snot Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Έγραψα την άποψή μου σχετικά με τον χρυσό ως επένδυση με βάση το τί έχει γίνει στο παρελθόν. Προφανώς και τον τελευταίο χρόνο ο χρυσός πάει καλά λόγω Ουκρανίας, Μέσης ανατολής κτλ. Το τί θα γίνει στο μέλλον μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και δεν υπάρχει επένδυση χωρίς ρίσκο. Αύριο πχ μπορεί να σου πούνε ότι βρέθηκε τρόπος να παράγεται χρυσός με χαμηλό κόστος σε εργαστήρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 30 λεπτά πριν, snot είπε Έγραψα την άποψή μου σχετικά με τον χρυσό ως επένδυση με βάση το τί έχει γίνει στο παρελθόν. Προφανώς και τον τελευταίο χρόνο ο χρυσός πάει καλά λόγω Ουκρανίας, Μέσης ανατολής κτλ. Το τί θα γίνει στο μέλλον μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και δεν υπάρχει επένδυση χωρίς ρίσκο. Αύριο πχ μπορεί να σου πούνε ότι βρέθηκε τρόπος να παράγεται χρυσός με χαμηλό κόστος σε εργαστήρια Εαν γινει αυτο θα καταρρευσει ολη η παγκοσμια οικονομια η οποια βασιζεται στο αποθεματικο χρυσου της καθε χωρας,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 11 minutes ago, k_w_t said: Εαν γινει αυτο θα καταρρευσει ολη η παγκοσμια οικονομια η οποια βασιζεται στο αποθεματικο χρυσου της καθε χωρας,, Μάστορα ο κανόνας του χρυσού έχει σταματήσει εδώ και 50 χρόνια…..πραγματικά διαβάστε λίγο πριν γράψετε… 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε Μάστορα ο κανόνας του χρυσού έχει σταματήσει εδώ και 50 χρόνια…..πραγματικά διαβάστε λίγο πριν γράψετε… Αλλα λεει το forbes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Just now, k_w_t said: Αλλα λεει το forbes... Ρε μάστορα πραγματικά….μιλαμε για δυτικό κόσμο με κανονικά νομίσματα, δολάριο, ευρώ στερλίνα ……πήγανε εσυ και αγόρασε Ναιρα Νιγηρίας…..ήμαρτον! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Ρε μάστορα πραγματικά….μιλαμε για δυτικό κόσμο με κανονικά νομίσματα, δολάριο, ευρώ στερλίνα ……πήγανε εσυ και αγόρασε Ναιρα Νιγηρίας…..ήμαρτον! Εγώ μιλάω για επένδυση σε σχέση με το bitcoin ότι είναι καλύτερος ο χρυσός...Ο μόνος λόγος που προσπαθούν να καταργήσουν τον κανόνα του χρυσού οι ΗΠΑ και βγήκαν μονομερώς το 1971 ήταν για να μπορούν να τυπώνουν ανεξέλεγκτα δολάρια και να χρηματοδοτούν τις πολεμικές επιχειρήσεις..Γενικά δεν θέλανε οι ΗΠΑ μια παγκόσμια σταθερά και για τον ίδιο λόγο είχαν απορρίψει και το Bancor στην διάσκεψη του Bretton Woods... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω καμία χώρα που να χρησιμοποιεί τον κάνονα του χρυσού σήμερα για το νόμισμά της. Το άρθρο που παρέθεσε ο @k_w_t αναφέρεται στην πρόθεση των BRICKS, δεν ξέρουμε αν και πότε θα γίνει πραγματικότητα Επεξ/σία 6 Αυγούστου από snot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, snot είπε Δεν γνωρίζω καμία χώρα που να χρησιμοποιεί τον κάνονα του χρυσού σήμερα για το νόμισμά της. Το άρθρο που παρέθεσε ο @k_w_t αναφέρει στην πρόθεση των BRICKS, δεν ξέρουμε αν και πότε θα γίνει πραγματικότητα Σε καποια φαση θα γινει για τωρα εχουμε γεμισει με Flat Money. (FED και ΕΚΤ τυπωνουν οτι τους γουσταρει χωρις αντικρισμα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 18 ώρες πριν, Fan είπε Πάντως μετά από τέτοια πτώση συνήθως έρχεται μία ωραία διόρθωση στα crypto, οπότε είναι ευκαιρία για κάποιον που θέλει να βγάλει γρήγορα κανένα ψιλό και να πουλήσει. εγώ πάντως το είπα, όποιος με άκουσε τσίμπησε πάνω από 10% τουλάχιστον. Κρίμα που δεν είχα αρκετά διαθέσιμα για να βγάλω κάτι παραπάνω από ψίχουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 11 hours ago, Arkin said: Nαι αγοραστε και οταν αυριο μεθαυριο παει στα 30k το BTC να κλαινε με μαυρο δακρυ. Δεν εχουν την αντοχη ολοι να παιξουν το μεγαλο μακρινο ταξιδι των crypto. Αλλοι μπηκαν στα 20k πηγε 60 τριπλασιασαν δηλαδη το αρχικο κεφαλαιο τωρα πηγε 50 και δεν πουλησαν ακομα και αν αυριο παει 40 παλι δεν θα πουλησουν πιστευοντας οτι θα ξανα ανεβει γρηγορα. Στα 30 βεβαια μπορει να πουλησουν ωστε να βγαλουν αυτο το κατι απο το αρχικο κεφαλαιο. Παιζουν τοσο μεγαλα κεφαλια που και 100 χιλιαρικα να βαλει καποιος παλι ειναι πενταροδεκαρες για αυτους που εχουν χιλιαδες BTC και παιζουν με εκατομμυρια αν οχι δις. δεν υπαρχει 30κ...ηδη αν μ ακουγες χθες θα εβγαζες 4000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Ρε παιδια πιστευετε οτι εαν θελουν οι μεγαλοεπενδυτες να τα χασετε ολα δεν θα τα χασετε ? Θα συνεχισουν να ριχνουν την τιμη μεχρι ολοι οι μικροι να ξεφορτωθουν και μετα τα μαζευουν.... Φτιαχνουν αλλο crypto και τα μεταφερουν ολα εκει.. Τα Crypto's δεν τα ελεγχουν και για αυτο ειναι και χρημα που χρησιμοποιει κατα κορον πλεον ο υποκοσμος. Προσφατα ειδα σε ναυτιλιακη εταιρια να εχουν στο λογιστηριο υπαλληλο "ειδικο σε bitcoins" για να κανουν συναλλαγες με Ρωσια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ρε παιδια πιστευετε οτι εαν θελουν οι μεγαλοεπενδυτες να τα χασετε ολα δεν θα τα χασετε ? Θα συνεχισουν να ριχνουν την τιμη μεχρι ολοι οι μικροι να ξεφορτωθουν και μετα τα μαζευουν.... Φτιαχνουν αλλο crypto και τα μεταφερουν ολα εκει.. Τα Crypto's δεν τα ελεγχουν και για αυτο ειναι και χρημα που χρησιμοποιει κατα κορον πλεον ο υποκοσμος. Προσφατα ειδα σε ναυτιλιακη εταιρια να εχουν στο λογιστηριο υπαλληλο "ειδικο σε bitcoins" για να κανουν συναλλαγες με Ρωσια... Ναι, γιατι αν ηθελαν, δεν θα μπορουσαν με FIAT. Ουτε, αν δεν υπηρχαν τα crypto, δεν θα εκαναν συναλλαγες. Απλα ειναι πιο βολικο το BTC. Ο υποκοσμος παντα θα χρησιμοποιει FIAT και παντα θα χρησιμοποιει crypto. Δεν εχει αλλαξει τιποτα και ουτε θα αλλαξουν τον υποκοσμο τα crypto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barimagas Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Αν είχα ανοιχτή θέση στο btc (και δεν μου τα είχε φάει η μόχλευση...) θα πούλαγα και θα γύρναγα short. Ότι ήθελα να κανω και με την intel όταν άρχισαν να σκάνε οι cpu της και μετά από λίγες μέρες έπεσε 50%. Degiro έχω freedom24 έχω, έψαχνα και δεν έβρισκα κάπου short. Ξέρεις κάποιος ποια πλατφόρμα το υποστηρίζει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 hour ago, barimagas said: Αν είχα ανοιχτή θέση στο btc (και δεν μου τα είχε φάει η μόχλευση...) θα πούλαγα και θα γύρναγα short. Ότι ήθελα να κανω και με την intel όταν άρχισαν να σκάνε οι cpu της και μετά από λίγες μέρες έπεσε 50%. Degiro έχω freedom24 έχω, έψαχνα και δεν έβρισκα κάπου short. Ξέρεις κάποιος ποια πλατφόρμα το υποστηρίζει;; Trading212 έχει cfd, νομίζω και η interactive brokers. Επίσης τα περισσότερα κρυπτοανταλλακτήρια, προτείνω binance 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johzio Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 ώρες πριν, barimagas είπε Αν είχα ανοιχτή θέση στο btc (και δεν μου τα είχε φάει η μόχλευση...) θα πούλαγα και θα γύρναγα short. Ότι ήθελα να κανω και με την intel όταν άρχισαν να σκάνε οι cpu της και μετά από λίγες μέρες έπεσε 50%. Degiro έχω freedom24 έχω, έψαχνα και δεν έβρισκα κάπου short. Ξέρεις κάποιος ποια πλατφόρμα το υποστηρίζει;; etoro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα