Rpanagos Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Καλησπέρα Που οφείλεται η αύξηση της ίδιας ασφαλείας κατά 5€ κάθε 6 μήνες; Πάνε στην τσέπη του ασφαλιστή; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 20 ώρες πριν, Rpanagos είπε Καλησπέρα Που οφείλεται η αύξηση της ίδιας ασφαλείας κατά 5€ κάθε 6 μήνες; Πάνε στην τσέπη του ασφαλιστή; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Γιατί δεν συγκρίνεις τα χαρτιά απο τα δύο εξάμηνα;Να δεις τι έχει ανέβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Αν κάνεις ετήσια βγαίνει 40% κάτω... Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις 6μηνη. +30 ευρώ μου ήρθε μόλις η ετήσια. Μάλλον για διακοπές το κόβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Klausx είπε +30 ευρώ μου ήρθε μόλις η ετήσια. Μάλλον για διακοπές το κόβω. Εμ βλέπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Εμ βλέπεις; Λες να έχουμε τον ίδιο; 🤣 Με έρευνα που έκανα δεν έχει αλλάξει κάτι, απλά θα την κάνω μέσω ίντερνετ και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0hn82 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου https://www.tanea.gr/2024/06/24/economy/rali-ayksiseon-lfsta-asfalistra-online/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου ο καθένας ζηταει οτι ναναι πλεον, αυτοι γιατι να μην το κάνουν? τις τελευταιες 3 ανανεωσεις που εκανα ηταν ολες πανω. μαλιστα η μια μου ζητησε σε ενα χρονο 20% πανω, προφανως εφυγα για αλλη αλλα και παλι δεν βρηκα την ιδια τιμη με περσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Εγώ μια χαρά βρήκα την περσινή τιμή στις ίδιες καλύψεις, ήδη ανανέωσα αλλού. Να πάρω πιο ακριβά το ψωμί το καταλαβαίνω με την ακρίβεια, αλλά στις ασφαλιστικές δεν υπάρχει περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stel106 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου ανεβηκαν δυστυχως τα ασφαλιστρα σχεδον σε ολες τις εταιριες και αν δεν το εκαναν ακομη καποιες θα ανεβουν σιγα σιγα και οντως η ασφαλεια της μοτο απο 183 μου ηρθε 197 μολις προχθες που ανανεωσα δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα