avacan23 Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου https://www.plaisio.gr/ektiposi/mixanimata-ektiposis/polimixanimata/epson-ecotank-l4266-polimixanima-inkjet_3804852 O φθηνότερος αυτόματης διπλής οψης με τεχολογία eco tank- δεξαμενης μελανιού. Η καλύτερη λύση για οικιακή χρήση- αφού εχει τα πιο φθηνά μελάνια και wifi -airprint-bluetooth Τυπώστε φωτογραφίες άφοβα. εχει δώρο 5 μπουκαλάκια μελάνια (2 μαυρα+3 χρώματα) Η αυτοματη εκτύπωση διπλής όψησ λύνει τα χερια. Για μένα ειναι μονοδρομος για μια οικογένεια αφού τα 250 ευρώ θα τα κάνει απόσβεση σε ενα χρόνο από το κόστος μελανιού ενος εκτυπωτή τον 100 ευρώ με μελάνια κανονικα. Το μπουκαλάκι το βρίσκεις 8-10 ευρώ. Με 3 χρονια εγγυηση. αξίζει! https://www.epson.gr/el_GR/Προϊόντα/Εκτυπωτές/inkjet/Οικιακά-προϊόντα/ecotank-l4266/p/31098 https://www.epson.gr/el_GR/innovative-technologies/micro-piezo-technology Απόδοση φιάλης που περιλαμβάνεται στο κουτί του. Απόδοση ασπρόμαυρων εκτυπώσεων 14.000 Σελίδες Απόδοση έγχρωμων εκτυπώσεων 5.200 Σελίδες 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Για inktank δεν το συζηταμε, δεν αξιζουν οι υπολοιποι με τα cartriges σε καμια των περιπτωσεων. Τωρα εδω να πω πως αυτοι που διαθετουν εκτυπωση διπλης οψης εκτος απο την προφανη ευκολια εχουν αλλα 2 οφελη-> α)Χρησιμοποιεις λιγοτερες κολλες α4 β)Πιανουν λιγοτερο χωρο(μισες κολλες συνολικα, μισος ογκος για αποθηκευση) Προφανως εαν τυπωνεις καμια φωτοτυπια π.χ ταυτοτητας δεν εχει τοσο σημασια αλλα εαν θελεις να τυπωσεις π.χ e-books 300 σελιδων εχει μεγαλη διαφορα. Γιατι το συγκεκριμενο -ειδικα με τα πολυ μικρα Α4 tray που εχουν οι φθηνοτεροι εκτυπωτες~25 A4- δεν παιζει να κανεις χειροκινητη εκτυπωση διπλης οψης γιατι θα πρεπει να ξανατοποθετησεις σωστα τα χαρτια 15 φορες-τρομερη μανουρα-). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JaguarOne Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πολύ καλή περίπτωση. Είμαι ήδη στον 2ο eco tank, L3060, 300€ τον είχα πάρει και από όσο βλέπω τις προδιαγραφές η βασική διαφορά, ίσως και η μόνη σημαντική, είναι η διπλή όψη. Που και αυτή γίνεται με manual τρόπο, αφού το υποστηρίζει ο driver της epson Αν κάνετε χρήση είναι πιο οικονομικός από αυτους με cartridges, κάθε μπουκαλάκι αυθεντικό έχει 5-6€ και όντως βγάζει χιλιάδες εκτυπώσεις. Στα ελαττώματα του είναι ότι για φωτογραφίες, είναι απλά καλος και αυτό μόνο με το κατάλληλο φωτογραφικό χαρτί. Επίσης, καλό είναι να μην μένει μήνες άπραγος γιατί βουλώνουν τα σωληνάκια και αυτό δεν καλύπτεται από την εγγύηση! Επεξ/σία 4 Αυγούστου από JaguarOne 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 ώρες πριν, JaguarOne είπε Επίσης, καλό είναι να μην μένει μήνες άπραγος γιατί βουλώνουν τα σωληνάκια και αυτό δεν καλύπτεται από την εγγύηση! Πάνω από 3 εβδομάδες δεν θα τον άφηνα προσωπικά. Δυο φορές που τον είχα ξεχάσει για αυτό το διάστημα χρειάστηκε το "deep clean" για να ξεβουλώσουν 2 από τα 4 nozzle (ο απλός καθαρισμός δεν έκανε τίποτα). Και ως γνωστόν αυτό καταναλώνει πολύ μελάνι, αλλά και γεμίζει το tray του εκτυπωτή, οδηγώντας μας πιο κοντά στην μέρα που θα χρειαστεί να τον στείλουμε στο service. Καλού-κακού προτείνω μια φορά την εβδομάδα να κάνουμε μια εκτύπωση, έστω και το "nozzle check" από το λογισμικό της epson που εκτυπώνει ελάχιστο από κάθε χρώμα. Πάντως είναι πολύ καλή προσφορά. Εγώ είχα πάρει τον ecotank που είναι σκέτος εκτυπωτής στα 180 ευρώ περίπου (έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω). Στα 250 τέτοιο πολυμηχάνημα είναι καλή ευκαιρία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου εχω τον L382 πανω απο 3 χρονια , με αναρχη χρηση αλλες περιοδους αρκετη αλλες μηδενικη , εχω κανει πολλλλλες φορες deep clean με ενα μπουκαλι μαυρο εξτρα που υπηρχε στην συσκευσια δεν εχω δωσει ακομα ουτε ενα ευρω για μελανια... ποτε ξανα με catridges ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Engimek είπε Καλού-κακού προτείνω μια φορά την εβδομάδα να κάνουμε μια εκτύπωση, έστω και το "nozzle check" από το λογισμικό της epson που εκτυπώνει ελάχιστο από κάθε χρώμα. Βασικά είναι προτιμότερο το nozzle check μιας και είσαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιηθούν όλα τα ακροφύσια. Εγώ με τον Canon G640 τυπώνω 2 σελίδες nozzle check κάθε εβδομάδα. Κάποιες φορές που παρέλειψα να εκτυπώσω το nozzle check επειδή εκείνες τις μέρες είχα εκτυπώσει πολλές φωτογραφίες και θεώρησα πως δεν χρειάζεται, κάποια ακροφύσια άρχισαν να βουλώνουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Εχει καποιος ιδεα πως ειναι η ποιοτητα για εκτυπωση φωτογραφιων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Αυτο το εχετε δει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) https://youtu.be/xHkDmuHfuzs?feature=shared μαι χαρά τυπώνει τις φωτογραφίες. Μέχρι και Α4 σε φωτογραφικό χαρτί τυπώσαμε και ήταν πολύ καλή! Το ανιψακι μου έχει τρελαθεί να τυπώνει. Ποτέ δεν προτείνω κάτι που δεν το ξέρω η έχω προσωπική εμπειρία. Δεν θελω να πάρω κανένα στο λαιμό μου αλλά μόνο να βοηθήσω. Αγοράστε άφοβα. Το σύστημα της Epson είναι καλύτερο επειδή δεν ζεσταίνει το μελάνι. Έχει 3 χρόνια εγγύηση πολύ καλή υποστήριξη από software μπορείς πχ να τυπώσεις απομακρυσμένα με λογαριασμό σε Epson. στα 250 ευρώ δε θα βρείτε καλύτερη επιλογή δειτε το βίντεο να πάρετε μια ιδέα Το μόνο πρόβλημα με την τεχνολογία ink jet είναι ότι θέλει να τυπώνεις συχνά. Αλλά αυτό είναι γνωστό πιστεύω και ισχύει για όλους τους εκτύπωτες αυτής της τεχνολογίας εκτόξευσης μελανιού. Ξέρω συνάδελφο που έχει 3 χρόνια Epson ecotank και δεν έπαθε τίποτα. Τώρα αυτός δεν είναι η φθηνή εισαγωγική σειρά και όσο τον δούλεψα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι λίγο Άργος μόνο . Αγοράστε άφοβα Επεξ/σία 5 Αυγούστου από avacan23 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 10 hours ago, dimos15 said: Αυτο το εχετε δει? really???? βαλανε μελανα τσαμπα πλεον αλλά περιοριζουν τη χρηση με το μελανό..πανο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου All Epson printers contain a small internal waste ink tank that is filled with felt pads. They are designed to collect any “waste ink” the printer produces. When these pads get full your printer will throw up a “Service Error” message and shut down. Στα 3 χρόνια ίσως χρειαστεί να γίνει αλλαγή του εξαρτήματος waste tank. 20 ευρώ κόστος είναι κι αν είναι εντός εγγύησης νομίζω κοστίζει 3 ευρώ. Το πρόβλημα είναι στους φθηνούς ecotank που συμβαίνει ότι λέει το βίντεο. Μη φοβάστε με αυτόν δεν έχει πρόβλημα τέτοιο . Νομίζω και στο Σκρουτζ αναφέρει κάποιος σε κριτική ότι το άλλαξε στην πέσουν εντός εγγύησης με 3 ευρώ. Είναι πολύ καλός εκτύπωτης στα 250 ευρώ για χρήση οικιακή . αντιγράφω ότι λέει Είχα Laizer samsung αλλά πολύ ακριβά τα Toner και τελειωναν αμέσως, ειδικά το μαύρο.Έχω Epson inject και απο το 2018 και Έχω αλλάξει μελάνια 1 φορά μόνο. Σε περιόδους που δεν εκτυπώνω για 1 μήνα θέλει απλά 1 καθάρισμα η κεφαλή. Δεν ξέρω πως ακριβώς σου βούλωσε, μήπως τα Pads μέσα και σου βγάζει μια ένδειξη? Υπάρχει 1 Software που το κατεβάζεις και σου το επαναφέρει. Αν το πας εταιρεία θα ζητήσουν 30 ευρώ και το ανταλλακτικό έχει ούτε 2 ευρώ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Ecotank 6160 τα τελευταια 3 χρονια Εχω ξεχασει τι σημαινουν αναλωσιμα, μελανια κλπ εκτυπωνω αψογες φωτογραφιες κλπ δεν εαγχωνομαι πλεον για τα εγχρωμα , μηδεν ΚΟΣΤΟΣ δε ξαναγυρνας πίσω αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsosmi7 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Στις 4/8/2024 στις 8:12 ΜΜ, Engimek είπε Πάνω από 3 εβδομάδες δεν θα τον άφηνα προσωπικά. Δυο φορές που τον είχα ξεχάσει για αυτό το διάστημα χρειάστηκε το "deep clean" για να ξεβουλώσουν 2 από τα 4 nozzle (ο απλός καθαρισμός δεν έκανε τίποτα). Και ως γνωστόν αυτό καταναλώνει πολύ μελάνι, αλλά και γεμίζει το tray του εκτυπωτή, οδηγώντας μας πιο κοντά στην μέρα που θα χρειαστεί να τον στείλουμε στο service. Καλού-κακού προτείνω μια φορά την εβδομάδα να κάνουμε μια εκτύπωση, έστω και το "nozzle check" από το λογισμικό της epson που εκτυπώνει ελάχιστο από κάθε χρώμα. Πάντως είναι πολύ καλή προσφορά. Εγώ είχα πάρει τον ecotank που είναι σκέτος εκτυπωτής στα 180 ευρώ περίπου (έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω). Στα 250 τέτοιο πολυμηχάνημα είναι καλή ευκαιρία. Τι διαφορά έχει ο απλός καθαρισμός των ακροφυσίων με το deep clean? Και πως μπορώ να κάνω deep clean σε Epson εκτυπωτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 ώρες πριν, tsosmi7 είπε Τι διαφορά έχει ο απλός καθαρισμός των ακροφυσίων με το deep clean? Και πως μπορώ να κάνω deep clean σε Epson εκτυπωτή? Ο ένας είναι κανονικός καθαρισμός. Ο άλλος είναι ισχυρός. Κάνεις το δεύτερο όταν έχει στομώσει ακροφύσιο και τα πράγματα είναι ζόρικα - δηλαδή ο απλός δεν κάνει τίποτα. Χαλάει πολύ περισσότερο μελάνι (περίπου 1/5 της συνολικής χωρητικότητας σε κάθε χρώμα απ' ό,τι θυμάμαι). Το βρίσκεις στις ιδιότητες του εκτυπωτή σου. Υπάρχει tab που ονομάζεται συντήρηση με όλες τις σχετικές επιλογές. Εναλλακτικά θα υπάρχει μικρό εικονίδιο στη μπάρα σου με τον εκτυπωτή, πατάς δεξί κλικ και καθαρισμός. Αυτά στα windows, και εφόσον έχεις εγκαταστήσει τους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Στις 5/8/2024 στις 11:43 ΜΜ, avacan23 είπε Το πρόβλημα είναι στους φθηνούς ecotank που συμβαίνει ότι λέει το βίντεο. Μη φοβάστε με αυτόν δεν έχει πρόβλημα τέτοιο Αγορασα το Σαββατο ενα epson ecotank L3251 στα 189 που τον ειχαν προσφορα(Public-Kotsovolos etc).Αυτος θωρειται <<φθηνος>> και πρεπει να εχω το νου μου για τα προβληματα που λεει στο βιντεο η ειναι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα