Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από τα λινκ που σου έστειλαν πιο πάνω για καταγγελία, ανέβασε φωτο δικές σου και κάνε κριτική στη πλατφόρμα που το έκλεισες και στο google maps ώστε να γνωρίζουν και οι επόμενοι τι θα συναντήσουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos2004dj είπε

δικιο εχεις σε αυτο που λες ωστόσο εγω δεν το εκανα γι αυτο .. απλα η εμπειρια μου με το booking δεν ειναι τοσο καλη όσο μπορεί η δικη σου .. οποτε εκει που μπορώ να κλεισω χωρις το booking το κάνω και οχι για τα λεφτα !

το τελευταίο που γράφει μου εχει συμβεί και μενα και απο τοτε ειπα τελος η booking ...μονο στο εξωτερικο ...

Τι συνέβη με την booking?

Δημοσ.

Ποτέ χωρίς δωρεάν ακύρωση. Δεν ξέρεις πότε τι γίνεται, άνθρωποι είμαστε 

Τώρα δυστυχώς δεν νομίζω μπορείς να κάνεις κάτι. Κάθεσαι στον άξονα και προσέχεις άλλη φορά 

Δημοσ.
1 hour ago, GREGORYMO said:

Τι συνέβη με την booking?

ειχε ζητησει το καταλυμα ακυρωση , δεν δεχτηκα γιατι δε θα μπορουσα να βρω κατι αλλο ..ακυρωσανε αυτοι  την κρατηση και ξαναβαλανε το καταλυμα με διαφορετικη τιμη πιο πανω διαθεσιμο !

1 hour ago, Stam123 said:

Πέρα από τα λινκ που σου έστειλαν πιο πάνω για καταγγελία, ανέβασε φωτο δικές σου και κάνε κριτική στη πλατφόρμα που το έκλεισες και στο google maps ώστε να γνωρίζουν και οι επόμενοι τι θα συναντήσουν.

αυτο το εχω κανει ηδη , απλα επειδη οι κριτικες μπορει να κατέβουν απο τις πλατφορμες θα θελα να παει παρακάτω αυτη η υποθεση ωστε ο επομενος να μην το αντιμετωπισει !

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikos2004dj είπε

ειχε ζητησει το καταλυμα ακυρωση , δεν δεχτηκα γιατι δε θα μπορουσα να βρω κατι αλλο ..ακυρωσανε αυτοι  την κρατηση και ξαναβαλανε το καταλυμα με διαφορετικη τιμη πιο πανω διαθεσιμο !

Ειναι υποχρεωμένοι να σου βρουν καταλυμα με ιδια ή ανώτερη τιμη και την διαφορα την πληρώνει ο πρωτος "ξενοδόχος".

Μπορει να ειναι "νταβατζηδες" οπως ειπώθηκε αλλα περισσότερη εμπιστοσύνη τους εχω απο τον καθε ξενοδόχο. (εχω πανω απο 50 κρατησεις τα τελευταια 10 χρονια με booking και 3-4 με airbnb)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Ποτέ χωρίς δωρεάν ακύρωση. Δεν ξέρεις πότε τι γίνεται, άνθρωποι είμαστε 

Τώρα δυστυχώς δεν νομίζω μπορείς να κάνεις κάτι. Κάθεσαι στον άξονα και προσέχεις άλλη φορά 

Η δωρεαν ακυρωση αφορα και βοηθαει μεχρι και πριν φτασεις στο καταλυμα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν θα αλλαζε κατι

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Απο πότε είναι περίεργο να πληρώνεις μπροστά? Συνήθως 1η ή 2η μέρα και εμένα μου ζητάνε. Δλδ να μείνεις και στο τέλος να πιστολιασεις. 

Όπως δίνεις κανονικά και ενοίκιο για τον μήνα που τρέχει. Δεν δίνεις για πριν (πολύ σπάνια -πλέον- τέτοια συμφωνία) 

Αλλά σίγουρα δεν θεωρώ υπερβολικό να ζητάς να δεις το δωμάτιο πρώτα ή να πεις ότι θα πας να βγάλεις λεφτά (αντί για κάρτα πχ). Δεν μου έχει τύχει να βρεθώ σε κάποιο που να μην είναι αυτό που περιμένω να είναι

Εδω και χρονια σε οσα ξενοδοχεια ή δωματια εχω μεινει (τα οποια εκλεισα στο μιλητο αφου τα βρηκα στο google ή στο booking) ποτε δεν πληρωσα μπροστα και δε μου το ζητησε και κανεις, παντα πληρωνα οταν ημουν με τη βαλιτσα στο χερι για να φυγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...