greekfragma Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Just now, mercator84 said: τελικά τι έγινε; αναμένουμε follow up από το νησί ότι ξέχασε να βγάλει εισιτήρια επιστροφής και ψάχνει εποχική δουλειά για να τα βγάλει πέρα! 11
asdfnikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Εδώ στα πλοία της γραμμής για Θάσο από Κεραμωτή έκοψα το εισιτήριο και απλά μας έβαλαν μέσα στο πλοίο σαν τα πρόβατα στο μαντρί χωρίς να ελέγξουν τίποτα γιατί βιαζόταν να φύγει. Τώρα σε μεγαλύτερα δρομολόγια γίνεται πιο σοβαρός έλεγχος.. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2024 από asdfnikos
SinAkuma Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Σας την δίνει και εσάς που ο θεματοθετης δεν απαντάει, να μας πει και εμάς τι έγινε τελικά. 2 2
Nabuko Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 16 λεπτά πριν, SinAkuma είπε Σας την δίνει και εσάς που ο θεματοθετης δεν απαντάει, να μας πει και εμάς τι έγινε τελικά. Δεν έχει σήμα στα ανοιχτά 3 4
pan05 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 16 minutes ago, SinAkuma said: Σας την δίνει και εσάς που ο θεματοθετης δεν απαντάει, να μας πει και εμάς τι έγινε τελικά. Δεν έχει σήμα στο πλοίο. 1 2
greekfragma Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 6 minutes ago, Nabuko said: Δεν έχει σήμα στα ανοιχτά 5 minutes ago, pan05 said: Δεν έχει σήμα στο πλοίο. ε ναι γιατί ως γνωστόν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι πίτα οι κεραίες και δε βγάζει γραμμή! Πάρε το ΜΗΔΕΝ! εεεεεενα!!!1111 2
Chape Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Για να μην απαντάει ο/η ts πάει να πει ότι είναι ήδη στο πλοίο και έχει σαλπαρει. Τώρα ή θα μας κάνει update όταν φτάσει ή (που είναι και το ποιο πιθανό) θα κάνει update όταν γυρίσει από διακοπές 1
chrysa_anagnostou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, greekfragma είπε legit thread 😂 Έχω πεθάνει απο τα γελια με τις τελευταίες απαντήσεις αλλά αυτό με αποτελειωσε UPDATE: Με χίλια παρακαλητα μου έδωσαν ενα χαρτί αντι εισητηριου, και εντέλει δεν χρειάστηκε καν γιατί γινόταν της Ποπης, και στον έλεγχο απλά σκαναρε το σαρωμενο μου γιατί βιαζόταν Ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις πάντωςς!!! 😄 9
chrysa_anagnostou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, jimakos00 είπε καλά να περάσεις !!! Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις