Προς το περιεχόμενο

Self-Service Car Wash

kostasmath23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.

Ζώντας σε μικρή πόλη επαρχίας, μου φαίνεται καλή ιδέα το άνοιγμα πλυντηρίου αυτοκινήτων self-service 24ωρο.

Έχει κάποιος αντίστοιχη επιχείρηση ή γνώση για το budget που χρειάζεται μια τέτοια επένδυση; Μιλάω πάντα για ένα μικρό με 2-3 σταθμούς εξωτερικού πλυσίματος και 1-2 εσωτερικού, χωρίς υπερβολές σε εξοπλισμό και υποδομές γιατί πρόκεται για μικρό μέρος με λίγο κόσμο και απαιτήσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα σου πω για κόστος. Δεν ξέρω. 

Πρέπει να βάλεις κάτω και άλλα πράγματα. Πόσα πλυντήρια υπάρχουν, πόσες βούρτσες και επίσης βασικό αν είναι διατεθειμένος ο συμπολίτης σού να καθίσει να το πλύνει μόνος. 

Κι εγώ σε μικρή επαρχιακή ζω γι αυτό στα λέω. 

Χωρίς να ξέρω το κόστος υπολογίζω ότι κάθε λαμπικο κοστίζει καμία 300αρια χιλιάρικα συν τα λειτουργικά, για την περίπτωση σου ίσως λιγότερο . Τώρα αν αξίζει στην περιοχή σου έχει να κάνει με τον πληθυσμό και τις συνήθειες του. Αθήνα κατά κύριο λόγο δουλεύει με νέους, ταξιτζήδες, καγκουρες και αρκετούς με εταιρικά αυτοκίνητα.  Προσωπικά πηγαίνω σε κλασικό πλυντήριο τα καθημερινά αυτοκίνητα μια φορά την εβδομάδα , το αφήνω και το παίρνω όταν με βολεύει και τα self service τα έχω μόνο σαν λύση ανάγκης μετά από κάποιο ταξίδι αν έχει μαζέψει μυγακια ή αν φάω καμία κουτσουλια.

14 hours ago, Morosana said:

Χωρίς να ξέρω το κόστος υπολογίζω ότι κάθε λαμπικο κοστίζει καμία 300αρια χιλιάρικα συν τα λειτουργικά, για την περίπτωση σου ίσως λιγότερο . Τώρα αν αξίζει στην περιοχή σου έχει να κάνει με τον πληθυσμό και τις συνήθειες του. Αθήνα κατά κύριο λόγο δουλεύει με νέους, ταξιτζήδες, καγκουρες και αρκετούς με εταιρικά αυτοκίνητα.  Προσωπικά πηγαίνω σε κλασικό πλυντήριο τα καθημερινά αυτοκίνητα μια φορά την εβδομάδα , το αφήνω και το παίρνω όταν με βολεύει και τα self service τα έχω μόνο σαν λύση ανάγκης μετά από κάποιο ταξίδι αν έχει μαζέψει μυγακια ή αν φάω καμία κουτσουλια.

Τι; ΤΙ; Εγώ το πλένω στο εναρκτήριο ματς κάθε Μουντιάλ.

• Like 3
  • Haha 3

Μάλλον είμαι Ανατολίτης και δεν μου αρέσει να μπαίνω κάπου που να μην το νοιωθω καθαρό. Κάθε εβδομάδα χρειάζεται να κάνω αρκετές συναντήσεις, πήγαινε έλα σε λιμάνι, ναυπηγεία και γίνεται κωλος και αρκετές φορές μπαίνουν και συνεργάτες, πελάτες κτλ. Δεν υπάρχει πιο άβολο από το να βάλεις κάποιον ξένο μέσα και να νοιώθει μαγκωμενος από ένα βρώμικο αμαξι , δείχνει πολλά για σένα και για τη δουλειά σου.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, kostasmath23 said:

Καλησπέρα παιδιά.

Ζώντας σε μικρή πόλη επαρχίας, μου φαίνεται καλή ιδέα το άνοιγμα πλυντηρίου αυτοκινήτων self-service 24ωρο.

Έχει κάποιος αντίστοιχη επιχείρηση ή γνώση για το budget που χρειάζεται μια τέτοια επένδυση; Μιλάω πάντα για ένα μικρό με 2-3 σταθμούς εξωτερικού πλυσίματος και 1-2 εσωτερικού, χωρίς υπερβολές σε εξοπλισμό και υποδομές γιατί πρόκεται για μικρό μέρος με λίγο κόσμο και απαιτήσεις.

κορυφαια προφανως ειναι της καερχερ και παρε μια ιδεα εδω https://kaercher-store-kohn.de/en/Professional/Vehicle-cleaning-systems/

εναλλακτικα για Ελλαδα μπορεις και μεμονομενους εισαγωγεις οπως http://www.intermach.gr/index.php?route=information/contact

εκτος απο μηχανηματα πρεπει να:

1)εχεις οικοπεδο (ειτε ενοικιαση ειτε δικο σου) αλλα θελει και διαμορφωση π.χ να ριξεις ασφαλτο ή τσιμεντο (και με τις τιμες που εχουν παει τα δομικα δεν ειναι μικρο το κοστος)

2)τα μηχανηματα που εβαλα

3)αναλωσιμα για τα μηχανηματα που μπορεις για να μην ασχολεισαι να κανεις συνεργασια με εξωτερικη εταιρια να τα γεμιζουν

4)Νερο (λογαριασμος) αλλα και συνδεση με αποχετευση σοβαρη (μη φας κανα τρελο προστιμο απο περιφερεια)

Αν το μερος σου δεν εχει γραφεια ενοικιασεως ιχ ή αρκετους επαγγελματιες (ταξι/φιρμες με εταιρικα) ισως να μην ειναι και η καλυτερη επενδυση

Επεξ/σία από vamvakoolas

2 ώρες πριν, stefanosnik είπε

Το έχω δει και εγώ αυτό και μου άρεσε πολύ ! Έχεις περαιτέρω πληροφορίες ; 

Το παιδί που έρχεται και μου γυαλίζει τα αυτοκίνητα το έχει πάρει αλλά δεν βρήκε χώρο και σκέφτεται να το πουλήσει. Αν θες μπορώ να σε φέρω σε επαφή 

Μονο απο τους καγκουρες εχεις φουλ πελατεια.
Περναω Σαββατο βραδυ απο το lampiko καλαματα και πρωτα μυριζω τις κολωνιες και μετα τα απορρυπαντικα.

• Like 1

Θεσσαλονικη-Αθηνα πλεον βρισκεις ακομη και με 10 ευρω μεσα-εξω ή με 3 ευρω μονο εξω. Ολοι οι υπαλληλοι ειναι πακιστανοι.

Δεν νομιζω οτι το car wash ειναι και κανενα χρυσορυχειο ως επενδυση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι περισσότερες ζημιές γίνονται πάντως από τους και καλά επαγγελματίες 😆 που θα στο πλύνουν με 10-12 ευρώ. Χώρια ότι για να βρεις ελεύθερο να στο πλύνουν πρέπει να κλείσεις ραντεβού. Να μου λείπει. Σπιτάκι μου και στα γρήγορα σε ένα λαμπικο αν βαριέμαι χωρίς πολλά πολλά.

Επεξ/σία από dtk-386

On 04/08/2024 at 18:42, kostasmath23 said:

Καλησπέρα παιδιά.

Εκτός από κάποια αστικά κέντρα που μπορεί να έχουν αυτό που λέμε critical mass, η υπόλοιπη επαρχία δεν μπορεί να σηκώσει κάτι τέτοιο !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Dinos1973 said:

Εκτός από κάποια αστικά κέντρα που μπορεί να έχουν αυτό που λέμε critical mass, η υπόλοιπη επαρχία δεν μπορεί να σηκώσει κάτι τέτοιο !

σε πληροφορω σε μικρη πολη στη Κρητη και μαλιστα εξω απο αυτη εχουμε τετοιο εδω και 5 χρονια και ακομα δουλευει.

Οπως εγραψα δουλευει με επαγγελματιες (ταξι και εταιρικα) αλλα και με γραφεια ενοικιασεως.

Αν δεν ειχε αυτες τις κατηγοριες σε αυτη τη πολη θα ειχε κλεισει...χθες.

Επεξ/σία από vamvakoolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...