Προς το περιεχόμενο

Wifi απο hotspot σε ΖΤΕ ZXHN H267Ν

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 minutes ago, klipitiklopos said:

Ναι μπηκα με 192.168.43.254!

🤝

Επισης συνδεσα μονο του και το tplink στο laptop και με cmd/ipconfig μου εδωσε αυτην την φορα ip 192.168.3.94, gateway κενο.

ξαναπαμε.εφοσον μπηκες με 192.168.43.254 ειναι καλο βημα.οταν μπεις σιγουρεψου οτι ειναι κλειστος ο dhcp.μετα  reboot laptop και συνδεσου στο tp link.θα πρεπει να παιρνεις ip 192.168.43.x. αν οχι καντο reboot.αν ναι συνδεσε το με το zte.προσεχε μηπως καμια lan παιζει ως stb(set top box).μετσ θσ πρεπει χωρις καρφωτες ip να παιρνεις 192.168.43.χ και να μπαινεις στο   zte

Δημοσ.

Επισης συνδεσα μονο του και το tplink στο laptop και με cmd/ipconfig μου εδωσε αυτην την φορα ip 192.168.3.94, gateway κενο.

Μαλλον το προβλημα ειναι στο tplink γιατι το συνδεσα μονο του στο laptop με αυτοματες ip και δεν συνδεθηκε στο internet.

Δημοσ.
4 minutes ago, klipitiklopos said:

Μαλλον το προβλημα ειναι στο tplink γιατι το συνδεσα μονο του στο laptop με αυτοματες ip και δεν συνδεθηκε στο internet.

καντου ενα reboot

Δημοσ.

To εκανα το reboot και στο tplink και στο laptop αλλα δεν φερνει ιντερνετ. Επισης δεν μπορω να συνδεθω στο tplink ουτε με 0.254 ουτε με αυτην που τωρα μου εμφανιζει στο cmd 169.254.3.94

Set top box? Συγνωμη ειμαι ασχετος.

Μηπως θα βοηθουσε να ανοιξω τον dhcp στο zte και να τον κλεισω στο tplink?

Δημοσ.

to 169.x.x.x ειναι οτι δεν εχεις παρει Ip.αν δεν παιξει το tp link δεν θα παιξει ουτε το zte.

stb ειναι καποιος αποκωδικοποιητης για τηλεοραση.αυτοι πολλες φορες επαιζαν με αλλες ρυθμισεις και συνδεοντουσαν σε μια ethernet που ηταν αλλιως παραμετροποιημενη και εγραφε stb.αν δεν φερνει ιντερνετ το tp link δεν εχει νοημα να εμπλεξεις το zte.επισης το zte δεν θελουμε να εχει Dhcp διοτι ειναι Dummy. αν το θες μονο για τις παραπανω ethernet θα μπορουσες να βαζες και ενα switch και να τελειωνες. ουτε ρυθμισεις ουτε τιποτα και κοστος 10 ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το tplink οντως μου κανει κατι παλαβα, και μια φερνει ιντερνετ μια οχι... Κατι τελευταιο για την περιπτωση που βρω το προβλημα στο tplink:
Tο καταγραφικο μου ζηταει να του ορισω ip-gateway και dns servers.
Με τις ρυθμισεις που καναμε τι να του ορισω κατα την γνωμη σου;
Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ παλικαρι μου για την πολυτιμη βοηθεια σου!

Επεξ/σία από klipitiklopos
Δημοσ.
2 hours ago, klipitiklopos said:

Το tplink οντως μου κανει κατι παλαβα, και μια φερνει ιντερνετ μια οχι... Κατι τελευταιο για την περιπτωση που βρω το προβλημα στο tplink:
Tο καταγραφικο μου ζηταει να του ορισω ip-gateway και dns servers.
Με τις ρυθμισεις που καναμε τι να του ορισω κατα την γνωμη σου;
Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ παλικαρι μου για την πολυτιμη βοηθεια σου!

to zte απλα ειναισαν να μην υπαρχει το ιδιο και τα Powerlines>οποτε dhcp κτλ κανει το tp link οπως ειπες που μαλλον κανει και το nat.οποτε εσυ θα πρεπει να παιζεις πισω απο το tp link με ολα να εχουν gateway το tp link πχ 192.168.43.1 και μια Ip se ayto το δικτυο αλλα εκτος ευρους dhcp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...