vagos789 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Οι ενστασεις δεν εχουν καμια τυχη παρα μονο αν συμπεριλαμβανουν αποδειξεις για πολυ σοβαρο θεμα 1
Klausx Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Όσοι απάντησαν πάνε με το όριο ταχύτητας παντού.... υποκρισία στο φουλ. Λογικό να σε σταματήσουν αφού δεν φόραγες ζώνη και φτηνά την γλύτωσες. 350 ευρώ ζώνη + 100 ο επιβάτης + 350 ευρώ όριο ταχύτητας... (πάνω από 30χλμ του ορίου) Αν δεν έχεις πρόστιμο 800 ευρώ και κάνα 2μηνο χωρίς δίπλωμα/πινακίδες μια χαρά σε βλέπω. 7
asmilon Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 9 ώρες πριν, bananasplit είπε Βουλιαγμένης 70. Και μάλιστα σε σημεία που δεν υπάρχει καν πολιτισμός. Μια λύση θα ήταν τα "ρυθμιζόμενα όρια" με τις φωτεινές πινακίδες. Μια άλλη, να τα εκλογικεύσουμε επιτέλους. Με 70 το αυτοκίνητό μου, χωρίς να είναι τελευταίας τεχνολογίας, είναι σαν σταματημένο. Φρενάρει πριν πατήσεις φρένο. Θα μου πεις, Υπάρχουν σημεία στην Αττική οδό με 60 ή και 70, στη Βουλιαγμένης δε θα είχε; Απλά, τα όρια φτιάχτηκαν είτε το 60, με τα αυτοκίνητα της εποχής, είτε επειδή τέτοια ταμπέλα περίσσεψε στον εργολάβο.. Να κανουμε ενα πειραμα να σε χτυπησει ενα αμαξι, οχι με 70 που ειναι σαν σταματημενο, ας το κανουμε 60, να δουμε πως θα παει αυτο; 5
Zus Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, vagos789 είπε Οι ενστασεις δεν εχουν καμια τυχη παρα μονο αν συμπεριλαμβανουν αποδειξεις για πολυ σοβαρο θεμα Οι ενστάσεις έχουν τύχη αν συνοδεύονται από κάποιο τηλεφώνημα πολιτικού προσώπου. 2
Petros Electron Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παρε ενα ποδήλατο. Εστω για τον καιρο που δεν θα εχεις το διπλωμα. Βρες εναν φιλο σου που εχει και δεν το χρησιμοποιεί -αν δεν θελεις να αγοράσεις- και δανείσου το. Εγω αν και οδηγος αυτοκίνητου και μηχανής, εχω και ποδήλατο. Και παω στα κοντινά με το ποδήλατο. Δεν χρειάζεται δίπλωμα, αρκεί να φοράς κράνος (για δικιά σου ασφάλεια) και να μην κάνεις καγκουριες στον δρόμο (να ακολουθείς τον ΚΟΚ) και να προσεχείς τους αλλους... Και καλο θα κανεις (γιατι και θα γυμνάζεσαι) και μηδενικά έξοδα θα εχεις (δεν θελει βενζίνες, εισιτήρια κτλπ ενω η συντήρηση του είναι ελάχιστη και μπορείς και μόνος σου να την κάνεις..). Βλέπω μια ταση τον τελευταίο καιρο απο πολυ κοσμο που χρησιμοποιεί το ποδήλατο απο ολες τις ηλικίες. Ισως επειδη ειναι καλοκαίρι, αλλα μακάρι να ακολουθήσει και άλλος κόσμος οπως σε αλλες Ευρωπαϊκές πολεις που χρησιμοποιούν πολυ τα ποδήλατα εκει.. Βεβαία εκει εχουν και καλύτερες υποδομές, εμεις ακόμα το προσπαθούμε.. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Petros Electron
vagos789 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Zus είπε Οι ενστάσεις έχουν τύχη αν συνοδεύονται από κάποιο τηλεφώνημα πολιτικού προσώπου. Αν εχεις valid επιχειρημα ΚΑΙ αποδειξεις,πιθανοτατα θα δικαιωθει η ενσταση. Το πολιτικο προσωπο ειναι αλλη ιστορια,και εγω ειχα βαλει καποτε μεσον γιατι ο μπροστινος πηγαινε με 20 χλμ (ειχε δει το μπλοκο ενω εγω οχι) και βγηκα για προσπεραση και μου ειπαν ααα πατησες διπλη γραμμη,φερε την αδεια κυκλοφοριας τωρα.
Petros Electron Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, vagos789 είπε Οι ενστασεις δεν εχουν καμια τυχη παρα μονο αν συμπεριλαμβανουν αποδειξεις για πολυ σοβαρο θεμα Αυτο ακριβως.. Πηραν το δίπλωμα απο φιλο μου διανομέα και παρολο που εκανε ενσταση οτι ειναι η δουλεια του και δεν μπορει να δουλέψει δεν του το έδωσαν πισω. Μονο για σοβαρο ιατρικο/προβλημα υγείας θεμα πιστευω οτι μπορεις να το παρεις πισω, για αλλο λογο οχι..
great Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου καμπριο, και χωρις ζωνη. Σταματησα να διαβαζω εκει. Απο μονος σου πρεπει να μεγαλωσεις και να συνετιστείς. Τελος σε 70 οριο σημαινει οτι εισαι ισως κοντα σε κατοικημένη και οχι εθνικη. Εχει διαφορα μεγαλη το σε περιοχη με 40 να πηγαινεις με 120 και σε 120 να πηγαινεις με 150. 2
Zus Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αν εχεις valid επιχειρημα ΚΑΙ αποδειξεις,πιθανοτατα θα δικαιωθει η ενσταση. Το πολιτικο προσωπο ειναι αλλη ιστορια,και εγω ειχα βαλει καποτε μεσον γιατι ο μπροστινος πηγαινε με 20 χλμ (ειχε δει το μπλοκο ενω εγω οχι) και βγηκα για προσπεραση και μου ειπαν ααα πατησες διπλη γραμμη,φερε την αδεια κυκλοφοριας τωρα. Το κλασικό επιχείρημα που επικαλούνται άπαντες είναι ότι εργάζονται και χρειάζονται το δίπλωμα για βιοποριστικούς λόγους. Σε κάποια τμήματα το επιστρέφουν, σε κάποια άλλα όχι. Είναι και που θα πέσεις. Με έπιασε πρόσφατα κάμερα με 122 στην εθνική με όριο τα 120 και απαίτησαν το δίπλωμα, όχι με ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο, παρά το γεγονός ότι τα +2 χιλιόμετρα στην εθνική είναι στο όριο του λάθους. Έμαθα από γνωστό μου στο τμήμα ότι και ένσταση να έκανα δεν θα μου το έδιναν πίσω, ήταν τακτική του διοικητή. Το πήρα με τηλεφώνημα, όσο κι αν το σιχαίνομαι, αλλά αφαίρεση διπλώματος για +2 χλμ υπέρβαση είναι παρανοϊκό. Ο νόμος θα έπρεπε να προβλέπει κλιμακωτές ποινές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον φίλο με το κάμπριο μιλάμε για παράβαση ταχύτητας κοντά στο 80% του επιτρεπόμενου ορίου και χωρίς ζώνη. Στη θέση του θα πήγαινα με τα μέσα στη δουλειά για δύο μήνες γιατί δεν θα είχα τα μούτρα να κάνω ένσταση. 3
great Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 minutes ago, Zus said: Με έπιασε πρόσφατα κάμερα με 122 στην εθνική με όριο τα 120 και απαίτησαν το δίπλωμα, όχι με ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο, παρά το γεγονός ότι τα +2 χιλιόμετρα στην εθνική είναι στο όριο του λάθους. κουλο αρκετα, πραγματικα ειναι μεσα στα ορια του στατιστικου λαθους. Επισης νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει πως δεν ασχολουντε με τετοιες κλησεις, ή ειναι ρυθμισμενο να μην βγαζει τετοιες κλησεις, δηλαδη με 120, να πιασεις 121 και να βγει φωτογραφια ? ενας μου ειχε πει οτι ας πουμε στα 120 ασχολουντε με τα 150 και πάνω. 122. Πολυ κουλό. Θα το εψαχνα λιγο παραπάνω ειναι άδικο,
Zus Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, great είπε κουλο αρκετα, πραγματικα ειναι μεσα στα ορια του στατιστικου λαθους. Επισης νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει πως δεν ασχολουντε με τετοιες κλησεις, ή ειναι ρυθμισμενο να μην βγαζει τετοιες κλησεις, δηλαδη με 120, να πιασεις 121 και να βγει φωτογραφια ? ενας μου ειχε πει οτι ας πουμε στα 120 ασχολουντε με τα 150 και πάνω. 122. Πολυ κουλό. Θα το εψαχνα λιγο παραπάνω ειναι άδικο, Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν στήσει φάμπρικα με τα έσοδα από τις παραβάσεις να πηγαίνουν στον τοπικό Δήμο. Σε εθνική οδό με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, στηθαίο στη μέση και ΛΕΑ έχουν βάλει όριο 90 (εκτός κατοικημένης περιοχής αυτονοήτως). Όποιος περνούσε από εκεί έτρωγε πρόστιμο και έπειτα από έντονες αντιδράσεις υποχρεώθηκαν να ανεβάσουν άτυπα το όριο στα 120, όσο δηλαδή προβλέπεται στις εθνικές οδούς. Δεν άλλαξαν το όριο ταχύτητας που δείχνει ακόμα και σήμερα 90, ρύθμισαν την κάμερα να πιάνει πάνω από 120. Και σου λένε ότι από τη στιγμή που σε πιάνει η κάμερα, δεν γίνεται τίποτα. Και φυσικά δεν έχεις δικαίωμα ένστασης κατά της παράβασης καθώς, βάσει τεχνολογικού εξοπλισμού παρανόμησες, συνεπώς κανένα δικαστήριο δεν έχει να αποφασίσει τίποτα επ' αυτού. Με απλά λόγια δεν έχεις κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της παράβασης. 1
manolis940 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Klausx είπε Όσοι απάντησαν πάνε με το όριο ταχύτητας παντού.... υποκρισία στο φουλ. Είμαστε αυτοί που δεν πατάμε την ΛΕΑ για να μας περάσεις και μας κορνάρεις ασταμάτητα. Αυτοί που μας θεωρείς επικινδύνους επειδή πηγαίνουμε κάτω απ' το ελάχιστο όριο ταχύτητας που έχετε επινοήσει μερικοί. Πες μας σπαστικούς αλλά όχι υποκριτές για την δική σου προσωπική εξιλέωση! 8 λεπτά πριν, Zus είπε Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν στήσει φάμπρικα με τα έσοδα από τις παραβάσεις να πηγαίνουν στον τοπικό Δήμο. Σε εθνική οδό με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, στηθαίο στη μέση και ΛΕΑ έχουν βάλει όριο 90 (εκτός κατοικημένης περιοχής αυτονοήτως). Όποιος περνούσε από εκεί έτρωγε πρόστιμο και έπειτα από έντονες αντιδράσεις υποχρεώθηκαν να ανεβάσουν άτυπα το όριο στα 120, όσο δηλαδή προβλέπεται στις εθνικές οδούς. Δεν άλλαξαν το όριο ταχύτητας που δείχνει ακόμα και σήμερα 90, ρύθμισαν την κάμερα να πιάνει πάνω από 120. Και σου λένε ότι από τη στιγμή που σε πιάνει η κάμερα, δεν γίνεται τίποτα. Και φυσικά δεν έχεις δικαίωμα ένστασης κατά της παράβασης καθώς, βάσει τεχνολογικού εξοπλισμού παρανόμησες, συνεπώς κανένα δικαστήριο δεν έχει να αποφασίσει τίποτα επ' αυτού. Με απλά λόγια δεν έχεις κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της παράβασης. Αν το όριο λοιπόν είναι 90 και εσύ πιάστηκες στα 122 τότε πήγαινες με +32, δηλαδή με μεγαλύτερο του 90*10/100 = 9 που είναι και η αποδεκτή απόκλιση. Τώρα οι εσωτερικές πληροφορίες που έχεις για την κάμερα δεν παίζουν κανένα ρόλο στον ΚΟΚ. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από manolis940 2
lector Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 10 ώρες πριν, basilis_k6 είπε παρε μια ιδεα. μαντεψε ποσοι πανε με 70 εκει. βασικα 60 πρεπει να πας γιατι 70 φλερταρεις με την κλήση. 3 λωριδες, 70 όριο.λιγο πιο κάτω ειναι 60! ασχετα με τον ts, που για κανενα λογο δεν επρεπε να χασει διπλωμα για την διαγαλαξιακη ταχυτητα που έπιανε και το gilera runner 125 που ειχα καποτε, τα όρια σε κάνουν παρανομο απο μονα τους. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Αν και δε θεωρω οτι το εκανες επιτηδες, το ποστ ειναι παραπλανητικο. Πρωτον οι φωτος αυτες ειναι τραβηγμενες Αυγουστο, που η αθηνα ειναι αδεια. Αυτη την οψη εχει και η Πανεπιστημιου τον αυγουστο, αδεια ειναι με 5 λωριδες. Τι σημαινει αυτο, οτι πρεπει καποιος να πηγαινει με 120 στην Πανεπιστημιου; Δευτερον, αυτα τα ορια εχουν μπει προφανως διοτι ο δρομος ειναι μεγαλος φαρδυς ευθυς και με αραιες διασταυρωσεις, πραγμα που "προκαλει" καποιον (οπως δηλωνει ευθαρσως ο φιλος μας με το καμπριο) να τρεξει. Κατσε μια φορα μιση ωρα στο φαναρι πριν βουτα να δεις ποσοι ραλλιστες ξεκινανε λες και βρισκονται σε πιστα της F1 και αν δεησουν επιβραδυνουν λιγο στο υψος του υδατοπυργου.
Dinos1973 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 10 hours ago, basilis_k6 said: παρε μια ιδεα. μαντεψε ποσοι πανε με 70 εκει. βασικα 60 πρεπει να πας γιατι 70 φλερταρεις με την κλήση. 3 λωριδες, 70 όριο.λιγο πιο κάτω ειναι 60! ασχετα με τον ts, που για κανενα λογο δεν επρεπε να χασει διπλωμα για την διαγαλαξιακη ταχυτητα που έπιανε και το gilera runner 125 που ειχα καποτε, τα όρια σε κάνουν παρανομο απο μονα τους. Reveal hidden contents Reveal hidden contents Α ρε ελλαδα.... το οτι ειναι κατοικιμενη περιοχη δεν σου λεει κατι; το οτι ΔΕΝ ειναι αυτοκινητοδρομος σαν την αττικη οδο δεν σου λεει κατι; το οτι εχει φαναρια ουτε;.....πραγματικα πως σας δινουν τα διπλωματα;;;;;; 10 hours ago, bananasplit said: Βουλιαγμένης 70. Και μάλιστα σε σημεία που δεν υπάρχει καν πολιτισμός. Μια λύση θα ήταν τα "ρυθμιζόμενα όρια" με τις φωτεινές πινακίδες. Μια άλλη, να τα εκλογικεύσουμε επιτέλους. Με 70 το αυτοκίνητό μου, χωρίς να είναι τελευταίας τεχνολογίας, είναι σαν σταματημένο. Φρενάρει πριν πατήσεις φρένο. Θα μου πεις, Υπάρχουν σημεία στην Αττική οδό με 60 ή και 70, στη Βουλιαγμένης δε θα είχε; Απλά, τα όρια φτιάχτηκαν είτε το 60, με τα αυτοκίνητα της εποχής, είτε επειδή τέτοια ταμπέλα περίσσεψε στον εργολάβο.. το οτι εχει φαναρια και με αυξημενο οριο δεν θα φρεναρεις δεν το καταλαβαινετε;;;; ημαρτον!!! 3
mechpanos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Ρε Αθηναίοι μάθετε λίγο να οδηγάτε, μην είσαστε γκαζάκηδες. Που μου 'χετε έρθει τώρα στα χωριά σας και κινδυνεύουμε κάθε μέρα να μας σκοτώσετε, έτσι όπως πάτε!!! Ούφ τα είπα! 2 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις