Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, satsok2 είπε

Αυτό με τα ομαδικά παιχνίδια είναι η μεγαλύτερη απάτη. Πχ βάζεις 10ε για να έχεις μερίδιο σε ένα δελτίο όπου συμμετέχουν άλλα 99 άτομα (από 10ε) για να συμπληρώσουν 11 νουμερα πάνω και 20 κάτω στο τζοκερ.

Μα άμα τα 9,000,000 ε του τζακ ποτ στο τζόκερ μοιραστούν σε 1,000 τότε ο καθένας θα πάρει 9κ. Ποιο το νόημα;

Βλέπω κατι λάθος; Ακόμα και έτσι, στο πάνω πεδίο έχεις επιλέξει 11 από τα 45 νούμερα. 

ναι κανεις λαθος δεν θα μοιραστουν τα 9.000.000 σε 1000 αλλα σε 100 ατομα απο 90.000 εκαστος

edit εκτος και αν ξεχασες ενα 9αρι στην πρωτη προταση-συμμετεχουν αλλα 999 ατομα μαζι με εσενα;

• Like 1
  • Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgiouu είπε

ναι κανεις λαθος δεν θα μοιραστουν τα 9.000.000 σε 1000 αλλα σε 100 ατομα απο 90.000 εκαστος

edit εκτος και αν ξεχασες ενα 9αρι στην πρωτη προταση-συμμετεχουν αλλα 999 ατομα μαζι με εσενα;

Ακριβώς. Ξέχασα ένα ψηφίο. 

Αν διαιρέσεις το 8.000.000 με τα ~1000 άτομα, είναι κοροϊδία. 

Και προϋποθέτει ότι με 11 πάνω ,20 κάτω θα πιασει κανείς 5+1.

SmartSelect_20240904_230059_Edge.jpg

Δημοσ.

Παιδιά τα τελευταία χρόνια δεν έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση με τον τζόγο? Έχουν εμφανιστεί φρουτάκια σε κάθε γωνιά κάθε χωριού στην τηλεόραση συνέχεια ξυστά Τζόκερ εθνικό λαχείο το άλλο το νέο με το mega jackpot και καλα δινουν 150 εκατομμύρια με πιθανότητες πολύ λιγότερες από το να σου κάτσει η Johansson. 

Έχουν πάρει χαμπάρι τη μιζέρια του Έλληνα και τη φτώχεια και προσπαθούν να χτυπήσουν στην τελευταία του ελπίδα και να του πάρουν και τα τελευταία χρήματα που έχει για να βγάλει το μήνα? 

Όπως έχω πει 2 φορές έχω αγοράσει στη ζωή μου 2 ξυστά με 1 ευρώ και 1 φορά έπαιξα Τζόκερ με 50 λεπτά πριν 15 χρόνια και μια φορά καζίνο πήγα με τημ κοπέλα και απλά χαζεύαμε τους άλλους που εχαναν και κάθονταν μπροστά στα φρουτάκια πατώντας ένα κουμπί επί ώρες και φάγαμε και δωρεάν δεν παίξαμε ευρώ. 

Κάποτε δεν θυμάμαι να είχαμε τόσες διαφημίσεις ούτε τόσα φρουτάκια. Και σκεφτείτε τι γίνεται με τον παράνομο τζόγο σε λεσχες κτλ. Υπάρχει και άλλο βάθος στον πάτο σε όλο αυτό η είμαστε στο peak πιστεύετε? 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έχουν πάρει χαμπάρι τη μιζέρια του Έλληνα και τη φτώχεια και προσπαθούν να χτυπήσουν στην τελευταία του ελπίδα και να του πάρουν και τα τελευταία χρήματα που έχει για να βγάλει το μήνα? 

Αυτό είναι στερεότυπο που έχει εδραιωθεί σαν άποψη στην κοινωνία  από ινστρούκτορες της κακιάς ώρας.
Ο τζόγος, τα τυχερά παιχνίδια ανθούν όταν υπάρχουν λεφτά. Για αυτό και υπάρχουν διαφημίσεις και για αυτό οι πρώτες χώρες είναι η Σουηδία, η Αυστραλία κτλπ.
Όταν με τον άθλιο νόμο Βενιζέλου είχαν φύγει εταιρίες κόπηκε η διαφήμιση και έκλεισαν και οι εφημερίδες με τα προγνωστικά.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και τη χαζομαρα του. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Αυτό είναι στερεότυπο που έχει εδραιωθεί σαν άποψη στην κοινωνία  από ινστρούκτορες της κακιάς ώρας.
Ο τζόγος, τα τυχερά παιχνίδια ανθούν όταν υπάρχουν λεφτά. Για αυτό και υπάρχουν διαφημίσεις και για αυτό οι πρώτες χώρες είναι η Σουηδία, η Αυστραλία κτλπ.
Όταν με τον άθλιο νόμο Βενιζέλου είχαν φύγει εταιρίες κόπηκε η διαφήμιση και έκλεισαν και οι εφημερίδες με τα προγνωστικά.

Εγώ ξέρω πολλούς που δεν βγάζουν το μήνα αλλά είναι όλη μέρα στα φρουτάκια και χρωστάνε παντού. Είναι όντως στερεότυπο η πικρή αλήθεια? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγώ ξέρω πολλούς που δεν βγάζουν το μήνα αλλά είναι όλη μέρα στα φρουτάκια και χρωστάνε παντού. Είναι όντως στερεότυπο η πικρή αλήθεια? 

Για να μπορούν να παίζουν κάθε μέρα, μάλλον τον έχουν τον τρόπο τους, δεν υπάρχει κατάθεση με αέρα. Κάτι κάνουν καλά. Το λες, χρωστάνε παντού, μπορεί να είναι καλοί στο πιστόλιασμα.
Όταν επί μνημονίων έκοβαν τις συντάξεις γνωρίζω ηλικιωμένους που το σταμάτησαν, ακόμα και το διευρω κάθε ΣΚ.

Αν λένε αλήθεια, γιατί η παπάτζα πάει σύννεφο και στα οικονομικά και στα τυχερά παιχνίδια

Η διαφήμιση κοστίζει, δεν πληρώνουν για αυτόν που παίζει 50-100-200 ευρώ, πληρώνουν για αυτόν που έχει 10-20 χιλιάδες να χάσει.

Επεξ/σία από G.TH.
  • Like 1
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι τώρα έχει αυξηθεί ο τζογος

Αν δείτε παλιές ελληνικές ταινίες του 1960-1970 η καλή κοινωνια έπαιζαν χαρτιά και εκει χάνονταν περιουσίες .οι κατωτερες τάξεις έπαιζαν μπαρμπούτι,ζάρια και τον παπά 

επίσης δεκαετία 80 εκαναν θραύση κουλοχερηδες φρουτακια

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, georgiouu είπε

δεν νομίζω ότι τώρα έχει αυξηθεί ο τζογος

Εγω βλεπω παντως να αυξανονται τα καταστηματα του οπαπ και τα play. Σιγα σιγα θα πλησιασουν τα νυχαδικα, να υπαρχουν 2-3 ανα οικοδομικο τετραγωνο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lector είπε

Εγω βλεπω παντως να αυξανονται τα καταστηματα του οπαπ και τα play. Σιγα σιγα θα πλησιασουν τα νυχαδικα, να υπαρχουν 2-3 ανα οικοδομικο τετραγωνο.

ναι αλλά έχουν εξαφανισθεί ο ιππόδρομος,το Κουν καν ,τα ζάρια,ο παπάς,το μπαρμπούτι,οι συγκεντρώσεις σε σπίτια για χαρτιά κτλ όπως προείπα αλλά μου το περιεκοψες 😆

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, georgiouu είπε

ναι αλλά έχουν εξαφανισθεί ο ιππόδρομος,το Κουν καν ,τα ζάρια,ο παπάς,το μπαρμπούτι,οι συγκεντρώσεις σε σπίτια για χαρτιά κτλ όπως προείπα αλλά μου το περιεκοψες 😆

Οποτε απλα οι οικιακες συνηθειες βιομηχανοποιουνται 😅

• Haha 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.TH. είπε

Για να μπορούν να παίζουν κάθε μέρα, μάλλον τον έχουν τον τρόπο τους, δεν υπάρχει κατάθεση με αέρα. Κάτι κάνουν καλά. Το λες, χρωστάνε παντού, μπορεί να είναι καλοί στο πιστόλιασμα.
Όταν επί μνημονίων έκοβαν τις συντάξεις γνωρίζω ηλικιωμένους που το σταμάτησαν, ακόμα και το διευρω κάθε ΣΚ.

Αν λένε αλήθεια, γιατί η παπάτζα πάει σύννεφο και στα οικονομικά και στα τυχερά παιχνίδια

Η διαφήμιση κοστίζει, δεν πληρώνουν για αυτόν που παίζει 50-100-200 ευρώ, πληρώνουν για αυτόν που έχει 10-20 χιλιάδες να χάσει.

Κατσε εννοεις τον τροπο να δανειζονται απο παντου να μην πληρωνουν τιποτα να χρωστανε παντου για να καλυψουν την αρρωστια τους? Αυτο εννοεις με το "κατι κανουν καλα"?

1% ειναι αυτο που οντως εχει λεφτα για τζογο να ξερεις και αυτοι δεν θα πανε καζινο η φρουτακια. Εχουν κρυφες λεσχες με αλλους απο το 1% που θα παιξουν εκατομμυρια. Οι φτωχοι και δυσμοιροι θα πανε στα καζινο και θα παιξουν τζοκερ με την ελπιδα να τους κατσει. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Ξερεις οντως πολλους;

Ή απλα ξερεις 10 σε ενα συνολο 1000 που γνωριζεις;

Γιατι βλεπεις αυτους που δεν παιζουν,αλλα δε βλεπεις αυτους που ΔΕΝ παιζουν.

Κατι παρομοιο ειχα παθει εγω πιο παλια με το καπνισμα , οντας και αντικαπνιστης με ενοχλουσε που καπνιζαν σε εσωτερικους χωρους και θεωρουσα οτι ειναι πιο πολλοι οι καπνιστες.
Τελικα οι καπνιστες ηταν γυρω στο 25% , αλλα εβλεπα αυτους και δεν εβλεπα τους  μη καπνιστες, γιατι δεν ξεχωριζαν.

Απο την αλλη,εχει να κανει και με τον κυκλο.

Και εγω οταν δουλευα διανομη σε μαγαζι,πετυχαινα συχνα μηχανακια γνωστων συναδελφων εξω απο ΟΠΑΠ.
Οταν  μπηκα στη WOLT, επειδη η εταιρια εχει συνεργασια με ΟΠΑΠ σε οτι αφορα τις καταθεσεις των διανομεων
( πηγαιναμε με το barcode μας και πληρωναμε εκει αντι να κανουμε καταθεση σε  ΑΤΜ οπως καναμε στο efood ) τους εβλεπες ολους να αραζουν σε καποια πρακτορεια και ακομα και αν δεν παιζαν στην αρχη, τους παρεσυραν οι αλλοι.

• Like 3
Δημοσ.

Γίνεται ένας χαμός με τον διαδικτυακό τζόγο. Για αυτό και τόσες διαφημίσεις, οι εταιρείες έχουν μερίδιο παντού, τα σκάνε χοντρά για διαφήμιση και είναι χορηγοί σχεδόν παντού. 

Τα πρακτορεία είναι μόνο για μεσήλικες και παππουδια. Στοιχεία για τον αριθμό πρακτορείων ΟΠΑΠ σε σχέση με πριν 20 χρόνια δεν έχω για να δούμε αν αυξήθηκαν. Εμπειρικα θα πω πάντως ότι σε σχέση με πριν 20 έτη, στα 3-4 πρακτορεία που έκλεισαν μέχρι την κρίση, έχουν ανοίξει 1-2 σε άλλο μέρος. Δεν είναι τόσο πολλά τα πρακτορεία, όσο το ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλουραλισμος μαγαζιών και καταστημάτων με βάση το αντικείμενο απασχόλησης, ότι ανοίξει θα είναι εστίαση, μίνι μάρκετ, νυχαδικο, φωτοτυπαδικο, ε βάλε και ένα πρακτορείο με τζόγο. Μας φαίνονται πολλά απλά. 

Δημοσ.

Εγώ νομίζω είναι η απελπισία που κάνει τον κόσμο και έχει αυξηθεί. Ποτέ δεν έβλεπε κανείς γυναίκες πχ αλλά πια θα τις δεις να παίζουν. Πέρα απ'ολους όσους είναι μαζεμένοι και φαίνονται να έχουν πέσει στα δελτία σα να δίνουν πανελλήνιες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...