seithan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 2 hours ago, soul_d said: 11,80€ κάνει το πακέτο που ανέβασε ο συμφορουμίτης, 13€ ανανέωση Πολύ ωραία.
vdeseris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Θεωρητικα πρεπει να παιζει ακομα η προσφορα με τα απεριοριστα στην frog (=σημα cosmote) με 120/ετος (ή 60 που ειχε κατεβει black friday, και ισως να ξανα γινει) 144€ διάβασα ότι το πήγαν από 120 4
Nightfall_2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Εχθές το απόγευμα προσπάθησα να προχωρήσω την παραγγελία, αλλά λίγο πριν το τέλος σταματάει με αυτό "Ο κωδικός είναι λάθος ή έχει λήξει!" Δεν κράτησε πολύ μάλλον (ή ήταν μέρες πριν που έτρεχε η προσφορά)
soul_d Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, Nightfall_2003 είπε Εχθές το απόγευμα προσπάθησα να προχωρήσω την παραγγελία, αλλά λίγο πριν το τέλος σταματάει με αυτό "Ο κωδικός είναι λάθος ή έχει λήξει!" Δεν κράτησε πολύ μάλλον (ή ήταν μέρες πριν που έτρεχε η προσφορά) Ισχύει κανονικά ακόμα
Nightfall_2003 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 εκεί αδερφέ το δέχεται κανονικά, στο τέλος βγάζει το μνμ...
soul_d Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 7 ώρες πριν, Nightfall_2003 είπε εκεί αδερφέ το δέχεται κανονικά, στο τέλος βγάζει το μνμ... Μόλις το έκανα πάλι. Δες μήπως βάζεις κάποιο κενό 1
Thrylos7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Πριν 1.5 χρονο ειχα κανει το αντιστοιχο που εδινε απεριοριστα ολα με 13ε για 9 μηνες. Στην πραξη οντως απεριοριστα ηταν, αλλα : 1) Κακο 5G σημα ακομα και εντος αττικης, η τουλαχιστον για να ειμαι δικαιος, οχι κακο, αλλα αισθητα χειροτερο απο cosmote 2) Μετα απο τους 9 μηνες δεν εχει κατι αξιολογο να ενεργοποιησεις, και βασιζονται στο οτι θα μεινεις επειδη βαριεσαι να αλλαξεις Δε τους εκανα τη χαρη και πηγα Frog μετα το 9μηνο... Ακομα περιμενω να κατσει καποια προσφορα συμβολαιου εκει μεχρι 15ε απο cosmote με απεριοριστα. Επος ηταν τοτε πριν 2 χρονια που εδινε συμβολαιο ολα απεριοριστα με 13ε παγιο αρκει να πηγαινες το σταθερο σου....δυστυχως δε το εχει ξαναβαλει απο τοτε 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Thrylos7 said: 1) Κακο 5G σημα ακομα και εντος αττικης, η τουλαχιστον για να ειμαι δικαιος, οχι κακο, αλλα αισθητα χειροτερο απο cosmote Εμ, απόλυτα λογικό. Για αυτό το ανέφερα και παραπάνω. Η γυναίκα μου με εταιρικό Vodafone και απεριόριστα δεδομένα, εγώ με cosmote (καρτοκινητή) και υπάρχουν σημεία εντός Αττικής, που καταλήγουμε να της δίνω δεδομένα εγώ μέσω Hotspot (περιοχή Άνω Πατησίων πχ)... Και μη χειρότερα δηλαδή. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2024 από MauroPaltoudias
fysikos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 ειχα παρει κ εγω κ η σύζυγός την προσφορα με τα απεριοριστα ολα στα 13ε. πλεον γυρισα cosmote και κανω hotspot στην σύζυγο για να εχει ίντερνετ. ειδικα σε παραλιες και μεσα σε αστικα κεντρα η cosmote ειναι μονοδρομος. η vodafone ας φτιαξει το σημα της και μετα επιστρεφουμε. νομιζετε οτι ειναι τυχαιο πως φορτωνει τοσες προσφορες;
NoiSy MaN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Εγώ πάντως έχω 2 σιμ, what's up και cu κι έχω παρατηρήσει ότι αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλά. Συνήθως το καλύτερο σήμα το έχει η cosmote, αλλά εκεί που δεν πιάνει καλά η cosmote πολλές φορές πιάνει καλά η vodafone. Γενικά η vodafone παίζει πιο δυνατά, προσωποποιημένες προσφορές, υπόλοιπο που δε λήγει σε 2 μήνες όπως οι τραγικοί στην cosmote κ.α.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 12 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε υπόλοιπο που δε λήγει σε 2 μήνες όπως οι τραγικοί στην cosmote κ.α. Μην μεινει ετσι αυτο και παραπλανησει καποιους. Σε 2 μηνες ληγει και σε αυτους, οπως σε ολους. Εκτος αν μιλας για την πολυ προσφατη αλλαγη για ανανεωση πανω απο 25ευρω στην οποια πηγε 4μηνο. 25/2 = 12.5 αρα στην ουσια διμηνο ειναι παλι. Marketing; 1
NoiSy MaN Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Στις 8/8/2024 στις 7:05 ΠΜ, matrixxx είπε Μην μεινει ετσι αυτο και παραπλανησει καποιους. Σε 2 μηνες ληγει και σε αυτους, οπως σε ολους. Εκτος αν μιλας για την πολυ προσφατη αλλαγη για ανανεωση πανω απο 25ευρω στην οποια πηγε 4μηνο. 25/2 = 12.5 αρα στην ουσια διμηνο ειναι παλι. Marketing; E θα με συμπάθησαν εμένα μάλλον, γιατί το δικό μου λήγει 27/10 (και σήμερα να έβαζα δηλαδή πιο νωρίς θα έληγε στο 2μηνο). Τέλος Ιουλίου δεν έβαλα σίγουρα, οπότε μάλλον Ιούνιο έβαλα τελευταία φορά. 4 μήνες. Πάντα το λιγότερο βάζω, με τα τωρινά δεδομένα 13 ευρώ. 1
Aprile Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Στις 7/8/2024 στις 12:13 ΠΜ, fysikos είπε ειχα παρει κ εγω κ η σύζυγός την προσφορα με τα απεριοριστα ολα στα 13ε. πλεον γυρισα cosmote και κανω hotspot στην σύζυγο για να εχει ίντερνετ. ειδικα σε παραλιες και μεσα σε αστικα κεντρα η cosmote ειναι μονοδρομος. η vodafone ας φτιαξει το σημα της και μετα επιστρεφουμε. νομιζετε οτι ειναι τυχαιο πως φορτωνει τοσες προσφορες; Για να φτιάξει το δίκτυο θέλει λεφτά και αυτοί αντί να βάλουν λεφτά τα τραβάνε πίσω στην Αγγλία και μειώνουν το προσωπικό. Και είχε πάει η ίδια 'τσεο" στο Μέγαρο Μαξίμου πέρυσι και είχε υποσχεθεί επενδύσεις ενός δισεκατομμυρίου στην Ελλάδα και αντί να βάλει τραβάει 🤬 Αν δεν είχε μαζευτεί και ο περίεργος Σέρβος εδώ θα μιλάγαμε για τα χειρότερα λαμόγια του καρτέλ των τριών. Μακάρι να μπει η ΔΕΗ στη λιανική μπας και τους σπάσει το καρτέλ στην αρχή τουλάχιστον για να αποκτήσει πελατεία. Μετά θα έχουμε πάλι το καρτέλ των τεσσάρων όπως πριν τον Σέρβο . https://www.financialreport.gr/vodafone-panafon-a-e-dyo-chronia-zimies-kai-apoependysi-74-ekat-evro-apo-ti-mitriki/ 2
grayden Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Spoiler 58 λεπτά πριν, Aprile είπε και μειώνουν το προσωπικό Αυτό μόνο καλό κάνει. Εταιρείες τέτοιου είδους και μεγέθους έχουν τεράστια ποσότητα σαβουροϋπαλλήλων που δεν προσφέρουν τίποτα. Μειώνοντας προσωπικό υποχρεώνονται σε αύξηση παραγωγικότητας ή, το πολύ-πολύ, κλείνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν βλάπτεται ο καταναλωτής μακροπρόθεσμα.
leo066 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε E θα με συμπάθησαν εμένα μάλλον, γιατί το δικό μου λήγει 27/10 (και σήμερα να έβαζα δηλαδή πιο νωρίς θα έληγε στο 2μηνο). Τέλος Ιουλίου δεν έβαλα σίγουρα, οπότε μάλλον Ιούνιο έβαλα τελευταία φορά. 4 μήνες. Πάντα το λιγότερο βάζω, με τα τωρινά δεδομένα 13 ευρώ. Μάλλον σε συμπαθήσαν. Όπως τα έγραψε ο matrixx είναι. 8/8 έβαλα 13 και λήγει 7/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα