bill27 Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Καλησπερα, επειδη εχω γραμμη adsl 15-16 mbps και οταν παιζει η τβ(vf tv kai eon) και ειμαι και εγω στο ιντερνετ τα παντα σερνονται ,αποφασισα επειδη εχω unlimited στη vf να δινω μεσω hotspot στις συσκευες μου εκτος απο την τβ που θα παιζει με adsl. Το προβλημα ειναι πως ενω κανονικα μεσα στο σπιτι μου εχω 300-400mbps με το τηλεφωνο, στο σταθερο pc δινει mexri 50 mbps kai 10 upload. Θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος για ποιο λογο γινεται αυτο?? https://www.speedtest.net/result/16580625561.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση jkoukos Δημοσ. 4 Αυγούστου Λύση Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Έχει αναφερθεί πολλάκις το θέμα. Ο λόγος είναι πως το hotspot παίζει στους 2,4GHz που αυτό είναι το όριο στη κορεσμένη μπάντα και παράλληλα βαρύ φορτίο στο κινητό. Αν έπαιζε στους 5GHz θα ήταν καλύτερη η ταχύτητα, αλλά όχι τραγικά μεγαλύτερη. Από το ίδιο ασθενές κύκλωμα του κινητού ζητάς να εκτελέσει ταυτόχρονα δύο ασύρματες λειτουργίας (LTE & WiFi) και ταυτόχρονα να παίζει ως Router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Okay thanks! Επεξ/σία 4 Αυγούστου από bill27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 22 hours ago, bill27 said: Okay thanks! αν το κινητο και η συσκευη εχει 5 ghz το γυρνας στα 5.δυστυχως το hotspot δεν παιζει και στα 2 bands ταυτοχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα