imr Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Και ενα λειτουργικο που ειχα φτιαξει εγω παλια δεν εχει κρασαρει ποτε, ουτε εχει χακαριστει 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manval Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 8 minutes ago, Jiakometi said: My Sql και μάλιστα τρέχει «native” σε Μ processors. Web server από το επίσημο Apple support. Αναφέρεται σε local web server σε πολλές εκδόσεις του λειτουργικού από εποχή Mac OSX. (2010). Επιλογή από Mail servers απλό την εποχή που υπήρχε διακριτό Mac OS server. Τώρα πια είναι ενοποιημένο το λειτουργικό. Οπότε, αν εσύ ήσουν ΙΤ θα πήγενες σε μια εταιρεία επίπεδου DELTA Airlines και θα τους πρότεινες να τρέξουν τις βάσεις τους σε Apple MacBook Air με "Μ" CPU !!!! 7 2 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 hour ago, manval said: Έχει η Apple Web Servers, SQL Servers, Files Servers, Email Servers και ένα σωρό άλλους servers που μπορούν να αντικαταστήσουν αυτά της Microsoft ? και σε τι τιμή ? 1 hour ago, Bourdoulas said: Λεπτομέρειες. Πάντως ο APPLE υπολογιστής του CEO δεν έπεσε!!!1!!1 και γιατί ήταν client σε unix server 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου ακομα δεν ειδα καναν linuxa να λεει να μπει παντου linux. insomnia με απογοητευσες.ε θα το πω εγω. αν ειχαν linux ολα θα ηταν μια χαρα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manval Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 minutes ago, poulinos said: ακομα δεν ειδα καναν linuxa να λεει να μπει παντου linux. insomnia με απογοητευσες.ε θα το πω εγω. αν ειχαν linux ολα θα ηταν μια χαρα Δεν υπάρχει λειτουργικό, δίκτυο (ή οτιδήποτε δουλεύει με 0 & 1) σύστημα το οποίο να μην μπορεί να χαλάσει ή να χακαριστεί. Αν υπήρχε τέτοιο σύστημα εγώ, και κάμποσοι εκατοντάδες χιλιάδες σαν εμένα, θα ήταν άνεργοι. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, poulinos είπε ακομα δεν ειδα καναν linuxa να λεει να μπει παντου linux. insomnia με απογοητευσες.ε θα το πω εγω. αν ειχαν linux ολα θα ηταν μια χαρα https://www.theregister.com/2024/07/21/crowdstrike_linux_crashes_restoration_tools/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 10 minutes ago, poulinos said: ακομα δεν ειδα καναν linuxa να λεει να μπει παντου linux. insomnia με απογοητευσες.ε θα το πω εγω. αν ειχαν linux ολα θα ηταν μια χαρα 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) "sneak attack" Επεξ/σία 4 Αυγούστου από Ne0n 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manval Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου O κακόμοιρος ο developer που έσπρωξε το update, ζει ακόμη? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) οσα γιαουρτια και να φαει οι κώδικες του Gates κρατανε την υφήλιο up and running facts Επεξ/σία 4 Αυγούστου από somt 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 32 minutes ago, manval said: Δεν υπάρχει λειτουργικό, δίκτυο (ή οτιδήποτε δουλεύει με 0 & 1) σύστημα το οποίο να μην μπορεί να χαλάσει ή να χακαριστεί. Αν υπήρχε τέτοιο σύστημα εγώ, και κάμποσοι εκατοντάδες χιλιάδες σαν εμένα, θα ήταν άνεργοι. εγω το ξερω. αλλοι δεν το ξερουν 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 15 minutes ago, somt said: οσα γιαουρτια και να φαει οι κώδικες του Gates κρατανε την υφήλιο up and running facts Αυτό το σχόλιο σε συνδιασμό με τα 666 σχόλια που έχεις σύνολο το λες και ύποπτο 😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου ειχα μελετησει που θα ρίξω το 666ο 😋 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, somt είπε οσα γιαουρτια και να φαει οι κώδικες του Gates κρατανε την υφήλιο up and running facts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Ομολογώ ότι περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο, αλλά όχι από κάποιον ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως IT professional. Πάμε λοιπόν My Sql και μάλιστα τρέχει «native” σε Μ processors. Web server από το επίσημο Apple support. Αναφέρεται σε local web server σε πολλές εκδόσεις του λειτουργικού από εποχή Mac OSX. (2010). Επιλογή από Mail servers απλό την εποχή που υπήρχε διακριτό Mac OS server. Τώρα πια είναι ενοποιημένο το λειτουργικό. Και όλα αυτά ‘ένα Google search away. όπως και στα νήματα, περί ηλεκτροκίνησης, έτσι και στα θέματα Apple οι «δυναμικότεροι» σκεπτικιστές, είναι αυτοί που έχουν μπει ποτέ σε ηλεκτρικό, η/και δεν χρησιμοποίησαν προϊόντα Apple ποτέ. Αυτό πρέπει να είναι αυτό που λένε «αντικειμενική προσέγγιση» …… Βέβαια μια εσωτερική ανάγκη τους αναγκάζει να συμμετέχουν ενεργά στα θέματα Apple, να σώσουν εμάς τους «παραπλανημένους». Δεν βαριέσαι ……..καλή καρδιά Βάστα, γιατί τώρα πραγματικά δε καταλαβαίνω τι προσπάθησες να γράψεις. Επειδή τρέχει η MySQL "και μάλιστα native σε m processors" πως ακριβώς μεταφράζεται οτι το λειτουργικό της Apple έχει αντικαταστήσει τα linux ή τα windows που χρησιμοποιούνται ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, στο 99.99% των περιπτώσεων. Δεν έχεις ακούσει να "καταρρέει σύστημα της apple" γιατί στην καλύτερη παίζει να βασίζονται σε MacOS το 0.0000001% των εμπορικών εφαρμογών. Τώρα τι σχέση έχει αυτό, με το γεγονός οτι υπάρχει web server που τρέχει σε mac (για το οποίο μάλιστα έκανες και Google Search 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣) πραγματικά δεν έχω ιδέα. Και το χειρότερο είναι ότι ούτε εσύ έχεις, αλλά το έγραψες. Δε βαριέσαι. Καλή καρδιά 5 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα