Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτε εγω πιστευα οτι παιρνονται αυτα τα λεφτα αλλα κερδισε 4,5 εκατομυρια πριν 10 χρονια ο πεθερος ενος φιλου, ο οποιος επαιζε σχεδον καθε βδομαδα ενα δελτιο χωρις ακριβα συστηματα κτλ.

Εφτιαξε μια σπιταρωνα στον Καλαμο Αττικης γι αυτον κι αλλη μια για την κορη του και τα υπολοιπα τα μασουλαει σιγα σιγα σε αμαξια,εκδρομες κτλ κι ο,τι μεινει θα το παρει η μοναχοκορη του.

Εκει σκεφτηκα να απαγαγω τον φιλο μου, αλλα ειναι καλο παιδι.

ΥΓ)Απο φορολοταρια δεν ξερω κανεναν.

Επεξ/σία από rallistas
  • Like 1
  • Haha 10
  • Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, expert30 said:

,απορία όμως έχω απο τότε που βγήκε το τζόκερ και το λόττο στην Ελλάδα ,κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι λίγο πολύ εκατομμυριούχοι με τόσα τυχερά παιχνίδια και επιτυχίες που δίνουνε κάθε εβδομάδα

Οι κληρώσεις του Λόττο μέχρι σήμερα είναι 2541 και το Τζοκερ 2788. Ακόμα και να κέρδιζε κάποιος σε κάθε κλήρωση θα είχαμε 5329 άτομα, πράγμα που φυσικά δεν συμβαίνει. 

Συγκεκριμένα οι νικητές του τζοκερ είναι 339 κάπου εκεί είναι και του λόττο. Οπότε ο αριθμός είναι ελάχιστος σε ένα πλυθησμό 10 εκατομμυρίων.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 17
  • Thanks 2
Δημοσ.

κερδισα 500ευρω παλαιοτερα, παιζω περιστασιακα κανα ευρω σε τζακποτ , παιζει να εχω δωσει το κερδος ετσι....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι,παρακαλώ.Τι θέλετε να μάθετε; 

κυριως που μένεις😁

Επεξ/σία από somt
  • Haha 16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ αυτήν την απορία έχω. Οι νικητές του ΟΠΑΠ χωρίζονται σε δύο περιόδους, αυτήν πρίν γίνει ηλεκτρονικό το σύστημα και βλέπουν απευθείας τους αριθμούς που παίχτηκαν και οι μετά από αυτό. Από τότε που έγινε ηλεκτρονικό εμφανίστηκαν και τα απανωτά τζάκποτ πρίν τα Χριστούγεννα που όλοι γνωρίζουμε.Μετά όταν τους έκραξαν οι πάντες πρίν 5 χρόνια νομίζω τα σταμάτησαν. Επίσης λέγεται πώς η δική μας κλήρωση είναι και η μόνη μη πιστοποιημένη στην Ευρώπη από τρίτο φορέα. Δεν ξέρω αν τα δίνουν ή όχι αλλά κάποια μαγειρέματα μικρά ή μεγάλα πιστεύω γίνονται. Επίσης όλα αυτά τα "ένας νικητής" όταν πρόκειται για μεγάλο ποσό τζάκποτ είναι λίγο ύποπτο, παλιότερα θυμάμαι είχαμε και 2 . 3 νικητές.

Επεξ/σία από Artman13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, τα στατιστικά των κληρώσεων είναι διαθέσιμα.

Στην τελευταία κλήρωση τζοκερ παίχτηκαν 1.547.630 στήλες. Ακόμα και όλες να στοίχισαν 1€, μιλάμε για 1.5 εκατομμύριο απο μια κλήρωση απο ένα παιχνίδι

Συνεπώς τα κέρδη είναι τεράστια για τον ΟΠΑΠ. Τα ποσά που δίνουν όταν χρειάζεται είναι ψίχουλα, και απο όσο έχουμε δει, οι παίκτες τα "επιστρέφουν" αφού τα ξαναρίχνουν πίσω στο παιχνίδι.

Δεν έχουν κανένα λόγο, να στήσουν ολόκληρη κομπίνα για να τσεπώσουν, τέτοια "ταπεινά" ποσά. Δεν χρειάζεται. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους μακράαααααν...

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 11
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kogba είπε

Δηλαδή, με ΜΙΑ ΜΟΝΟ κίνηση, αν έκαναν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ την πληρωμή στα προπατζίδικα με κάρτα και όχι μετρητά, θα είχαμε σημαντικά περισσότερα έσοδα... 

Από την άλλη, σίγουρα δεν θα ξοδεύονταν και τόσα χρήματα από τους τζογαδόρους, αρκετά είναι μαύρα.

Ποιός άλλος όμως θα ήταν δυσαρεστημένος από την υποχρωτική πληρωμή με κάρτα, εκτός των τζογαδόρων; 

Τα έσοδα είναι ίδια, το προπατζιδικο δεν μπορεί να κρύψει τίποτα, τα μόνα  μαύρα που έχουν είναι η πώληση κερδισμένων δελτίων σε κόσμο που θέλει να καθαρίσει χρήμα. Το μόνο που θα κατάφερναν με κάρτα θα ήταν να κλείσουν παραπάνω σπίτια και σπρώξουν περισσότερο κόσμο στον παράνομο τζόγο, για αυτό το λόγο τα μετρητά δεν θα καταργηθούν ποτέ. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, expert30 είπε

η πάει το δούλεμα σύννεφο?

Κοίτα, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, η πιθανότητα να κερδίσεις είναι 1 στα 24.000.000 που σημαίνει ότι κυριολεκτικά δεν χρειάζεται να σε κλέψουν. Όμως, μία περίοδο, που ήταν σε ελληνικά ακόμα χέρια ο ΟΠΑΠ, υπήρχαν πολλά και συνεχόμενα τζακποτ τα οποία έφταναν πάντα μέχρι τις γιορτές (που συνήθως ο κόσμος ξοδεύει περισσότερα λεφτά) και δια μαγείας τότε κάποιος κέρδιζε... Δηλαδή, είχαμε συχνά νικητές και μέγα-τζακποτ σε Χριστούγεννα-Πάσχα (με τη δικαιολογία ότι παίζουν τότε περισσότερες στήλες...), το οποίο όμως είναι περίεργο... Μετά από κράξιμο που έπεσε από το κόσμο στα μέσα, σταμάτησε αυτό το φαινόμενο ή είναι σπάνιο...

Προσωπικά, έχω πιάσει πολλές φορές 3+1 και μία φορά 4+1, πάντα σε απλά δελτία αλλά από όταν διπλασιάστηκε η τιμή του το σταμάτησα (και απ'οτι κατάλαβα πολύς κόσμος το σταμάτησε γι'αυτό μάλλον έχουν αρχίσει να προωθούν τα ηλεκτρονικά ομαδικά δελτία)

Επεξ/σία από Stam123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kogba είπε

Δηλαδή, με ΜΙΑ ΜΟΝΟ κίνηση, αν έκαναν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ την πληρωμή στα προπατζίδικα με κάρτα και όχι μετρητά, θα είχαμε σημαντικά περισσότερα έσοδα... 

Από την άλλη, σίγουρα δεν θα ξοδεύονταν και τόσα χρήματα από τους τζογαδόρους, αρκετά είναι μαύρα.

Ποιός άλλος όμως θα ήταν δυσαρεστημένος από την υποχρωτική πληρωμή με κάρτα, εκτός των τζογαδόρων; 

γιατί; μαύρα πληρώνεις στο προπατζιδικο όταν δίνεις μετρητά;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Sorath είπε

Οπότε ο αριθμός είναι ελάχιστος σε ένα πλυθησμό 10 εκατομμυρίων

Βάλε και πόσοι έχουν πεθάνει αυτά τα 25 κάπου χρόνια που υπάρχει το τζόκερ σαν παιχνίδι. Οπότε μιλάμε για μεγαλύτερο πληθυσμό.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, NT1G είπε

γιατί; μαύρα πληρώνεις στο προπατζιδικο όταν δίνεις μετρητά;

Φυσικά και ΟΧΙ, δεν είναι τα μετρητά το πρόβλημα, όπως το είπα. Το πρόβλημα είναι ότι μεγάλα ποσά μετρητών, από την στιγμή που πληρώνεται το μαγαζί έτσι και όχι με κάρτα, ΔΕΝ προσμετρώνται στο φορολογηθέν εισόδημα, στην κατανάλωση που έχει κάποιος δηλαδή. Αυτό ήθελα να πω. Δεν μπορεί να δηλώνεις 4000€ και να ξοδεύεις 14000€ το χρόνο (και δεν μιλάω να έχεις κεφάλαιο να το κάνεις μια-δυό χρονιές, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)

Δημοσ.

Όχι δεν μπορεί να στηθεί η κλήρωση. Τα μπαλάκια είναι όλα ίδια μεταξύ τους. Δεν ξέρει κανένας από πριν ποια νούμερα θα βγουν. 

Εδώ ας πούμε κατά τύχη εμφάνισαν το 21 στην οθόνη πριν βγει ακόμα το μπαλάκι

• Like 3
  • Confused 1
  • Haha 22
  • Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, Nabuko said:

Όχι δεν μπορεί να στηθεί η κλήρωση. Τα μπαλάκια είναι όλα ίδια μεταξύ τους. Δεν ξέρει κανένας από πριν ποια νούμερα θα βγουν. 

Εδώ ας πούμε κατά τύχη εμφάνισαν το 21 στην οθόνη πριν βγει ακόμα το μπαλάκι

Οχι δεν έχουν ανάγκη να κάνουν κάτι τέτοιο, μιας και τα μαθηματικά/πιθανότητες εξασφαλίζουν πάντα κέρδος σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Η συγκεκριμένη ιστορία (αν και αναγκάστηκαν πολλοι τότε σε παραιτήσεις) φαίνεται να ήταν πολύ πιο απλή και τυχαία μιας και όταν βγήκε το 27, ο υπεύθυνος για την εμφάνιση των γραφικών στην οθόνη πληκτρολόγησε το 21 κατά λάθος και δεν πρόλαβε να το διαγράψει πριν εμφανιστεί το 27 μετά από αυτό. Στη συνέχεια όμως έτυχε αυτό που λέμε "απίθανο" και το επόμενο νουμερο που βγήκε ήταν το 21, οπότε και πυροδοτήθηκαν όλες οι σχετικές αντιδράσεις και θεωρίες... :) 

• Like 12
Δημοσ.
3 hours ago, billdanos said:

Είναι απλά μαθηματικά που το "πάθος" για τον τζόγο και η λανθασμένη μας αντίληψη για αυτό που λέμε "τύχη", δεν μας αφήνουν να δούμε την αλήθεια. 

Οι πιθανότητες να μαντέψεις τους 5+1 αριθμούς του Τζόκερ είναι 0,000004090%,  που αυτό μεταφράζεται σε περίπου 4 στα 100.000.000! Επίσης όλες αυτές οι αναλύσεις που κάνουμε του στυλ "α παίζω συνεχώς τα τυχερά μου νούμερα, αυτός ο αριθμός έχει καιρό να εμφανιστεί, αυτός βγαίνει σερί εδω και 5 κληρώσεις τώρα, κλπ", δεν παίζουν απολύτως κανέναν ρόλο και προφανώς ούτε και αλλάζουν τις πιθανότητες.

Αν δούμε τα ποσά που ξοδεύουμε σε ετήσια βάση στον τζόγο στην Ελλάδα, είναι περίπου 23 δις! Κάτσε να το γράψω και ολόκληρο: 23.000.000.000 ευρώ, κυριολεκτικά ΠΕΤΑΜΕΝΑ! Είναι το 50% σχεδόν όλων των φορολογικών εσόδων της χώρας για έναν χρόνο! :( 

Και αν σου κατσει?

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...