Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , ξέρω ότι είναι πολύ γενική η ερώτηση αλλά έχει κανείς εμπειρία ; Ποσό σας κόστισε ο δικηγόρος για την αποποίηση κληρονομιάς από ανήλικο ; 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pikaros είπε

Καλησπέρα , ξέρω ότι είναι πολύ γενική η ερώτηση αλλά έχει κανείς εμπειρία ; Ποσό σας κόστισε ο δικηγόρος για την αποποίηση κληρονομιάς από ανήλικο ; 

Αθήνα? Θεσσαλονίκη? Σε κάνα χωριό 10 κατοικιών ? Εξωτερικό? Δεν είναι κάτι στάνταρ παίζουν πολλά ρόλο κυρίως το που είσαι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ που χρειάστηκε αποποίηση η ανήλικη κόρη μου, δικηγόρος παράβολα και δικαστικά έξοδα μου πήγαν όλα μαζί 800 ευρώ. Υπόψιν από την κατάθεση της αίτησης για αποποίηση παύει να μετράει το τετράμηνο και συνεχίζει να ισχύει από την έκδοση της απόφασης. Οπότε μόλις βγει η απόφαση του δικαστηρίου πρέπει να γίνει αμέσως η αποποίηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον από πάνω καθώς και σε μας κάπου τόσο πήγε αντίστοιχη περίπτωση. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μία συνήθης τιμή αρχίζει από 800 ερώ για απλές υποθέσεις και ανεβαίνει εάν τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα,όπως εάν υπάρχει μεγάλο ιστορικό προηγούμενων αποποιήσεων, εάν είναι δύσκολη η απόδειξη των χρεών της κληρονομίας, εάν η κληρονομία περιέχει και ενεργητικό και παθητικό, εάν υπάρχουν περισσότερα παιδιά, παιδιά εκτός γάμου κοκ. 

Τα 800 είναι η μια καλή αρχή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...