Deu164 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Τι προτιμάτε, τι έχετε δοκιμάσει και σας έχουν αρέσει - έχετε μείνει ευχαριστημένοι? Μέχρι στιγμής δεν είχε χρειαστεί να αλλάξω mouse swiches σε κανένα mouse μιας και δεν είχαν παραδώσει και όσα παρέδωσαν είτε ήταν του "κιλού" είτε δε με βόλευε από την αρχή το μέγεθος και η γεωμετρία οπότε βρήκα την ευκαιρία να τα ξεφορτωθώ. Πρόσφατα το G Pro X Superlight μετά από κάνα 2 χρονιά καθημερινής χρήσης άρχισε το double clicking (αναμενόμενο και πολύ άργησε). Με την ευκαιρία του πέρασα και Millmax hotswap sockets για να αλλάζον πιο εύκολα ώστε να μπορώ κατά καιρούς να δοκιμάσω διάφορους χωρίς να χρειάζεται να βγάλω μέχρι και την τελευταία βίδα για να φτάσω στους διακόπτες και μετά να μπαίνω στη διαδικασία με κολλητήρι, 2 ώρες δουλεία για 2 διακόπτες... Σαν πρώτη δοκιμή και για να γίνει το mouse και πάλι λειτουργικό έβαλα TTC Gold 80M και TTC gold wheel encorder. Όλα καλά κλάσεις ανώτεροι σε σχέση με τους κινέζικους omron σε αίσθηση και feddback. Το μονό που δε με εντυπωσίασε είναι ο ήχος τους ο οποίος αν και μου αρέσει ο τόνος τους ακούγετε κάπως κούφιος μέσα στην κατασκευή του Superlight. Ton encorder τον άλλαξα για δόκιμη μίας και από την πρώτη στιγμή δε μου άρεσε το feddback και η ευκολία κύλισης του εργοστασιακού. Ο TTC gold είναι λίγο πιο σφιχτός και με καλύτερο feddback μεταξύ των steps όπως ακριβώς το θέλω. To μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι η κύλιση μεταξύ τον steps σε αργή κίνηση είναι ελάχιστα τραχιά, ισως με τον καιρό και τη χρήση να στρώσει κάπως. Τι άλλο θα προτείνατε να δοκιμάσω? Η αρχική σκέψη ήταν οι Kailh GM8.0 άλλα ψάχνοντας διάβασα πολλές αναφορές για double clicking μετά από ένα διάστημα οπότε δεν τους έψαξα περισσότερο. Spoiler Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2024 από Deu164
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα