markos158 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Καλησπέρα, Έχω αγοράσει ένα Thinkpad X1 YOGA αλλά ο SSD είναι 256 Gb και θέλω να τον αλλάξω με έναν 1Tb. Θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αν προβώ σε κάποια αλλαγή?
dpolal Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Όχι, κανένα πρόβλημα με την εγγύηση αλλά θέλει προσοχή στο άνοιγμα. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από dpolal
29gk Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Πριν πειραξεις οτιδηποτε, και ειδικα στο εσωτερικο, ειτε μιλας με τον κατασκευαστη ειτε διαβαζεις και καλα μαλιστα τους ορους της εγγυησης. Πολλοι, για να μην πω οι περισσοτεροι, στα φορητα απαγορευουν την οποιαδηποτε "μη εξουσιοδοτημενη" προσβαση. 1 1
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 19 hours ago, markos158 said: Καλησπέρα, Έχω αγοράσει ένα Thinkpad X1 YOGA αλλά ο SSD είναι 256 Gb και θέλω να τον αλλάξω με έναν 1Tb. Θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αν προβώ σε κάποια αλλαγή? Πολλες φορες στο Manual του laptop σου αναφερει αν ειναι User replaceable ή οχι ενα εξαρτημα. πχ στα microsoft surface σου λεει οτι δεν ειναι User replaceable. τωρα στο συγκεκριμενο δεν βλεπω κατι παραξενο το οποιο να μην το καθιστα user replaceable.
markos158 Δημοσ. 9 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου Παιδιά έχεις κάνεις κάποια αντίστοιχη εμπειρία με Thinkpad?
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) παντα γραφουν στα manual αν ειναι user replaceable ή οχι. γενικως σε hp envy και microsoft surface εχω δει να μην ειναι. On 09/08/2024 at 21:45, markos158 said: Παιδιά έχεις κάνεις κάποια αντίστοιχη εμπειρία με Thinkpad? σε thinkpad δεν εχω πετυχει δυσκολο τροπο να αλλαξεις δισκο που να το καθιστα μη user replaceable.δυσκολο με την εννοια που το θεωρει η εταιρεια. πχ στο Hp envy πρεπει να βγαλεις κατι rubber stripes και μετα απο κατω τις βιδες για να αλλαξεις nvme.η εταιρεια το θεωρει Οτι δεν ειναι User replaceable. στα microsoft surface ειχα διαβασει Manual που το θεωρει παλι non user replaceable διοτι για να ανοιξει ειναι με βεντουζα σαν κινητο Επεξ/σία 11 Αυγούστου από poulinos
coolerman Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2024 στις 6:15 ΜΜ, markos158 είπε Καλησπέρα, Έχω αγοράσει ένα Thinkpad X1 YOGA αλλά ο SSD είναι 256 Gb και θέλω να τον αλλάξω με έναν 1Tb. Θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αν προβώ σε κάποια αλλαγή? Επίσης να αναφέρω ΑΝ γίνει αλλαγή ssd,αφαιρείς/βγάζεις την μπαταρία απο την μητρική. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από coolerman
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου και επισης αν δεν υπαρχει αυτοκολλητο για tampered ανα πασα στιγμη μπορεις πριν το πας service να βαλεις και τον αρχικο δισκο.
filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Ts γιατί δεν στέλνεις ένα email στη lenovo, να έχεις και γραπτά την απάντηση; https://support.lenovo.com/gr/en/contact-us?linktrack=footer%3Asupport_contact us Απ ότι θυμάμαι πάντως, τουλάχιστον η lenovo Greece ήταν αρκετά ελαστική σε τέτοια θέματα. Τώρα , εαν την ώρα που πας να το ξεκουμπώσεις, σπάσεις το πλαστικό, ε ναι, εκεί προφανώς χάνεται η εγγύηση. (Τα λαπτοπ έχουν ολική εγγύηση, εαν κάποιο part σπάσει, αυτόματα γίνεται void για όλο το λαπτοπ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα