Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχοντας macbook pro με τον M1 pro και σκέφτομαι για την πλήρη μετάβαση σε Mac (να αλλάξω και το παλιό pc μου) σκέφτομαι για τον Mac Studio.

Η χρήση του θα είναι για βίντεο μοντάζ και επεξεργασία φωτογραφιών

έχοντας (νομίζω) κατασταλάξει στον M2 max 64GB 2TB (για το futureproof), o προβληματισμός μου είναι αν αξίζει αυτός, ή να αλλάξω φέτος το macbook m1 pro με τον m3 pro και να περιμένω τα νέα macstudio όπου φημολογείται για τα μέσα 2025

Θα εκτιμούσα κάποιες απόψεις μπας και αποφασίσω και εγώ που θα επενδύσω τα καθόλα λίγα ευρώ 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

futureproof και m2, το λες και λιγο αντιφαση...
Αν σε παιρνει οικονομικα να πας σε m3,καντο διχως δισταγμο.

Επεξ/σία από sleepychris
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν θα υπάρξει Mac Studio με Μ3 

Θα πάει απευθείας σε Μ4 όπως και στο Mac mini. Βέβαια το Mac mini M4 αναμένεται τον Οκτώβριο ενώ το Mac Studio κάπου μέσα  στο 2025. Ίσως το Μάρτιο αλλά πιθανέστερα  τον Ιούνιο στο γνωστό event. 

Δεν ξέρω αν μπορείς να καλύψεις τις (μέχρι τότε)  ανάγκες  σου με ένα MacBook Pro.  Αν ναι, τότε σίγουρα αξίζει να περιμένεις. …..

Εάν όχι, τότε και ο Μ2 ultra θα σε πάει αρκετά μακριά. 

My 2c

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sleepychris είπε

futureproof και m2, το λες και λιγο αντιφαση...
Αν σε παιρνει οικονομικα να πας σε m3,καντο διχως δισταγμο.

futureproof εννοώ ότι μπορεί να μοντάρει και 8Κ οπότε το 4Κ 10 και 12bit το έχει άνετα, οπότε μέχρι να γίνει το 8Κ τόσο διαδομένο όπως το 4Κ τώρα θα πάρει αρκετά χρόνια ακόμα, αλλά και όταν θα χρειαστεί να μοντάρει 8Κ δε θα μασήσει το εργαλείο  

1 ώρα πριν, Jiakometi είπε

Δεν θα υπάρξει Mac Studio με Μ3 

Θα πάει απευθείας σε Μ4 όπως και στο Mac mini. Βέβαια το Mac mini M4 αναμένεται τον Οκτώβριο ενώ το Mac Studio κάπου μέσα  στο 2025. Ίσως το Μάρτιο αλλά πιθανέστερα  τον Ιούνιο στο γνωστό event. 

Δεν ξέρω αν μπορείς να καλύψεις τις (μέχρι τότε)  ανάγκες  σου με ένα MacBook Pro.  Αν ναι, τότε σίγουρα αξίζει να περιμένεις. …..

Εάν όχι, τότε και ο Μ2 ultra θα σε πάει αρκετά μακριά. 

My 2c

Μ3 εννοούσα το macbook pro με τον M3 pro ή MAX

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, SaiOsiris είπε

futureproof εννοώ ότι μπορεί να μοντάρει και 8Κ οπότε το 4Κ 10 και 12bit το έχει άνετα, οπότε μέχρι να γίνει το 8Κ τόσο διαδομένο όπως το 4Κ τώρα θα πάρει αρκετά χρόνια ακόμα, αλλά και όταν θα χρειαστεί να μοντάρει 8Κ δε θα μασήσει το εργαλείο  

Μ3 εννοούσα το macbook pro με τον M3 pro ή MAX

Στο πρώτο κομμάτι συμφωνώ, υπάρχει ακόμη χρόνος. 
Στο δεύτερο, θεωρώ ότι ένα Macbbok με τον Μ2 pro/max θα μπορέσει, έστω και οριακά να τρέξει τέτοια projects, αλλά εξαρτάται από  εσένα αν αντέχεις να περιμένεις τον επιπλέον χρόνο που θα χρειάζεται για το encoding. 

Για να το κλείσω, θα έμενα με το PC μέχρι του χρόνου, για το Mac Studio M4. Εκτός εάν το PC πεθαίνει τώρα κοντά και χρειάζεται άμεσα αναβάθμιση οπότε θα πήγαινε να στο Mac Studio που αναφέρεις.  (Μ2 max). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...