armagedwnn Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 39 minutes ago, haris_216 said: Τελικά, για να μην το κουράζουμε πολύ, πραγματικά ξέρετε πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας, που όταν σκέφτεται και κάνει "πλάνα" για τον πρώτο αριθμό ή το τζόκερ (όλοι το έχουμε κάνει) έχει σαν κύρια σκέψη την επένδυση και όχι το καινούργιο σπίτι, το καινούργιο αυτοκίνητο και γενικότερα το "καινούργιο" σε όλες του τις υλοποιήσεις; Και σταματώ εδώ ως προς αυτό το κομμάτι γιατί πραγματικά δε νομίζω ότι υπάρχουν στατιστικά να τεκμηριώσουν την μία ή την άλλη άποψη. Αν και ήδη παραπάνω αναφέρθηκαν μέλη που γνωρίζουν άτομα που το τζάκποτ και τα φράγκα εξανεμίστηκαν γρήγορα σε αντίθεση με τα άτομα που έκαναν επένδυση και άραξαν (που κανείς δεν ανέφερε ότι ξέρει κάποιον τέτοιο) Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προτεραιότητες. Το θέμα είναι να έχεις μέτρο αλλά δεν αν βρεθούμε σε αυτή την θέση τότε θα καταλάβουμε αν μπορούμε να το τηρήσουμε. 1) Αν κερδίσεις π.χ. 1,2,3 εκκατομύρια και δεν σπαταλήσεις ένα 10% τότε κάτι δεν πάει καλά με την ψυχολογία σου. Αν δηλαδή είσαι από λαϊκό στρώμα τότε και απωθημένα θα έχεις και κάποιο της οικογένειας ή κοντινό θα θέλεις να βοηθήσεις. 2) Μετά το πιο βασικό είναι να επενδύσεις, τώρα σε τι ακριβώς αυτό εξαρτάται από εσένα. Άλλος μπορεί να θέλει να πάει στο πολύ πολύ μικρό ρίσκο και να τα κάνει χρυσό. Άλλος μπορεί να ανοίξει μια επιχείρηση. Άλλος ομόλογα μετοχές. Το θέμα είναι ότι αυτά τα χρήματα καλό είναι να σε διευκολύνουν όχι να σε κάνουν τσίπη ή καχύποπτο. Αν έχεις μέτρο μια χαρά θα είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Δεν κατάλαβα ποτέ τα τυχερά παίγνια, είτε είναι τζόκερ είτε κουλοχέρης είτε οτιδήποτε, μαθηματικά πάντα χαμένος θα είσαι, αν κάποια στιγμή κερδίσεις και βάλεις τα πόσα έχασες και κάνεις συμψηφισμό πάλι μείον θα βγεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, cpc464 είπε Δεν κατάλαβα ποτέ τα τυχερά παίγνια, είτε είναι τζόκερ είτε κουλοχέρης είτε οτιδήποτε, μαθηματικά πάντα χαμένος θα είσαι, αν κάποια στιγμή κερδίσεις και βάλεις τα πόσα έχασες και κάνεις συμψηφισμό πάλι μείον θα βγεις. Ισχύει. Αλλά είναι αυτή η ρημάδα η ελπίδα που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ. Προσωπικά, χωρίς να αμφισβητώ τα σταστιστικά/μαθηματικά έχω προσωπική εμπειρία. Εγώ, σε ηλικία πιτσιρικά, "άρπαξα" λαχείο από κοντάρι λαχειοπώλη, ο πατέρας μου (δεν έπαιζε και ούτε είχε τα οικονομικά περιθώρια εκείνη την περίοδο και να ήθελε) το αγόρασε όμως "για το καλό, αφού το διάλεξε το παιδί" και κερδίσαμε τον πρώτο αριθμό τότε!!! Και σε οικόπεδο που υπήρχε, χτίστηκε με εκείνα τα χρήματα το πατρικό μου. Συνεπώς ότι και να μου λένε τα μαθηματικά και η λογική συνεχίζω περιστασιακά να αφήνω μια μικρή (των κερμάτων) "πόρτα" ανοιχτή Υγ. Για την ιστορία, επειδή τότε ήταν άλλοι καιροί και δεν φοβόσουν εκβιασμούς και τα ρέστα, το κέρδος μαθεύτηκε στο σόϊ. Το τι 85α ξαδέρφια και θείοι θυμήθηκαν τη "συγγένεια", απ' ότι μου έλεγαν οι δικοί μου, δε λέγεται Επεξ/σία 8 Αυγούστου από haris_216 8 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ισχύει. Αλλά είναι αυτή η ρημάδα η ελπίδα που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ. Θα σου πω και εγώ μια ιστορία, ο παππούς μου είχε ένα φίλο οικοδόμο που ήταν αυτό που λέμε σπάγκος, δεν έδινε νερό στον άγγελό του, μια μέρα ο παππούς και οι φίλοι του έβαλαν για αστείο στο παντελόνι του τύπου ένα λαχείο,το λαχείο αυτό κέρδισε και αυτός αγόρασε μία περιοχή φιλέτο την οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και τώρα οι απόγονοί του είναι εκατομμυριούχοι και κάτοχοι τεράστιας ξενοδοχειακής μονάδας. Κανένας δεν είπε ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις του κανόνα,απλά στατιστικά αυτές είναι ελάχιστες. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από cpc464 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Clytoceyx είπε Εντωμεταξυ, εγω αν κερδιζα 1-2 εκατομμυρια, με βλεπω να εφευγα μετα απο λιγο απο το αγχος. Μια οτι θα με βαλουν στο ματι καποιοι γνωστοι/γειτονες που καταλαβαν κατι. Μια οτι θα πεσω θυμα συντονισμενης επιθεσης με ηλεκτρονικα μεσα κοκ. Θα καταντησω δυσπιστος με τους παντες, εννοειται δεν θα ξοδεψω τιποτα με κινδυνο μην κινησω υποψιες, θα κλειστω μεσα στο σπιτι να περιμενω την οποια επιθεση κτλ. Εκει στα 3-5 χρονακια απο το τοσο αγχος, θα ερχοταν και το πλαγιο. Εδω κοντεψα να το παθω με πολυ μικροτερο ποσο που ηρθε ξαφνικα μονοκομματα κι αυτο μεχρι να φτασει η στιγμη, κανενα χρονο αργοτερα, να ξοδευτει εκει που επρεπε. Δυσκολη δουλεια να εισαι πελουσιος, δεν κανει για εμενα. Ο Clycotoceyx μετα τα εκατομμυρια που θα κερδισει Και μετα απο 60 χρονια που θα ξυπνησει 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου εμένα συγγενής μου έχει κερδίσει αλλά αν υπολογίσουμε πόσα έχει δώσει (είναι και λίγο τζογαδόρος), έχει μπει μέσα για τα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, giwfys είπε Κ εγω ξερω ατομα που κερδισαν Ο ενας ειναι ο ραπτοπουλος🤣. Το εχει πει στις εκπομπες του οτι ο πατερας του κερδισε το λαχειο και πηρε 2 σπιτια κτλ.. Ο αλλος ειναι φιλος φιλου που ειναι εισοδηματιας πλεον Ο τριτος κερδισε 2 φορες!! Την μια 5+1 και την αλλη 5αρι. Τρομερο.. Κ αυτος σε σπιτια επενδυσε. Γενικα δεν ξερω γιατι θεωρειτε τα 2 μυρια τρομερο ποσο, πλεον με τις τιμες των ακινητων, ενα ωραιο σπιτι να παρεις βορεια προαστια (οχι βιλα) εχει κανα μυριο... Απο τα 2 μυρια αντε να σου μεινουν τα 600 χιλιαρικα δηλαδη μετα φορων.. Ισα ισα να παρεις κανα 2ο διαμερισμα για ενοικιο.. Σου φτιαχνει τη ζωη αλλα δε γινεσαι "πλουσιος". Σιγουρα εδω μεσα εχει ατομα που εχουν παραπανω απο 2 μυρια "περιουσια", δηλαδη αξια ακινητων οικογενειας κτλ.. Με 2 μύρια ουρανοκατέβατα η ζωή σου αλλάζει τελείως. Δεν συζητώ για την περίπτωση που ήσουν μπατίρης και δεν είχες να πληρώσεις τη ΔΕΗ. Έως και ευκατάστατος να ήσουν πριν τα κέρδη (απλά μισθοσυντήρητος του "μήνα με το μήνα") αλλάζει άρδην. Και με τα μισά ακόμα αλλάζει βασικά. Με 50.000 δε κάνεις πρακτικά τίποτα. Με 3, 2 ή και 1 εκατομμύριο ανοίγει η προοπτική να τα κάνεις 10, 20, 30 εκατομμύρια εντός του προσδόκιμου ζωής και να υπάρχει πλούτος για να παραλάβει η επόμενη γενιά. Υπάρχει μια απαραίτητη προϋπόθεση: να έχεις λίγο μυαλό μέσα στο κεφάλι σου. π.χ. ίσως να μην πάρεις "ένα ωραίο σπίτι βόρεια προάστια" αλλά να το φτιάξεις εσύ. Για πολλαπλούς λόγους. Υπάρχουν και πολλοί άλλοι δρόμοι που ανοίγονται με τέτοιου μεγέθους ουρανοκατέβατο κεφάλαιο αλλά όχι με σημαντικά μικρότερο. Πολύ απλά: με 100.000€ δεν κάνεις σχεδόν τίποτα. Με 3 εκατομμύρια μπορείς (δυνητικό) να κάνεις τα πάντα. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από theopan 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, theopan είπε Με 2 μύρια ουρανοκατέβατα η ζωή σου αλλάζει τελείως. Πολύ απλά: με 100.000€ δεν κάνεις σχεδόν τίποτα. Με 3 εκατομμύρια μπορείς (δυνητικό) να κάνεις τα πάντα. O bro μίλησε για όλους μας και είπε ότι δεν μπορούμε να πούμε!!!! 🤑 Επεξ/σία 9 Αυγούστου από sphinxgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Προσωπικα δεν έχω κάτι ενάντια στον τζόγο. Αν δίνει χαρά σε κάποιους να πηγαίνουν στο πρακτορείο και να παίζουν τις στήλες τους δεν μου πέφτει λόγος. Αν κάποιος χάσει την περιουσία του τότε θεωρώ πως είναι άτομο χωρίς αυτοέλεγχο που θα κατέληγε ούτως ή άλλως μπατίρης και άστεγος, οπότε δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Όμως μου έχει αφήσει άσχημη εντύπωση μια εμπειρία που είχαμε ενδοοικογενειακά. Οι γονείς μου για πολλά χρόνια έπαιζαν τους ίδιους 5+1 αριθμούς στο τζόκερ κάθε βδομάδα. Τις ημερομηνίες γέννησης των παιδιών τους, τις δικές τους και έναν ακόμα αριθμό Τζόκερ. Προσωπικά δεν με ενδιέφερε και ούτε γνώριζα κάτι. Έρχεται λοιπόν μια κλήρωση την περασμένη δεκαετία που οι αριθμοί αυτοί ήρθαν όλοι στην κλήρωση. Σχεδόν όλοι δηλαδή. Ένας από αυτούς είχε ένα ψηφίο διαφορά από αυτόν που κληρώθηκε, π.χ. αντί για 21 ήρθε 20. Και αυτός ο αριθμός που παίχτηκε από τους δικούς μου ήταν η δική μου ημερομηνία γέννησης. Και αντί για 5+1 που πλήρωνε εκατομμύρια ήρθε το δελτίο 4+1 που πλήρωνε 2 χιλιάρικα μόνο, καθώς είχαν πιάσει πολλοί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ανωτέρω ιστορία έγινε το νέο ανέκδοτο που αφηγούταν οι δικοί μου σε κάθε οικογενειακή συγκέντρωση με καλεσμένους και φίλους. Αν και δεν μπορώ να πω πως είμασταν φτωχοί και πως σίγουρα οι δικοί μου δεν μου προσήψαν κάποια ευθύνη για το συμβάν, εγώ πάντα αισθανόμουν άσχημα όποτε άκουγα την αφήγηση της ιστορίας, σαν να είμουν εγώ ο γκαντέμης που χαλάει το ευοίωνο αποτέλεσμα. Και έτσι ο τζόγος διέφθειρε τη σχέση με τους γονείς μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, cpc464 είπε Δεν κατάλαβα ποτέ τα τυχερά παίγνια, είτε είναι τζόκερ είτε κουλοχέρης είτε οτιδήποτε, μαθηματικά πάντα χαμένος θα είσαι, αν κάποια στιγμή κερδίσεις και βάλεις τα πόσα έχασες και κάνεις συμψηφισμό πάλι μείον θα βγεις. Ο ένας υπερτυχερός δεν είναι χαμένος. Αυτός ο "Εκατομμυριούχος απο το τζόκερ" του τίτλου του topic. Αν λάβεις υπόψη σου ότι συνήθως τα τυχερά δελτία είναι και κάποια απλά των 6 στηλών με 5+1 αριθμους, δεν έχουμε λόγους να πιστέψουμε ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι τυχεροί έπαιζαν γενικά τις κάλτσες τους και τη μια φορά που τους "έκατσε" μόνο έπαιξαν απλό των 3€ (ή 6€ πλέον). Μάλλον πάντα τέτοια απλά δελτιάκια έπαιζαν. Έχουν συνεπώς δαπανήσει σε όλη τους τη τζογαδόρικη ζωή ασήμαντο ποσό σε σχέση με το κέρδος της μιας φοράς. Άρα μάλλον αναιρείται και ο τίτλος του "τζογαδόρου" που τους απονεμηθηκε αρκετές φορές ως τώρα. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldurian Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Στις 9/8/2024 στις 2:31 ΜΜ, Narayan είπε Προσωπικα δεν έχω κάτι ενάντια στον τζόγο. Αν δίνει χαρά σε κάποιους να πηγαίνουν στο πρακτορείο και να παίζουν τις στήλες τους δεν μου πέφτει λόγος. Αν κάποιος χάσει την περιουσία του τότε θεωρώ πως είναι άτομο χωρίς αυτοέλεγχο που θα κατέληγε ούτως ή άλλως μπατίρης και άστεγος, οπότε δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Όμως μου έχει αφήσει άσχημη εντύπωση μια εμπειρία που είχαμε ενδοοικογενειακά. Οι γονείς μου για πολλά χρόνια έπαιζαν τους ίδιους 5+1 αριθμούς στο τζόκερ κάθε βδομάδα. Τις ημερομηνίες γέννησης των παιδιών τους, τις δικές τους και έναν ακόμα αριθμό Τζόκερ. Προσωπικά δεν με ενδιέφερε και ούτε γνώριζα κάτι. Έρχεται λοιπόν μια κλήρωση την περασμένη δεκαετία που οι αριθμοί αυτοί ήρθαν όλοι στην κλήρωση. Σχεδόν όλοι δηλαδή. Ένας από αυτούς είχε ένα ψηφίο διαφορά από αυτόν που κληρώθηκε, π.χ. αντί για 21 ήρθε 20. Και αυτός ο αριθμός που παίχτηκε από τους δικούς μου ήταν η δική μου ημερομηνία γέννησης. Και αντί για 5+1 που πλήρωνε εκατομμύρια ήρθε το δελτίο 4+1 που πλήρωνε 2 χιλιάρικα μόνο, καθώς είχαν πιάσει πολλοί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ανωτέρω ιστορία έγινε το νέο ανέκδοτο που αφηγούταν οι δικοί μου σε κάθε οικογενειακή συγκέντρωση με καλεσμένους και φίλους. Αν και δεν μπορώ να πω πως είμασταν φτωχοί και πως σίγουρα οι δικοί μου δεν μου προσήψαν κάποια ευθύνη για το συμβάν, εγώ πάντα αισθανόμουν άσχημα όποτε άκουγα την αφήγηση της ιστορίας, σαν να είμουν εγώ ο γκαντέμης που χαλάει το ευοίωνο αποτέλεσμα. Και έτσι ο τζόγος διέφθειρε τη σχέση με τους γονείς μου... Μα δεν φταίγατε εσείς σε κάτι, ήταν καθαρά θέμα κλήρωσης. Με βάση τη λογική σας θα έπρεπε να αισθάνεστε άσχημα ΚΑΘΕ φορά που γινόταν η κλήρωση και έβγαιναν οι "δικοί σας" αριθμοί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ξέρω δυο περιπτώσεις, δε θυμάμαι από ποια παιχνίδια ήταν, δραχμές είχαμε ακόμα. Η μια περίπτωση, συγγενής φίλου μου, ήταν κάπου 25 εκατομμύρια, εξόφλησαν κάποιες οφειλές σε τράπεζες, αγόρασαν καινούρια έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. Το υπόλοιπο έφτανε να εξοφληθεί το υπόλοιπο του στεγαστικού τους και να μείνει ένα σεβαστό ποσό "στην άκρη" για εκμετάλλευση αργότερα, σπουδές παιδιού, whatever. Το επένδυσαν σύμφωνα με τις συμβουλές κάποιου random γνωστού και (προφανώς να πω;) τα έχασαν όλα. Αυτά σε λιγότερο από δίμηνο. Η δεύτερη περίπτωση ήταν 4 εκατομμύρια, σε οικογένεια που ζούσε στο όριο της φτώχιας (δε τους ήξερα προσωπικά, αλλά ήταν γνωστή οικογένεια στη γειτονιά). Δεν ξέρω αν είχαν προλάβει να πάνε έστω ένα σούπερ μάρκετ με την άνεση του μπορώ να πάρω ότι θέλω σήμερα. Δεν πληρώθηκε καμία υποχρέωση, δεν έγινε καμία αγορά για το σπίτι, τα λεφτά δεν τους έμειναν ούτε βδομάδα. Λέσχη; Καζίνο; Δε ξέρω. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από piccolino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldurian Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Επανέρχομαι στο θέμα, όποιος θέλει απαντά: Ήθελα να επιβεβαιώσω μια θεωρία μου σχετικά με τις στήλες σε τυχερά παιχνίδια. Διάλεξα ένα "εύκολο" παιχνίδι το extra5 όπου έχεις 35 αριθμούς και οι κατηγορίες επιτυχιών είναι να πιάσεις 5, 4 ή 3 νούμερα 5 νούμερα --> 50.000Ε, πιθανότητες 1:324.632 4 νούμερα --> 125Ε, πιθανότητες 1:2.164 3 νούμερα --> 5Ε, πιθανότητες 1:75 Άρα λοιπόν με βάση τα παραπάνω αν παίξω παραπάνω από 75 στήλες ΣΙΓΟΥΡΑ πιάνω 3 αριθμούς. Έπαιξα λοιπόν 9 αριθμούς σε πλήρες σύστημα που βγάζουν 126 στήλες, άρα ήμουν πολύ πάνω από τις 75. Γίνεται η κλήρωση και πιάνω....2 από τους 5. Πού κάνω λάθος στο συλλογισμό μου; Ναι προφανώς μπορεί να είχα παίξει 1,2,3,4,5,6,7,8,9 και να βγάλει η κλήρωση 31,32,33,34,35 και να πιάσω 0 αριθμούς, οκ. Αλλά αν είναι έτσι, ποιό το νόημα να ξέρουμε τις πιθανότητες αυτές που έγραψα παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meli1 Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Baldurian είπε Επανέρχομαι στο θέμα, όποιος θέλει απαντά: Ήθελα να επιβεβαιώσω μια θεωρία μου σχετικά με τις στήλες σε τυχερά παιχνίδια. Διάλεξα ένα "εύκολο" παιχνίδι το extra5 όπου έχεις 35 αριθμούς και οι κατηγορίες επιτυχιών είναι να πιάσεις 5, 4 ή 3 νούμερα 5 νούμερα --> 50.000Ε, πιθανότητες 1:324.632 4 νούμερα --> 125Ε, πιθανότητες 1:2.164 3 νούμερα --> 5Ε, πιθανότητες 1:75 Άρα λοιπόν με βάση τα παραπάνω αν παίξω παραπάνω από 75 στήλες ΣΙΓΟΥΡΑ(ΝΟΤ😁) πιάνω 3 αριθμούς. Έπαιξα λοιπόν 9 αριθμούς σε πλήρες σύστημα που βγάζουν 126 στήλες, άρα ήμουν πολύ πάνω από τις 75. Γίνεται η κλήρωση και πιάνω....2 από τους 5. Πού κάνω λάθος στο συλλογισμό μου; Ναι προφανώς μπορεί να είχα παίξει 1,2,3,4,5,6,7,8,9 και να βγάλει η κλήρωση 31,32,33,34,35 και να πιάσω 0 αριθμούς, οκ. Αλλά αν είναι έτσι, ποιό το νόημα να ξέρουμε τις πιθανότητες αυτές που έγραψα παραπάνω; Πρεπει να καταλαβεις λιγο τι ειναι οι πιθανοτητες Εστω οτι ριχνεις ενα κερμα Εχεις 1 στις 2 πιθανοτητες για να φερεις γραμματα αυτο δεν παει να πει οτι αν ριξεις 2 φορες θα φερεις μια κορονα μια γραμματα. Παει να πει οτι αν το κανεις παααρα πολλες φορες (μεγαλο δειγμα) θα τεινει να ειναι μισο μισο οσες φορες εφερες κορονα και γραμματα. Το λεω πολυ απλοϊκά για να καταλαβεις την διαφορα γιατι στα δυο παραδείγματα εχουν διαφορες (εξαρτημένη πιθανότητα και επανάληψη πειράματος) Για να γινει σιγουρα το να πετυχεις 3 νουμερα θα σου ελεγα πρεπει να παιξεις 10.000 φορες 75 στηλες τοτε θα εχεις καπου 10.000 φορες 3 επιτυχίες. Με μια δεν κανεις τιποτα Επεξ/σία 22 Αυγούστου από meli1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Baldurian είπε 5 νούμερα --> 50.000Ε, πιθανότητες 1:324.632 4 νούμερα --> 125Ε, πιθανότητες 1:2.164 3 νούμερα --> 5Ε, πιθανότητες 1:75 100.000 απόδοση για 1/324632 250 απόδοση για 1/2164,21 10 απόδοση για 1/74,62 Εσύ με 9 αριθμούς, αν δεν έκανα λάθος σε κάποια πράξη, έχεις 1/11,89 να πιάσεις μια τριάδα. Με 9 να πιάσουμε 0 είναι 1/4,94. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από G.TH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα