Aprile Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, grayden είπε Απόκρυψη περιεχομένων Αυτό μόνο καλό κάνει. Εταιρείες τέτοιου είδους και μεγέθους έχουν τεράστια ποσότητα σαβουροϋπαλλήλων που δεν προσφέρουν τίποτα. Μειώνοντας προσωπικό υποχρεώνονται σε αύξηση παραγωγικότητας ή, το πολύ-πολύ, κλείνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν βλάπτεται ο καταναλωτής μακροπρόθεσμα. Πες το σε εμένα που είχαν αφήσει ηλικιωμένη γειτόνισσα σχεδόν ένα μήνα χωρίς τηλέφωνο. Και αν δε τους έβαζα τις κατάλληλες φωνές ακόμα χωρίς τηλέφωνο θα ήταν. Είχε κάνει την βλακεία να πάει σε αυτούς από τηλέφωνο που την είχαν πάρει και της έταζαν λαγούς με πετραχήλια. 1
grayden Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 19 ώρες πριν, Aprile είπε Πες το σε εμένα που είχαν αφήσει ηλικιωμένη γειτόνισσα σχεδόν ένα μήνα χωρίς τηλέφωνο. Και αν δε τους έβαζα τις κατάλληλες φωνές ακόμα χωρίς τηλέφωνο θα ήταν. Είχε κάνει την βλακεία να πάει σε αυτούς από τηλέφωνο που την είχαν πάρει και της έταζαν λαγούς με πετραχήλια. Αυτά δεν προκαλούνται από έλλειψη, ή μη, υπαλλήλων. 1 1
oldnew Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 On 06/08/2024 at 14:02, Thrylos7 said: Πριν 1.5 χρονο ειχα κανει το αντιστοιχο που εδινε απεριοριστα ολα με 13ε για 9 μηνες. Στην πραξη οντως απεριοριστα ηταν, αλλα : 1) Κακο 5G σημα ακομα και εντος αττικης, η τουλαχιστον για να ειμαι δικαιος, οχι κακο, αλλα αισθητα χειροτερο απο cosmote 2) Μετα απο τους 9 μηνες δεν εχει κατι αξιολογο να ενεργοποιησεις, και βασιζονται στο οτι θα μεινεις επειδη βαριεσαι να αλλαξεις Δε τους εκανα τη χαρη και πηγα Frog μετα το 9μηνο... Ακομα περιμενω να κατσει καποια προσφορα συμβολαιου εκει μεχρι 15ε απο cosmote με απεριοριστα. Επος ηταν τοτε πριν 2 χρονια που εδινε συμβολαιο ολα απεριοριστα με 13ε παγιο αρκει να πηγαινες το σταθερο σου....δυστυχως δε το εχει ξαναβαλει απο τοτε Και εγω είχα πάρει τη συγκεκριμένη προσφορά και είναι όπως τα λες. Απλα εγω βαρέθηκα όντως να παω σε άλλη εταιρεία αφού δεν υπήρχε και τίποτα αίσθητα καλύτερο και έμεινα μέχρι πριν κανα μηνα που έβγαλε η nova καρτοκινητη προσφορά με 13ε και 25 - 28 γιγα το μηνα για 1 χρόνο. Τίποτα σπουδαίο και αυτο απλα καλύτερο απο αυτο που είχα πλέον στη vodafone αφού είχε λήξει η προσφορά, και με καλύτερο δυκτιο. Η φαση ούτε καν να μου κανει αντιπροσφορα η Vodafone. Και οσο ζήταγα σύνδεση με συμβόλαιο (και οχι καρτοκινητο) στη vodafone μου πρότειναν κατι με 30€ σχεδόν. Ενω αμα ερχόσουν απο αλλη εταιρεία έβρισκες και με 18. Το καλύτερο που μου πρότειναν για απεριόριστα με συμβόλαιο και φθηνότερη τιμή, 17€, οσο και αν ακούγεται κουφο ηταν απο κόσμοτε. Ήθελε όμως αν δεν εχω σταθερό τηλέφωνο οτε (που δεν είχα), να βάλω λεει οποιονδήποτε αλλον που έχει οτε σταθερό. Φαντάζομαι οτι αυτό το θέλει για να δέσει τον αλλο για 24 μήνες σε σταθερο οτε, οπότε δεν το έκανα.
Thrylos7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 1 hour ago, oldnew said: Και εγω είχα πάρει τη συγκεκριμένη προσφορά και είναι όπως τα λες. Απλα εγω βαρέθηκα όντως να παω σε άλλη εταιρεία αφού δεν υπήρχε και τίποτα αίσθητα καλύτερο και έμεινα μέχρι πριν κανα μηνα που έβγαλε η nova καρτοκινητη προσφορά με 13ε και 25 - 28 γιγα το μηνα για 1 χρόνο. Τίποτα σπουδαίο και αυτο απλα καλύτερο απο αυτο που είχα πλέον στη vodafone αφού είχε λήξει η προσφορά, και με καλύτερο δυκτιο. Η φαση ούτε καν να μου κανει αντιπροσφορα η Vodafone. Και οσο ζήταγα σύνδεση με συμβόλαιο (και οχι καρτοκινητο) στη vodafone μου πρότειναν κατι με 30€ σχεδόν. Ενω αμα ερχόσουν απο αλλη εταιρεία έβρισκες και με 18. Το καλύτερο που μου πρότειναν για απεριόριστα με συμβόλαιο και φθηνότερη τιμή, 17€, οσο και αν ακούγεται κουφο ηταν απο κόσμοτε. Ήθελε όμως αν δεν εχω σταθερό τηλέφωνο οτε (που δεν είχα), να βάλω λεει οποιονδήποτε αλλον που έχει οτε σταθερό. Φαντάζομαι οτι αυτό το θέλει για να δέσει τον αλλο για 24 μήνες σε σταθερο οτε, οπότε δεν το έκανα. Το 17€ είναι καλή τιμή πάντως για cosmote όλα απεριόριστα. Κάποτε το δίναν και 13 που ήταν σούπερ ΟΚ, αλλά εγώ και το 17 θα το έπαιρνα. Εν τω μεταξύ έχω ένα σταθερό στο πατρικό μου που θέλω ούτως η άλλως να το πάω cosmote γιατί πέρασαν δική τους οπτική ίνα. Από πού την πήρες την προσφορά με τα 17€? 11888 η άλλου? 1
oldnew Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Thrylos7 said: Το 17€ είναι καλή τιμή πάντως για cosmote όλα απεριόριστα. Κάποτε το δίναν και 13 που ήταν σούπερ ΟΚ, αλλά εγώ και το 17 θα το έπαιρνα. Εν τω μεταξύ έχω ένα σταθερό στο πατρικό μου που θέλω ούτως η άλλως να το πάω cosmote γιατί πέρασαν δική τους οπτική ίνα. Από πού την πήρες την προσφορά με τα 17€? 11888 η άλλου? Με πηραν τηλέφωνο τυχαία, τα διάφορα γραφεία που ψάχνουν για πελάτες.. Το είχα κρατήσει το νούμερο αλλά χλωμό να το βρω τώρα.. Έχει κανα 3μηνο. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από oldnew
hero_nikolas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Καλησπερα εβαλα cu προσφατα και εχω κανει 2 ανανεωσεις η τελευταια ηταν 1/8/24 δεν το χρησιμοποιω πολυ γιατι γενικα ειμαι σε χωρο οπου εχω wifi συνεχεια κανω χρησι περιπου 4gb τον μηνα . Η ερωτηση ειναι πρεπει να κανω ανανεωση 1/9 ή 1/10 ? δεν με ενδιαφερει εαν χασω τα gb αφου με την ανανεωση με απο ολα θα παρω 6 gb
soul_d Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, hero_nikolas είπε Καλησπερα εβαλα cu προσφατα και εχω κανει 2 ανανεωσεις η τελευταια ηταν 1/8/24 δεν το χρησιμοποιω πολυ γιατι γενικα ειμαι σε χωρο οπου εχω wifi συνεχεια κανω χρησι περιπου 4gb τον μηνα . Η ερωτηση ειναι πρεπει να κανω ανανεωση 1/9 ή 1/10 ? δεν με ενδιαφερει εαν χασω τα gb αφου με την ανανεωση με απο ολα θα παρω 6 gb Εξαρτάται φίλε μου. Το χρηματικό υπόλοιπο λήγει στους 2 μήνες. Ενώ οι παροχές των εκάστοτε πακέτων, συνήθως 1 μήνα
armenistis1980 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Μολις ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Ισχυει κανονικά η προσφορα. 2
bill27 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 υπενθιμιζω για οσους εχουν cu πως δινει καθε μερα απεριοριστα γιγα λογω των μεταλλιων στους ολυμπιακους αγωνες. 8 μεταλλια= απεριοριστα για 8 μερες 2
doom26 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Κάποιος που το έκανε ας μου πει χρειάζεται κάθε μήνα να στέλνεις sms για το πρόγραμμα ή εφόσον έχεις τα 13€ κάνει την ανανέωση αυτόματα?
fysikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, doom26 είπε Κάποιος που το έκανε ας μου πει χρειάζεται κάθε μήνα να στέλνεις sms για το πρόγραμμα ή εφόσον έχεις τα 13€ κάνει την ανανέωση αυτόματα? Πρεπει να βαζεις καθενμηνα 13ε δλδ 15ε στην εφαρμογη 1
bill27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 17 λεπτά πριν, fysikos είπε Πρεπει να βαζεις καθενμηνα 13ε δλδ 15ε στην εφαρμογη ξαναδιαβασε το thread και αν θελεις μετα απαντας σωστα στον ανθρωπο 1
doom26 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 11 λεπτά πριν, bill27 είπε ξαναδιαβασε το thread και αν θελεις μετα απαντας σωστα στον ανθρωπο Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο ποσό,ότι χρειάζεται 13€ ανανέωση λόγω ότι το πρόγραμμα κάνει 11,8€.Αυτο που θέλω να μάθω είναι εφόσον έχω λεφτά μέσα πρέπει να στέλνω κάποιο sms για να ενεργοποιηθεί ξανά το πακέτο ή αν βλέπει τα χρήματα θα ανανεώνει το πρόγραμμα αυτόματα?
bill27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, doom26 είπε Κάποιος που το έκανε ας μου πει χρειάζεται κάθε μήνα να στέλνεις sms για το πρόγραμμα ή εφόσον έχεις τα 13€ κάνει την ανανέωση αυτόματα? οχι απλα επιλεγεις εσυ το πακετο με τα 11.80€ δεν γινεται αυτοματα
doom26 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2024 5 λεπτά πριν, bill27 είπε οχι απλα επιλεγεις εσυ το πακετο με τα 11.80€ δεν γινεται αυτοματα Το μόνο που μου βγάζει στην εφαρμογή είναι αυτό 2 λεπτά πριν, doom26 είπε Το μόνο που μου βγάζει στην εφαρμογή είναι αυτό Τώρα το πιασα επιλέγω ένα combo πρόγραμμα και απλά προστίθενται τα 200gb 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα