mindreader Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Εχω την προσωπική μου σφραγίδα (πλαστικη), αυτή με το μηχανισμό (ταμπον ενσωματωμενο), και θελω να την εχω παντα μαζι μου. Το ζητημα ειναι οτι δεν χρησιμοποιω για τις μετακινησεις μου καποια σκληρη samsonite, αλλα με βολευει απειρως περισσοτερο και χρησιμοποιω σακιδιο πλατης/Backpack. Επειδη ομως, συχνα, τα πραγματα στριμωχνονται στο backpack, ή και να μην στριμωχνονται ακριβως, παντως μετακινουνται εντος backpack, πιεζονται συχνα απο αλλα κλπ, θα ηθελα, οχι απλα να πεταξω μεσα τη σφραγιδα, με φοβο να...συνθλιβει! Και δεν εχει να κανει με το αν εχεις στο backpack (ισως σε αλλο backpack) να την βαλεις σε καποια ειδικη ενσωματωμενη θηκη και μεγαλυτερη στερεωση, αλλα οτι οπου και να την βαλεις, μπορει τελικα να στριμωχτει. Ψαχνω εδω και καιρο ενα κουτι, πιθανως μεταλλικο ή σκληρο πλαστικο, αλλα οσο κοντινοτερο στις διαστασεις της σφραγιδας, για να την βαλω μεσα, εχω ψαξει σε jumbo (διαφορα κουτια), σε ξενα sites/marketplaces, ειτε για ειδικες θηκες ειτε για τετοια κουτια, δεν εχω βρει κατι που να ταιριαζει, να κανει τη δουλεια. Εχω metal boxes, μικρου μεγεθους, δυστυχως δεν χωρα εκει μεσα η σφραγιδα. Δυστυχως δεν εχει νοημα και η αγορα/χρηση ενος πολυ μεγαλυτερου, γιατι ειναι χαζο να φορτωνεσαι 'ογκο' (οχι βαρος), απλα και μονο για να μην σπασει η σφραγιδα. Τι θα μπορουσε να γινει για την ασφαλη μετακινηση της;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Κλείδωσε την σφραγίδα με το κουμπί στο πλάι και άσε την στο κουτί της. Σε στίβο μάχης πας με το backpack και κινδυνευει τόσο πολύ ή κουβαλάς και πετρες; Πήγαινε σε ΣΜ και πάρε μια κονσέρβα στο μέγεθος της και βάζε την εκεί .Ή ένα τάπερ. 1
HamerZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Δες για πλαστικά κουτάκια με κλιπς κλεισίματος στο Jumbo. Είχα συλλόγου σφραγίδα και μαζί με το κουτάκι την είχα βάλει και σε πλαστικό με πιαστράκια και μας βόλεψε ακόμη και για αποστολή μεταξύ μας Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2024 από HamerZ 1
DrLo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mindreader είπε Τι θα μπορουσε να γινει για την ασφαλη μετακινηση της; Τίποτα δε χρειάζεται αυτό είναι το όλο νοημα της σεδίασης αυτής. το πρόβλημά σου είναι μη σπάσει πχ ή φοβάσει να μη λερώσει κάτι. αν δεν την ποτήσεις με κανα λίτρο μελάνι δεν υπάρχει θέμα. κάποτε είχα τη σφραγίδα μου στο back-pack για μήνες που χρησιμοποιούσα καθημερινά, ούτε κάν "κλειδωμένη" όπως προτείνεται (που είναι καλό ίσως να κάνεις) αν καταφέρεις και σπάσεις τη σφραγίδα μέσα στο back pack, θα έχεις σπάσει πολύ πολύ σημαντικότερα πράγματα πρώτα ή/και αρκετά από τα κόκκαλά σου ήδη. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2024 από DrLo 1
dbrillis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Η σφραγίδα η πλαστικη ειναι πολυ εύκολο να σπασει ειδικα αν την στριμωχνεις σε backpack. Παρε ενα μικρο τσαντακι σαν αυτα που υπάρχουν για το κινητό και λιγα μικροπραγματα και βαλε μονο την σφραγιδα εκει μεσα. Το τσαντάκι αυτο κρέμασε το στο backpack. Αν θες βαλε και ενα μικρο πανάκι μεσα στο τσαντακι για επιπλέον προστασία της σφραγίδας. 1
fylatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 12-13 χρόνια την πετάω σε backpack/τσαντάκια, αυτοκίνητα, απλά μέσα στο κουτί της και η καημένη δεν έπαθε τίποτα. Το κουτί την έχει ακούσει
mindreader Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 51 minutes ago, fylatos said: 12-13 χρόνια την πετάω σε backpack/τσαντάκια, αυτοκίνητα, απλά μέσα στο κουτί της και η καημένη δεν έπαθε τίποτα. Το κουτί την έχει ακούσει Τι σφραγιδα εχεις και τι κουτι εχεις;
fylatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 44 λεπτά πριν, mindreader είπε Τι σφραγιδα εχεις και τι κουτι εχεις; Trodat 6 σειρών στο χάρτινο κουτί της. Έχω αλλάξει 4 φορές λάστιχο στην καημένη. Κάνε ένα 3d print στην τελική. 1
soundou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 κουβαλάω σφραγίδα στην τσαντα στην δουλεια (στρατιωτικός) εδω και 5 χρονια.εχει φαει τοσο ξυλο η τσαντα εχει πεσει απο αρμα βροχες ηλιο μαζι με λουκετα νταγκα ντουγκα κ δεν εχει παθει τπτ.οποτε μην αναλωνεις τον εαυτο σου σε περιεργες σκεψεις.δεν χρειάζεται τπτ 1
panosno1com Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Χωραει σε θήκη γυαλιων ηλιου? Η σε μικρο ταπερ φαγητου απ το τζαμπο? Εχει αυτα που μπαινει το ενα μεσα στ αλλο και το πιο μικρο ισως σε βολεψει
st@kas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Κάτι τέτοιο θα βόλευε? Δεν εχω χρησιμοποιήσει για να εχω προσωπική εμπειρία
mindreader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Εψαξα οτι κουτακι και...μικροταπερακι ειχα, βρηκα κατι που ειχα παρει απο jumbo πριν καιρο, το ειχα ξεχασει. Θα δειξει κατα ποσο θα βολεψει, ιδεατα θα ηθελα κατι ακριβως στις διαστασεις της ορθογωνιας πλαστικης σφραγιδας - ελαφρως μεγαλυτερο, ωστε να μην δαπαναται τσαμπα χωρος στο backup. Αλλα ενω εχουν βγαλει τα απιστευτα προιοντα, κανεις δεν εχει ασχοληθει να βγαλει μια τετοια θηκη για τετοιες σφραγιδες. --- Δεν θα ασχολουμουν ιδιαιτερα με το θεμα 'σφραγιδα', αλλα υπο μια εννοια παει καπως οπως λεμε 'η υπογραφη μας'. Οσο και να εχουν γινει τα περισσοτερα ψηφιακα, ακομη υπογραφουμε με στυλο, ακομη βαζουμε καπου την κανονικη σφραγιδα μας. Για καιρο την ειχα σχεδον παρατημενη στο γραφειο/δουλεια, αλλα σκεφτηκα οτι δεν ειναι μαλλον και τοσο σωστη σκεψη, ασφαλης κυριως. Περαν του οτι μια στο τοσο την χρειαζομαι και εκτος γραφειου εργασιας, ανα πασα στιγμη μπορει να την βουτηξει καποιος απο τη συρταριερα και να βαλει και μια τζιφρα και να παρουσιασει κατι σαν να το εχεις υπογραψει/σφραγισει εσυ. Οκ, δεν το λες και ακραιο σεναριο. Οπως και να χει, επειδη ειναι...σφραγιδα, κι οχι κατι εντελως generic ή αναλωσιμο, σκεφτηκα οτι μαλλον καλυτερα να την εχω διαρκως μαζι μου στο backpack μου, ειτε στη δουλεια ειμαι, ειτε στο σπιτι, ειτε στο δρομο.
haris_216 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 12 λεπτά πριν, mindreader είπε Δεν θα ασχολουμουν ιδιαιτερα με το θεμα 'σφραγιδα', αλλα υπο μια εννοια παει καπως οπως λεμε 'η υπογραφη μας'. Οσο και να εχουν γινει τα περισσοτερα ψηφιακα, ακομη υπογραφουμε με στυλο, ακομη βαζουμε καπου την κανονικη σφραγιδα μας. Για καιρο την ειχα σχεδον παρατημενη στο γραφειο/δουλεια, αλλα σκεφτηκα οτι δεν ειναι μαλλον και τοσο σωστη σκεψη, ασφαλης κυριως. Περαν του οτι μια στο τοσο την χρειαζομαι και εκτος γραφειου εργασιας, ανα πασα στιγμη μπορει να την βουτηξει καποιος απο τη συρταριερα και να βαλει και μια τζιφρα και να παρουσιασει κατι σαν να το εχεις υπογραψει/σφραγισει εσυ. Οκ, δεν το λες και ακραιο σεναριο. Οπως και να χει, επειδη ειναι...σφραγιδα, κι οχι κατι εντελως generic ή αναλωσιμο, σκεφτηκα οτι μαλλον καλυτερα να την εχω διαρκως μαζι μου στο backpack μου, ειτε στη δουλεια ειμαι, ειτε στο σπιτι, ειτε στο δρομο. Προσωπικά το λέω ΑΚΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. Και φαντάζομαι αν όντως θα μπορούσε να γίνει κάτι επιλήψιμο με τη σφραγίδα σου, τι θα εμποδίσει τον "κακό" να παραγγείλει μία ακριβώς ίδια;. Εκτός πια αν η σφραγίδα σου δεν είναι "κλασσική" (όνομα, κλπ) αλλά η υπογραφή σου σε σφραγίδα (που πάλι βέβαια ξαναβγαίνει στο τάκα-τάκα). Για να καταλήξω, αφού θες να τη σέρνεις μαζί σου (προφανώς από τα λεγόμενά σου δεν σου χρειάζεται, όπως σε άλλα μέλη που ποστάρισαν νωρίτερα) έχε την. Αλλά μην προσπαθείς να βγάλεις κι ένα τεχνητό λόγο περί ασφάλειας. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 17 λεπτά πριν, mindreader είπε Εψαξα οτι κουτακι και...μικροταπερακι ειχα, βρηκα κατι που ειχα παρει απο jumbo πριν καιρο, το ειχα ξεχασει. Θα δειξει κατα ποσο θα βολεψει, ιδεατα θα ηθελα κατι ακριβως στις διαστασεις της ορθογωνιας πλαστικης σφραγιδας - ελαφρως μεγαλυτερο, ωστε να μην δαπαναται τσαμπα χωρος στο backup. Αλλα ενω εχουν βγαλει τα απιστευτα προιοντα, κανεις δεν εχει ασχοληθει να βγαλει μια τετοια θηκη για τετοιες σφραγιδες. --- Δεν θα ασχολουμουν ιδιαιτερα με το θεμα 'σφραγιδα', αλλα υπο μια εννοια παει καπως οπως λεμε 'η υπογραφη μας'. Οσο και να εχουν γινει τα περισσοτερα ψηφιακα, ακομη υπογραφουμε με στυλο, ακομη βαζουμε καπου την κανονικη σφραγιδα μας. Για καιρο την ειχα σχεδον παρατημενη στο γραφειο/δουλεια, αλλα σκεφτηκα οτι δεν ειναι μαλλον και τοσο σωστη σκεψη, ασφαλης κυριως. Περαν του οτι μια στο τοσο την χρειαζομαι και εκτος γραφειου εργασιας, ανα πασα στιγμη μπορει να την βουτηξει καποιος απο τη συρταριερα και να βαλει και μια τζιφρα και να παρουσιασει κατι σαν να το εχεις υπογραψει/σφραγισει εσυ. Οκ, δεν το λες και ακραιο σεναριο. Οπως και να χει, επειδη ειναι...σφραγιδα, κι οχι κατι εντελως generic ή αναλωσιμο, σκεφτηκα οτι μαλλον καλυτερα να την εχω διαρκως μαζι μου στο backpack μου, ειτε στη δουλεια ειμαι, ειτε στο σπιτι, ειτε στο δρομο. Αν θέλει κάποιος να πλαστογραφήσει την σφραγίδα σου απλά αγοράζει μία και την φτιάχνει
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, mindreader είπε κανεις δεν εχει ασχοληθει να βγαλει μια τετοια θηκη για τετοιες σφραγιδες. Έχει βγάλει κανείς θήκη για πορτοφόλια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα