dimitris_p Δημοσ. 17 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Για την ακρίβεια 50 ευρώ ειναι. Εχω κάλυψη 5g αλλα δεν βγαίνω στα χρήματα. Δεν ξερω αν παντού παρουσιαζονται τα προβλήματα που εχω αναφερει, αλλα παρατήρησα οτι ακόμα και στο σταθερό κάνει σαπίσματα ο ήχος. Θα παω το router στον Γερμανό για έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σήμερα παρέλαβα την κεραία τελικά. Ανοίγω την συσκευασία και βλεπω αντί ts9 να εχει sma connector.Λεω θα έκανα λάθος στην παραγγελία, ελα που τελικά δεν έκανα και το αναφέρει στην περιγραφή? Δεν ξέρω τι θα κάνω μάλλων θα ανοίξω το router αν και θα χάσω την εγγύηση και θα βάλω 2 sma θηλυκά που δεν σπάνε κι όλας. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από dimitris_p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου On 22/08/2024 at 14:54, dimitris_p said: Σήμερα παρέλαβα την κεραία τελικά. Ανοίγω την συσκευασία και βλεπω αντί ts9 να εχει sma connector.Λεω θα έκανα λάθος στην παραγγελία, ελα που τελικά δεν έκανα και το αναφέρει στην περιγραφή? Δεν ξέρω τι θα κάνω μάλλων θα ανοίξω το router αν και θα χάσω την εγγύηση και θα βάλω 2 sma θηλυκά που δεν σπάνε κι όλας. δεν ξερω αν υπαρχει adaptoraki. παντως με 20-30 ευρω το μηνα επαιρνες πχ Nova απεριοριστα data και εβαζες εσυ την sim σε δικο σου router 5g και τερμα.το ιδιο και σε cosmote.με σκοπο δηλαδη να πετυχαινες καλυτερη τιμη εστω και αν επρεπε να πληρωσεις εσυ τον εξοπλισμο. On 17/08/2024 at 13:00, dimitris_p said: Για την ακρίβεια 50 ευρώ ειναι. Εχω κάλυψη 5g αλλα δεν βγαίνω στα χρήματα. Δεν ξερω αν παντού παρουσιαζονται τα προβλήματα που εχω αναφερει, αλλα παρατήρησα οτι ακόμα και στο σταθερό κάνει σαπίσματα ο ήχος. Θα παω το router στον Γερμανό για έλεγχο. Μηπως δεν παιζει τοσο σταθερα?δοκιμασε να κανεις καπου Ping συνεχομενα να δεις αν εισαι σταθερος στο ping ή παιζει απο πχ 30 στα 400ms. εκτος αν το αλλαξεις θεση και παιζεις καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismvr__ Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Για το 5g πακετο δεν συμφερει, 50 τον μηνα ειναι πολλα. Αν εχεις σημα 5g πας σε λυση με sim unlimited και ρουτερ. Το 4g στα 25 ευρω τον μηνα αν εχεις ανεφικτοτητα αξιζει, αφου εχεις και τηλεφωνια. Το θεμα ειναι να πιανει καλο σημα. Εγω σε παραθαλλασιο μερος με τουρισμο βλεπω απο 10-50 αναλογα την ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2 minutes ago, dimitrismvr__ said: Για το 5g πακετο δεν συμφερει, 50 τον μηνα ειναι πολλα. Αν εχεις σημα 5g πας σε λυση με sim unlimited και ρουτερ. Το 4g στα 25 ευρω τον μηνα αν εχεις ανεφικτοτητα αξιζει, αφου εχεις και τηλεφωνια. Το θεμα ειναι να πιανει καλο σημα. Εγω σε παραθαλλασιο μερος με τουρισμο βλεπω απο 10-50 αναλογα την ωρα. δυστυχως αυτοι μαλλον το χρεωνουν το 5g και λογω του 5g router που ειναι σχετικα ακριβο.και επισης εχω δει και εγω σε περιοχες να εχω καλο σημα αλλα λογω τουρισμου το bandwidth να ειναι χαλια.οταν φυγουν οι μισοι τοτε φτιαχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ο γερμανος τελικά δεν εχει router και μου ειπε να πάρω ξανα τηλ στο τεχνικό τμήμα. Περιμένω απο την Πέμπτη να με καλέσουν απο το τεχνικό τμήμα για το πρόβλημα και ακόμα...... Να ρωτήσω κατι άλλο. Την Πρώτη - δεύτερη μερα λειτουργίας στα τεστ μου έβγαζε λίγο πάνω απο τα 150mbps. Τωρα ακόμα και με επανεκκινήσεις του router και reset απο το μπουτον δεν πάει πάνω από 30-35. Το κάνει και σε εσάς αυτό? Το router ειναι στην θέση που το ειχα αρχικά και το σημα ειναι στα ιδια επίπεδα. Ούτε τα gb εχω ξεπεράσει μέχρι τώρα ειναι στα 180gb περίπου. Εχω βρει αντάπτορα απο ts9 to sma και θα αγοράσω 2 κομμάτια να κανω δουλεια μια και μου επέστρεψαν και τα χρήματα μετά το λάθος που έκαναν και μου έμεινε η κεραία! Επεξ/σία 26 Αυγούστου από dimitris_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 4 minutes ago, dimitris_p said: Ο γερμανος τελικά δεν εχει router και μου ειπε να πάρω ξανα τηλ στο τεχνικό τμήμα. Περιμένω απο την Πέμπτη να με καλέσουν απο το τεχνικό τμήμα για το πρόβλημα και ακόμα...... Να ρωτήσω κατι άλλο. Την Πρώτη - δεύτερη μερα λειτουργίας στα τεστ μου έβγαζε λίγο πάνω απο τα 150mbps. Τωρα ακόμα και με επανεκκινήσεις του router και reset απο το μπουτον δεν πάει πάνω από 30-35. Το κάνει και σε εσάς αυτό? Το router ειναι στην θέση που το ειχα αρχικά και το σημα ειναι στα ιδια επίπεδα. Ούτε τα gb εχω ξεπεράσει μέχρι τώρα ειναι στα 180gb περίπου. Εχω βρει αντάπτορα απο ts9 to sma και θα αγοράσω 2 κομμάτια να κανω δουλεια μια και μου επέστρεψαν και τα χρήματα μετά το λάθος που έκαναν και μου έμεινε η κεραία! θα δοκιμαζα να βαλω καπου αλλου το router.επισης καποιοι δεν θυμαμαι πολλα ξετσεκαρουν καποια πρωτοκολλα μεσα απο το router με σκοπο να συνδεθει καπου συγκεκριμενα για να παιξει καλυτερα. διαλεγουν bands επισης δοκιμασε τιποτα 3-4 η ωρα το βραδυ που δεν εχει κινηση μηπως για καποιο λογο λογω τουρισμου εχουν πιταρει οι κεραιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στο ZTE εχει μονο να αλλάξεις το APN απο auto σε manual.Αυτο με της μπάντες δεν το βλεπω. ping στο google.gr Επεξ/σία 26 Αυγούστου από dimitris_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 9 minutes ago, dimitris_p said: Στο ZTE εχει μονο να αλλάξεις το APN απο auto σε manual.Αυτο με της μπάντες δεν το βλεπω. αν ειναι απο παροχο ισως να θελει admin/root στοιχεια.αν ειναι με generic firmware ισως να υπαρχουν.δεν ξερω κατι παραπανω.ειχα το zte mc801a αλλα ηταν με Custom firmware και δεν θυμαμαι αν με αφηνε καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Ψάχνοντας στο XDA forum βρήκα custom firmware και πλήρες οδηγίες για το πέρασμα. Λογο που είναι για το U και εγω εχω το D, θα κάνω ερώτηση αν ειναι συμβατό και ίσως προχωρήσω στο πείραμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλημέρα, εχω κάποια νεα για το προβλημά μου. Έψαξα λίγο περισσότερο το μενού του ZTE και βρήκα την επιλογή δικτύου.Το είχε στο auto το έκανα manual και στην αναζήτηση μου έβγαλε τα δίκτια που βρήκε και επέλεξα το cosmote 4g.Μετα απο δοκιμές που έκανα βλεπω οτι ανέβηκε se 80mbps περίπου στα speed test το download και στα 90 περιπου το upload. Και χθες και σήμερα που το δοκίμασα είναι εκεί. Δεν ξέρω να ήταν αυτό τελικά? Και στο σταθερό προς το παρόν δεν ακούω της διακοπές που έκανε. Απο cosmote πάντως μου είπαν ότι μπορεί να ειναι οτι εχει δηλωθεί διεύθυνση λειτουργίας κάπου στο 1χιλ μακριά απο εμένα, μιας και την δική μου δεν την έβγαζε το σύστημά τους και το έχουν δώσει στα κεντρικά να βρούν λύση. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από dimitris_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismvr__ Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 ώρα πριν, dimitris_p είπε Καλημέρα, εχω κάποια νεα για το προβλημά μου. Έψαξα λίγο περισσότερο το μενού του ZTE και βρήκα την επιλογή δικτύου.Το είχε στο auto το έκανα manual και στην αναζήτηση μου έβγαλε τα δίκτια που βρήκε και επέλεξα το cosmote 4g.Μετα απο δοκιμές που έκανα βλεπω οτι ανέβηκε se 80mbps περίπου στα speed test το download και στα 90 περιπου το upload. Και χθες και σήμερα που το δοκίμασα είναι εκεί. Δεν ξέρω να ήταν αυτό τελικά? Και στο σταθερό προς το παρόν δεν ακούω της διακοπές που έκανε. Απο cosmote πάντως μου είπαν ότι μπορεί να ειναι οτι εχει δηλωθεί διεύθυνση λειτουργίας κάπου στο 1χιλ μακριά απο εμένα, μιας και την δική μου δεν την έβγαζε το σύστημά τους και το έχουν δώσει στα κεντρικά να βρούν λύση. Το δοκιμασα και εγω και φαινεται να δουλευει. Ειδα 60 down που δεν ειχα δει απο οταν το εβαλα. Μενει να δω αν θα παιζει σταθερα εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2 ώρες πριν, dimitrismvr__ είπε Το δοκιμασα και εγω και φαινεται να δουλευει. Ειδα 60 down που δεν ειχα δει απο οταν το εβαλα. Μενει να δω αν θα παιζει σταθερα εκει. Ποσο ειχες πριν download και upload δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismvr__ Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 49 λεπτά πριν, dimitris_p είπε Ποσο ειχες πριν download και upload δηλαδη? Τωρα που μετρησα 50/12 και πιο πριν 61/13. Οκ δεν εχω παραπανο γιατι η θεση που του εχω δεν ειναι και ιδανικη, ισογειο γωνια με 2 τοιχους κτλπ. Επειδη ειναι για ενοικιαζομενα εχω 2 εθερνετ εκει για τα αλλα ρουτερ οποτε η θεση δεν μπορει να αλλαξει. Με μια εξωτερικη κεραια παντως ισως ειχε και πιο καλες ταχυτητες. Με τι κινητο μου στο ιδιο σημειο με το ρουτερ πιανω 85 btw αλλα 5g σημα. Απο τα 3-4 που ειχα με τον χαλκο, το λες και προοδο παντως😂 53 λεπτά πριν, dimitris_p είπε Ποσο ειχες πριν download και upload δηλαδη? Κοντα στα 35-40 μαξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Eιναι αρκετή η διαφορά όντως. Εγω στην αρχή το ειχα στο υπόγειο που ειναι απο μπετόν και ειχα χαμηλό σήμα μονο 3 γραμμές και σε db -120 νομιζω. Τώρα έξω εκεί που τον εχω βάλει στον μετρητή της ΔΕΗ για δοκιμές εχω φουλ σήμα και -82db. Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι το στικάκι για backup internet που είχα πριν, ήταν δηλωμένο στην σωστή διεύθυνση. Τώρα πως για το πακέτο αυτό δεν τους την βγάζει, είναι περίεργο. Ακόμα το ψάχνουν. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από dimitris_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα