Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το ξέρω ότι λόγω pci 3.0 θα έχω περιορισμό σε ταχύτητα περισσότερο με νοιάζει ποιος είναι πιο αξιόπιστος κρύος και σταθερός.

Με την εγγύηση τι ισχύει σε δίσκους αν δηλαδή σε 5 μήνες δω Health 80% γίνεται αλλαγή? 

Ευχαριστώ και πάλι.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
On 15/08/2024 at 12:09, panatha1369 said:

σαν δευτερη επιλογη μετα τον kingston..Ειναι πιο γρηγορος απο τους 3 αλλα εαν σε κοβει το pci3 δεν θα δεις διαφορα..οποιον και αν παρεις

https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/909635_916680_1566358/2TB-NVMe-2280.html?keyphrase=PCIE+GEN+3+0+X+4&order_by=pricevat&order_dir=asc

-Με βάση τα παραπάνω αναφέρομαι στο παληκάρια που ρώτησε-

Κοίτα να δεις τι παίζει,

Ο kc3000 είναι από τους καλύτερους nvme pci-e -4.0 και έχει ~35ευρω διαφορά από τον φθηνότερο.

Τώρα παίζουν τα εξής δεδομενα,

Θα χάσεις σε απόλυτα read/write την ~μιση ταχύτητα λόγο pci-e 3.0, όμως τα υπόλοιπα metrics δεν θα "φάνε" το ίδιο μαχαίρι.(Πέρα όμως από τις ταχύτητες παίζει ρόλο που έχει dram, τα tbw κτλ)

Επιπλέον θα μπορούσες μεταγενεστερα να τον βάλεις και σε επόμενο σύστημα. 

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, προσωπικά εάν μου περίσσευε το 35ευρω θα πήγαινα στον ταχύτερο.Εαν όχι μια χαρά θα δουλέψουν και οι φθηνότεροι.

Υγ Άλλη μια παράμετρος είναι εάν η μητρική σου έχει ψυκτρα για τον nvme γιατί είναι όντως αρκετά θερμός.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει ψύχτρα η μητρική.

Samsung 970 Evo 2TB τον αποκλείω εντελώς σε τιμές σφραγισμένου γύρω στα 100€?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Inler said:

Αν δεν σε χαλαει που ειναι "discontinued" μοντελο και προφανως gen 3 , χτυπα το. Δεν νομιζω να βρεις σε αυτα τα λεφτα , τετοια χωρητικοτητα και σε samsung και τελευταιο μοντελο. Δεν ειναι κακος δισκος , και εχει και dram.

ΥΓ : Αν ειναι μεταχειρισμενος , σε ενδιαφερει ποσα TBW εχει γραψει. Το μοντελο των 2ΤΒ εχει 1200 TBW.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Inler είπε

φιλε μου αν δεν το παρεις εσυ στειλε μυνημα να το παρω εγω..

Δημοσ.

Ο Samsung 970 Evo Plus 2TB, ζεσταίνεται πολύ και θέλει ψύκτρα. Τώρα το καλοκαίρι πηγαίνει και 51-54 (maximum ever measured 62). Κατά τα άλλα είναι άψογος.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι στο θέμα έγινε αλλαγή μητρικής σε Asus X570 Tuf Plus η οποία στην 2η θέση του m2 έχει ψύχτρα.

Με σειρά προτίμησης ποιον να επιλέξω για δίσκο συστήματος και gaming?

NM790 SN850X KC300 Aorus 7300 ή κάποιον άλλον?

Έχω και έναν Adata GAMMIX 512mb τον οποίο λέω να τον βάλω στην 1η θέση κοντά στο cpu socket μόνο για gaming.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.

Ο KC3000 ειναι εγγυηση,πολυ γρηγορος και σταθεροτατος,συμφωνα με οσα διαβαζω παντα.Τον SN580X εχω στο κυριο συστημα μου απο τον Φεβρουαριο.Αν και τον παιδεψα στην αρχη με 5-6 απανωτα φορματ,εχω εγκαταστησει μεχρι τωρα 5-6 παιχνιδια,δεν εχει κανει κιχ.Στο 100% υγεια χωρις να εχει αλλαξει τιποτα.Θερμοκρασιες πανω απο 30 βαθμους δεν εχω δει,βεβαια εχει ωυκτρα η μητρικη(Asus Rog Strix B550-A Gaming) αλλα και το κουτι μου ειναι πολυ καλο οποτε δεν ξερω τι θερμοκρασιες θα εχει στο συστημα σου.Τον ΝΜ790 ειχα βαλει στο ματι και εγω αλλα κατι ειχα διαβασει και δεν μου αρεσε,δεν θυμαμαι τι ομως.Ισως απο καποια παρτιδα και μετα η Adata ειχε αλλαξει controller,δεν θυμαμαι.

Δημοσ.

Για 990 Evo Plus τι γνωρίζουμε?

Για θερμοκρασίες διαβάζω ότι χτυπάνε εύκολα 70-80

Κουτί έχω το Lian Li O11 Dynamic οπότε πιστεύω δεν θα έχω θέμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...