expert30 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δεν Θα κρυφτώ παλιά έπαιζα τζόκερ ,ελπίζοντας να πιάσω την καλή και να ξεχρεώσω της μιχαλούς (νόμιζα ότι η 0,00000001 πιθανότητες να το πιάσω θα ερχόταν) ,αλλά πλέον πρώτον με τις τιμές που έχουνε τα δελτία για παίξιμο έστω και αυτα τα πενήντα λεπτά λυπάμαι να τα χαραμίσω ,απορία όμως έχω απο τότε που βγήκε το τζόκερ και το λόττο στην Ελλάδα ,κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι λίγο πολύ εκατομμυριούχοι με τόσα τυχερά παιχνίδια και επιτυχίες που δίνουνε κάθε εβδομάδα ,εσεις γνωρίζετε κανέναν που να έχει κερδίσει χοντρά χρήματα ?όχι ψιλά δέυτερη και τρίτη κατηγορία ,αυτα πιστέυω τα δίνουνε ,αλλα 3 2 εκατομμύρια τα δύσκολα,η πάει το δούλεμα σύννεφο? 2 1
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δεν υπάρχει λόγος να μην τα δώσουν και να ρισκάρουν την αξιοπιστία τους. Έτσι κι αλλιώς είναι πάντα κερδισμένοι. 11 2
papoys1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, expert30 είπε Δεν Θα κρυφτώ παλιά έπαιζα τζόκερ ,ελπίζοντας να πιάσω την καλή και να ξεχρεώσω της μιχαλούς (νόμιζα ότι η 0,00000001 πιθανότητες να το πιάσω θα ερχόταν) ,αλλά πλέον πρώτον με τις τιμές που έχουνε τα δελτία για παίξιμο έστω και αυτα τα πενήντα λεπτά λυπάμαι να τα χαραμίσω ,απορία όμως έχω απο τότε που βγήκε το τζόκερ και το λόττο στην Ελλάδα ,κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι λίγο πολύ εκατομμυριούχοι με τόσα τυχερά παιχνίδια και επιτυχίες που δίνουνε κάθε εβδομάδα ,εσεις γνωρίζετε κανέναν που να έχει κερδίσει χοντρά χρήματα ?όχι ψιλά δέυτερη και τρίτη κατηγορία ,αυτα πιστέυω τα δίνουνε ,αλλα 3 2 εκατομμύρια τα δύσκολα,η πάει το δούλεμα σύννεφο? Ξέρεις κανέναν που αν κερδίσει 2,3 εκατομύρια θα βγει να το πει δημοσίως;;; Θα είναι ηλίθιος που λέει και ο Κυρίτσης.😁 Μόνο αυτοί που κερδίζουν ψιλολόγια βγαίνουν το λένε. 11 1
alex84 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Έχω γνωρίσει εγώ έναν τύπο από δυτική Θεσσαλονίκη που είχε κερδίσει 450.000ευρω στο τζόκερ(ήταν το default ποσό που ξεκινούσε μετά από jackpot). Αγόρασε δύο σπίτια από ότι μου είχε πει και συνέχισε να διατηρεί το κατάστημα του στην περιοχή. 4
Δημοφιλής ανάρτηση dsgeo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 1€ έχει εδώ και κάνα χρόνο η στήλη από 0,50€. Κάποτε έπαιζα, από την στιγμή που αυξήθηκε, σταμάτησα. 38 3
fmarkos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, expert30 είπε Δεν Θα κρυφτώ παλιά έπαιζα τζόκερ ,ελπίζοντας να πιάσω την καλή και να ξεχρεώσω της μιχαλούς (νόμιζα ότι η 0,00000001 πιθανότητες να το πιάσω θα ερχόταν) ,αλλά πλέον πρώτον με τις τιμές που έχουνε τα δελτία για παίξιμο έστω και αυτα τα πενήντα λεπτά λυπάμαι να τα χαραμίσω ,απορία όμως έχω απο τότε που βγήκε το τζόκερ και το λόττο στην Ελλάδα ,κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι λίγο πολύ εκατομμυριούχοι με τόσα τυχερά παιχνίδια και επιτυχίες που δίνουνε κάθε εβδομάδα ,εσεις γνωρίζετε κανέναν που να έχει κερδίσει χοντρά χρήματα ?όχι ψιλά δέυτερη και τρίτη κατηγορία ,αυτα πιστέυω τα δίνουνε ,αλλα 3 2 εκατομμύρια τα δύσκολα,η πάει το δούλεμα σύννεφο? Δεν είναι πενήντα λεπτά η στήλη πλέον αλλά 1€. 6
makiss8 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 αυτοι που κερδισαν το τζοκερ, η τα εφαγαν ολα, η τα επαιξαν ξανα ολα και εχασαν φυσικα, ή την εκαναν για εξωτερικο, οι περισσοτεροι μετα απο μερικα χρονια ξανα γυρνανε στη δουλεια τους και δεν εχουν να φανε, ειναι στανταρ.. 3 1 1
Δημοφιλής ανάρτηση adi32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Μην πετάτε τα λεφτά σας στο τζόγο 26 6
G.bar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Ξέρω έναν που είχε κερδίσει παλιά στο Λόττο σε δραχμές ακόμα, που παίζει να τα έχει ακόμα στο συρτάρι του, όπως ξέρω και κάποιον που έχει κερδίσει στην μηνιαία φορολοταρία! 1
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση billdanos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 4 hours ago, expert30 said: Δεν Θα κρυφτώ παλιά έπαιζα τζόκερ ,ελπίζοντας να πιάσω την καλή και να ξεχρεώσω της μιχαλούς (νόμιζα ότι η 0,00000001 πιθανότητες να το πιάσω θα ερχόταν) ,αλλά πλέον πρώτον με τις τιμές που έχουνε τα δελτία για παίξιμο έστω και αυτα τα πενήντα λεπτά λυπάμαι να τα χαραμίσω ,απορία όμως έχω απο τότε που βγήκε το τζόκερ και το λόττο στην Ελλάδα ,κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι λίγο πολύ εκατομμυριούχοι με τόσα τυχερά παιχνίδια και επιτυχίες που δίνουνε κάθε εβδομάδα ,εσεις γνωρίζετε κανέναν που να έχει κερδίσει χοντρά χρήματα ?όχι ψιλά δέυτερη και τρίτη κατηγορία ,αυτα πιστέυω τα δίνουνε ,αλλα 3 2 εκατομμύρια τα δύσκολα,η πάει το δούλεμα σύννεφο? Είναι απλά μαθηματικά που το "πάθος" για τον τζόγο και η λανθασμένη μας αντίληψη για αυτό που λέμε "τύχη", δεν μας αφήνουν να δούμε την αλήθεια. Οι πιθανότητες να μαντέψεις τους 5+1 αριθμούς του Τζόκερ είναι 0,000004090%, που αυτό μεταφράζεται σε περίπου 4 στα 100.000.000! Επίσης όλες αυτές οι αναλύσεις που κάνουμε του στυλ "α παίζω συνεχώς τα τυχερά μου νούμερα, αυτός ο αριθμός έχει καιρό να εμφανιστεί, αυτός βγαίνει σερί εδω και 5 κληρώσεις τώρα, κλπ", δεν παίζουν απολύτως κανέναν ρόλο και προφανώς ούτε και αλλάζουν τις πιθανότητες. Αν δούμε τα ποσά που ξοδεύουμε σε ετήσια βάση στον τζόγο στην Ελλάδα, είναι περίπου 23 δις! Κάτσε να το γράψω και ολόκληρο: 23.000.000.000 ευρώ, κυριολεκτικά ΠΕΤΑΜΕΝΑ! Είναι το 50% σχεδόν όλων των φορολογικών εσόδων της χώρας για έναν χρόνο! 39 9
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Ναι,παρακαλώ.Τι θέλετε να μάθετε; 1 26
Dinos1973 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 26 minutes ago, billdanos said: Είναι απλά μαθηματικά που το "πάθος" για τον τζόγο και η λανθασμένη μας αντίληψη για αυτό που λέμε "τύχη", δεν μας αφήνουν να δούμε την αλήθεια. Οι πιθανότητες να μαντέψεις τους 5+1 αριθμούς του Τζόκερ είναι 0,000004090%, που αυτό μεταφράζεται σε περίπου 4 στα 100.000.000! Επίσης όλες αυτές οι αναλύσεις που κάνουμε του στυλ "α παίζω συνεχώς τα τυχερά μου νούμερα, αυτός ο αριθμός έχει καιρό να εμφανιστεί, αυτός βγαίνει σερί εδω και 5 κληρώσεις τώρα, κλπ", δεν παίζουν απολύτως κανέναν ρόλο και προφανώς ούτε και αλλάζουν τις πιθανότητες. Αν δούμε τα ποσά που ξοδεύουμε σε ετήσια βάση στον τζόγο στην Ελλάδα, είναι περίπου 23 δις! Κάτσε να το γράψω και ολόκληρο: 23.000.000.000 ευρώ, κυριολεκτικά ΠΕΤΑΜΕΝΑ! Είναι το 50% σχεδόν όλων των φορολογικών εσόδων της χώρας για έναν χρόνο! Έτσι ακριβός…. 1
nyne Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Είχε κερδίσει η μάνα μου ένα εκατομμύριο δραχμές το 1995 στο Λόττο (σιγά τα λεφτά σήμερα).Το αστείο είναι ότι κέρδισε από λάθος του μηχανήματος κ εξηγώ.Πχ η μάνα μου είχε βάλει στο κουτάκι με στυλό το 6 ,αλλά για κάποιο λόγο στην εκτύπωση (τότε τύπωνε πάνω στο ίδιο το δελτίο το μηχανάκι) είχε πχ το 7(πήδηξε στο δίπλα νούμερο) κ έτσι έπιασε το εξαρι. 7 1
kogba Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 39 λεπτά πριν, billdanos είπε Είναι απλά μαθηματικά που το "πάθος" για τον τζόγο και η λανθασμένη μας αντίληψη για αυτό που λέμε "τύχη", δεν μας αφήνουν να δούμε την αλήθεια. Οι πιθανότητες να μαντέψεις τους 5+1 αριθμούς του Τζόκερ είναι 0,000004090%, που αυτό μεταφράζεται σε περίπου 4 στα 100.000.000! Επίσης όλες αυτές οι αναλύσεις που κάνουμε του στυλ "α παίζω συνεχώς τα τυχερά μου νούμερα, αυτός ο αριθμός έχει καιρό να εμφανιστεί, αυτός βγαίνει σερί εδω και 5 κληρώσεις τώρα, κλπ", δεν παίζουν απολύτως κανέναν ρόλο και προφανώς ούτε και αλλάζουν τις πιθανότητες. Αν δούμε τα ποσά που ξοδεύουμε σε ετήσια βάση στον τζόγο στην Ελλάδα, είναι περίπου 23 δις! Κάτσε να το γράψω και ολόκληρο: 23.000.000.000 ευρώ, κυριολεκτικά ΠΕΤΑΜΕΝΑ! Είναι το 50% σχεδόν όλων των φορολογικών εσόδων της χώρας για έναν χρόνο! Δηλαδή, με ΜΙΑ ΜΟΝΟ κίνηση, αν έκαναν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ την πληρωμή στα προπατζίδικα με κάρτα και όχι μετρητά, θα είχαμε σημαντικά περισσότερα έσοδα... Από την άλλη, σίγουρα δεν θα ξοδεύονταν και τόσα χρήματα από τους τζογαδόρους, αρκετά είναι μαύρα. Ποιός άλλος όμως θα ήταν δυσαρεστημένος από την υποχρωτική πληρωμή με κάρτα, εκτός των τζογαδόρων;
BadBoy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 11 λεπτά πριν, kogba είπε Δηλαδή, με ΜΙΑ ΜΟΝΟ κίνηση, αν έκαναν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ την πληρωμή στα προπατζίδικα με κάρτα και όχι μετρητά, θα είχαμε σημαντικά περισσότερα έσοδα... Από την άλλη, σίγουρα δεν θα ξοδεύονταν και τόσα χρήματα από τους τζογαδόρους, αρκετά είναι μαύρα. Ποιός άλλος όμως θα ήταν δυσαρεστημένος από την υποχρωτική πληρωμή με κάρτα, εκτός των τζογαδόρων; Δε θα είχαμε περισσότερα έσοδα, σημαντικά λιγότερα και αύξηση του παράνομου τζόγου θα είχαμε. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα