Προς το περιεχόμενο

Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων μηνών έπεσαν bitcoin και ether, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για ύφεση

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, forgotten είπε

τοτε τι μπαινεις να σχολιασεις ? εχεις δαιμονοποισει οτι δεν ξερεις ως απατεωνια μαλλον...

Μπα μια χαρά τα ξέρω όπως και ξέρω πολύ κόσμο που τρέχει και δεν φτάνει μετα τα εκατομμύρια που έχασε επειδή κάποιοι "γνωστες" τον ώθησαν να αγοράσει αμοιβαία κρυπτο μετοχές. Σίγουρα λεφτά άλλωστε. 

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παντα ειναι σχετικα και αναλογα με την χρονικη περιοδο .

Πχ To bitcoin απο το 2010 μεχρι το 2020 ανεβηκε 7130%. Την ιδια περιοδο αγοραζες δυαρι στο Κουκακι με 50.000€.

Το ενα ηταν ρισκο το αλλο επενδυση.... Μεχρι στιγμης και τα δυο ειναι κερδοφορα.

Εγω θα προτιμουσα το διαμερισμα για εναν και μονο λογο ... δεν προκειτε να εξαυλωθει ποτε... για το bitcoin δεν ειμαι σιγουρος...

Επεξ/σία από k_w_t

1 hour ago, k_w_t said:

Εγω θα προτιμουσα το διαμερισμα για εναν και μονο λογο ... δεν προκειτε να εξαυλωθει ποτε... για το bitcoin δεν ειμαι σιγουρος...

Ανησυχείς υπερβολικά. Να είσαι σίγουρος ότι το Bitcoin δεν θα εξαϋλωθεί ποτέ μιας και δεν αποτελείται από ύλη

• Thanks 1

Στις 5/8/2024 στις 6:07 ΜΜ, Fan είπε

Πάντως μετά από τέτοια πτώση συνήθως έρχεται μία ωραία διόρθωση στα crypto, οπότε είναι ευκαιρία για κάποιον που θέλει να βγάλει γρήγορα κανένα ψιλό και να πουλήσει.

λιγο νωρις βεβαια,συνηθως η μεγαλη πτωση ερχεται σεπτεμβριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...