chrysa_anagnostou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Λοιπόν, το πλοιο φεύγει απο Πειραιά σε 7 ωρες και εχω φυγει ηδη με το κτελ και συνειδητοποίησα οτι ξεχασα τα εισητηρια σπιτι (τα έκλεισα απο λιμανι της πολης μου, οχι ηλεκτρονικα). Τα εβγαλε φωτογραφια και τα σκαναρε ο φίλος μου, ξέρετε αν γίνεται να τα δεχτούν έτσι ή έστω να ξαναεκτυπωθουν απο τον Πειραιά? (θα βάλω τα κλάματα, δεν ήταν φθηνα) (help)
JakeKaufman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 48 minutes ago, chrysa_anagnostou said: Λοιπόν, το πλοιο φεύγει απο Πειραιά σε 7 ωρες και εχω φυγει ηδη με το κτελ και συνειδητοποίησα οτι ξεχασα τα εισητηρια σπιτι (τα έκλεισα απο λιμανι της πολης μου, οχι ηλεκτρονικα). Τα εβγαλε φωτογραφια και τα σκαναρε ο φίλος μου, ξέρετε αν γίνεται να τα δεχτούν έτσι ή έστω να ξαναεκτυπωθουν απο τον Πειραιά? (θα βάλω τα κλάματα, δεν ήταν φθηνα) (help) Ανάλογα το πρακτορείο. πηγαινε και εξήγησε την κατάσταση
jimmy1966 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, chrysa_anagnostou είπε Λοιπόν, το πλοιο φεύγει απο Πειραιά σε 7 ωρες και εχω φυγει ηδη με το κτελ και συνειδητοποίησα οτι ξεχασα τα εισητηρια σπιτι (τα έκλεισα απο λιμανι της πολης μου, οχι ηλεκτρονικα). Τα εβγαλε φωτογραφια και τα σκαναρε ο φίλος μου, ξέρετε αν γίνεται να τα δεχτούν έτσι ή έστω να ξαναεκτυπωθουν απο τον Πειραιά? (θα βάλω τα κλάματα, δεν ήταν φθηνα) (help) Πλοίο δεν είναι για σένα...ΠΑΜ 2
giwrgostr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Αν τα εχεις σκαναρισμένα ηλεκτρονικα, δεν χρειαζονται εκτυπωμένα. Πάντα με το PDF στο κινητό μπαινω στα πλοιά εγώ. Συνηθως το γραφει και στο email επιβεβαίωσης πως μπορείς. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2024 από giwrgostr 1
chrysa_anagnostou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Αν τα εχεις σκαναρισμένα ηλεκτρονικα, δεν χρειαζονται εκτυπωμένα. Πάντα με το PDF στο κινητό μπαινω στα πλοιά εγώ. Συνηθως το γραφει και στο email επιβεβαίωσης πως μπορείς. Δεν ειναι ηλεκτρονικά αυτο είναι το θέμα, είναι σε φυσική μορφή, τα έβγαλα απο εκδοτήρια
giwrgostr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Εχει barcode πάνω; Αν ναι, δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Αυτο σκανάρουν έτσι κι αλλιώς, δεν τους νοιάζει το χαρτί. Παντως στα λιμανια συνηθως οι εταιρειες εχουν εκδοτηρια. Αν πας κανα 2ωρο νωριτερα, μπορεις να τα εκτυπωσεις ξανά. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2024 από giwrgostr
chrysa_anagnostou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Εχει barcode πάνω; Αν ναι, δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Αυτο σκανάρουν έτσι κι αλλιώς, δεν τους νοιάζει το χαρτί. Παντως στα λιμανια συνηθως οι εταιρειες εχουν εκδοτηρια. Αν πας κανα 2ωρο νωριτερα, μπορεις να τα εκτυπωσεις ξανά. Ναι έχει barcode. Μακάρι να γίνεται. Ευχαριστώ πολύ!
liakjim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, chrysa_anagnostou είπε Ναι έχει barcode. Μακάρι να γίνεται. Ευχαριστώ πολύ! Γιατί δεν παίρνεις τηλ το πρακτορείο από όπου τα έβγαλες για να σου βρουν λύση; 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Ενδεχεται να μη τα δεχτουν. Καποιες εταιρειες θελουν τα πρωτοτυπα.
Tsino Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Πήγαινε στα εκδοτήρια στο λιμάνι και ζήτα να τα τυπώσουν πάλι.
chrysa_anagnostou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 9 λεπτά πριν, liakjim είπε Γιατί δεν παίρνεις τηλ το πρακτορείο από όπου τα έβγαλες για να σου βρουν λύση; Πήρα και εκεί και στην ιδια την εταιρία, ο καθένας λεει κάτι διαφορετικό. Οτι θα αγοράσω άλλο και ΙΣΩΣ επιστραφεί ενα μερος χρημάτων, Ή οτι μπορω κανονικα να μπω και με φωτογραφία "γιατι το κάνουν αρκετοί". Ρώτησα εδώ μήπως έχει τύχει σε κανέναν
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, chrysa_anagnostou είπε Πήρα και εκεί και στην ιδια την εταιρία, ο καθένας λεει κάτι διαφορετικό. Οτι θα αγοράσω άλλο και ΙΣΩΣ επιστραφεί ενα μερος χρημάτων, Ή οτι μπορω κανονικα να μπω και με φωτογραφία "γιατι το κάνουν αρκετοί". Ρώτησα εδώ μήπως έχει τύχει σε κανέναν Οπότε όταν η ίδια η εταιρία δεν σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση τι περιμένεις απο το φόρουμ; Πας όσο πιο νωρίς μπορείς στο λιμάνι και ξεκινάς επαφές.Καλή τύχη.
liakjim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 25 λεπτά πριν, chrysa_anagnostou είπε Πήρα και εκεί και στην ιδια την εταιρία, ο καθένας λεει κάτι διαφορετικό. Οτι θα αγοράσω άλλο και ΙΣΩΣ επιστραφεί ενα μερος χρημάτων, Ή οτι μπορω κανονικα να μπω και με φωτογραφία "γιατι το κάνουν αρκετοί". Ρώτησα εδώ μήπως έχει τύχει σε κανέναν Καλή τύχη λοιπόν και πες μας τι έγινε. Δεν μπορεί, δεν είσαι η πρώτη που ξέχασες τα εισιτήρια.
Mhdenistis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Τα εισιτήρια τα σκίζουν όταν μπεις στο πλοίο και κάνεις το ταξίδι με το σχισμένο το οποίο θα ελέγξει ο εισπράκτορας ή θα το σκίσει ο ίδιος, όχι μόνο στο πλοίο αλλά και στο αεροπλάνο ακόμα εκτός από το μετρό που το επικυρώνει η μηχανή. Το πρακτορείο λογικά αν είναι σε καλή κατάσταση θα αναγνωρίσει ότι δεν το χρησιμοποίησες και μπορεί να το επανατυπώσει με άλλη ημερομηνία. 1 2
Chape Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε Τα εισιτήρια τα σκίζουν όταν μπεις στο πλοίο και κάνεις το ταξίδι με το σχισμένο το οποίο θα ελέγξει ο εισπράκτορας ή θα το σκίσει ο ίδιος, όχι μόνο στο πλοίο αλλά και στο αεροπλάνο ακόμα εκτός από το μετρό που το επικυρώνει η μηχανή. Το πρακτορείο λογικά αν είναι σε καλή κατάσταση θα αναγνωρίσει ότι δεν το χρησιμοποίησες και μπορεί να το επανατυπώσει με άλλη ημερομηνία. Whot?🤔 Από ποτέ είναι αυτή η εφημερίδα? Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2024 από Chape 1 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις