Προς το περιεχόμενο

Παρθενικό πρόστιμο τροχαίας / δίπλωμα.

JiovanniGeorgeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 minutes ago, lector said:

Αιγαλεω Βοτανικος ειναι διπλα, βγαινει περπατητο. Πηγαινοντας με τα ποδια θα εχεις και το χρονο να σκεφτεις τα κριματα σου και να μετανιωσεις για αυτα αντι να ψαχνεις να βρεις πως θα διαπραξεις κι αλλα.

Τι συμβουλές δίνετε ρε παιδιά, θα κάνει ο άνθρωπος 2,5 χλμ πήγαινε και 2,5 έλα (+- αυτά, ανάλογα πού ακριβως μενει και πού ακριβως δουλεύει) με τα πόδια μέσα στον καύσωνα; 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

τσαμπα ειναι, κανε αλλα μην περιμένεις πολλα. καλύπτουν τις αδυναμιες της αστυνομευσης παίρνοντας διπλώματα για οτιδηποτε. ειναι οι μαγεια του νεου κοκ του γελοιου κρατους. παντως μπορεις να παραδωσεις αλλουνου διπλωμα αν εχεις, ολοι αυτο κανουν.  

1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Χοντρό το να παίρνουν δίπλωμα, συμφωνώ αλλά ...

Ποιες αδυναμίες αστυνόμευσης και τι χοντρό και λεπτό; Η ποινή μιας παράβασης πρέπει να σε κάνει να πονέσεις λίγο και να λειτουργεί και ως αποτρεπτικός παράγοντας. Αυτό με το δίπλωμα τους τσούζει όλους ανεξαρτήτως!

• Like 1

4 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Τι συμβουλές δίνετε ρε παιδιά, θα κάνει ο άνθρωπος 2,5 χλμ πήγαινε και 2,5 έλα (+- αυτά, ανάλογα πού ακριβως μενει και πού ακριβως δουλεύει) με τα πόδια μέσα στον καύσωνα; 

Τι ακριβως συμβουλες θες να δωσουμε σε καποιον που παει με 120 μεσα σε κατοικημενη περιοχη και μας εκανε και χαρη που δεν πηγε με 300; Απο τυχη δε διεσχισε καποιος το δρομο να τον κοπανησει και να τον στειλει στο καβουρι πετωντας.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

ναι βρε παιδιά, ας του βρούμε μια πιο λογική λύση σύμφωνα με τα όσα θέλει ο ίδιος...
πχ να οδηγάει χωρίς δίπλωμα, ή πως να δώσει άλλο δίπλωμα ακόμα κι αν χρειαστεί να το παραποιήσει, να βγάλει μια φωτοτυπία και να την δώσει (τάχα του έφαγαν το κανονικό τα μυρμήγκια - το κουνέλι έφαγε λίγο από την κλήση, μην πει την ίδια δικαιολογία)
άλλωστε θα είναι ο μόνος άνθρωπος που θα περπατάει (ή θα παίρνει μμμ) να πάει και να γυρίσει στη δουλειά και θα τον βλέπουν οι τουρίστες και θα γίνουμε ρεζίλι

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Like 2

11 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Ποιες αδυναμίες αστυνόμευσης και τι χοντρό και λεπτό; Η ποινή μιας παράβασης πρέπει να σε κάνει να πονέσεις λίγο και να λειτουργεί και ως αποτρεπτικός παράγοντας. Αυτό με το δίπλωμα τους τσούζει όλους ανεξαρτήτως!

δεν λειτουργει αποτρεπτικα ομως γιατι 2 μηνες ειναι παρα πολλοι. μια εβδομαδα ισως να δουλευε. ποναει πολυ αλλα οχι ολους το ιδιο και ειναι υπερβολικο να παιρνεις το διπλωμα για +30 απο το όριο που στέκεται εκει ίδιο απο το 1980 που τα αυτοκίνητα ηθελαν 3 στάδια για να φρενάρουν απο τα 60χλμ. οι μισοι που περνάνε τωρα την βουλιαγμένης ειναι για αφαιρεση διπλωματος, εχουμε παρει διαζυγιο με τη λογικη σε αυτη τη χωρα. 

• Like 2

Με έχετε κάνει, μερικοί, να αισθανθώ τόσο αλλοπρόσαλο σκουπίδι για πολίτης, με αναγκάζετε να πάω να κάνω το εξής. Θα πάω Γερμανία, να κάνω τον περαστικό που διασχίζει την Autobahn 00.00 το βράδυ, για να κάνω και τους Ευρωπαίους να αισθανθούν έτσι άσχημα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΛΑΒΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΛΑΒΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΛΑΒΟΣ.

• Haha 3

43 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Βρε μανούλες μου, με 120 πήγαινα.. με 120.. ποιος παλαβός. Και το κάμπριο, Σαββατιάτικα, και τον άδειο δρόμο το αναγράφω γιατί ήταν προκλητική η κατάσταση για 300 χλμ την ώρα..

Για αυτό να μη σώσω να αγοράσω γρήγορο αυτοκίνητο. Παιδιά μπράβο σας που αντέχετε και πηγαίνεται με τις πινακίδες. Εγώ ο Αιληναράς, αν έχω ένα θέμα με τα Ευρωπαικά είναι αυτό.. αποκλείεται να κρατιόμουν στα εδάφη της Ολλανδίας λ.χ. Θα είχα spam τις κλήσεις στο mail μου. Το ξέρω.. όχι κρεμάστε με. Χάρη θα μου κάνετε, ξέρω πως είμαι σκάρτος. 

Ρε φίλε έλεος ,έκανες την μαλακία σου και σου φταίνε όλοι οι άλλοι;Παραδέξου το και προχώρα.Δεν έγινε και κάτι.Μαλακίες όλοι κάνετε .

Και ο λόγος που σου είπε να κάνεις ένσταση η τροχαία ήταν για να σε διώξει γρήγορα για να αποφυγει τις απο πάνω σαχλαμάρες.

11 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Με έχετε κάνει, μερικοί, να αισθανθώ τόσο αλλοπρόσαλο σκουπίδι για πολίτης, με αναγκάζετε να πάω να κάνω το εξής. Θα πάω Γερμανία, να κάνω τον περαστικό που διασχίζει την Autobahn 00.00 το βράδυ, για να κάνω και τους Ευρωπαίους να αισθανθούν έτσι άσχημα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΛΑΒΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΛΑΒΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΛΑΒΟΣ.

Ναι,μην το κάνεις γιατί και θα σε πατήσουν και θα φταις.

σοβαρέψου.

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να σοβαρευτει επρεπε να κατασχεσουν και το καμπριο - που δεν εχει .... Καλο και το κουνελι μου εφαγε το χαρτι και πηγαινα μονο με 120 πρωτη φορα παρθενος :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

δεν λειτουργει αποτρεπτικα ομως γιατι 2 μηνες ειναι παρα πολλοι. μια εβδομαδα ισως να δουλευε. ποναει πολυ αλλα οχι ολους το ιδιο και ειναι υπερβολικο να παιρνεις το διπλωμα για +30 απο το όριο που στέκεται εκει ίδιο απο το 1980 που τα αυτοκίνητα ηθελαν 3 στάδια για να φρενάρουν απο τα 60χλμ. οι μισοι που περνάνε τωρα την βουλιαγμένης ειναι για αφαιρεση διπλωματος, εχουμε παρει διαζυγιο με τη λογικη σε αυτη τη χωρα. 

Αν και δεν περνάω απ' την Βουλιαγμένης καθώς μένω Κρήτη σύμφωνα με τον TS είχε όριο 70 και πήγε 120. Άρα δεν μιλάμε για +30 αλλά για +50.

Ένα όριο ταχύτητας δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εδώ μέσα για το αν είναι λογικό ή όχι και ούτε ο καθένας μεμονωμένα. Υπάρχουν εξειδικευμένα άτομα που αποφασίζουν γι αυτό. Τώρα θα μου πεις στην Ελλάδα είμαστε πιθανών να περίσευε η ταμπέλα στον εργολάβο αλλά αν θέλεις να αλλάξει αιτήσου το σωστά και τεκμηριωμένα. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να το τηρείς καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η κρίση του καθενός μεμωνομένα να είναι λανθασμένη.

Γενικότερα όμως για την παραβίαση του ορίου ταχύτητας παράλογο δεν είναι να σου παίρνουν το δίπλωμα για 2 μήνες. Η μία εβδομάδα που προτείνεις πιθανών να σε βγάλει το αφεντικό σου σε αναγκαστική άδεια. Στις 2 πιθανών να σε απολύσει. Για να είναι κάτι αποτρεπτικό πρέπει πραγματικά να σου δυσκολέψει την ζωή. Αν σκέφτεσαι ότι για 2 μήνες θα πρέπει να παίρνεις ταξί για να μην χάσεις την δουλειά σου, δεν θα υπερβείς το όριο ταχύτητας. Είναι εγκληματικό το λιγότερο να τρέχουμε και είναι μία βασική αιτία τροχαίων ατυχημάτων, πόσο μάλλον δε αυξάνει την πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού ή θανάτου. Αν το καλοσκευτείς και το 2 λίγο μοιάζει!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα εδω κρητη σκοτωνονται συνεχως φευγουν με 150+ σε στροφες που αμα μπεις με ταχυτητα ... αντε γεια  . Και μετα φταιει η κακια η ωρα  .... Μετρα σταυρους στο δρομο και βρες τι φταιει ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros

14 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Αν και δεν περνάω απ' την Βουλιαγμένης καθώς μένω Κρήτη σύμφωνα με τον TS είχε όριο 70 και πήγε 120. Άρα δεν μιλάμε για +30 αλλά για +50.

Ένα όριο ταχύτητας δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εδώ μέσα για το αν είναι λογικό ή όχι και ούτε ο καθένας μεμονωμένα. Υπάρχουν εξειδικευμένα άτομα που αποφασίζουν γι αυτό. Τώρα θα μου πεις στην Ελλάδα είμαστε πιθανών να περίσευε η ταμπέλα στον εργολάβο αλλά αν θέλεις να αλλάξει αιτήσου το σωστά και τεκμηριωμένα. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να το τηρείς καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η κρίση του καθενός μεμωνομένα να είναι λανθασμένη.

Γενικότερα όμως για την παραβίαση του ορίου ταχύτητας παράλογο δεν είναι να σου παίρνουν το δίπλωμα για 2 μήνες. Η μία εβδομάδα που προτείνεις πιθανών να σε βγάλει το αφεντικό σου σε αναγκαστική άδεια. Στις 2 πιθανών να σε απολύσει. Για να είναι κάτι αποτρεπτικό πρέπει πραγματικά να σου δυσκολέψει την ζωή. Αν σκέφτεσαι ότι για 2 μήνες θα πρέπει να παίρνεις ταξί για να μην χάσεις την δουλειά σου, δεν θα υπερβείς το όριο ταχύτητας. Είναι εγκληματικό το λιγότερο να τρέχουμε και είναι μία βασική αιτία τροχαίων ατυχημάτων, πόσο μάλλον δε αυξάνει την πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού ή θανάτου. Αν το καλοσκευτείς και το 2 λίγο μοιάζει!

αν ειχε 90 δεν του το πέρνανε. μιλαμε για ΟΡΙΟ ετσι? οριο 70 ειναι χαζο στη βουλιαγμένης και φαινεται στην πραξη. δεν παει κανενας τοσο.

δεν υπαρχουν εναλλακτικες για το διπλωμα, η αφαιρεση στους περισσοτερους απλα σημαινει παρανομια γιατι θα οδηγησουν, δεν εχουν επιλογες ουτε ειναι φραγκατοι να πανε 2 μηνες παντου με ταξι. μιλαμε για τεραστιο κοστος. δεν ειμαστε βερολινο που το τραμ παει εξω απο το σπιτι σου. 

• Like 1

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αναφέρεις ξανά και ξανά το κάμπριο. Για να ζηλέψει κάποιος ή αλλάζει κάτι? 

Ελα ενταξει μπορει να μιλαει για κανα τετοιο.

main-qimg-a4831ffb2f91c8c838df28bbf6a578

• Haha 7

22 minutes ago, Mhlogiatros said:

Για να σοβαρευτει επρεπε να κατασχεσουν και το καμπριο - που δεν εχει .... Καλο και το κουνελι μου εφαγε το χαρτι και πηγαινα μονο με 120 πρωτη φορα παρθενος :devil:

Έχει ένα σαπάκι mg που καίει λάδια 

1 ώρα πριν, lector είπε

Εγω παντως θα δυσκολευομουν να παω στην εταιρεια που δουλευω και να τους πω "ε ξερετε μου πηραν το διπλωμα γιατι ετρεχα σαν παλαβος, καντε μου μια δηλωση να παω να το παρω".

Πλέον δεν σβήνουν τις κλήσεις.. Εκτός πολυ πολυ εξαιρετικών περιπτωσεων..

Εντολή υπουργου.. 

• Like 1

Στα σοβαρα τωρα σε δρομο με 70χλμ οριο το να πας με 120 το λες και κακουργημα. Ειναι κοντα διπλασια ταχυτητα. Λογικο το προστιμο επρεπε και για ζωνη η οποια ειναι απαραιτητη και το διπλωμα 6 μηνες η 1 χρονο ειναι το λογικο και πρεπον σε μια τετοια παραβαση. 

Επιασαν την αλλη φορα τον αλλο ηταν λιγο πανω απο το οριο στο να πιει. Μα μου εφαγε ενα 700αρι προστιμο συν διπλωμα 3μηνο και τελος. Να δουμε θα το ξανα κανει? Μεχρι 10% πανω απο το οριο επιτρεπετε και μεχρι εκει να πηγαινετε. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...