JiovanniGeorgeo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Βουλιαγμένης, με φίλο, σε κάμπριο, πηγαίνοντας με 120 αντί για 70, στο λόγο της τιμής μου σε εντελώς άδειο δρόμο.. δηλαδή μόνο μια τροχαία εμφανίστηκε μπροστά μας σε μια φάση. :') Δε πιστεύω πως έκανα κάτι τόσο τραγικό. Όχι για το πρόστιμο, αυτό το βρίσκω αρκετά λογικό, πόσο μάλλον δεδομένου πως δεν με γράψανε για ζώνη με κάνουν να θέλω να πω και ευχαριστώ. Αλλά δίπλωμα; Το βρίσκω χοντρή τιμωρία.... Η τροχονόμος χωρίς να πω πολλά, με είδε πως με πιάνει νευρικό γέλιο, και μου πρότεινε δεδομένου πως εργάζομαι να στείλω σε ένα email μια ένσταση. Το τραγικό; Με το που μπήκα σπίτι και άφησα το τσαντάκι στο πάτωμα, έρχεται η Μπο η κουνέλα και μου αρπάζει τη κλήση, και πριν την πλακώσω στα γαμ%σταυρίδια έκανε μια μικρή τρυπούλα ακριβώς στο σημείο που ήταν οι υπάρχουσες καλικαντζούρες της τροχονόμου. Ιδού τα ερωτήματα μου τώρα, παρακαλώ : 1. Λειτουργεί αυτό με την ένσταση; ή τσάμπα ο κόπος..; Πάω καθημερινές στην εργασία μου μέχρι Βοτανικό από Αιγάλεω, που μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ξαφνικά αυτό το 10λεπτο να το κάνω μια νέα περιπέτεια κάθε μέρα χάραμα με τα μέσα. Μόνο για αυτό το waypoint θα ήθελα να μιλούσα στην ένσταση. Κατά τ΄ άλλα ας παρανομήσω, ή ας κλειστώ. Ταιριάζει με τα ψυχολογικά που έχω τούτη τη περίοδο όπως και να 'χει. 2. Τι γράφω στο mail της ένστασης; Με απλά λογάκια τα αμέσως παραπάνω και το διαβάζει εκεί ένας άνθρωπας; 3. Το mail δε βλέπω να το πετυχαίνω. Που καλώ για να μου πουν το σωστό mail για ένσταση; Βάσει Βουλιαγμένης που με πιάσανε. Αυτά.. 1 12
basilis_k6 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 τσαμπα ειναι, κανε αλλα μην περιμένεις πολλα. καλύπτουν τις αδυναμιες της αστυνομευσης παίρνοντας διπλώματα για οτιδηποτε. ειναι οι μαγεια του νεου κοκ του γελοιου κρατους. παντως μπορεις να παραδωσεις αλλουνου διπλωμα αν εχεις, ολοι αυτο κανουν.
kage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Τον άλλον μηνα οι διανοιες θα περασουν νέο κοκ... πέρα απο κλήση κ διπλωμα θα ειχες δικαστηριο για κακουργημα...(όχι πταίσμα πλημμελημα) δηλ. Υποχρεωτικά δικηγορο κ πληρωμη ποσου αντι φυλακισης μερικα χιλιάρικα.. Αν δεν έχεις καποιο χαρτί απο λογιστηριο ή δεν είσαι δηλωμενος οδηγός τι ακριβώς θα γράψεις? Αν δεν κόψουν κλήσεις τους κόβουν μεταθεσεις/άδειες κτλ.. Πως θα δώσει άλλο διπλωμα αφού έχει τα στοιχεία του..για κλήσεις π γραφουν χωρίς παρών οδηγό γίνεται αυτο Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2024 από kage
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 30 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε τσαμπα ειναι, κανε αλλα μην περιμένεις πολλα. καλύπτουν τις αδυναμιες της αστυνομευσης παίρνοντας διπλώματα για οτιδηποτε. ειναι οι μαγεια του νεου κοκ του γελοιου κρατους. παντως μπορεις να παραδωσεις αλλουνου διπλωμα αν εχεις, ολοι αυτο κανουν. Αφού παρέλαβε την κλήση και την υπέγραψε,τι άλλου δίπλωμα του λες να δώσει; Και εδώ που τα λέμε σε όριο 70 πήγαινε με 120 ,χωρίς ζώνη ..........τι άλλο θέλει;Εδώ του έφαγε η κουνέλα την κλήση...... 4 3 17
basilis_k6 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφού παρέλαβε την κλήση και την υπέγραψε,τι άλλου δίπλωμα του λες να δώσει; Και εδώ που τα λέμε σε όριο 70 πήγαινε με 120 ,χωρίς ζώνη ..........τι άλλο θέλει;Εδώ του έφαγε η κουνέλα την κλήση...... δεν χανει κατι να ρωτησει. εμενα ο τροχαιος ετσι μου ειπε, δεν ξερω αν εννοουσε μονο για καμερες, δεν το διευκρίνησε.
MikeJ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Εντωμεταξυ Βοτανικός Αιγάλεω είναι κοντά και εξυπηρετεί το μέτρο (ο βασιλιάς των μέσων). Ένσταση φαντάζομαι έχει λογική αν έχεις κάποιο πάτημα ότι ο τροχονόμος έκανε σφάλμα και μπορείς να το αποδείξεις. Στην προκειμένη δε νομίζω ότι έχεις κάτι να κάνεις βέβαια δε χάνεις κάτι με λίγο παρακαλετο κλπ μήπως μειωθεί η ποινή.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν χανει κατι να ρωτησει. εμενα ο τροχαιος ετσι μου ειπε, δεν ξερω αν εννοουσε μονο για καμερες, δεν το διευκρίνησε. Μονο για κάμερες γίνεται αυτό που δεν δείχνει τον οδηγό η φωτό.
Δημοφιλής ανάρτηση nickol-us Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Βουλιαγμένης, με φίλο, σε κάμπριο, πηγαίνοντας με 120 αντί για 70, στο λόγο της τιμής μου σε εντελώς άδειο δρόμο.. Δε πιστεύω πως έκανα κάτι τόσο τραγικό. Κατά τ΄ άλλα ας παρανομήσω, ή ας κλειστώ 45 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε παντως μπορεις να παραδωσεις αλλουνου διπλωμα αν εχεις, ολοι αυτο κανουν. Όλη η ελληνική πραγματικότητα, μέσα σε 2 μηνύματα. Κατά τα άλλα απορούμε γιατί αυτό το ρημάδι κράτος δεν πάει μπροστά και εννοείται φταίνε μόνο οι άλλοι και οι πολιτικοί... 56 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Αλλά δίπλωμα; Το βρίσκω χοντρή τιμωρία.... Χοντρό το να παίρνουν δίπλωμα, συμφωνώ αλλά όταν οι μισοί έχουν ένα μπάρμπα που θα τους σβήσει την κλήση ενώ κάποιοι άλλοι δε τους νοιάζει το χρηματικό πρόστιμο, τότε όλοι θα ήταν ελεύθεροι να παρανομούν κατά κόρων... Ο δαιμόνιος έλληνας βρήκε την λύση βέβαια ακόμα και σε αυτό....να παραδίδει περισσευούμενο δίπλωμα κάποιου που δε το χρησιμοποιεί. Δηλαδή κάπου όπα....καταντάει αστείο. Συγνώμη για τα παραπάνω μα ένιωσα έντονα την ανάγκη να τα βγάλω... Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2024 από nickol-us 34 4
Nabuko Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 56 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε σε κάμπριο Τι ρόλο παίζει αυτό και το αναφέρεις? 57 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε έρχεται η Μπο η κουνέλα και μου αρπάζει τη κλήση, και πριν την πλακώσω στα γαμ%σταυρίδια έκανε μια μικρή τρυπούλα ακριβώς στο σημείο που ήταν οι υπάρχουσες καλικαντζούρες της τροχονόμου Δεν έχει σημασία. Αυτό το αντίτυπο της κλήσης ήταν για σένα.Την έχουνε κι αυτοί. 58 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Λειτουργεί αυτό με την ένσταση; ή τσάμπα ο κόπος. Ενίοτε ναι. Ανάλογα την παράβαση και το τι θα γράψεις. 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Το mail δε βλέπω να το πετυχαίνω. Που καλώ για να μου πουν το σωστό mail για ένσταση; https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/bebaioseis-kai-antigrapha/enstase-gia-praxe-bebaioses-parabases
Δημοφιλής ανάρτηση JakeKaufman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 58 minutes ago, JiovanniGeorgeo said: Βουλιαγμένης, με φίλο, σε κάμπριο, πηγαίνοντας με 120 αντί για 70, στο λόγο της τιμής μου σε εντελώς άδειο δρόμο.. δηλαδή μόνο μια τροχαία εμφανίστηκε μπροστά μας σε μια φάση. :') Δε πιστεύω πως έκανα κάτι τόσο τραγικό. Όχι για το πρόστιμο, αυτό το βρίσκω αρκετά λογικό, πόσο μάλλον δεδομένου πως δεν με γράψανε για ζώνη με κάνουν να θέλω να πω και ευχαριστώ. Αλλά δίπλωμα; Το βρίσκω χοντρή τιμωρία.... Η τροχονόμος χωρίς να πω πολλά, με είδε πως με πιάνει νευρικό γέλιο, και μου πρότεινε δεδομένου πως εργάζομαι να στείλω σε ένα email μια ένσταση. Το τραγικό; Με το που μπήκα σπίτι και άφησα το τσαντάκι στο πάτωμα, έρχεται η Μπο η κουνέλα και μου αρπάζει τη κλήση, και πριν την πλακώσω στα γαμ%σταυρίδια έκανε μια μικρή τρυπούλα ακριβώς στο σημείο που ήταν οι υπάρχουσες καλικαντζούρες της τροχονόμου. Ιδού τα ερωτήματα μου τώρα, παρακαλώ : 1. Λειτουργεί αυτό με την ένσταση; ή τσάμπα ο κόπος..; Πάω καθημερινές στην εργασία μου μέχρι Βοτανικό από Αιγάλεω, που μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ξαφνικά αυτό το 10λεπτο να το κάνω μια νέα περιπέτεια κάθε μέρα χάραμα με τα μέσα. Μόνο για αυτό το waypoint θα ήθελα να μιλούσα στην ένσταση. Κατά τ΄ άλλα ας παρανομήσω, ή ας κλειστώ. Ταιριάζει με τα ψυχολογικά που έχω τούτη τη περίοδο όπως και να 'χει. 2. Τι γράφω στο mail της ένστασης; Με απλά λογάκια τα αμέσως παραπάνω και το διαβάζει εκεί ένας άνθρωπας; 3. Το mail δε βλέπω να το πετυχαίνω. Που καλώ για να μου πουν το σωστό mail για ένσταση; Βάσει Βουλιαγμένης που με πιάσανε. Αυτά.. 1. Με όριο 70 πήγαινες 120 2. Δεν φορούσες ζώνη 3. Σκέφτεσαι να οδηγάς χωρίς δίπλωμα 4. Σου φαίνεται αδιανόητο να πας με το μετρο στη δουλειά (λες και δεν το κάνουν εκατομμύρια Αθηναίοι κάθε μέρα) ε είσαι τραγικός 36 12 2
NickTG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 1 hour ago, JiovanniGeorgeo said: σε κάμπριο Πρώτο λάθος εδώ. Με sedan δεν θα γινόταν ποτέ αυτό. 1 hour ago, JiovanniGeorgeo said: Δε πιστεύω πως έκανα κάτι τόσο τραγικό Δεύτερο λάθος εδώ. Αν τους το έλεγες τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Θα έβλεπαν το λάθος τους και θα σε άφηναν. 5 19
GodzillaCover Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Για να στο πρότεινε η τροχονόμος, υποψιάζομαι ότι θα σου μειώσουν την ποινή αν κανεις ένσταση. Γράψε απλώς τους λόγους για τους οποίους σου είναι αναγκαίο το δίπλωμα. Μη γράψεις αυτά που γράφεις εδώ (“Ε δεν έκανα και κάτι τραγικό”) γιατί δεν πρόκειται να στα δώσουν. Τωρα για το τι θα κανεις στο ενδιάμεσο, γιατί αποκλείεται να στα δώσουν αμεσα, είτε θα ζοριστείς και θα πας με τα μέσα ειτε θα το ρισκάρεις χωρίς δίπλωμα. Εγώ προσωπικά στη θέση σου μάλλον θα το ρίσκαρα για αυτήν την απόσταση, εάν δε σου έχουν πάρει τις πινακίδες. 1
lector Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Αιγαλεω Βοτανικος ειναι διπλα, βγαινει περπατητο. Πηγαινοντας με τα ποδια θα εχεις και το χρονο να σκεφτεις τα κριματα σου και να μετανιωσεις για αυτα αντι να ψαχνεις να βρεις πως θα διαπραξεις κι αλλα. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις