Volga Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κανείς δε θα βγει να το πει, αλλα ας δώσουμε τροφή για σκέψη... Αν πας Ανω Γλυφάδα, Καλαμάκι, Αν πας σε νησιά κλπ, θα δεις παρα μα πάρα πολλά σπίτια κόστους 800 χιλιάδων και βάλε. Θεωρείς δηλαδή οτι βγήκαν από μισθό ή κληρονομία; Αντε και βγάζουμε 100 - 200 τραγουδιστές, μεγαλοδικηγόρους, δημοσιογράφους που παίρνουν μίζα. Οι υπόλοιποι; Στις 6/8/2024 στις 11:43 ΠΜ, Artman13 είπε Και εγώ αυτήν την απορία έχω. Οι νικητές του ΟΠΑΠ χωρίζονται σε δύο περιόδους, αυτήν πρίν γίνει ηλεκτρονικό το σύστημα και βλέπουν απευθείας τους αριθμούς που παίχτηκαν και οι μετά από αυτό. Από τότε που έγινε ηλεκτρονικό εμφανίστηκαν και τα απανωτά τζάκποτ πρίν τα Χριστούγεννα που όλοι γνωρίζουμε.Μετά όταν τους έκραξαν οι πάντες πρίν 5 χρόνια νομίζω τα σταμάτησαν. Επίσης λέγεται πώς η δική μας κλήρωση είναι και η μόνη μη πιστοποιημένη στην Ευρώπη από τρίτο φορέα. Δεν ξέρω αν τα δίνουν ή όχι αλλά κάποια μαγειρέματα μικρά ή μεγάλα πιστεύω γίνονται. Επίσης όλα αυτά τα "ένας νικητής" όταν πρόκειται για μεγάλο ποσό τζάκποτ είναι λίγο ύποπτο, παλιότερα θυμάμαι είχαμε και 2 . 3 νικητές. Γιατι να γίνει μαγείρεμα; ΕΙναι από τις λίγες δουλειές που δεν έχει χασούρα. Πληρώνουμε ΟΛΟΙ οσοι συμμετέχουμε. ωστε ΙΣΩΣ ένας με πιθανότητα 0.000000001% να κερδίσει το 5% αυτών που μαζέψαμε. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από Volga 1
Artman13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, Volga είπε Γιατι να γίνει μαγείρεμα; ΕΙναι από τις λίγες δουλειές που δεν έχει χασούρα. Πληρώνουμε ΟΛΟΙ οσοι συμμετέχουμε. ωστε ΙΣΩΣ ένας με πιθανότητα 0.000000001% να κερδίσει το 5% αυτών που μαζέψαμε. Με την λογική ότι τα χρήματα των δελτίων πάνε στους μετόχους και τα κέρδη απο το μαγείρεμα σε άλλες τσέπες. Ποια είναι η απάντηση ότι ο ΟΠΑΠ είναι ο μοναδικός οργανισμός στην ΕΕ που λέγεται πως δεν έχει πιστοποίηση κληρώσεων απο τρίτο ανεξάρτητο φορέα; Ότι οι κληρώσεις βγαίναν κανονικά χωρίς πολλά τζακποτ τα Χριστούγεννα πριν γίνει ψηφιακό το σύστημα ,και βλέπουν απευθείας τα δελτία, μόλις έγινε άρχισαν τα απανωτά τζακποτ τα Χριστούγεννα και όταν πριν 5 χρόνια σηκώθηκαν και οι πέτρες μειώθηκε αρκετά έως κόπηκε;
tyxeros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αδερφος θειου μου κερδισε στο Λοττο αν θυμαμαι καλα 800κ. Δραχμες. Κακες επενδυσεις και μεγαλομανεια.. τον οδηγησαν να χασει τα λεφτα του τελικα. Και επειδη ειχε βγει και στην τηλεοραση οταν τα κερδισε ( γιατι τοτε ηταν μεγαλη διαφημιση για το παιχνιδι να βγαινουν οι νικητες στην ΤV) πεσαν ολοι πανω σαν τα κορακια και οχι μονο, εγιναν και αποπειρες απαγωγης των τεκνων του... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από tyxeros
archer100 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 2 minutes ago, tyxeros said: Αδερφος θειου μου κερδισε στο Λοττο αν θυμαμαι καλα 800κ. Δραχμες. Κακες επενδυσεις και μεγαλομανεια.. τον οδηγησαν να χασει τα λεφτα του τελικα. Και επειδη ειχε βγει και στην τηλεοραση οταν τα κερδισε ( γιατι τοτε ηταν μεγαλη διαφημιση για το παιχνιδι να βγαινουν οι νικητες στην ΤV) πεσαν ολοι πανω σαν τα κορακια και οχι μονο, εγιναν και αποπειρες απαγωγης των τεκνων του... Username checks out 🙂 11
tyxeros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Το μονο σιγουρο (με αφορμη βιντεο γνωστου Youtuber) ειναι οτι δεν εχουμε οικονομικη παιδεια. Για αυτο οσοι περνουν ξαφνικα πολλα λεφτα δεν εχουν ιδεα πως να τα διαχειριστουν με αποτελεσμα να χανουν στο τελος τα παντα και ακομα χειροτερα να χρωστανε και απο πανω. 8 1
keleystis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, tyxeros είπε Το μονο σιγουρο (με αφορμη βιντεο γνωστου Youtuber) ειναι οτι δεν εχουμε οικονομικη παιδεια. Για αυτο οσοι περνουν ξαφνικα πολλα λεφτα δεν εχουν ιδεα πως να τα διαχειριστουν με αποτελεσμα να χανουν στο τελος τα παντα και ακομα χειροτερα να χρωστανε και απο πανω. Συμφωνώ απόλυτα αλλά σκέψου και το άλλο. Εαν κερδίσεις 5.000.000 στο τζόκερ και είσαι στο νοίκι δεν θα πας να πάρεις μια σπιταρόνα με 800.000 ; Δεν θα πάρεις ένα ακριβό αμάξι 100.000+ ; Δεν θα αγοράσεις ένα ρολόι 50.000 που είχες δει και σου άρεσε ; Τι εννοώ με τα παραπάνω. Σαφώς και είναι καλύτερο να αγοράσεις 4-5 διαμερίσματα και να λαμβάνεις κάθε μήνα κάτι χιλιάρικα αλλά επειδή θα είσαι "πεινασμένος" για πολυτέλεια (επειδή τόσα χρόνια ήσουν πανί με πανί) θα κάνεις και χαζές κινήσεις και αγορές. 3
dkstopo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, tyxeros είπε Αδερφος θειου μου κερδισε στο Λοττο αν θυμαμαι καλα 800κ. Δραχμες. Κακες επενδυσεις και μεγαλομανεια.. τον οδηγησαν να χασει τα λεφτα του τελικα. Και επειδη ειχε βγει και στην τηλεοραση οταν τα κερδισε ( γιατι τοτε ηταν μεγαλη διαφημιση για το παιχνιδι να βγαινουν οι νικητες στην ΤV) πεσαν ολοι πανω σαν τα κορακια και οχι μονο, εγιναν και αποπειρες απαγωγης των τεκνων του... 800.000δραχμές την δεκαετία το 90 κοστιζα στον πατέρα μου σαν φοιτητης για 10 μήνες 3
Cocomel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 και βεβαια ξερω 4-5 ατομα που κερδισαν απο 10 μεχρι 50 εκατομυρια δραχμες . ο ενας απλα βοηθησε συγγενεις του τα εφαγαν αλλα περασε καλα βολτες αμαξια κ.α οι αλλοι ειχαν χρηματα ηδη και απλα δεν τα εφαγαν αλλα τα επενδυσαν καλα δεν μιλαμε για μεγαλα ποσα. αλλα ξερω καια ατομα που προσπαθουν χρονια και δεν εκαναν τιποτα και εχουν χασει πανω απο 150.000 επισεις στην περιοχη της πατρας ατομο κερδισε στο κινο 1.300.000 και στο τελος εκλεισε και το προπο γιατι του αφησε φεση. καλουσε στο τηλ και του ελεγε ρίξε ενα δελτίο 4 χιλιαδες ευρώ και εμεινε αφραγκος οι αμεριακνοι λένε αν θες να καταραστεις τον γειτωνα σου , να του ευχηθείς να κερδίσεις το τζοκερ δεν θα σχολιασω τα 23 δις το χρονο τα θεωρω υπερβολικα οπως και την κλαψα μετα των ελληνων οτι ζουνε με βασικο
svach Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 7/8/2024 στις 11:35 ΜΜ, mathimatikos196 είπε Τώρα σε 10 συνεχόμενες κληρώσεις (επειδή η θεωρία λέει ότι είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους δηλαδή απλά το αποτέλεσμα της μιας δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα τη; άλλης) η πιθανότητα σου να πιάσεις 4άρι είναι 10 φορές το 1 στα 1496 δηλαδή 1 στα 150 Δεν είναι σωστό αυτό. Για να υπολογίσεις πόσες πιθανότητες έχεις να πιάσεις τουλάχιστον μια φορά 4 παίζοντας 10 φορές, υπολογίζεις την πιθανότητα να μην πιάσεις καμία φορά και την αφαιρείς από το 1, δηλ 1 - (1495/1496 στην δεκάτη) Με τη λογική σου, αν παίξεις 1496 φορές έχεις 100% πιθανότητα να κερδίσεις, που είναι προφανώς λάθος
dkstopo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αστεία φάση όταν ήμουν φοιτητής και είχε βγει το Λόττο. παιζω με έναν φιλο, συμπληρώνω το δικό μου απλό δελτίο το ρίχνω και περιμένω τον φιλο να τελειώσει το δικό του. «άντε ρε Νίκο, τι κανεις τόση ώρα;» Ν: «τα παίζω με την σειρά που θα βγουν» γελουσε όλο το μαγαζί Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από dkstopo 2
Baldurian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Artman13 είπε Με την λογική ότι τα χρήματα των δελτίων πάνε στους μετόχους και τα κέρδη απο το μαγείρεμα σε άλλες τσέπες. Ποια είναι η απάντηση ότι ο ΟΠΑΠ είναι ο μοναδικός οργανισμός στην ΕΕ που λέγεται πως δεν έχει πιστοποίηση κληρώσεων απο τρίτο ανεξάρτητο φορέα; Ότι οι κληρώσεις βγαίναν κανονικά χωρίς πολλά τζακποτ τα Χριστούγεννα πριν γίνει ψηφιακό το σύστημα ,και βλέπουν απευθείας τα δελτία, μόλις έγινε άρχισαν τα απανωτά τζακποτ τα Χριστούγεννα και όταν πριν 5 χρόνια σηκώθηκαν και οι πέτρες μειώθηκε αρκετά έως κόπηκε; Εδώ και κάμποσα χρόνια είχα σκεφτεί να επαληθεύσω αυτό που αναφέρετε περί "ύποπτων τζάκποτ χριστουγεννα/πρωτοχρονια/πάσχα". Μου πήρε χρόνο να κάνω διασταύρωση των αριθμών που κληρώθηκαν, όπου παρατήρησα ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συσχέτιση μεταξύ τους, ούτε επαναλήψεις, ούτε "ύποπτες" αλλαγές (άλλος κλασσικός αστικός μύθος αυτός, ότι "μαγειρεύονται τα νούμερα") και επίσης δεν ισχύει ότι ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ χριστουγεννα/πρωτοχρονια/πάσχα έχει τζακπότ. Νομίζουμε ότι έχει "ύποπτο" τζάκποτ αφού τότε μας κινεί το ενδιαφέρον, αλλά παραβλέπουμε σειρά άλλων τζάκποτ σε άσχετες ημερομηνίες. Αν έχετε χρόνο μπορείτε και εσείς πολύ εύκολα να το επιβεβαιώσετε αφού όλα τα στοιχεία των κληρώσεων/αριθμών/ημερομηνιών βρίσκονται στο site του ΟΠΑΠ. 3
Artman13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Baldurian είπε Εδώ και κάμποσα χρόνια είχα σκεφτεί να επαληθεύσω αυτό που αναφέρετε περί "ύποπτων τζάκποτ χριστουγεννα/πρωτοχρονια/πάσχα". Μου πήρε χρόνο να κάνω διασταύρωση των αριθμών που κληρώθηκαν, όπου παρατήρησα ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συσχέτιση μεταξύ τους, ούτε επαναλήψεις, ούτε "ύποπτες" αλλαγές (άλλος κλασσικός αστικός μύθος αυτός, ότι "μαγειρεύονται τα νούμερα") και επίσης δεν ισχύει ότι ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ χριστουγεννα/πρωτοχρονια/πάσχα έχει τζακπότ. Νομίζουμε ότι έχει "ύποπτο" τζάκποτ αφού τότε μας κινεί το ενδιαφέρον, αλλά παραβλέπουμε σειρά άλλων τζάκποτ σε άσχετες ημερομηνίες. Αν έχετε χρόνο μπορείτε και εσείς πολύ εύκολα να το επιβεβαιώσετε αφού όλα τα στοιχεία των κληρώσεων/αριθμών/ημερομηνιών βρίσκονται στο site του ΟΠΑΠ. Μια και δεν το έχω ψάξει τόσο μπορεί και να συμβαίνει αυτό που λες δεν το αποκλείω, πάντως η πεποίθηση του κόσμου έτσι ήταν πριν λίγα χρόνια.
katsapoli Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Volga είπε Κανείς δε θα βγει να το πει, αλλα ας δώσουμε τροφή Γιατι να γίνει μαγείρεμα; ΕΙναι από τις λίγες δουλειές που δεν έχει χασούρα. Πληρώνουμε ΟΛΟΙ οσοι συμμετέχουμε. ωστε ΙΣΩΣ ένας με πιθανότητα 0.000000001% να κερδίσει το 5% αυτών που μαζέψαμε. Εγώ πιστεύω στην απληστία των εταιρειών αυτών που ακόμα και αυτά τα ελάχιστα δεν τα δεινουν.
satsok2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Απληστία ναι. 1ε η στήλη από 0.5 ευρώ. Μάλλον φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Πάντως θεωρώ ότι θα τα δίνουν.
Baldurian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, satsok2 είπε Απληστία ναι. 1ε η στήλη από 0.5 ευρώ. Μάλλον φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Πάντως θεωρώ ότι θα τα δίνουν. Η τιμή της στήλης ανέβηκε επειδή άλλαξε και το σχήμα των κερδών, οπότε υποθέτω έκαναν μια σχετική ανάλυση ώστε να συνεχίσουν να έχουν κέρδος για να μοιράζουν στους μετόχους, νομίζω νοέμβριο θα δώσει προμέρισμα 0,60Ε και αν συνυπολογίσουμε ότι έχουν δηλώσει πως θα δίνουν μέρισμα τουλάχιστον 1Ε/μετοχή μάλλον θα συνεχίσουν να έχουν κέρδη. Πριν γίνει 1Ε η στήλη δεν υπήρχε η κατηγορία "2" όπου δίνει 1Ε "κέρδος", όπως δεν υπήρχε το ότι η κατηγορία "5" δίνει στάνταρ 100Κ, ενώ μέχρι τότε έδινε ότι μάζευε η κατηγορία αυτή. Οπότε το λογικό είναι αν θέλετε κέρδη από ΟΠΑΠ να αγοράσετε μετοχές που είναι πολύ πιθανόν να σας δίνουν μεγαλύτερο κέρδος από το να παίζετε τα παιχνίδια του.😎 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα