dimitris_p Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Γεια σας. Εχω 50αρα από cosmote και λόγο χαλκού υπαρχει ανεφικτότητα δικτύου - βλάβης. Εχω πολλές αποσυνδέσεις προβλήματα στην σύνδεση οπως και στον ηχο του σταθερού και τα errors στον θεο.Απο cosmote μου προτείναν να κανω υποβιβασμό σε 24αρα απλή! Κάτι αστείο για το 2024 μια και πριν υπήρχε απο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και μαχ συγχρόνιζε στα 12mbit. Σκέφτομαι να πάω σε 4g router με κάρτα sim. Στο Speedport Plus εχω το usb σιτκάκι για backup. Σε speedtest που είχα κάνει βγαζει λιγο πάνω από 30mbps down και 12up. Αυτη η ταχύτητα για μένα προς το παρόν επαρκεί. Eχετε να προτείνετε κατι δοκιμασμένο? Η χρήση internet που κανω ειναι απλή σερφάρισμα ποιο πολυ μια και δεν κατεβάζω ούτε ταινίες, ούτε εχω ip-tv. Να τονίσω οτι με ενδιαφέρει και το σταθερό νούμερο που εχω. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από dimitris_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση dimitrismvr__ Δημοσ. 4 Αυγούστου Λύση Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Δες το double play sim 4g της κοσμοτε. Αν εχεις ανεφικτοτητα ειναι στα 25 ευρω τον μηνα με απεριοριστα σταθερα και 500 προς κινητα. Κρατας το νουμερο και εχεις 400gb στην μαξ ταχυτητα και μετα παει στα 15. Με την χρηση που περιγραφεις δεν νομιζω να εχεις θεμα απλα δες το σημα στο σημειο που θα βαλεις το ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 5 ώρες πριν, dimitrismvr__ είπε Δες το double play sim 4g της κοσμοτε. Αν εχεις ανεφικτοτητα ειναι στα 25 ευρω τον μηνα με απεριοριστα σταθερα και 500 προς κινητα. Κρατας το νουμερο και εχεις 400gb στην μαξ ταχυτητα και μετα παει στα 15. Με την χρηση που περιγραφεις δεν νομιζω να εχεις θεμα απλα δες το σημα στο σημειο που θα βαλεις το ρουτερ. Καλή περίπτωση ακούγετε. Από θέμα data εχει κάποιο όριο? πχ όπως εχει η vofafone το αστείο 150gb? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismvr__ Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Ναι 400gb στην φουλ ταχυτητα μετα απεριοριστα στα 15mbps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Νομίζω μου φτάνουν τα 400gb. Oκ έγινε η παραγγελία του double play sim 4g πριν λίγο και ισχύουν αυτά που μου είπες για τα 25 με ανεφικτότητα. Απλά μου είπε ότι αν αλλάξω διεύθυνση πρέπει να την δηλώσω ξανά για να λειτουργήσει. Περιμένω Τετάρτη να παραλάβω το νεο ρουτεράκι να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε! Επεξ/σία 5 Αυγούστου από dimitris_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismvr__ Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, dimitris_p είπε Νομίζω μου φτάνουν τα 400gb. Oκ έγινε η παραγγελία του double play sim 4g πριν λίγο και ισχύουν αυτά που μου είπες για τα 25 με ανεφικτότητα. Απλά μου είπε ότι αν αλλάξω διεύθυνση πρέπει να την δηλώσω ξανά για να λειτουργήσει. Περιμένω Τετάρτη να παραλάβω το νεο ρουτεράκι να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε! Ναι και εγω το περιμενω μεσα στην εβδομαδα για το εξοχικο που εχω θεμα με την ταχυτητα. Αν μενεις και σε καλη περιοχη με καλο σημα θα εχεις πολυ καλη ταχυτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 10 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Το παρέλαβα εχθές το router.Ακομα περιμένω να γινει η ενεργοποίηση. Μου είπαν πάνω κάτω 24 ωρες θα κάνει. Αντε να δούμε. Καλού κακού παράγγειλα και μια εξωτερική κεραία 4g για να ενισχύσω το σημα αν χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismvr__ Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Τυχερος εισαι, εγω απο δευτερα και ελπιζω ενεργοποιηση πριν απο τον 15αυγουστο. Ευτχυχως εχω σιμ με απεριοριστα οποτε θα την βαλω και θα περνω απο εκει μεχρι να το ενεργοποιησουν. Απο ταχυτητες πως εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Χθες ενεργοποιήθηκε τελικά. Το τοποθέτησα για δοκιμή σε εξωτερικό χώρο και οχι στο υπόγειο που είχα το άλλο. 5 γραμμές σήμα και ισχύς στα -84db. Αυτές της ταχύτητες ούτε στα όνειρα μου δεν της εχω φανταστεί στην προβληματική περιοχή μου είμαι!. Τώρα περιμένω να έρθει και μια εξωτερική κεραία για να δω πόσο θα το ανεβάσω ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Εχω παρατηρήσει κάποια μικροπροβλήματα. Ενω στα speedtest τοσο της cosmote αλλά και στο by ookla είναι περίπου 123mbps το download, οταν κατεβαζω αρχεία απο οπουδήποτε δεν ειναι σταθερά και εχει αυξομείωσες. Και το άλλο οτι ενώ οι σελίδες ανοίγουν πολυ γρήγορα, κάποια στιγμή όχι πάντα, τραβάει ένα κόλλημα για μερικά sec και δεν φορτώνουν οι σελίδες. Τώρα αυτά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλονται.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Παίρνω τηλ το 13788 να αναφέρω τα προβλήματα καθώς σήμερα παρατήρησα οτι στο interface του router, ενώ με βάζει κανονικά, δεν βγάζει το μενού αλλά μια λευκή σελίδα. Το αναφέρω στην υπάλληλο και με ρωτάει τι είναι το interface του router που μου λέτε???? Ηθελα να της πω αν εσυ κατέχεις από τεχνική υποστήριξη τότε εγω να σκίσω το πτυχίο του ηλεκτρονικού.. Περιττό να πω ότι έκλισα αμέσως το τηλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismvr__ Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Στις 14/8/2024 στις 9:26 ΠΜ, dimitris_p είπε Εχω παρατηρήσει κάποια μικροπροβλήματα. Ενω στα speedtest τοσο της cosmote αλλά και στο by ookla είναι περίπου 123mbps το download, οταν κατεβαζω αρχεία απο οπουδήποτε δεν ειναι σταθερά και εχει αυξομείωσες. Και το άλλο οτι ενώ οι σελίδες ανοίγουν πολυ γρήγορα, κάποια στιγμή όχι πάντα, τραβάει ένα κόλλημα για μερικά sec και δεν φορτώνουν οι σελίδες. Τώρα αυτά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλονται.... Γενικα ιντερνετ απο δεδομενα δεν ειναι τοσο σταθερο οσο μιας σταθερης συνδεσης η οπτικων ινων. Ειναι και αναλογα με το ποσες συσκευες ειναι στην κεραια που περνεις. Εγω πχ σε παραθαλασσιο μερος με πολυ τουρισμο βλεπω απο 15 εως 45 αναλογα την ωρα. Ειμαι ισογειο βεβαια και πριν επιανα 5, οποτε δεν εχω παραπονο. Στην ταρατσα που ανεβηκα και το δοκιμασα, που εβλεπα καρφι την κεραια της κοσμοτε χωρις εμποδια επιασε μεχρι και 350. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου επισης εγω θα ρωτησω γιατι 4g και οχι 5g αν εχει η περιοχη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, poulinos είπε επισης εγω θα ρωτησω γιατι 4g και οχι 5g αν εχει η περιοχη σου? To 5g πάει στα 46 ευρώ. Πολλά χρήματα για μένα που είμαι άνεργος. Αυτό μου βγήκε 25 ευρώ. Δεν ξέρω με ανεφικτότητα δικτύου πόση ειναι η έκπτωση στο 5g, αυτό δεν το ρώτησα. Επεξ/σία 15 Αυγούστου από dimitris_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 46 ευρω? τι στο καλο? εδω κατι sim nova με απεριοριστα data δεν εχουν τοσα λεφτα. γιατι αν πιανεις 5g μπορει να εχεις καλυτερες ταχυτητες.πχ σπιτι με wind που εχω 5g αν βαλω 4g εχω κατι 200 και με 5g εχω 1000.αν εχεις κινητο 5g μπορεις να δοκιμασεις να δεις ποσο θα σου δωσει .αλλα ναι μεγαλη διαφορα 21 ευρω παραπανω. 49 minutes ago, dimitris_p said: To 5g πάει στα 46 ευρώ. Πολλά χρήματα για μένα που είμαι άνεργος. Αυτό μου βγήκε 25 ευρώ. Δεν ξέρω με ανεφικτότητα δικτύου πόση ειναι η έκπτωση στο 5g, αυτό δεν το ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα