Προς το περιεχόμενο

Παρθενικό πρόστιμο τροχαίας / δίπλωμα.

JiovanniGeorgeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν έχεις κάποιος σοβαρό λόγο για να δεχτούνε την ένσταση μην την κάνεις καν.

Το μόνο που είναι να κάνεις είναι να ζητήσεις από την εταιρεία που δουλεύεις μία δήλωση ότι η δουλειά σου απαιτεί να κινείσαι με αυτοκίνητο η μηχανάκι και το δίπλωμα σου είναι απαραίτητο και να την επισυνάψεις με την ένταση.

Ίσως γλιτώσεις το δίπλωμα ή κάποιες μέρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 λεπτό πριν, smpt είπε

Αν δεν έχεις κάποιος σοβαρό λόγο για να δεχτούνε την ένσταση μην την κάνεις καν.

Το μόνο που είναι να κάνεις είναι να ζητήσεις από την εταιρεία που δουλεύεις μία δήλωση ότι η δουλειά σου απαιτεί να κινείσαι με αυτοκίνητο η μηχανάκι και το δίπλωμα σου είναι απαραίτητο και να την επισυνάψεις με την ένταση.

Ίσως γλιτώσεις το δίπλωμα ή κάποιες μέρες

Εγω παντως θα δυσκολευομουν να παω στην εταιρεια που δουλευω και να τους πω "ε ξερετε μου πηραν το διπλωμα γιατι ετρεχα σαν παλαβος, καντε μου μια δηλωση να παω να το παρω".

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, JiovanniGeorgeo said:

Βουλιαγμένης, με φίλο, σε κάμπριο, πηγαίνοντας με 120 αντί για 70, στο λόγο της τιμής μου σε εντελώς άδειο δρόμο.. δηλαδή μόνο μια τροχαία εμφανίστηκε μπροστά μας σε μια φάση. :')

Δε πιστεύω πως έκανα κάτι τόσο τραγικό. Όχι για το πρόστιμο, αυτό το βρίσκω αρκετά λογικό, πόσο μάλλον δεδομένου πως δεν με γράψανε για ζώνη με κάνουν να θέλω να πω και ευχαριστώ. Αλλά δίπλωμα; Το βρίσκω χοντρή τιμωρία....

Η τροχονόμος χωρίς να πω πολλά, με είδε πως με πιάνει νευρικό γέλιο, και μου πρότεινε δεδομένου πως εργάζομαι να στείλω σε ένα email μια ένσταση. Το τραγικό; Με το που μπήκα σπίτι και άφησα το τσαντάκι στο πάτωμα, έρχεται η Μπο η κουνέλα και μου αρπάζει τη κλήση, και πριν την πλακώσω στα γαμ%σταυρίδια έκανε μια μικρή τρυπούλα ακριβώς στο σημείο που ήταν οι υπάρχουσες καλικαντζούρες της τροχονόμου. Ιδού τα ερωτήματα μου τώρα, παρακαλώ :

1. Λειτουργεί αυτό με την ένσταση; ή τσάμπα ο κόπος..; Πάω καθημερινές στην εργασία μου μέχρι Βοτανικό από Αιγάλεω, που μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ξαφνικά αυτό το 10λεπτο να το κάνω μια νέα περιπέτεια κάθε μέρα χάραμα με τα μέσα. Μόνο για αυτό το waypoint θα ήθελα να μιλούσα στην ένσταση. Κατά τ΄ άλλα ας παρανομήσω, ή ας κλειστώ. Ταιριάζει με τα ψυχολογικά που έχω τούτη τη περίοδο όπως και να 'χει.

2. Τι γράφω στο mail της ένστασης; Με απλά λογάκια τα αμέσως παραπάνω και το διαβάζει εκεί ένας άνθρωπας;

3. Το mail δε βλέπω να το πετυχαίνω. Που καλώ για να μου πουν το σωστό mail για ένσταση; Βάσει Βουλιαγμένης που με πιάσανε.

Αυτά.. :(

βουλιαγμένης … καλά που το ανέφερες, πουθενά άλλου κυκλοφορείς; Για να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε για να πάμε στο σπίτι μας ζωντανοί!!!

Επεξ/σία από Dinos1973
  • Like 4

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

τσαμπα ειναι, κανε αλλα μην περιμένεις πολλα. καλύπτουν τις αδυναμιες της αστυνομευσης παίρνοντας διπλώματα για οτιδηποτε. ειναι οι μαγεια του νεου κοκ του γελοιου κρατους. παντως μπορεις να παραδωσεις αλλουνου διπλωμα αν εχεις, ολοι αυτο κανουν.  

Δεν παραδιδεις αλλου διπλωμα σε κληση που γραφτηκε με επιτοπιο ελεγχο. Αυτο συμβαινει στα φωτογραφικά ραντάρ.

• Like 1

1. 50 χιλομετρα πάνω απο το οριο σε περιοχη μαλιστα που εχει διαβάσεις κλπ σε αλλη χωρα θα ειχε παει αυτοφορο (στην ελλαδα χαϊδεύουν)
2. αφαιρεση διπλωματος ειναι ενα σωστο μετρο καθος μπορει τα προστυμα να μην φοβαται ο κοσμος τοσο αλλα αφαιρεσαι φοβαται
3, προφανώς και ενσταση δεν θα κανει τπτ

• Like 6
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Χοντρό το να παίρνουν δίπλωμα, συμφωνώ αλλά όταν οι μισοί έχουν ένα μπάρμπα που θα τους σβήσει την κλήση ενώ κάποιοι άλλοι δε τους νοιάζει το χρηματικό πρόστιμο, τότε όλοι θα ήταν ελεύθεροι να παρανομούν κατά κόρων...

Ειναι τελειως λαθος ολη η οπτικη του θεματος. Φωτογραφικα ρανταρ με μικρα προστιμα. 50ευρα. 
Κανεις δεν θα πληρωνει 50ευρα σε μονιμη βαση. Ουτε ο Βαρδινογιαννης. 

• Like 2

Στο επικό σχόλιο, να παραδώσεις δίπλωμα άλλου, σε λένε Α.Β. και θα πας να δώσεις ένα δίπλωμα που έχει όνομα Γ.Δ. και προφανώς άλλη φωτογραφία και δεν θα το καταλάβει κανείς στην τροχαία; :wacko:

Δηλαδή αν είναι τόσο απλό life hack να το κάνουμε όλοι μας ξέρω γω.

• Haha 3

Βρε μανούλες μου, με 120 πήγαινα.. με 120.. ποιος παλαβός. Και το κάμπριο, Σαββατιάτικα, και τον άδειο δρόμο το αναγράφω γιατί ήταν προκλητική η κατάσταση για 300 χλμ την ώρα..

Για αυτό να μη σώσω να αγοράσω γρήγορο αυτοκίνητο. Παιδιά μπράβο σας που αντέχετε και πηγαίνεται με τις πινακίδες. Εγώ ο Αιληναράς, αν έχω ένα θέμα με τα Ευρωπαικά είναι αυτό.. αποκλείεται να κρατιόμουν στα εδάφη της Ολλανδίας λ.χ. Θα είχα spam τις κλήσεις στο mail μου. Το ξέρω.. όχι κρεμάστε με. Χάρη θα μου κάνετε, ξέρω πως είμαι σκάρτος. 

• Confused 3
  • Sad 1
  • Haha 1

4 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Βρε μανούλες μου, με 120 πήγαινα.. με 120.. ποιος παλαβός. Και το κάμπριο, Σαββατιάτικα, και τον άδειο δρόμο το αναγράφω γιατί ήταν προκλητική η κατάσταση για 300 χλμ την ώρα..

Για αυτό να μη σώσω να αγοράσω γρήγορο αυτοκίνητο. Παιδιά μπράβο σας που αντέχετε και πηγαίνεται με τις πινακίδες. Εγώ ο Αιληναράς, αν έχω ένα θέμα με τα Ευρωπαικά είναι αυτό.. αποκλείεται να κρατιόμουν στα εδάφη της Ολλανδίας λ.χ. Θα είχα spam τις κλήσεις στο mail μου. Το ξέρω.. όχι κρεμάστε με. Χάρη θα μου κάνετε, ξέρω πως είμαι σκάρτος. 

αν ήσουν στις ολλανδιες και λοιπές κεντρικοβόρειες χώρες της ευρωπης μετα την 3-4 φορά μαλλον απλα δεν θα ειχες διπλωμα μεχρι να παγωσει η κολαση και πιθανον δικαστηρια

• Like 11
  • Thanks 1

2 minutes ago, NT1G said:

αν ήσουν στις ολλανδιες και λοιπές κεντρικοβόρειες χώρες της ευρωπης μετα την 3-4 φορά μαλλον απλα δεν θα ειχες διπλωμα μεχρι να παγωσει η κολαση και πιθανον δικαστηρια

σε ενα 2 μηνο θα του ειχαν κάνει αφαίρεση για πάντα το δίπλωμα και τέλος (σε καποιες χώρες 6 μηνες) αλλά μεχρι εκεί
παντος δεν μπορω να καταλαβω ατομα που τρεχουν μεσα στην πολη (οσο αδεια κι να ειναι καποιος θα πεταχτει)

7 minutes ago, JiovanniGeorgeo said:

Είσαι θλιβερός. Grow a pair, παραδέξου το λάθος σου και την επόμενη φορά με το μαλακό το γκάζι.

και για να μη μου πει κανείς ότι το παιζω νομοταγής, μου το έχουν πάρει και εμένα το δίπλωμα για 3 μήνες (μέθη)

καθε μέρα έπαιρνα το λεωφορείο για 3 μήνες, και φυσικά δεν ξανά ήπια οδηγώντας.

Don’t do the crime, if you can’t do the time 

• Like 5

Αμέσως δε θα στο δώσουν πίσω Θα πας μετά από μέρες στην τροχαία και πεις ότι το χρειάζεσαι για κάποιο σοβαρό λόγο πχ μεταφέρεις κάποιον ηλικιωμένο σε γιατρό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...