csontheline Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Arkin said: Παιδιά τα τελευταία χρόνια δεν έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση με τον τζόγο? Έχουν εμφανιστεί φρουτάκια σε κάθε γωνιά κάθε χωριού στην τηλεόραση συνέχεια ξυστά Τζόκερ εθνικό λαχείο το άλλο το νέο με το mega jackpot και καλα δινουν 150 εκατομμύρια με πιθανότητες πολύ λιγότερες από το να σου κάτσει η Johansson. Έχουν πάρει χαμπάρι τη μιζέρια του Έλληνα και τη φτώχεια και προσπαθούν να χτυπήσουν στην τελευταία του ελπίδα και να του πάρουν και τα τελευταία χρήματα που έχει για να βγάλει το μήνα? Όπως έχω πει 2 φορές έχω αγοράσει στη ζωή μου 2 ξυστά με 1 ευρώ και 1 φορά έπαιξα Τζόκερ με 50 λεπτά πριν 15 χρόνια και μια φορά καζίνο πήγα με τημ κοπέλα και απλά χαζεύαμε τους άλλους που εχαναν και κάθονταν μπροστά στα φρουτάκια πατώντας ένα κουμπί επί ώρες και φάγαμε και δωρεάν δεν παίξαμε ευρώ. Κάποτε δεν θυμάμαι να είχαμε τόσες διαφημίσεις ούτε τόσα φρουτάκια. Και σκεφτείτε τι γίνεται με τον παράνομο τζόγο σε λεσχες κτλ. Υπάρχει και άλλο βάθος στον πάτο σε όλο αυτό η είμαστε στο peak πιστεύετε? People in poor neighborhoods are twice as likely to have gambling problems, study finds Για τον απλό λόγο ότι πιστεύουν πως : 1) ξεφεύγουν από τα βάσανα της καθημερινότητας, έστω για την λίγη ώρα που τζογάρουν 2) δεν θα τους αλλάξουν την ζωή τα χρήματα που θα τζογάρουν 3) όμως, αν κερδίσουν, θα τους αλλάξει η ζωή δραματικά προς το καλύτερο Όπως προέγραψαν άλλοι (πολύ καλύτερα και αναλυτικότερα από εμένα), οι πιθανότητες είναι ΜΟΝΟ υπέρ του διοργανωτή. Επίσης, δεν υπάρχει οικονομική παιδεία στην Ελλάδα, ούτε μας μαθαίνει κανείς τι είναι το χρήμα (μόνο καμιά αποταμίευση της κακιάς ώρας και αυτό σε κάποιους). Είναι το ίδιο πράγμα που συμβαίνει και σε άλλες πτυχές, πχ τα κράνη. Αν διδάσκονταν σωστή φυσική, θα ήξεραν ότι ΠΟΤΕ δεν νικάει το κεφάλι τους (όσο κούφιο και ξερό να είναι), αλλά ΠΑΝΤΑ η άσφαλτος.' Edit : Νομίζω είναι το σωστό βίντεο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από csontheline 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δεν ξερω τι παιζει στα πραγματικα μεγαλα ποσα/τζακ ποτ αλλα μικρα ποσα (μεχρι 50000) εχουν κερδισει συγγενεις και φιλοι οποτε μαλλον ισχυει. Προσωπικα εχω κερδισει το υπερογκο ποσο των 55 ευρω. Παιζω αυστηρα 2 ευρω (2 στηλες) ανα κληρωση μην τυχον και παρω κανα 1000ρικο. Δεν εχω προσδοκιες για κατι παραπανω. 2 ευρω, 3 φορες την εβδομαδα λεω οτι το δινω πχ για καφε και δεν με τσουζει και ιδιαιτερα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σε Joker εχω παρει μεχρι 250€ αλλα το 1999 ειχα κερδισει σε Ξυστο 1.000.000δρχ (πηρα παπακι καινουργιο). Σε γειτονια της Αθηνας εχουν εναν ο οποιος ξαφνικα απο εκει που ειχε ενα μικρο φουρνο σηκωσε 2 πολυκατοικιες και εκανε και τρελη ανακαινιση στην επιχειρηση του. Οι φημες πανε και ερχονται ... Αλλοι λενε οτι βρηκε λιρες σε οικοπεδο οταν εσκαβε,αλλοι οτι επιασε το λοττο ... Απορια μεγαλη: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΠΟΤ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΥΠΡΟ ή ΕΠΑΡΧΕΙΑ ???? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από k_w_t 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, k_w_t said: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΠΟΤ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΥΠΡΟ ή ΕΠΑΡΧΕΙΑ ???? Σοβαρά;;;;; Ω να σου... πάω πρακτορείο!!! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από csontheline 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, csontheline είπε Σοβαρά;;;;; Ω να σου... πάω πρακτορείο!!! Οταν λεω επαρχία εννοω Ανω Ραχουλα, Εξω Παναγια κτλ.. οχι οτιδηποτε αλλα εκτος Αθηνας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, k_w_t είπε Σε Joker εχω παρει μεχρι 250€ αλλα το 1999 ειχα κερδισει σε Ξυστο 1.000.000δρχ (πηρα παπακι καινουργιο). Σε γειτονια της Αθηνας εχουν εναν ο οποιος ξαφνικα απο εκει που ειχε ενα μικρο φουρνο σηκωσε 2 πολυκατοικιες και εκανε και τρελη ανακαινιση στην επιχειρηση του. Οι φημες πανε και ερχονται ... Αλλη λενε οτι βρηκε λιρες σε οικοπεδο οταν εσκαβε,αλλοι οτι επιασε το λοττο ... Απορια μεγαλη: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΠΟΤ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΥΠΡΟ ή ΕΠΑΡΧΕΙΑ ???? Επειδή έχω υπάρξει Κύπρο, εκεί παίζονται ΠΟΛΛΑ λεφτά. Το 5ευρω πήγαινε σύννεφο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, satsok2 είπε Επειδή έχω υπάρξει Κύπρο, εκεί παίζονται ΠΟΛΛΑ λεφτά. Το 5ευρω πήγαινε σύννεφο. Αυτα που βλεπουμε εμεις τωρα με οθονες, ιστοριες, στημενα μαγαζακια με μηχανες κλπ εκει τα ειχανε πριν 15 χρονια... Ειναι σε αλλο επιπεδο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldurian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, k_w_t είπε Οταν λεω επαρχία εννοω Ανω Ραχουλα, Εξω Παναγια κτλ.. οχι οτιδηποτε αλλα εκτος Αθηνας.. Άλλος ένας αστικός μύθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 24/4/24 Τζακποτ Κυπρος 8,1εκ 16/6/24 Τζακποτ Κυπρος 3,7εκ 12/12/22 Τζακποτ Κυπρος 8,7εκ 16/10/22 Τζακποτ Κυπρος 4,3εκ Γενικα δες εδω https://www.alphanews.live/tzoker 22 λεπτά πριν, Baldurian είπε Άλλος ένας αστικός μύθος... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από k_w_t 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldurian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, k_w_t είπε 24/4/24 Τζακποτ Κυπρος 8,1εκ 16/6/24 Τζακποτ Κυπρος 3,7εκ 12/12/22 Τζακποτ Κυπρος 8,7εκ 16/10/22 Τζακποτ Κυπρος 4,3εκ Γενικα δες εδω https://www.alphanews.live/tzoker Το Τζόκερ υπάρχει από το 1990, οπότε κατά τη λογική σας από το 1990 και μέχρι σήμερα ΜΟΝΟ εκτός Αθηνών βρίσκονται οι νικητές των τζακποτ, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Γενικα εαν το παρουμε βαση πλυθισμου με το 70% να ειναι στις μεγαλουπολεις (Αθηνα,Θεσσαλονικη,Πατρα,Ηρακλειο κτλ) οι νικητες στο υπολοιπο 30% ειναι περισσοτεροι.. Τωρα τζογαρουν πιο πολυ στην επαρχια ? Οι κυπριοι γενικα Τζογαρουν.... (εχω ακουσει οτι παιζουν και τρελα συστηματα 5-10κ € για να ξεπλυνουν χρημα) Αλλα πχ στην Αθηνα 2 φορες θυμαμαι να ακουστηκε μεγαλος νικητης Τζακποτ του Τζοκερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patatasc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Στις 6/8/2024 στις 1:46 ΜΜ, 1comment είπε Εγώ γνωρίζω ανθρώπους που αντί να χαλάνε κάθε μήνα τρελά ποσά στο τζόγο (γιατί τζόγος είναι και τα λοττο, τζοκερ όταν ξημεροβραδιάζεσαι στα οπαπ), έκατσαν κάτω, ασχολήθηκαν με επιχειρήσεις και έγιναν πλούσιοι από τη δουλειά τους. Με λίγα λόγια, όσο κάποιοι περιμένουν να τους "κάτσει η καλή", κάποιοι άλλοι τρίβουν το μυαλό τους και ασχολούνται με πραγματικές δουλειές που θα τους αποφέρουν μόνιμα εισοδήματα και όχι ένα ευκαιριακό ποσό. Δεν μου έτυχε να γνωρίζω κανέναν που έγινε πλούσιος από την δουλειά του. Ξέρω μερικούς πλούσιους βέβαια, αλλά είναι ταυτόχρονα στη λίστα των μεγάλων οφειλετών του δημοσίου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, k_w_t είπε οι νικητες στο υπολοιπο 30% ειναι περισσοτεροι Ξέρεις τι γίνεται: πήγαιναν οι τηλεοράσεις στα «τυχερά» πρακτορεία και έλεγαν τις κλισέ ερωτήσεις, ποιος είναι, τον γνωρίζετε κτλπ. Στις επαρχίας τα πρακτορεία πέρναγε όλο το χωρίο και μίλαγε, το σίγουρο εκεί είναι να έλεγαν «περιμένουμε να βοηθήσει το χωριό». Μπορεί να σου έχει εντυπωθεί έτσι στο μυαλό περισσότερο. Θα μπορούσαν να είναι όντως περισσότεροι οι νικητές εκεί, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε και αν ρίχνουν περισσότερες στήλες συγκριτικά με τους Αθηναίους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Αν παίζεται από το 1990 και έχουμε 2024 βάλε και Λόττο και λαχεία και σχετικά..... Πόσους εκατομμύριουχους έχουν βγάλει συνολικά στην χώρα αυτή σε όλα αυτά τα 30-40-50 χρόνια; Πόσους εσείς γνωρίζετε; Εγώ το μέγιστο ποσό που έχω κερδίσει είναι 50€ αλλά δεν είμαι καν παίκτης. Ούτε έχω κερδίσει ποτέ κάτι σημαντικό σε κληρώσεις κλπ κλπ. Γενικά είμαι στους άτυχους στα λεφτά κερδίζω όμως δε άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 36 λεπτά πριν, patatasc είπε Δεν μου έτυχε να γνωρίζω κανέναν που έγινε πλούσιος από την δουλειά του. Ξέρω μερικούς πλούσιους βέβαια, αλλά είναι ταυτόχρονα στη λίστα των μεγάλων οφειλετών του δημοσίου. Λογικό να μην ξέρεις αν είσαι υπάλληλος και μιλάς μόνο με όμοιους. Αν είσουν επιχειρηματίας-ελ. επαγγελματίας και μίλαγες (αν και όλοι κλαίγονται και ποτέ δεν παραδέχονται ότι έχουν λεφτά) ή καλύτερα έβλεπες τις κινήσεις τους και τη ζωή που κάνουν, θα είχες άλλη άποψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα