Morosana Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Πήγαινε στο κεντρικό πρακτορείο της εταιρείας που ταξιδεύεις (βρίσκεται στο λιμάνι) και εκεί θα βρουν λύση. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αυτοκίνητο δεν θα είναι δύσκολο ειδικά αν έχεις κάποιο αποδεικτικό. 1
Chape Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, chrysa_anagnostou είπε Λοιπόν, το πλοιο φεύγει απο Πειραιά σε 7 ωρες και εχω φυγει ηδη με το κτελ και συνειδητοποίησα οτι ξεχασα τα εισητηρια σπιτι (τα έκλεισα απο λιμανι της πολης μου, οχι ηλεκτρονικα). Τα εβγαλε φωτογραφια και τα σκαναρε ο φίλος μου, ξέρετε αν γίνεται να τα δεχτούν έτσι ή έστω να ξαναεκτυπωθουν απο τον Πειραιά? (θα βάλω τα κλάματα, δεν ήταν φθηνα) (help) Το εισιτήριο αναγράφει όνομα επιβάτη (τελευταία φορά που πήγα κάπου με πλοίο ήταν πριν 13 χρόνια και δεν θυμάμαι)? Αν ναι τότε με τον αριθμό του εισιτηρίου και μια ταυτότητα εύκολα γίνετε ταυτοποίηση και επανέκδοση. 1
Mhdenistis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 28 λεπτά πριν, Chape είπε Whot?🤔 Από ποτέ είναι αυτή η εφημερίδα? Αυτό ισχύει πάντα, το άθικτο εισιτήριο είναι βέβαιο ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί, αν αυτό το αποδεχτεί το πρακτορείο ή όχι εξαρτάται από την καλοσύνη του, με τον νόμο νομίζω δεν είναι υποχρεωμένο να το κάνει.
csontheline Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 29 minutes ago, Mhdenistis said: Αυτό ισχύει πάντα, το άθικτο εισιτήριο είναι βέβαιο ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί, αν αυτό το αποδεχτεί το πρακτορείο ή όχι εξαρτάται από την καλοσύνη του, με τον νόμο νομίζω δεν είναι υποχρεωμένο να το κάνει. Συγγνώμη, σε ποιον κόσμο υπάρχουν ακόμα εισπράκτωρες; Προσωπικά ξέρω για υπαλλήλους που ελέγχουν εισιτήρια και στην χειρότερη να κοιτάνε ημερομηνία και ώρα δρομολογίου. Συνηθίζεται να είναι ηλεκτρονικά τα εισιτήρια (καταχωρημένα σε κεντρική βάση) και το εκτυπωμένο με όλες τις πληροφορίες παίζει τον ρόλο της οπτικής επιβεβαίωσης, αφού και ένα barcode αρκεί (για την διασταύρωση). Άπαξ και περάσει το δρομολόγιο και εφόσον δεν έχει βεβαιωθεί το ταξίδι του κατόχου του, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το αλλάξει για άλλο δρομολόγιο ή να πάρει τα χρήματα πίσω (φυσικά εξαρτάται την πολιτική της εταιρείας). Θα μου φανεί εξαιρετικά περίεργο να υπάρχουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε διαδρομές μεγαλύτερες των 10-20 λεπτών που εξυπηρετούνται από μεγάλα πλοία (όχι ferry boat ή καραβάκια-λεωφορεία) που να ΜΗΝ είναι ονομαστικό.
Nabuko Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, chrysa_anagnostou είπε Ναι έχει barcode. Μακάρι να γίνεται. Ευχαριστώ πολύ! Μην αγχώνεσαι. Αν το barcode φαίνεται καθαρά το σκανάρει και μπαίνεις. Δεν ανοίγεις συζήτηση τι και πως. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2024 από Nabuko 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 59 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε Τα εισιτήρια τα σκίζουν όταν μπεις στο πλοίο και κάνεις το ταξίδι με το σχισμένο το οποίο θα ελέγξει ο εισπράκτορας ή θα το σκίσει ο ίδιος, όχι μόνο στο πλοίο αλλά και στο αεροπλάνο ακόμα εκτός από το μετρό που το επικυρώνει η μηχανή. Το πρακτορείο λογικά αν είναι σε καλή κατάσταση θα αναγνωρίσει ότι δεν το χρησιμοποίησες και μπορεί να το επανατυπώσει με άλλη ημερομηνία. Τι λες;Εισιτήρια σε αεροπλάνο;Boarding pass έχεις ακούσει;Που το έχεις σε ηλεκτρονική μορφή;Μηπως νομίζεις ότι περνάει ελεγκτής κατά την διάρκεια της πτήσης; 1 4
Chape Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 55 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε Αυτό ισχύει πάντα, το άθικτο εισιτήριο είναι βέβαιο ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί, αν αυτό το αποδεχτεί το πρακτορείο ή όχι εξαρτάται από την καλοσύνη του, με τον νόμο νομίζω δεν είναι υποχρεωμένο να το κάνει. Φίλε μου καλύτερα αναλαλεσε όσα λες τουλάχιστον για τα αεροπορικά εισιτήρια γιατί είτε δεν έχεις πετάξει ποτέ είτε έχεις να πετάξεις κάπου με αεροπλάνο πάρα πάρα πολλά χρόνια...
Mhdenistis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 24 λεπτά πριν, Chape είπε Φίλε μου καλύτερα αναλαλεσε όσα λες τουλάχιστον για τα αεροπορικά εισιτήρια γιατί είτε δεν έχεις πετάξει ποτέ είτε έχεις να πετάξεις κάπου με αεροπλάνο πάρα πάρα πολλά χρόνια... Το δεύτερο ισχύει για μένα. 48 λεπτά πριν, csontheline είπε Συγγνώμη, σε ποιον κόσμο υπάρχουν ακόμα εισπράκτωρες; Προσωπικά ξέρω για υπαλλήλους που ελέγχουν εισιτήρια και στην χειρότερη να κοιτάνε ημερομηνία και ώρα δρομολογίου. Συνηθίζεται να είναι ηλεκτρονικά τα εισιτήρια (καταχωρημένα σε κεντρική βάση) και το εκτυπωμένο με όλες τις πληροφορίες παίζει τον ρόλο της οπτικής επιβεβαίωσης, αφού και ένα barcode αρκεί (για την διασταύρωση). Άπαξ και περάσει το δρομολόγιο και εφόσον δεν έχει βεβαιωθεί το ταξίδι του κατόχου του, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το αλλάξει για άλλο δρομολόγιο ή να πάρει τα χρήματα πίσω (φυσικά εξαρτάται την πολιτική της εταιρείας). Θα μου φανεί εξαιρετικά περίεργο να υπάρχουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε διαδρομές μεγαλύτερες των 10-20 λεπτών που εξυπηρετούνται από μεγάλα πλοία (όχι ferry boat ή καραβάκια-λεωφορεία) που να ΜΗΝ είναι ονομαστικό. Είτε πρόκειται για υπάλληλο είτε πρόκειται για ηλεκτρονική επιβεβαίωση το εισιτήριο ακυρώνεται, το πρακτορείο μπορεί να αναγνωρίσει αν είναι ακυρωμένο ή όχι.
Vault13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Mhdenistis είπε Τα εισιτήρια τα σκίζουν όταν μπεις στο πλοίο και κάνεις το ταξίδι με το σχισμένο το οποίο θα ελέγξει ο εισπράκτορας ή θα το σκίσει ο ίδιος, όχι μόνο στο πλοίο αλλά και στο αεροπλάνο ακόμα εκτός από το μετρό που το επικυρώνει η μηχανή. Το πρακτορείο λογικά αν είναι σε καλή κατάσταση θα αναγνωρίσει ότι δεν το χρησιμοποίησες και μπορεί να το επανατυπώσει με άλλη ημερομηνία. Ελεγκτής εισιτηρίων ΟΑΣΑ εισαι; Σε συνταξη κιολας. (αυτο με τα ακυρωματα/σκισηματα) 1
vagos789 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Ειχα κατι εισιτηρια που τα εκανα εγκαιρα open γιατι δεν ταξιδεψα Το πρακτορειο ηθελε να του τα παω πισω (για δρομολογιο που ειχε γινει κανα μηνα πριν) προκειμενου να μου δωσουν νεα εισιτηρια!
Mhdenistis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 25 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ελεγκτής εισιτηρίων ΟΑΣΑ εισαι; Σε συνταξη κιολας. (αυτο με τα ακυρωματα/σκισηματα) Επιβάτης, έχει καμιά διαφορά, ο επιβάτης δεν βλέπει τι γίνεται?
Charismo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 8 minutes ago, Nabuko said: Το πλοίο φεύγει σε 2 ώρες Καλό ταξίδι.
Nabuko Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Καλό ταξίδι. Θα δείξει. 3
dasimo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 νομίζω οτι με την ταυτότητα σου θα ισαι οκαι θα ακυρωθού τα εισητήρια κανονικά, μην αγχωνεσαι. Δεν μουεχει τυχει αλλα ειμαι νησιωτης και τα εχω δει να συμβαίνουν αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις