Nasos668 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Ρε παιδιά όπως κάθε καλοκαίρι έβαζα απεριόριστα data ,ξαφνικά φέτος αποφάσισαν αντί για απεριόριστα να βάλουν μέχρι ένα οριο πχ 50-100gb.για ποιο λόγο χαλάνε κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για τους 3 μήνες του καλοκαιριού.50-100 gb δεν φτάνουν ούτε για 2-5 μέρες.απλως εκφράζω την δυσαρέσκεια μου χωρίς να αναφέρω την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που είμαι. 1
jkoukos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Προσφορές καλοκαιρινές είναι και όχι στάνταρτ πακέτα. Τουλάχιστον σε κάποιους χωρίς έξτρα περιορισμούς FUP.
johnmegarythmos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 21 ώρες πριν, Nasos668 είπε Ρε παιδιά όπως κάθε καλοκαίρι έβαζα απεριόριστα data ,ξαφνικά φέτος αποφάσισαν αντί για απεριόριστα να βάλουν μέχρι ένα οριο πχ 50-100gb.για ποιο λόγο χαλάνε κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για τους 3 μήνες του καλοκαιριού.50-100 gb δεν φτάνουν ούτε για 2-5 μέρες.απλως εκφράζω την δυσαρέσκεια μου χωρίς να αναφέρω την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που είμαι. υπαρχουνε απεριοριστα δεδομενα κοιταξε το cosmote internet με καρτα με 25 ευρω τον μηνα για 1 μηνα χρησης. Ειναι χωρις δεσμευση αλλα ειναι απεριοριστο. Mετα υπαρχει πακετο με 55 ευρω για 3μηνες unilimited αλλα και με 80 ευρω unlimited για 3 μηνες και 400gb για 9 μηνες. δες εδω https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20373370&skuId=ger_20373370 .
Tzenamo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Το συγκεκριμένο πακέτο "Unlimited GB για 1 μήνα" με κόστος 25 EUR είναι πραγματικά unlimited; Εγώ θέλω να παίρνω το wifi router μου που παίρνει sim card στο χωριό για παράδειγμα που δεν έχω τηλ. γραμμή & να κατεβάζω ταινίες - να βλέπω video κλπ. Με αυτό θα μπορώ να τα κάνω αυτά;
jkoukos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Σε Cosmote είναι πραγματικά απεριόριστα. Σε άλλους παρόχους, όχι.
Tzenamo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Στις 17/8/2024 στις 2:19 ΜΜ, jkoukos είπε Σε Cosmote είναι πραγματικά απεριόριστα. Σε άλλους παρόχους, όχι. Ok & αν περάσει ο μήνας μπορώ να συνεχίσω την ανανέωση για τον επόμενο & ουτω καθεξης; H είναι μόνο για 1 μήνα η προσφορά αυτή; (Στην ουσία iptv box θέλω να χρησιμοποιώ στην τηλεόρασή μου στο χωριό)
Billator Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 34 λεπτά πριν, Tzenamo είπε Ok & αν περάσει ο μήνας μπορώ να συνεχίσω την ανανέωση για τον επόμενο & ουτω καθεξης; H είναι μόνο για 1 μήνα η προσφορά αυτή; (Στην ουσία iptv box θέλω να χρησιμοποιώ στην τηλεόρασή μου στο χωριό) Σχεδόν κάθε χρόνο υπάρχει όμως και μία λύση. Πχ τι έκανα εγώ : 1. Παραγγέλνεις νέο νούμερο Cosmote - whatsup online --> 3 ευρώ 2. Μόλις το παραλάβεις και το ενεργοποιήσεις, κάνεις αλλαγή στα 16ευρώ με το Cosmote NEO Υπάρχει Promo ότι παίρνεις 2 μήνες unlimited (εφόσον πληρώνεις κανονικά) Άρα έχεις με 16+16+3 = 35 ευρώ για 2 μήνες unlimited, μετά έκανες ξανά το ίδιο με νέο αριθμό. Εγώ που ήθελα Unlimited και 2 μήνες (οπότε δεν ήθελα να δώσω τα 120ευρώ για το frog unlimited), το παραπάνω βγήκε κουτί. Επίσης η Vodafone είχε 5ήμερα με απεριόριστα με 3,45 ευρώ όπου βόλευε ακόμα περισσότερο ειδικά για αυτούς που δεν θέλουν σταθερά internet (πχ πηγαίνουν 1-2 φορές το μήνα στο εξοχικό από 4-5 μέρες). https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128 1
Tzenamo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 @Billator thanks για τις πληροφορίες. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτές οι προσφορές πρέπει να είναι μέχρι τέλος Αυγούστου λογικά ε Εγώ το θέλω Οκτώβρη για παράδειγμα για 1 μήνα πάνω κάτω & μετά να το χρησιμοποιήσω ξανά τη νέα χρονιά για παράδειγμα.
Billator Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Tzenamo είπε @Billator thanks για τις πληροφορίες. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτές οι προσφορές πρέπει να είναι μέχρι τέλος Αυγούστου λογικά ε Εγώ το θέλω Οκτώβρη για παράδειγμα για 1 μήνα πάνω κάτω & μετά να το χρησιμοποιήσω ξανά τη νέα χρονιά για παράδειγμα. Αν κάνεις αυτό που περιγράφω με την νέα SIM (κάνε παραγγελία σήμερα όμως για να προλάβει να έρθει δεν συμφαίρει από κατάστημα να βγάλεις sim), τότε τα unlimited θα τα έχεις (πχ έρχεται 25/08/2024 η κάρτα) έως 25/10/2024 με κόστος 16 ευρώ κάθε μήνα + 3 ευρώ το κόστος αγοράς της νέας SIM. Αν θες να "παίξεις" στα όρια (η προσφορά ισχύει έως 31/08) μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση πιο μετά, απλά να έχεις υπόψιν από την στιγμή που κάνεις Cosmote Neo το δώρο με τα Unlimited ξεκινά σε 1-3 μέρες (σε εμένα έκανε 2 μέρες από την έναρξη του Cosmote Neo) , θα σου έρθει SMS όταν ενεργοποιηθεί. Απλά η κάρτα που θα συνδέσεις πρέπει να έχει λεφτά γιατί αν δεν μπορέσει να πληρωθεί ο επόμενος μήνας αυτόματα τότε χάνεις τα unlimited (με βάση τι γράφουν πάντα). Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2024 από Billator
Arkin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μην ξεχνατε και το giga week. Και το βαζετε οποτε θελετε και χρειαζεστε δεδομενα.
jimis98 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 Στις 20/8/2024 στις 7:32 ΜΜ, Billator είπε Σχεδόν κάθε χρόνο υπάρχει όμως και μία λύση. Πχ τι έκανα εγώ : 1. Παραγγέλνεις νέο νούμερο Cosmote - whatsup online --> 3 ευρώ 2. Μόλις το παραλάβεις και το ενεργοποιήσεις, κάνεις αλλαγή στα 16ευρώ με το Cosmote NEO Υπάρχει Promo ότι παίρνεις 2 μήνες unlimited (εφόσον πληρώνεις κανονικά) Άρα έχεις με 16+16+3 = 35 ευρώ για 2 μήνες unlimited, μετά έκανες ξανά το ίδιο με νέο αριθμό. Εγώ που ήθελα Unlimited και 2 μήνες (οπότε δεν ήθελα να δώσω τα 120ευρώ για το frog unlimited), το παραπάνω βγήκε κουτί. Επίσης η Vodafone είχε 5ήμερα με απεριόριστα με 3,45 ευρώ όπου βόλευε ακόμα περισσότερο ειδικά για αυτούς που δεν θέλουν σταθερά internet (πχ πηγαίνουν 1-2 φορές το μήνα στο εξοχικό από 4-5 μέρες). https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128 με την frog πρέπει να πας σε κατάστημα Αθήνα και Θεσσαλονίκη?
Billator Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 10 ώρες πριν, jimis98 είπε με την frog πρέπει να πας σε κατάστημα Αθήνα και Θεσσαλονίκη? Ακριβώς, πριν ένα μήνα που πήρα ήταν 120€ δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι σε αυτό.
jimis98 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, Billator είπε Ακριβώς, πριν ένα μήνα που πήρα ήταν 120€ δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι σε αυτό. από μακριά δεν γίνεται?
Billator Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimis98 είπε από μακριά δεν γίνεται? Από όσο γνωρίζω όχι, (εκτός κ αν άλλαξε κάτι). Το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε πακέτο από οποιαδήποτε εταιρεία που υπάρχει και δίνεται αποκλειστικά από τα καταστήματα / αντιπροσώπους, δεν μπορείς να παραγγείλεις κάρτα και να το ενεργοποιήσεις online ή τηλεφωνικά, γιατί απλά δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο το πρόγραμμα αυτό, σε κάποιο άλλο sale channel. Όπως πχ τα κλασικά φοιτητικά (ή μη) πακέτα της Vodafone στο δρόμο δεν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις ούτε καν από το κατάστημα, αποκλειστικά από τους αντιπροσώπους / υπαλλήλους που βρίσκονται στην "γύρα" ή με κιόσκια. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2024 από Billator 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα