Προς το περιεχόμενο

Εκατομμυριούχος απο το τζόκερ

expert30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τίποτα δεν ξέρεις. Απλά έχεις αυτή την εντύπωση.

Ναι ναι οκ. Κωλοφαρδία λέγεται.

Οκ. Ό,τι πεις. Βάφτισέ το όπως θες. Η ουσία είναι ότι πέρασα ξένοιαστες γιορτές Χριστουγέννων (2012 προς 2013 ήταν πάνω στην καταστροφή της κρίσης) και τους 2-3 μήνες που ακολούθησαν.

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο τζόγος ασκεί μια γοητεία στους ανθρώπους (και σε όσους πιστεύουν στην τύχη και σε όσους ελκύει η θεωρία των πιθανοτήτων) γιαυτό είναι μια από τις πιο επικίνδυνες εξαρτήσεις.  Και ένα παραλειπόμενο: πριν 30 χρόνια που συζητούσαμε στη γειτονιά μου για το παράδοξο των συνεχών jackpot μας είπε ένας αλκοολικός Πολωνός μετανάστης (νομίζω ήταν Φυσικός αλλά εδώ δούλευε οικοδόμος) ότι το μπαλάκι με τον "βολικό" για τον διοργανωτή αριθμό (αυτό που είχε παιχτεί λιγότερο) μπορεί αν και είναι ιδίου βάρους να έχει όλη τη μάζα συγκεντρωμένη σε πολύ μικρό μέρος της εξωτερικής επιφάνειας και να εκτοπίζει τα άλλα λόγω αυξημένης στροφορμής. 

6 λεπτά πριν, theopan είπε

Θα μου επιτρέψεις να ξέρω καλύτερα. Υπάρχει τέχνασμα το οποίο προϋποθέτει να σταματήσεις εγκαίρως. Αυτό έκανα. Και δεν ήμουν κωλόφαρδος ή μάλλον ήμουν υπό την έννοια ότι προφανώς είχαν πειράξει το site τους ώστε να διανέμει περισσότερα λόγω της ημέρας για να προσελκύσουν κόσμο.

Το ίδιο πιστεύει κι ο John Taramas αλλά πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να τον φάνε οι κανίβαλοι την Καθαρά Δευτέρα.

• Like 1

3 λεπτά πριν, KyrGR είπε

Ο τζόγος ασκεί μια γοητεία στους ανθρώπους (και σε όσους πιστεύουν στην τύχη και σε όσους ελκύει η θεωρία των πιθανοτήτων) γιαυτό είναι μια από τις πιο επικίνδυνες εξαρτήσεις.  Και ένα παραλειπόμενο: πριν 30 χρόνια που συζητούσαμε στη γειτονιά μου για το παράδοξο των συνεχών jackpot μας είπε ένας αλκοολικός Πολωνός μετανάστης (νομίζω ήταν Φυσικός αλλά εδώ δούλευε οικοδόμος) ότι το μπαλάκι με τον "βολικό" για τον διοργανωτή αριθμό (αυτό που είχε παιχτεί λιγότερο) μπορεί αν και είναι ιδίου βάρους να έχει όλη τη μάζα συγκεντρωμένη σε πολύ μικρό μέρος της εξωτερικής επιφάνειας και να εκτοπίζει τα άλλα λόγω αυξημένης στροφορμής. 

Το ίδιο πιστεύει κι ο John Taramas αλλά πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να τον φάνε οι κανίβαλοι την Καθαρά Δευτέρα.

Η ουσία παιδιά είναι ότι όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Μην έχετε "σιγουριές" για τίποτα σε αυτή τη ζωή. Κάποιοι το διαπιστώνουν αυτό σε εξαιρετικά προχωρημένη ηλικία και τους κάνει μερικές φορές να αναθεωρήσουν ακόμα και τη "σοφία" των παρελθουσών δεκαετιών.

1 λεπτό πριν, theopan είπε

Η ουσία παιδιά είναι ότι όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Μην έχετε "σιγουριές" για τίποτα σε αυτή τη ζωή. Κάποιοι το διαπιστώνουν αυτό σε εξαιρετικά προχωρημένη ηλικία και τους κάνει μερικές φορές να αναθεωρήσουν ακόμα και τη "σοφία" των παρελθουσών δεκαετιών.

Πολλοι προτιμαμε την ψυχικη μας ηρεμια. Και εγω εβγαλα 3k με mining αλλα ηταν 100% safe bet δεν πηγα να βαλω 1000 ευρω δικα μου για να τα κανω 3k. Εσυ απλα ετυχε και σου εκατσε και εισαι στο 0.1% η εξαιρεση δηλαδη κανεις δεν σου δινει την εγγυηση οτι την επομενη φορα που θα επιχειρησεις κατι αναλογο δεν θα χασεις οσα κερδισες. Το ρισκο η θα σε παει ψηλα η θα σε χαντακωσει και στο τζογο το πιθανοτερο ειναι το δευτερο. 

• Like 1

11 ώρες πριν, expert30 είπε

κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι λίγο πολύ εκατομμυριούχοι με τόσα τυχερά παιχνίδια και επιτυχίες που δίνουνε κάθε εβδομάδα ,εσεις γνωρίζετε κανέναν που να έχει κερδίσει χοντρά χρήματα

Νομίζω μερικοί δεν έχουν εμπεδώσει το πόσο μικρές είναι οι πιθανότητες... Ακόμα και αυτοί που ξέρουν ότι οι πιθανότητες είναι κάπου στα 0.000004%, δεν το έχουν εμπεδώσει 100% το πόσο λίγο είναι αυτό.

Προσωπικά αρνούμαι να δώσω λεφτά, ακόμα και 10 λεπτά να ήταν απλά δεν τα δίνω. Το ότι δίνουμε κοντά 30 δις για τυχερά παιχνίδι λέει πολλά για την κατάντια αυτής της χώρας και το επίπεδο αυτού του λαού.

Υ.Γ Θυμήθηκα τώρα, ένας φίλος παίζει κατά καιρούς και κάποια στιγμή του ήρθε mail που στο preview φαινότανε μόνο το "Συγχαρητήρια, κερδίσατε....". Η συνέχεια ήταν "κερδίσατε 1€ πίσω". 

Ο κακομοίρης για ελάχιστα δευτερόλεπτα πρέπει να ήταν ο ποιο χαρούμενος άνθρωπος στον πλανήτη, να πρόλαβε να δει τον εαυτό του σε ακριβά αμάξια και βίλες να ζει την ζωάρα του ως πλούσιος. 3 δευτερόλεπτα μετά ήρθε το χαστούκι της ζωής.

• Like 4
  • Haha 2

6 hours ago, billdanos said:

Είναι απλά μαθηματικά που το "πάθος" για τον τζόγο και η λανθασμένη μας αντίληψη για αυτό που λέμε "τύχη", δεν μας αφήνουν να δούμε την αλήθεια. 

Οι πιθανότητες να μαντέψεις τους 5+1 αριθμούς του Τζόκερ είναι 0,000004090%,  που αυτό μεταφράζεται σε περίπου 4 στα 100.000.000! Επίσης όλες αυτές οι αναλύσεις που κάνουμε του στυλ "α παίζω συνεχώς τα τυχερά μου νούμερα, αυτός ο αριθμός έχει καιρό να εμφανιστεί, αυτός βγαίνει σερί εδω και 5 κληρώσεις τώρα, κλπ", δεν παίζουν απολύτως κανέναν ρόλο και προφανώς ούτε και αλλάζουν τις πιθανότητες.

Αν δούμε τα ποσά που ξοδεύουμε σε ετήσια βάση στον τζόγο στην Ελλάδα, είναι περίπου 23 δις! Κάτσε να το γράψω και ολόκληρο: 23.000.000.000 ευρώ, κυριολεκτικά ΠΕΤΑΜΕΝΑ! Είναι το 50% σχεδόν όλων των φορολογικών εσόδων της χώρας για έναν χρόνο! :( 

Η πλάνη του τζογαδόρου.

Πριν πουληθεί ο οπαπ για εξευτελιστική τιμή σε ιδώτες και τον Μελισσανίδη κάπου το 2013, όλοι ξέραμε κάποιον γνωστό στην γειτονιά, φίλο κτλ που είχε κερδίσει ένα μεγάλο ποσό σε στοίχημα, λαχείο, λόττο κτλ.

Μετά την πώληση θεωρώ πως όλα είναι στημένα στα μεγάλα ποσά, ακόμα και οι "νικητές" είναι "βιτρίνες" της εταιρίας, εκτός από μετρημένους στα δάκτυλα έτσι για ξεκάρφωμα. Και φυσικά δεν γίνεται έλεγχος πουθενά.

Ακόμα και το δήθεν επιχείρημα των προσωπικών δεδομένων θα μπορούσε έυκολα να αρθεί, αν υπήρχε ένας όρος ότι από τη στιγμή που παίζεις αποδέχεσαι την δημοσιοποίηση του ονόματός σου. Όπως γίνεται στην Αμερική πχ. Τότε ναι θα μιλούσαμε για διαφάνεια.

• Like 5

Γνώριζα προσωπικά άνθρωπο που είχε κερδίσει (και εισπράξει) μεγάλο ποσό στο τζόκερ (άνω των 3 εκ). Κατάφερε κι έμεινε ταπί σε ούτε 1 χρόνο βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. :D

43 λεπτά πριν, SAnathema είπε

Πριν πουληθεί ο οπαπ για εξευτελιστική τιμή σε ιδώτες και τον Μελισσανίδη κάπου το 2013, όλοι ξέραμε κάποιον γνωστό στην γειτονιά, φίλο κτλ που είχε κερδίσει ένα μεγάλο ποσό σε στοίχημα, λαχείο, λόττο κτλ.

Και ποιος σου είπε ότι ελεγαν την αλήθεια;
Πήγαινε σε πρακτορείο και ρώτα τους παππούδες πόσοι είναι κερδισμένοι. Θα καραφλιάσεις από τα πόσα ναι θα ακούσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, G.TH. said:

Και ποιος σου είπε ότι ελεγαν την αλήθεια;
Πήγαινε σε πρακτορείο και ρώτα τους παππούδες πόσοι είναι κερδισμένοι. Θα καραφλιάσεις από τα πόσα ναι θα ακούσεις

Ε κοίτα όταν ο άλλος είναι μεροκαματιάρης και χρόνια στην ίδια γειτονιά με εσένα και ξαφνικά αγοράζει σπίτι και σου λέει κέρδισα, δεν έχεις λόγο να μην τον πιστέψεις.

Επίσης μιλάω για μεγάλα ποσά. Όχι μερικά χιλιάρικα. Αυτά χαίρω πολύ..

Επεξ/σία από SAnathema

7 ώρες πριν, rallistas είπε

Ουτε εγω πιστευα οτι παιρνονται αυτα τα λεφτα αλλα κερδισε 4,5 εκατομυρια πριν 10 χρονια ο πεθερος ενος φιλου, ο οποιος επαιζε σχεδον καθε βδομαδα ενα δελτιο χωρις ακριβα συστηματα κτλ.

Εφτιαξε μια σπιταρωνα στον Καλαμο Αττικης γι αυτον κι αλλη μια για την κορη του και τα υπολοιπα τα μασουλαει σιγα σιγα σε αμαξια,εκδρομες κτλ κι ο,τι μεινει θα το παρει η μοναχοκορη του.

Εκει σκεφτηκα να απαγαγω τον φιλο μου, αλλα ειναι καλο παιδι.

ΥΓ)Απο φορολοταρια δεν ξερω κανεναν.

απο φορολοταρια ξερω εγω μεχρι και το 2019.. συγκεκριμενα εποχη 2015-2019 ξερω 4 ατομα γνωστα μου απο εταιρια πυο δουλευα τοτε ... απο το 2019 και μετα δν ακουσα ξανα κανεναν..

ΥΓ. αυτο το συζητησα και με αλλους και ενω ολοι ειχαμε εκεινη την 4ετια καναν γνωστο απο το 19-20 και μετα εξαφανιστηκαν.. ενα πραγμα σαν να είναι στημενο θα ελεγε κανεις απο το 20 και μετα και οτι τα τρωνε... δεν νομιζω ομως στην ελλαδα δν γινονται τετοια :D 

8 ώρες πριν, billdanos είπε

Αν δούμε τα ποσά που ξοδεύουμε σε ετήσια βάση στον τζόγο στην Ελλάδα, είναι περίπου 23 δις! Κάτσε να το γράψω και ολόκληρο: 23.000.000.000 ευρώ, κυριολεκτικά ΠΕΤΑΜΕΝΑ! Είναι το 50% σχεδόν όλων των φορολογικών εσόδων της χώρας για έναν χρόνο! :( 

αυτα ειναι ο τζιροσ.. τα καθαρα εξοδα ειναι 3-4 δισ.. που και παλι ειναι πολλα.. τα 23 δισ ειναι μεικτα.. δλδ ανακυκλωση.. εβαλα 50 ευρω στην βετ μου εδωσε αλλα 50 και επαιζα αυτα .. στοιχιματιζα 10 επερνα πισω 50 κλπ

• Like 1

Στο καζίνο πάντως, "τυχαία" ο πρωτάρης κερδίζει κάποια λεφτά. Είναι να σε βάλουν να ξεκινήσεις με γλύκα και μετά να χάσεις τα πάντα.

Την τελευταία φορά που πήγα πριν 1 χρόνο για πλάκα (μετά από 15 χρόνια - τώρα πια έχουν βάλει υποχρεωτικά κάρτες που τις γεμίζεις με λεφτά για να παίξεις, δηλαδή κανονικότατο φακέλωμα στο ποιος είσαι και τι παίζεις). Έβαλα 50€ στους κουλοχέρηδες, κέρδισα 200€ και έφυγα επιτόπου.  Μου κέρασε ένα καλό δείπνο στο Λουτράκι με τη γυναίκα μου. 

Η πλάκα ήταν οι καμμένοι δίπλα μου, που είδαν έναν άσχετο να τραβάει κουλοχέρη στην τύχη χωρίς να γνωρίζει καν τι ποσό ποντάρει, και με 4-5 προσπάθειες να κερδίζει. Πρέπει μέχρι το πρωί μετά να δοκίμαζαν την ατυχία τους.

Όσον αφορά τον τζόγο, έχει κάψει πολύ κόσμο. Δυστυχώς, αυτή η ελπίδα τους γ**ησε όλους.

Παίζοντας 1 στήλη και ελπίζοντας να κερδίσεις το λες και παράλογο,  όταν είναι πιο πιθανό να... πεθάνεις στη ζωή σου:

1. 5 φορές παραπάνω (1 στις 4 - 5 million) σε αεροπορικό ατύχημα,
  2. 128 φορές παραπάνω (1 στις 186k) από κεραυνό,
  3. 258.064 φορές παραπάνω (1 στις 93) από αυτοκινητιστικό ατύχημα

* πιθανότητες από USA, αλλά στην Ελλάδα παίζει να είναι και χειρότερα στα αυτοκινητιστικά

και όμως σε κάθε κλήρωση του Τζόκερ 500.000 άτομα από εμάς μας πιστεύουν ότι θα κερδίσουν.

• Like 3

Ο τζόγος είναι παγκόσμια αρρώστια και στο εξωτερικό είναι πολύ πιο διαδεδομένος από  ό,τι εδώ, όπως π.χ. Αυστραλία,  ΗΠΑ και Βρετανία. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Γνώριζα προσωπικά άνθρωπο που είχε κερδίσει (και εισπράξει) μεγάλο ποσό στο τζόκερ (άνω των 3 εκ). Κατάφερε κι έμεινε ταπί σε ούτε 1 χρόνο βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. :D

Καλα πως το καταφερε αυτο? Πηγε τα επαιξε ολα μαζι να τα κανει 6εκ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...