά.

Τέλος, έρευνες έχουν δείξει ότι άμα βάλεις όλα τα λεφτά σου στο κόκκινο κερδίζεις.

Εγώ προσωπικά δεν χρειάζεται πλέον να μένω στο παλιόσπιτό μου (το έχασα στον τζόγο 😭)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 18
Δημοσ.

Εγω παντως αμα βρεθω σε προποτζιδικο παιρνω 2 μονοευρα ξυστα.
Οτι κερδισω ( αν )  το παιρνω και φευγω και με κοιτανε παντα περιεργα.

Μην μπλεκετε με τζογο παιδια.
Επαιζα ανατροπες τεννις online ( τιποτε αλλο ) οταν εβλεπα οτι γυριζε το παιχνιδι.
Παντα ημουν πανω απο τα λεφτα μου,αλλα σταματησα οταν αρχισαν να μου σπανε τα @@  οι αναμονες στo support και γενικα η κακη εξυπηρετηση τους. 
Διεγραψα 2 ενεργους λογαριασμους, το δικο μου και της κοπελας μου που τους ειχα απο την εποχη που βγαζαμε λεφτα απο τα Bonus  και τελος.

2 ώρες πριν, conne είπε

Όταν στο κερδισμένο δελτίο άρχισα να ξυνω από το τέλος, άρχισαν να εμφανίζονται τα μηδενικά... Όταν έφτασα στο 6ο μηδενικό,εκεί ανεβασα πίεση.. Είχα ήδη κερδίσει 1 εκατομμύριο δραχμές.. Αλλα δυστυχώς δεν υπήρχε άλλο.. Οπότε πήρα το εκατομμύριο και έφυγα.

Πρεπει να ηταν ωραια αισθηση.

Χαιρομαι που πιασαν τοπο τα λεφτα και δεν τα εφαγες σε moet και καραγκιοζιλικια στα κλαμπ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Arkin είπε

Μια φορά πήγα σε καζίνο το 2016 στα 26 μου και ίσως είμαι ο μόνος δεν μπήκα στον κόπο να παίξω ούτε 1 ευρώ κάτσαμε 4 ώρες και απλά έβλεπα τον κόσμο να παίζει και να χάνει. 

Είμαστε δυο.

8 ώρες πριν, ideal09 είπε

Ακριβώς έτσι και γω λίγο, πιο νέος.

Είμαστε τρεις.

Ψάχνουμε τους υπόλοιπους χίλιους δέκα.

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.

αν την επόμενη εβδομάδα  εχουν έσοδα απο δελτία μονο 100,000 και κάποιος εχει 5+1 θα μπουνε μεσα?

και συνεχιστεί αυτο λογο 1 ευρω / στήλη, θα κάθονται να μπαίνουν μεσα όλως τυχαίως?? 😂

Δημοσ.

Ο ΟΠΑΠ είναι πλυντήριο και γι'αυτό είναι σε ιδιώτες, και φυσικά για ξεκαρφωμα πετάει και κάνα ξεροκοματο που και που.

• Like 7
Δημοσ.

VFM παιχνίδι είναι από παλιά το exrta 5 

1/340K πιθανότητα να κερδίσεις 50Κ με κοστος στηλης 50λεπτά

δεν γινεσαι πελούσιος αλλά το τζοκερ το "τερμάτισα" με ενα άδοξο 4+1 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, dkstopo είπε

VFM παιχνίδι είναι από παλιά το exrta 5 

1/340K πιθανότητα να κερδίσεις 50Κ με κοστος στηλης 50λεπτά

δεν γινεσαι πελούσιος αλλά το τζοκερ το "τερμάτισα" με ενα άδοξο 4+1 

1/324.632  με 5 επιλεγμενους  (κόστος 0,50 ευρώ)

1/54.105   με 6 επιλεγμενους   (κόστος 6Χ0,50=3 ευρώ)

1/15.458  με 7 επιλεγμένους  (κόστος 21Χ0,50=10,5 ευρώ)

Επεξ/σία από mathimatikos196
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

1/324.632  με 5 επιλεγμενους  (κόστος 0,50 ευρώ)

1/54.105   με 6 επιλεγμενους   (κόστος 6Χ0,50=3 ευρώ)

1/15  με 7 επιλεγμένους  (κόστος 21Χ0,50=10,5 ευρώ)

Κάπου το έχασες νομίζω.

Δημοσ.

Είπα κ εγω να ξεκινήσω να παίζω το 2023 σε κάθε κλήρωση, μέσω APP μπας και βγάλω εκατομμύρια γιατί κρίμα να κλοτσάς την τύχη σου!!!

Έπαιξα στο σύνολο του έτους 150€ και κέρδισα 2€. Μόλις πήγαν τη στήλη 1€ αντί για 0,5€, σαφέστατα κ δεν έπαιξα ξανά και ούτε πρόκειται. Μεγαλύτερη ευχαρίστηση έχει να φάω τα ίδια λεφτά σε βρώμικα / μπύρες κλπ!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...