Stelpef Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Γεια σας θέλω να αγοράσω ένα από τα δυο κινητά που αναφέρω στο τίτλο καθώς είναι στην ίδια κατηγορία τιμής. Τα είδα εκθεσιακά. Μήπως έχει κάποιος στην κατοχή του ένα από τα δυο να μου πει γνώμη; Στο a35 μου άρεσε εξωτερικά και επίσης η selfie κάμερα φαίνεται καλύτερη από το a55. Βέβαια εσωτερικά δε ξέρω πως ρολάρει με τον exynos γιατί φίλος που έχει το a55 μου έδειξε πως δεν είναι πολύ smooth κυρίως στο ανοιγόκλειμα των εφαρμογών. Το realme 12+ από την άλλη μου άρεσε σαν σύνολο και φάνηκε πιο smooth έχει ίδιο επεξεργαστή με περσινό 11 pro βέβαια μόνο 2 επιλογές χρωμάτων. Να αναφέρω ότι δεν παίζω παιχνίδια. Επίσης με ενδιαφέρουν μόνο αυτά τα 2 όχι Xiaomi ή άλλη μάρκα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
osfp1978 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Οτι και να διαλεξεις δε νομιζω να απογοητευτεις.Προκειται για δυο πολυ καλες προτασεις. Στο δια ταυτα. Το Α35 ειναι φθηνοτερο,εχει αναβαθμισεις για περισσοτερα χρονια. Το 12+ εχει πιο ομαλο λειτουργικο,πιο γρηγορη φορτιση και,αν δε κανω λαθος,στο κουτι περιεχει και φορτιστη και θηκη που δεν εχει το Α35. Αν διαλεξεις το Α35 παρε αυτο με τα 8ραμ. Δες και μια συγκριση απο το gsmarena... https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12821&idPhone2=12705 Ισως βοηθησει Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2024 από osfp1978
Stelpef Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι οτι η έκδοση του realme που έχει ο Κωτσόβολος δεν περιέχει φορτιστή μόνο καλώδιο και θήκη. Δεν ξέρω αν από παραγγελία στο skroutz έχει διαφορά. Το realme με τράβηξε πιο πολύ από το Samsung πιο πολύ στην ομαλότητα. Μόνο ο περιορισμός στα χρώματα με έχει κρατήσει και δεν έχω καταλήξει σε αυτό.
osfp1978 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Κατοχος realme τα τελευταια χρονια ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ως γαυρος το πρασινο δε με τραβαει,αλλα με μια εξτρα θηκη λυνεται το προβλημα. Και εγω δεν γνωριζω εαν η συσκευασια του Κωτσοβολου εχει διαφορα με αυτες του σκρουτζ.Παντως η τιμη εχει διαφορα......
Stelpef Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Αυτό είναι το θέμα αδερφέ…και ‘γώ Ολυμπιακός είμαι…Το πολύ να πάρω το μπεζ να ξεμπερδευω. 1
osfp1978 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, Stelpef είπε Αυτό είναι το θέμα αδερφέ…και ‘γώ Ολυμπιακός είμαι…Το πολύ να πάρω το μπεζ να ξεμπερδευω. Χαθηκε να βγαλουν και ενα μαυρακι!!!!!
tsimisdel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Καμία από τις δύο επιλογές δεν θα σε δυσαρεστήσει, ότι και να επιλέξεις, δεν θα το μετανιώσεις, εξαρτάται εσένα τι σε ενδιαφέρει περισσότερο για να καταλήξεις κάπου. Από προσωπική εμπειρία με exynos σε παλαιότερη συσκευή, δεν θα έλεγα ότι στην πράξη διαπίστωσα κάτι αρνητικό, ειδικά για τη χρήση που λες ότι θα κάνεις και αντίστοιχη χρήση κάνω κι εγώ. Ενδεχομένως κάπου δυσκολευόταν λόγω μικρής Ram (σε πολύ ακραίες όμως συνθήκες), παρόλα αυτά, δεν θα έλεγα οτι στην πράξη υστερει τόσο ως επεξεργαστής. Και το Realme από την άλλη, μπορεί θεωρητικά να υστερεί σε θέμα επιδόσεων, το λογισμικό του όμως είναι τόσο καλά δουλεμένο που δεν θα νιώσεις κάποια υστέρηση στην πράξη, το λογισμικό είναι αρκετά ελαφρύ. Προσωπικά, επειδή είδα στην πράξη και εκτίμησα το χαρακτηριστικό, θα πήγαινα στο Realme λόγω της ταχείας φόρτισης, εκτός αν είσαι τύπος πού δεν έχει θέμα με αυτό, με την αργή φόρτιση δηλαδή.
Stelpef Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Τελικά εδώ και κάποιες μέρες κατέληξα στο samsung a35 κυρίως λογω των περισσότερων update για το χρώμα και τη Κάμερα. Overall μέχρι στιγμής όλα οκ ψιλοζεσταινεται λιγάκι με πιο βαριά χρήση αλλά το μοναδικό που με έχει απογοητεύσει και φαντάζομαι ισχύει για όλα τα κινητά που έχουν amoled οθόνες με 120hz είναι η μπαταρία του. Πέφτει πολύ γρήγορα όταν το έχεις στα 120hz. Μόνο αν αλλάξεις στα 60 σώζεται λιγο η κατάσταση. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι αρκετά καλό για τη κατηγορία του.
tsimisdel Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Καλορίζικο. Μην ξεχνάς ότι η μπαταρία επηρεάζεται πρωτίστως από τη ζέστη και εξαντλείται πιο γρήγορα και δεύτερον, είναι ακόμα καινούρια επομένως, θέλει λίγο το χρόνο της για να στρώσει, να μάθει τη χρήση σου κτλ.
osfp1978 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 10 ώρες πριν, Stelpef είπε Τελικά εδώ και κάποιες μέρες κατέληξα στο samsung a35 κυρίως λογω των περισσότερων update για το χρώμα και τη Κάμερα. Overall μέχρι στιγμής όλα οκ ψιλοζεσταινεται λιγάκι με πιο βαριά χρήση αλλά το μοναδικό που με έχει απογοητεύσει και φαντάζομαι ισχύει για όλα τα κινητά που έχουν amoled οθόνες με 120hz είναι η μπαταρία του. Πέφτει πολύ γρήγορα όταν το έχεις στα 120hz. Μόνο αν αλλάξεις στα 60 σώζεται λιγο η κατάσταση. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι αρκετά καλό για τη κατηγορία του. Ποιο πηρες;Με τα 6ραμ ή με τα 8ραμ; Δυστυχως τα 120hz τραβανε πολυ μπαταρια σε ολα τα τηλεφωνα.... Καλοριζικο φιλε.
Stelpef Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Ευχαριστώ. Πήρα αυτό με τα 6gb γιατί ήταν φθηνότερο και ενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις τη ram plus οπότε 6+6 και είναι οκ. Βέβαια πριν το πάρω μου τραβηξε τη προσοχή και ένα εκθεσιακο oppo a79 5g το οποίο παρότι είχε ips οθόνη στα 90hz πήγαινε σφαίρα. Δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμο και κατέληξα σε αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα