nikos33340 Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Γειά σας. Χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες κάποιο πρόγραμμα Vpn έχω απεριόριστο ίντερνετ 1000 Mpbs της Cosmote και θέλω να ρωτήσω αν βαλω π.χ. να φαίνεται η ip μου στην Αμερική αν υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ κάτι επιπλέον από την χρέωση του παγίου μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, nikos33340 είπε Γειά σας. Χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες κάποιο πρόγραμμα Vpn έχω απεριόριστο ίντερνετ 1000 Mpbs της Cosmote και θέλω να ρωτήσω αν βαλω π.χ. να φαίνεται η ip μου στην Αμερική αν υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ κάτι επιπλέον από την χρέωση του παγίου μου. Θα έχει τελωνείο. Τι ρωτάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos33340 Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Γιατί ειρωνεύεσαι; Είναι δύσκολο να απαντήσεις φυσιολογικά ή να μην απαντήσεις καθόλου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Οχι δεν θα χρεωθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos33340 Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, nikos33340 είπε Γιατί ειρωνεύεσαι; Είναι δύσκολο να απαντήσεις φυσιολογικά ή να μην απαντήσεις καθόλου; Eχεις ακούσει εκείνο που λένε ότι δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις;Ψέμματα ήταν,υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos33340 Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Eχεις ακούσει εκείνο που λένε ότι δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις;Ψέμματα ήταν,υπάρχουν. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε έξυπνοι σαν εσένα . ΥΓ: Η λέξη ψέματα γράφεται με ένα μ. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από nikos33340 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, nikos33340 είπε Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε έξυπνοι σαν εσένα . ΥΓ: Η λέξη ψέματα γράφεται με ένα μ. Κακά τα ψέΜατα,έχεις δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα