Vasilis_Theo Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Γεια σας παιδιά, είμαι νέος στο forum και επειδή τον χειμώνα θα βγάλω δίπλωμα για μηχανάκι 50cc, θέλω τη γνώμη σας για το ποιο είναι καλύτερο από τα δύο: - Daytona Sprinter 50cc - Daytona DY 50cc Το μηχανάκι θα το αγοράσω καινούργιο και θέλω να μου πείτε ποιο είναι καλύτερο. Επίσης, θέλω να μου πείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αν μπορείτε, από κάθε μηχανάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου σε 50cc πάνω κάτω οτι εχει στην αγορά έχει την ίδιες δυνατότητες σε παπακι ετσι και αλλιώς αυτές της δυο επιλογές εχεις και σε γενικές γραμμές 50cc θα καταργηθούν (δεν μπορουν να αποδώσουν σε euro 5 σωστά και σε καινουργιο euro που έρχεται λογικα δεν θα μείνει τπτ) μηχανάκια περιπου ιδια ειναι εμφανισιακά μαρεσει το sprinter δεν θα τα επερνα ποτε βεβαια κανενα απο τα δυο καθώς εχω οδηγήσει και ακομη και μέσα στην πόλη δεν επαρκούν ειδικά στης ανηφόρες κλπ 50cc ειναι θάνατος κουράζει απίστευτα και πολλές φορές γινεται και επικινδινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα