Artman13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 50 λεπτά πριν, georgiouu είπε μονος μου την φτιαχνω την δηλωση,οπως οι περισσοτεροι μισθωτοι πια αυτοματοποιημενα αρα λογιστης οχι κανεις ταμιας-τραπεζικος υπαλληλος δεν θα το δει η καταθεση γινεται ηλεκτρονικα οι εφοριακοι για ποιον λογο να ελεγξουν μια καταθεση του ΟΠΑΠ προς ιδιωτη; για κανεναν. νομιμα κερδη ειναι που εχουν ηδη φορολογηθει ανεξαρτητως υψους κερδων Για τέτοια ποσά δεν φτιάχνεις τίποτα μόνος σου ούτε ρωτάς ποιο κουτάκι είναι για κέρδη τυχερών παιχνιδιών το google. Όσο για τα υπόλοιπα είναι γνωστά πως συμβαίνουν και ελέγχονται υποχρεωτικά.
Nabuko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, georgiouu είπε γιαυτο εγω παω και παιζω σε αγνωστα πρακτορεια ωστε ΟΤΑΝ κερδισω να μην με ξερει κανεις Μπορείς να παίζεις και ονλάην απ' την άνεση του σπιτιού σου. 2
georgiouu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 35 λεπτά πριν, Artman13 είπε Για τέτοια ποσά δεν φτιάχνεις τίποτα μόνος σου ούτε ρωτάς ποιο κουτάκι είναι για κέρδη τυχερών παιχνιδιών το google. Όσο για τα υπόλοιπα είναι γνωστά πως συμβαίνουν και ελέγχονται υποχρεωτικά. να επανέλθουμε στο κυρίως θέμα.Ισχυριζεσαι ότι δεν υπάρχουν νικητές Τζόκερ;
Artman13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, georgiouu είπε να επανέλθουμε στο κυρίως θέμα.Ισχυριζεσαι ότι δεν υπάρχουν νικητές Τζόκερ; Δεν το γνωρίζω , αυτό που γνωρίζω είναι πως μου έχει δώσει πολλές αφορμές και λόγους ο ιδιωτικός ΟΠΑΠ να αμφιβάλω χωρίς να έχω κάποια απόδειξη πάνω σε αυτό αλλά αρκετές ενδείξεις.
ObeyWario! Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, Artman13 είπε Δεν το γνωρίζω , αυτό που γνωρίζω είναι πως μου έχει δώσει πολλές αφορμές και λόγους ο ιδιωτικός ΟΠΑΠ να αμφιβάλω χωρίς να έχω κάποια απόδειξη πάνω σε αυτό αλλά αρκετές ενδείξεις. Ποιες είναι αυτές οι αφορμές και ενδείξεις; Και γιατί ο "ιδιωτικός" οπαπ, αν ήταν κρατικός θα ήταν καλύτερα; 13 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εσυ παρε κασσετες σουπερ μαριο. Wario, το γράφω και στο nickname Πέρα απτη πλάκα πιθανότατα θα ήταν καλύτερη επένδυση 1
Artman13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Ποιες είναι αυτές οι αφορμές και ενδείξεις; Και γιατί ο "ιδιωτικός" οπαπ, αν ήταν κρατικός θα ήταν καλύτερα; Τις έχω αναφέρει σε προηγούμενα μηνύματα μου σε αυτό το θέμα. Όταν ήταν κρατικός δεν υπάρχει μία σταθερή ομάδα ανθρώπων να λύνουν και να δένουν όπως θέλουν. Μην ξεχνάμε ότι ένας απο τους μέχρι πρότινος ιδιοκτήτες του είχε καταδικαστεί πολλές φορές για απάτη και είχε κάνει και φυλακή για αυτές. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2024 από Artman13
NiKoSmile Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Artman13 είπε Για τέτοια ποσά δεν φτιάχνεις τίποτα μόνος σου ούτε ρωτάς ποιο κουτάκι είναι για κέρδη τυχερών παιχνιδιών το google. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική! Στο κουτάκι 781 μπαίνουν αυτά τα κέρδη. Και αυτό μόνο σε περίπτωση που το κουτάκι δε συμπληρωθεί αυτόματα. Πλέον όλες οι δηλώσεις ιδιωτών έρχονται συμπληρωμένες. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2024 από NiKoSmile 1
Artman13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική! Στο κουτάκι 781 μπαίνουν αυτά τα κέρδη. Και αυτό μόνο σε περίπτωση που το κουτάκι δε συμπληρωθεί αυτόματα. Πλέον όλες οι δηλώσεις ιδιωτών έρχονται συμπληρωμένες. Εντάξει αν κερδίσω θα το βάλω στο 781 καλά που μου το είπες NiKoSmile. Αν κάτι δεν πάει καλά τελικά να σου στείλω και PM?
georgiouu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, Artman13 είπε Εντάξει αν κερδίσω θα το βάλω στο 781 καλά που μου το είπες NiKoSmile. Αν κάτι δεν πάει καλά τελικά να σου στείλω και PM? τι να μην παει καλα; τα κερδη ειναι ηδη φορολογημενα και το κερδισμενο ποσο εχει μπει αυτοματα στην θεση που πρεπει...φιλε παραδεξου το τα επιχειρηματα σου δεν εχουν καμμια βαση 1
Artman13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, georgiouu είπε τι να μην παει καλα; τα κερδη ειναι ηδη φορολογημενα και το κερδισμενο ποσο εχει μπει αυτοματα στην θεση που πρεπει...φιλε παραδεξου το τα επιχειρηματα σου δεν εχουν καμμια βαση Σορρυ αλλα διαφωνώ, οι συμβουλές για τόσο σοβαρά πράγματα μεταξύ αγνώστων στο ιντερνετ που δυνητικά σε βρίσκουν άσχημα μπλεγμένο δεν είναι και ότι καλύτερο και σίγουρα δεν θα κοιμόμουν ήσυχος.
dkstopo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, Sorath είπε Είπαμε: 341 είναι συνολικά οι νικητές του 5+1 του τζοκερ. Εν ολίγοις, η πιθανότητα να ξέρουμε κάποιον νικητή μέσα σε πληθυσμό χοντρικά 10 εκατομμυρίων είναι: 0,0000341% λάθος
Baldurian Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Το Τζοκερ έχει φτάσει 9.500.00 τζακποτ : - Θα παίξετε; - Θα είναι ένας ή πολλοί που θα πάρουν το τζακποτ; - Θα είναι εντός Αθηνών, εκτός Αθηνών, στην Κύπρο; Για να βλέπω τα στοιχήματα!😎
Arkin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Baldurian είπε Το Τζοκερ έχει φτάσει 9.500.00 τζακποτ : - Θα παίξετε; - Θα είναι ένας ή πολλοί που θα πάρουν το τζακποτ; - Θα είναι εντός Αθηνών, εκτός Αθηνών, στην Κύπρο; Για να βλέπω τα στοιχήματα!😎 Δεν θα παίξουμε Θα τα πάρει ένας δικός τους και μην τον είδατε Θα είναι πάνω στη γη αυτό είναι το μόνο σίγουρο 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα