Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Οταν βαζω το κινητο για φορτιση και ξεκιναει το iCloud να συγχρονιζει (upload) οτι φωτο και βιντεο εχω βγαλει, ξαφνικα το Internet σερνεται... μολις τελειωσει το upload η το βγαλω απο τη φορτιση (αρα θα σταματησει το upload) επανερχεται παλι..

Το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο? λυνεται καπως αραγε?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Καλησπερα παιδια.

Οταν βαζω το κινητο για φορτιση και ξεκιναει το iCloud να συγχρονιζει (upload) οτι φωτο και βιντεο εχω βγαλει, ξαφνικα το Internet σερνεται... μολις τελειωσει το upload η το βγαλω απο τη φορτιση (αρα θα σταματησει το upload) επανερχεται παλι..

Το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο? λυνεται καπως αραγε?

Λογικό...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kormos είπε

Λογικό...

Παλια δεν γινοταν αυτο...  Δεν το γονατιζε ετσι.. 

Για ποιο λογο ειναι λογικο? Εγω upload κανω για να ανεβουν τα media στο iCloud.. .. το download που σερφαρω απο ολες τις αλλες συσκευες μου (macbook, tv, etc)  γιατι να γονατισει?? ΟΚ, τα μικρα requests που στελνω κατα τη διαρκεια σερφαρισματος ειναι σημαντικα αλλα γιατι να καπαρωνει ολο το upload το iCloud και να μην αφηνει αυτο το ελαχιστο ππου θελουν τα μικρα requests για ενα τελειο σερφαρισμα? Περιεργο..

Δημοσ.
10 ώρες πριν, petran1790 είπε

Για ποιο λογο ειναι λογικο? Εγω upload κανω για να ανεβουν τα media στο iCloud.. .. το download που σερφαρω απο ολες τις αλλες συσκευες μου (macbook, tv, etc)  γιατι να γονατισει?? ΟΚ, τα μικρα requests που στελνω κατα τη διαρκεια σερφαρισματος ειναι σημαντικα αλλα γιατι να καπαρωνει ολο το upload το iCloud και να μην αφηνει αυτο το ελαχιστο ππου θελουν τα μικρα requests για ενα τελειο σερφαρισμα? Περιεργο..

Ίσως θα πρέπει να καταλάβεις τι δουλειά κάνει το Down και τι το Up και σε τι επηρεάζει το καθένα... :)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, petran1790 είπε

Πιθανών είτε κάτι θα άλλαξε στην καθημερινότητα σου πχ πλέον βγάζεις περισσότερες φωτογραφίες και video ή μπορεί κάτι να άλλαξε και με κάποια αναβάθμιση. Το λογικό πάντως όπως λέει και ο Kormos είναι ότι αν κάνεις κατάληψη όλου του upload της γραμμής σου, να επηρεάζει το download σου.

Απ' ότι βλέπει η υπέροχη Apple δεν δίνει κάποια δυνατότητα περιορισμού της ταχύτητας έτσι ώστε να μην σου καταπίνει το Internet.
https://forums.macrumors.com/threads/how-to-throttle-my-upload-speed.2349420/

Οπότε ίσως μπορείς να κάνεις κάτι απ' το router σου με το QOS αλλά δεν μπορώ να σου δώσω συγκεκριμένες οδηγίες. Εξαρτάτε απ' τις επιλογές που σου δίνει.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kormos είπε

Ίσως θα πρέπει να καταλάβεις τι δουλειά κάνει το Down και τι το Up και σε τι επηρεάζει το καθένα... :)

Προφανως και ξερω τι κανει το καθε ενα και πως επηρεαζονται φιλε μου. Η ερωτηση μου περισοτερο ειχε να κανει με το πως με επηρεασε τοσο ξαφνικα ενω τοσους μηνες πριν δεν ειχα παρατηρησει να γινοταν αυτο.. 

21 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Πιθανών είτε κάτι θα άλλαξε στην καθημερινότητα σου πχ πλέον βγάζεις περισσότερες φωτογραφίες και video ή μπορεί κάτι να άλλαξε και με κάποια αναβάθμιση. Το λογικό πάντως όπως λέει και ο Kormos είναι ότι αν κάνεις κατάληψη όλου του upload της γραμμής σου, να επηρεάζει το download σου.

Απ' ότι βλέπει η υπέροχη Apple δεν δίνει κάποια δυνατότητα περιορισμού της ταχύτητας έτσι ώστε να μην σου καταπίνει το Internet.
https://forums.macrumors.com/threads/how-to-throttle-my-upload-speed.2349420/

Οπότε ίσως μπορείς να κάνεις κάτι απ' το router σου με το QOS αλλά δεν μπορώ να σου δώσω συγκεκριμένες οδηγίες. Εξαρτάτε απ' τις επιλογές που σου δίνει.

Η αληθεια ειναι οτι πλεον βγαζω περισσοτερες φωτο/βιντεο απο οτι στο παρελθον... αλλα δεν νμζ να ειναι αυτο το προβλημα.. Εικαζω σε καποια αναβαθμιση διοτι στο παρελθον δεν συνεβαινε αυτο.. Ακομα ουτε οταν πρωτο ενεργοποιησα το iCloud (πριν κανα χρονο) και επρεπε να ανεβασει σχεδον 80GB φωτο/βιντεο.. ουτε τοτε... 1-2 εβδομαδες τοτε συνεχεια ανεβαζε υλικο και δεν το ειχα αυτο το προβλημα..

Παλια ηταν πιο διακριτικη η Apple και δεν καταλαμβανε ολο το upload.. αφηνε δλδ χωρο σε ολο το traffic που μπορει να χρειαζομουν.. Πλεον δεν συμβαινει αυτο.. εγινε αυθαδης η Apple 🤣 🤣

Το θεμα αυτο δεν το ειχα ακομα και οταν κατεβαζα στο παρελθον T@rr3nts με unlimited down/up.. σερβαρα κανονικα... 

Απλα πρεπει να το αποδεχτω πλεον η να αλλαξω τις ωρες φορτισης/syncro... 

• Like 1
Δημοσ.

Αν μια συσκευη τερματιζει το Upload της γραμμης, λογικο ειναι να σερνεται το Down γιατι αργουν να φυγουν ή δεν φευγουν καθολου τα Requests. Γενικα σε μια γραμμη αν το Up ειναι πεθαμενο και 1Gbps να εχεις Down, δεν θα ανοιγει τιποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...