Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, το πλοιο φεύγει απο Πειραιά σε 7 ωρες και εχω φυγει ηδη με το κτελ και συνειδητοποίησα οτι ξεχασα τα εισητηρια σπιτι (τα έκλεισα απο λιμανι της πολης μου, οχι ηλεκτρονικα). 

Τα εβγαλε φωτογραφια και τα σκαναρε ο φίλος μου, ξέρετε αν γίνεται να τα δεχτούν έτσι ή έστω να ξαναεκτυπωθουν απο τον Πειραιά? 

(θα βάλω τα κλάματα, δεν ήταν φθηνα)

(help)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
48 minutes ago, chrysa_anagnostou said:

Λοιπόν, το πλοιο φεύγει απο Πειραιά σε 7 ωρες και εχω φυγει ηδη με το κτελ και συνειδητοποίησα οτι ξεχασα τα εισητηρια σπιτι (τα έκλεισα απο λιμανι της πολης μου, οχι ηλεκτρονικα). 

Τα εβγαλε φωτογραφια και τα σκαναρε ο φίλος μου, ξέρετε αν γίνεται να τα δεχτούν έτσι ή έστω να ξαναεκτυπωθουν απο τον Πειραιά? 

(help)

Ανάλογα το πρακτορείο.

πηγαινε και εξήγησε την κατάσταση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrysa_anagnostou είπε

(help)

Πλοίο δεν είναι για σένα...ΠΑΜ

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τα εχεις σκαναρισμένα ηλεκτρονικα, δεν χρειαζονται εκτυπωμένα. Πάντα με το PDF στο κινητό μπαινω στα πλοιά εγώ. Συνηθως το γραφει και στο email επιβεβαίωσης πως μπορείς. 

Επεξ/σία από giwrgostr
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giwrgostr είπε

Αν τα εχεις σκαναρισμένα ηλεκτρονικα, δεν χρειαζονται εκτυπωμένα. Πάντα με το PDF στο κινητό μπαινω στα πλοιά εγώ. Συνηθως το γραφει και στο email επιβεβαίωσης πως μπορείς. 

Δεν ειναι ηλεκτρονικά αυτο είναι το θέμα, είναι σε φυσική μορφή, τα έβγαλα απο εκδοτήρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει barcode πάνω; Αν ναι, δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Αυτο σκανάρουν έτσι κι αλλιώς, δεν τους νοιάζει το χαρτί. Παντως στα λιμανια συνηθως οι εταιρειες εχουν εκδοτηρια. Αν πας κανα 2ωρο νωριτερα, μπορεις να τα εκτυπωσεις ξανά. 

Επεξ/σία από giwrgostr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giwrgostr είπε

Εχει barcode πάνω; Αν ναι, δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Αυτο σκανάρουν έτσι κι αλλιώς, δεν τους νοιάζει το χαρτί. Παντως στα λιμανια συνηθως οι εταιρειες εχουν εκδοτηρια. Αν πας κανα 2ωρο νωριτερα, μπορεις να τα εκτυπωσεις ξανά. 

Ναι έχει barcode. Μακάρι να γίνεται. Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chrysa_anagnostou είπε

Ναι έχει barcode. Μακάρι να γίνεται. Ευχαριστώ πολύ! 

Γιατί δεν παίρνεις τηλ το πρακτορείο από όπου τα έβγαλες για να σου βρουν λύση;

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Γιατί δεν παίρνεις τηλ το πρακτορείο από όπου τα έβγαλες για να σου βρουν λύση;

Πήρα και εκεί και στην ιδια την εταιρία, ο καθένας λεει κάτι διαφορετικό. Οτι θα αγοράσω άλλο και ΙΣΩΣ επιστραφεί ενα μερος χρημάτων, Ή οτι μπορω κανονικα να μπω και με φωτογραφία "γιατι το κάνουν αρκετοί". Ρώτησα εδώ μήπως έχει τύχει σε κανέναν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrysa_anagnostou είπε

Πήρα και εκεί και στην ιδια την εταιρία, ο καθένας λεει κάτι διαφορετικό. Οτι θα αγοράσω άλλο και ΙΣΩΣ επιστραφεί ενα μερος χρημάτων, Ή οτι μπορω κανονικα να μπω και με φωτογραφία "γιατι το κάνουν αρκετοί". Ρώτησα εδώ μήπως έχει τύχει σε κανέναν

Οπότε όταν η ίδια η εταιρία δεν σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση τι περιμένεις απο το φόρουμ; Πας όσο πιο νωρίς μπορείς στο λιμάνι και ξεκινάς επαφές.Καλή τύχη.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chrysa_anagnostou είπε

Καλή τύχη λοιπόν και πες μας τι έγινε. Δεν μπορεί, δεν είσαι η πρώτη που ξέχασες τα εισιτήρια.

Δημοσ.

Τα εισιτήρια τα σκίζουν όταν μπεις στο πλοίο και κάνεις το ταξίδι με το σχισμένο το οποίο θα ελέγξει ο εισπράκτορας ή θα το σκίσει ο ίδιος, όχι μόνο στο πλοίο αλλά και στο αεροπλάνο ακόμα εκτός από το μετρό που το επικυρώνει η μηχανή. Το πρακτορείο λογικά αν είναι σε καλή κατάσταση θα αναγνωρίσει ότι δεν το χρησιμοποίησες και μπορεί να το επανατυπώσει με άλλη ημερομηνία. 

• Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε

Τα εισιτήρια τα σκίζουν όταν μπεις στο πλοίο και κάνεις το ταξίδι με το σχισμένο το οποίο θα ελέγξει ο εισπράκτορας ή θα το σκίσει ο ίδιος, όχι μόνο στο πλοίο αλλά και στο αεροπλάνο ακόμα εκτός από το μετρό που το επικυρώνει η μηχανή. Το πρακτορείο λογικά αν είναι σε καλή κατάσταση θα αναγνωρίσει ότι δεν το χρησιμοποίησες και μπορεί να το επανατυπώσει με άλλη ημερομηνία. 

Whot?🤔

Από ποτέ είναι αυτή η εφημερίδα?

Επεξ/σία από Chape
  • Like 1
  • Haha 12
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...