therock Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Βρήκα ένα προϊόν που με ενδιαφέρει αλλά παρατηρώ πως το πουλάει ιδιώτης ως μεταχειρισμένο. Υπάρχει η αγορά μέσω σκρουτζ όπου αν κάτι δε μου κανει φαντάζομαι σε αποζημιώνει το σκρουτζ όπως αν ήταν κατάστημα αλλά θα θελα να ξέρω περισσότερα. -Πχ μπορείς να επικοινωνήσεις με τον ιδιώτη για περισσότερες λεπτομέρειες? Να ρωτήσεις σε τι κατάσταση βρίσκεται τι περιλαμβάνει κτλ κτλ -Και έπειτα αν αργεί να τον ρωτήσει πότε θα το στειλει και τα σχετικά? -Επίσης αν το παραλάβεις και κάτι λείπει η δεν είναι όπως έχει υποσχεθεί η έχει κάποια ζημιά, πως κατοχυρωνεσαι χωρίς να χεις τρεχαματα? Όποιος έχει πληροφορίες η το χει αντιμετωπίσει ας μας πει να ξέρουμε γιατί έχω βρει κάτι που με ενδιαφέρει και θέλω να προχωρήσω σε αγορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dream_Killer Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Η αγορά έγινε μέσω Scroot Scoop με την Beta έκδοση; Είτε ως ιδιώτης είτε ως αγοραστής όποιος έχει κάνει αγοραπωλησίες αν απαντήσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Δεν έγινε από μένα κάποια αγορά ακόμα, για αυτό ρωτάω να δω αν θα κάνω. Δε ξέρω αν είναι από σκοοπ, έγραψα κάτι στο google και μου δώσε ένα αποτέλεσμα από skroutz και όταν μπήκα μέσα είδα ότι είναι ιδιώτης αυτός που πουλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Στο μόνο που μπορώ να σου απαντήσω προσωπικά είναι στο πότε θα το στείλει το προϊόν. Είχα βάλει προσωπικά με εταιρικό αφμ ένα προϊόν εκθεσιακό στις πρώτες ημέρες του Skoop για να δω πως λειτουργεί. Έγινε παραγγελία την οποία αποδέχθηκα αλλά δεν μου έλεγε πουθενά το πότε να την στείλω. Δεν είναι όπως στις παραγγελίες που το κατάστημα πρέπει μέσα σε 24 ή 48 ώρες να γίνει αποστολή διαφορετικά αυτόματη ακύρωση. Φαντάσουν πως προσωπικά την ξέχασα εντελώς σίγουρα για 5-6 ημέρες με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει ο αγοραστής (φαντάζομαι κάπου βλέπει τα στοιχεία) και του είπα 100 συγνώμη και έκανα εν τέλει την αποστολή. Με ACS μου είχε βγάλει από ότι θυμάμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Οκ χρήσιμες πληροφορίες. Οπότε επικοινωνήσε αυτός μαζί σου και όχι το σκρουτζ? Δηλαδή είχε κάπως στοιχεία και σε πήρε τηλέφωνο να μάθει τι και πώς? Και εγώ αυτό θέλω, όταν παραγγείλω να μου δώσει κάποιο τηλέφωνο να πάρω να ρωτήσω το οτιδηποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, therock είπε Οκ χρήσιμες πληροφορίες. Οπότε επικοινωνήσε αυτός μαζί σου και όχι το σκρουτζ? Δηλαδή είχε κάπως στοιχεία και σε πήρε τηλέφωνο να μάθει τι και πώς? Και εγώ αυτό θέλω, όταν παραγγείλω να μου δώσει κάποιο τηλέφωνο να πάρω να ρωτήσω το οτιδηποτε Ναι αυτός πήρε τηλέφωνο στο κατάστημα, όχι σε κάποιο κινητό. Απλά τώρα δεν ξέρω αν έβλεπε τα στοιχεία μας ή απλά είδε το όνομα το έβαλε στο google και από εκεί το βρήκε. Φαντάζομαι ότι ο Σκρουτζ πρέπει να δίνει στοιχεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου A οκ αν είχες δώσει όνομα καταστήματος ναι και εγώ έτσι το googlarw γενικά αν δεν δίνει στοιχεία το Σκρουτζ. Οπότε τελικά παίζεις να μην έχω και στοιχεία πληροφοριας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 7 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Μια συντομη ενημερωση απο προσωπικη μου νεα ενεργεια. Μιλησα στο τσατ του σκρουτζ για διευκρινισεις, μου παρεπεμψαν το τικετ στο support του skoop Και εκει μου ειπαν πως δεν υπαρχει καποιος απευθειας διαυλος επικοινωνιας και απλα μονο οι ιδιοι μεταφερου νστον πωλητη τα ερωτηματα. Οποτε εγραψα 2-3 αποριες στο skoop support στο μειλ, και θα τις μεταφερουν στον πωλητη. Οποτε προς το παρον παει καπως ετσι η φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα