Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, TravaoZoria είπε

Καλησπέρα σας.

Μήπως έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ καθε φωτογραφία που βγάζω στο iphone, να ανεβαίνει στο icloud και μετά να την σβήνω από το κινητό μου για να είναι άδειο το κινητο και να γεμίζει το cloud; 
Το κινητο μου ειναι 128 και εχει γεμισει και εχω παρει 200giga στο cloud οποτε θελω να μεινει αδειο το κινητο και αυτα τα αρχεια των 120 giga που εχω στο κινητο, να τα μεταφερω στο cloud. 
Μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω πολύ;

Ειναι Integrated το iCloud με τη συσκευη κ ανεβαινει αυτοματα.

Οτι σβηνεις απο τη συσκευη σβηνετε κ απο icloud αλλα και αναποδα. Θα πρεπει να ενεργοποθησεις το παρακατω η επιλογή «Βελτιστοποίηση χώρου» για να αποθηκευει μικρ.ποιοτητα των media στη συσκευη και την original ποιοτητα στο icloud. Επισης σβησε apps που δεν χρησιμοποιεις. Τα 128 δεν γεμιζουν τοσα ευκολα εκτος αν βγαζεις ProRes συχνα. 

Αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο στο iCloud

Από προεπιλογή, οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποθηκεύονται στη συσκευή σας στην αρχική έκδοση υψηλής ανάλυσης. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούν πολύ χώρο στο iPhone και το iPad. Με τις Φωτογραφίες iCloud, μπορείτε να ελευθερώσετε περισσότερο χώρο στη συσκευή σας και να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή σας σε πλήρη ανάλυση, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Πρώτα βήματα με τις Φωτογραφίες iCloud:

1. Αγγίξτε Ρυθμίσεις > [το όνομά σας] > iCloud > Φωτογραφίες.

2. Αγγίξτε «Συγχρονισμός αυτού του iPhone». Σε iOS 15 ή παλαιότερη έκδοση, αγγίξτε για να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Φωτογραφίες iCloud».

3. Επιλέξτε «Βελτιστοποίηση αποθήκευσης» για να ελευθερώσετε περισσότερο χώρο στη συσκευή σας.

Δεν παρέχεται εναλλακτικό κείμενο για την εικόνα

Όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή «Βελτιστοποίηση χώρου», οι φωτογραφίες και τα βίντεο πλήρους ανάλυσης αποθηκεύονται στο iCloud και, όταν χρειάζεται, αποθηκεύονται στη συσκευή σας αντίγραφα που εξοικονομούν χώρο. Επίσης, εφόσον έχετε αρκετό χώρο στο iCloud, μπορείτε να αποθηκεύετε όσες φωτογραφίες και βίντεο θέλετε.

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτο που θελεις δεν γινεται δυστυχως. Διοτι συγχρονιζουν ολα μεταξυ τους. Αν σβησεις απο κινητο σβηνεται απο παντου, και αν σβησεις απο iCloud σβηνεται απο κινητο, κτλ.

Αν καταλαβαινω καλα εχεις αγορασει απλα τον χωρο αλλα δεν εχεις κανει κατι ακομα.. Ενεργοποιησε το iCloud να συγχρονιζονται οι φωτο αλλα ΟΧΙ στην ρυθμιση Διατηρηση Αρχικων (Keep Originals) ΑΛΛΑ σε Βελτιστοποιηση χωρου Αποθηκευσης (Optimize storage) οπου στο κινητο θα κρατουνται οι φωτο/βιντεο σε χαμηλοτερη αναλυση και στο iCloud θα υπαρχουν κανονικα σε πληρη αναλυση.. για 1-2 βδομαδες θα ανεβαζει τις φωτο στο iCloud και μετα θα συνελθει.. Θα δεις οτι θα ελευθερωθει χωρος αυτοματα.

Με αυτο το τροπο σκεψου, και εγω 128αρι εχω, 6.000 φωτο, 750 βιντεο στο iCloud πιανουν 260GB (εχω αγορασει τα 2ΤΒ) και στο κινητο πιανουν μολις 1,5GB.. Πρακτικα το κινητο δεν θα γεμισει ποτε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...